FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«15051525354111»
Bogdan4Steaua30.06.2006 13:22
Stancioiu nu e transferat pt ca are 1,72 inaltime.

Maccabi Tel Aviv a jucat in Liga.

In 2002/2003, Maccabi Haifa a jucat in grupele UCL. Tin minte ca i-au batut si pe cei de la Manchester United(e drept ca englezii erau deja calificati in optimi).

Alextds30.06.2006 13:26

Oricum jucatorul luat de Steaua nu era la ei.

arkes30.06.2006 18:52

am si eu o intrebare...cand o sa se finalizeze lucrarile pe Ghencea?? sry pentru offtopic

Motanu D30.06.2006 19:16

@arkes: Cand o sa fie canonizat Gigi Becali!

Nu cred ca cineva poate sa spuna o data precisa...

colaps01.07.2006 02:47

vine Herea? un zvon de trei randuri in libertatea il da e Herea la noi, sau cel putin e pe lista Stelei... natzionalu' ar vrea doua milioane, Jiji se mai gandeste...

Cristea ar putea pleca la sochaux conform gsp-ului...

jarbo01.07.2006 05:48

Scrie in Averea, nu stiu cat de serios e ziarul asta, ca vine Amoah:

http://www.averea.ro/wiev.php?id=756&id_sectiune=2

Dj01.07.2006 10:14

jarbo ... orice se poate..

ce e sigur e k o sa mai aduca un atacant cu ceva experienta...cine va fi..ramane de vazut

Dan_BKL01.07.2006 10:24
In 2002/2003, Maccabi Haifa a jucat in grupele UCL. Tin minte ca i-au batut si pe cei de la Manchester United(e drept ca englezii erau deja calificati in optimi).

maccabi haifa a jucat in turul III preliminar cu Manchester si a batut acasa cu 1-0 iar apoi a luat vreo patru in deplasare.

maccabi tel-aviv a fost in grupe si nu maccabi haifa.

Rossoblu01.07.2006 10:33

Averea

Oficialii stelisti se tin de cuvant si vor sa se prezinte in preliminariile Ligii Campionilor cu un lot consistent, atat din punct de vedere cantitativ si calitativ. Asta pentru a nu repeta greseala din sezonul trecut cand Olaroiu a intrat in criza de efectiv. Unul dintre posturile deficitare este cel de varf impins, unde "militarii" nu se pot baza decat pe Iacob si pe ex-vasluianul Vali Badea.

Pret piperat

Matthew Amoah (in alb, in duel cu sud-coreeanul Lee Young-pyo) a fost titular in toate meciurile Ghanei la Cupa Mondiala din Germania

Asa ca tandemul Oli-Meme a plecat la cumparaturi in strainatate, chiar daca acest lucru nu este pe placul lui Gigi, si au pus ochii pe ghanezul Amoah, jucator la Borussia Dortmund.

Titular in toate cele patru meciuri ale "Stelelor negre" la mondiale, atacantul are o clauza de reziliere la gruparea din Bundesliga de 1.200.000 de euro, un pret acceptabil pentru latifundiarul din Pipera. Exista riscul ca fosta campioana a Europei sa-i ofere un nou contract, peste cei 500.000 de euro pe sezon, atat cat castiga acum.

Acest lucru este insa putin probabil pentru ca la Dortmund a sosit vedeta elvetiana, Frei, asa ca Amoah are mari sanse sa devina cel mai bine platit fotbalist din Divizia A. Pentru completarea lotului, Olaroiu mai monitorizeaza alti sapte jucatori.

Filiera olandeza

Matthew Amoah a fost adus in Europa inca de la 16 ani de gruparea olandeza, Vitesse Arnhem. A debutat la echipa mare la 18 ani, dar a fost imprumutat pentru un sezon la Fortuna Sittard. Intors la Vitesse in 2000, norocul lui Amoah s-a numit antrenorul Ronald Koeman, care i-a dat o sansa de afirmare. In sezonul 2002/2003 a fost ales de suporterii din Arnhem drept fotbalistul anului, datorita celor 15 goluri inscrise. La inceputul lui 2006 a facut pasul spre Bundesliga, la Borussia Dortmund.

La nationala Ghanei, Amoah a debutat in 2002, dar s-a impus ca titular de-abia in mandatul lui Ratomir Dujkovic. A contribuit decisiv la prima calificare a "Stelelor negre" la primul campionat mondial din istorie, inscriind cinci goluri

Rossoblu01.07.2006 10:33

SportTotal

Pe linga fundasul dreapta Klemi Saban de la Maccabi Haifa, ros-albastrii vor sa mai aduca un atacant din Tara Sfinta. Este vorba de golgeterul de 24 de ani al lui Maccabi Petah-Tikva, selectionat de noua ori in nationala Israelului. Cei doi i-ar costa pe stelisti cam 1,5 milioane de euro. Jucatorii au fost propusi de impresarul Ronny Rosenthal.

Stelistii au inceput campania de transferuri cu un calup de trei jucatori, Drida, Badea si Panait, care nu a costat prea mult, dar care s-ar putea dovedi de viitor. Conducatorii din Ghencea nu s-au oprit insa aici si prospecteaza piata externa, obligati de preturile excesiv umflate ale jucatorilor din campionatul intern. "Vor mai veni doi jucatori din strainatate", a anuntat acum citeva zile Gigi Becali. Unul este ca si transferat.

"As avea nevoie de un atacant care sa-mi garanteze 20 de goluri pe sezon", a marturisit Cosmin Olaroiu. Cel vizat este Omer Golan, golgeterul celor de la Mac-cabi Petah-Tikva, noua selectii la nationala, propus de impresarul Ronny Rosenthal, fostul mare fotbalist. Golan ar costa in jur de un milion de euro, suma convenabila pentru un atacant de na- tionala, avind in vedere cit de mult au crescut preturile in campionatul intern.

Legionaru01.07.2006 11:49

Steaua vrea sã-l transfere pe Ovidiu Herea, de la FC Național, anunțã Libertatea.Surse autorizate au spus cã mijlocașul bancarilor este evaluat la 2 milioane de euro. FC Național așteaptã rãspunsul Stelei

Mi se pare o ipocrizie sa nu-l luam pe Griffiths spunand ca nu valoreaza 1.3 milioane,ca e "umflat" ca mai apoi sa dai 2 milioane pe Herea.O fi el de viitor dar totusi 2 milioane mi se par prea multi pt un jucator aflat la stadiul de "speranta".Oricum am incredere in Oli si MM ca doar ei stiu mi bine de ce jucatori au nevoie la Steaua.Daca ar fi sa luam un atacant uitati-va la link-ul asta.....Golan pare un atacant de rasa.

focus01.07.2006 12:04
Steaua vrea să-l transfere pe Ovidiu Herea' date=' de la FC Naţional, anunţă Libertatea.Surse autorizate au spus că mijlocaşul bancarilor este evaluat la 2 milioane de euro. FC Naţional aşteaptă răspunsul Stelei.

Decat sa luam jucatori romani cu sume mari mai bine ne orientam spre alte campionate.Uite asa am patit noi cu Cristea si alte echipe cu atacanti de la Sportul sau alte mari sperante de la echipe de pluton.

focus01.07.2006 12:13

Sa luam exemplul altor echipe din estul Europei care s-au descurcat bine in Liga Camipionilor.Turcii pana nu au luat straini nu au facut performanta.Grecii la fel si acum 2 ani aveau 3 echipe in Liga.Rusii de la TSKA cu un brazilian in echipa si alti straini au castigat Cupa UEFA.Si nici macar nu e nevoie neaparat de vedete.In general jucatorii straini de la noi au facut si fac treaba buna.Si decat Sapunaru mai bine unul din Israel care a jucat in meciurile cu Franta, Elvetia sau Irlanda.

weeezer_2001.07.2006 12:24

2 milioane pt Herea e prea mult, zic eu... cu 2 mil il avem pe Amoah cumparat, plus salariul platit pe primul an, poate chiar pe primii 2 ani. Iar Amoah cred ca merita, cel putin nu e un jucator pe care trebuie sa-l crestem si sa speram ca va confirma, el e deja "consacrat". Dar cealalta varianta din atacul Ghanei, ce se stie de el? Asamoah Gyan, joaca la Modena, e mai tanar (21 ani). Modena nu e un club care sa-si permita sa plateasca cine stie ce salariu... deci n-o fi accesibil?

_yang01.07.2006 12:30
Steaua tinteste un atacant de Mondiale

Ghanezul Amoah, perla lui Gigi Becali

FARA PREJUDECATI. "Avem un evreu si vom avea si un jucator de culoare", a declarat finantatorul campioanei dupa transferul israelianului Saban. Fotbalistul vizat este varful "Stelelor negre", Matthew Amoah.

Oficialii stelisti se tin de cuvant si vor sa se prezinte in preliminariile Ligii Campionilor cu un lot consistent, atat din punct de vedere cantitativ si calitativ. Asta pentru a nu repeta greseala din sezonul trecut cand Olaroiu a intrat in criza de efectiv. Unul dintre posturile deficitare este cel de varf impins, unde "militarii" nu se pot baza decat pe Iacob si pe ex-vasluianul Vali Badea.

Pret piperat

Asa ca tandemul Oli-Meme a plecat la cumparaturi in strainatate, chiar daca acest lucru nu este pe placul lui Gigi, si au pus ochii pe ghanezul Amoah, jucator la Borussia Dortmund.  

Titular in toate cele patru meciuri ale "Stelelor negre" la mondiale, atacantul are o clauza de reziliere la gruparea din Bundesliga  de 1.200.000 de euro, un pret acceptabil pentru latifundiarul din Pipera. Exista riscul ca fosta campioana a Europei sa-i ofere un nou contract, peste cei 500.000 de euro pe sezon, atat cat castiga acum.  

Acest lucru este insa putin probabil pentru ca la Dortmund a sosit vedeta elvetiana, Frei, asa ca Amoah are mari sanse sa devina cel mai bine platit fotbalist din Divizia A. Pentru completarea lotului, Olaroiu mai monitorizeaza alti sapte jucatori.

Filiera olandeza

Matthew Amoah a fost adus in Europa inca de la 16 ani de gruparea olandeza, Vitesse Arnhem. A debutat la echipa mare la 18 ani, dar a fost imprumutat pentru un sezon la Fortuna Sittard. Intors la Vitesse in 2000, norocul lui Amoah s-a numit antrenorul Ronald Koeman, care i-a dat o sansa de afirmare. In sezonul 2002/2003 a fost ales de suporterii din Arnhem drept fotbalistul anului, datorita celor 15 goluri inscrise. La inceputul lui 2006 a facut pasul spre Bundesliga, la Borussia Dortmund.  

La nationala Ghanei, Amoah a debutat in 2002, dar s-a impus ca titular de-abia in mandatul lui Ratomir Dujkovic. A contribuit decisiv la prima calificare a "Stelelor negre" la primul campionat mondial din istorie, inscriind cinci goluri.

Iulian Calciu

http://www.averea.ro/wiev.php?id=756&id_sectiune=2
bogdan01.07.2006 16:22

Salut. Mai fratilor, stam rau de tot la transferuri. Unde sunt adevaratii jucatori promisi de Becali. O abureste ca anul trecut. Sincer, consider ca rivalii nostri, crrapid si dinamu stau mai bine si ne vor creea mari probleme. Eu nu vad inca echipa Steaua, echipa care sa poata avea pretentii la titlu in formula actuala. Sincer imi este teama. Dupa parerea mea nu avem atac puternic. Ce draq face Jiji si MM?

DTP-Ludacris01.07.2006 17:55

Inca nu s-a incheiat perioada de tranferuri ...din cate stiu Yo Steaua se intereseaza in continuare de cativa jucatori straini..

manu7101.07.2006 18:32

mai sunt 4 zile pt a se face transferuri......mai crede cineva dintre voi ca mai luam pe cineva in 84 de ore?????.... :? :? ....eu unul nu mai sper ca se mai poate face ceva....inca odata se verifica vorbele acestea"vorba multa saracia omului" si cealalta" daca taceai ,filozof ramineai"....care sunt pe post de motto la conducerea Stelei :twisted: :twisted: ....totdeauna Steaua

jeri01.07.2006 18:41

Perioada de transferuri se incheie cu o saptamana inainte de inceperea noului campionat deci timp ar mai fi dar trebuie sa ne miscam repede sa mai luam si noi pe cineva inainte sa se trimita lista cu jucatori la UEFA macar pt turul 3 ca turul 2 nu cred ca o sa avem probleme chiar dak avem lotul actual dar in turul 3 cand vor veni adevarati adverari nus ce sa zic depinde acuma si cu cine o sa cadem.Ar trebui luat Amoah si inca un mijlocas zic eu :)

Agy_2301.07.2006 18:46

Un singur jucator ar trebui sa mai cumpere Steaua . Un atacant sau un mijlocas ofensiv . Pe celelalte posturi avem cel putin cate doi jucatori (poate ca mijl. defensiv stam mai slab , il avem doar pe Lovin ca rezerva)

Bogdan4Steaua01.07.2006 21:36

maccabi haifa a jucat in turul III preliminar cu Manchester si a batut acasa cu 1-0 iar apoi a luat vreo patru in deplasare.

maccabi tel-aviv a fost in grupe si nu maccabi haifa.

A fost vorba de Maccabi Haifa.

poza10uq.jpg

http://www.UEFA.com/competitions/UCL/histo...Group=1493.html

Scoruri in grupe:

18/09/02 Man. United 5 - 2 M. Haifa

24/09/02 M. Haifa 3 - 0 Olympiacos

01/10/02 M. Haifa 0 - 2 Leverkusen

23/10/02 Leverkusen 2 - 1 M. Haifa

29/10/02 M. Haifa 3 - 0 Man. United

13/11/02 Olympiacos 3 - 3 M. Haifa

mq_messi01.07.2006 21:36

mai trebe un mijlocas ofensiv si un atacant care sa suteze bine si sa aiba viteza (ca Dica si Iacob nu prea alearga) :x

mai degraba aaduk un jucator tanar din strainatate deqt Amoah(cine stie s-o crede si asta vedeta ca, Carlos)

plus Balan sau unu sud amerikn gen Valencia (nu-l ia Steaua pe ala nici dak Bekali nu ar fii zgarcit)

sii nu inteleg ce cauta Drida (a spus ca e stelist si atat) si Panait ... park Badea mai arata a fotbalist ;)

Dawson01.07.2006 22:00

Ne mai trebuie destui jucatori ca sa facem si ceva in ChL daca tot ajungeam acolo! Cel putin 5-6, dintre care neaparat 2 atacanti puternici si tehnici - Amoah ar fi excelent.

PS si sorry pentru off:

Incercati, oameni buni, sa nu mai scrieti ca pe mIRC, mama ei de limba romana! :evil:

Dan_BKL02.07.2006 00:30

@ Bogdan4Steaua

ai dreptate.am facut eu o confuzie dar acum mi-am adus aminte perfect despre ce meci e vorba.

IONUTZ-CIPRIAN02.07.2006 07:36

:evil: >>>Eu nu inteleg de ce se lamenteaza lumea ca nu se prea fac transferuri,ca de ce j-avrele si milogii fac achizitii si noi NU,pai mai oameni buni de la noi cati jucatori importanti au plecat.....UNUL singur acela fiind Ogararu,dar de la ceilalti cati au plecat?Am vazut ca la caini mai sunt 3 jucatori din echipa veche restul au cam plecat,iar milogii au ramas si ei fara niste jucatori de baza!Astia tre sa se intoarca pe o parte si pe alta si sa se oftice ca nu prea fac achizitii NU NOI,noi avem echipa de anul trecut care a facut cea ce a facut si cred ca si anul asta vom face ceva frumos in EUROPA, ca in tara se stie ca 24 vine incet si sigur!Cand ii vad pe unii ca ala este bun si ca ala nu este bun sau ca MM doarme, Gigi este zgarcit,imi vine sa mor!!>>> :twisted:

«15051525354111»