FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«14849505152111»
colaps29.06.2006 05:47

nu numai Klemi Saban ar putea veni din Israel, se pare ca inca unul, un atacant de natzionala - OMER GOLAN - se afla in atentzia lui Meme...

Oli e impresionat de atacantul sloven Milivoje Novakovic de la Litex, care cica ca le-a bagat mortu-n casa de trei ori celor in Trinidad intr-un amical... si ati vazut ca echipei lui Beenhakker a fost cam greu sa ii dai goluri...

si mai umbla vorba-n targ ca vine Todoran la schimb cu Cristea ceea ce n-ar fi chiar rau, iar Meme asteapta sa se linisteasca treburile pe la Natzional sa vedem ce si cum cu Griffiths... din cate se pare FRF-ul i-a lasat dreptul de semnatura derbedeului de Iacov, ceea ce inseamna slabe sanse...

jeri29.06.2006 08:49

Novakovic hm a jucat si la noi un atacant cu numele asta da era mic rau de inaltime l-a adus piti cand a venit el la Steaua.Io sper sa mai aducem pe langa un atacant in locul lui Cristea si un mijlocas ori central ofensiv ori pe stanga speranta moarte nu are :lol: :lol: :lol:

Virgil29.06.2006 08:55

Saban,noul fundas dreapta al Stelei,se va insura luni cu Danielle,fiica unui fost arbitru.Din acest motiv el va merge cu Steaua de abia in al doilea stagiu de pregatire,cel de la Mierlo,in Olanda,intre 8 si 18 iulie.

Asa zice Cristi Otopeanu.

skorpio1529.06.2006 09:48

Pe linga fundasul dreapta Klemi Saban de la Maccabi Haifa, ros-albastrii vor sa mai aduca un atacant din Tara Sfinta. Este vorba de golgeterul de 24 de ani al lui Maccabi Petah-Tikva, selectionat de noua ori in nationala Israelului. Cei doi i-ar costa pe stelisti cam 1,5 milioane de euro. Jucatorii au fost propusi de impresarul Ronny Rosenthal.

- spt

http://www.mpt-mib.com/english/show_player...hp?id=18&view=1

Stelistii il vor pe virful lui Litex Cosmin Olaroiu a urmarit in ultimele saptamini citeva zeci de DVD-uri cu fotbalistii care i-au fost propusi. Oli a ramas impresionat de virful lui Litex Loveci, slovenul Milivoje Novakovic. Acesta are o statura impresionanta, 1,95 metri, si este golgeterul campionatului bulgar, cu 15 reusite. Novakovic este international sloven si a marcat un hat-trick in amicalul cu Trinidad Tobago, scor 3-1 pentru Slovenia.

Poreclit de ziaristii bulgari "Girafa", Novakovic este in atentia mai multor cluburi, printre care Levski Sofia si Steaua Rosie Belgrad. Pretul lui Novakovic este de aproximativ 800.000 de euro.

- spt

P-asta ar trebui sa-l aduca!

http://www.pfclitex.com/en/team.php

Addy_G29.06.2006 11:05

Milivoje Novakovic are 1.95, 84 de kg si 27 de ani impliniti in luna mai, anul acesta. Inainte de a juca la Levski, a mai jucat la Linz si Mattesburg din Austria . Cu Levski a marcat in Cupa UEFA 3 goluri in 8 meciuri contra lui Genk(2) si Dniepr Dnepretrosk si 15 goluri in campionatul intern. Acest jucator poate fi vizat pentru a face fata defensivelor aglomerate cu care ne vom confrunta,aducand un plus de gabarit, sau ca varf impins care sa acroseze baloanele trimise pe sus spre a intra in combinatie cu varful care vine din spate .A debutat in echipa nationala intr-un amical in care a marcat, dupa cum se stie, 3 goluri lui Trinidad-Tobago.Probabil va fi folosit ca o dublura pentru Iacob.

Omer Golan este un jucator tanar care va implini in octombrie 24 de ani. Are 14 selectii la echipa nationala reusind sa inscrie o singura data.Are 1,73m si 70 de kg.Este artizanul calificarii lui Maccabi Petach-Tikva in grupele Cupei UEFA,reusind contra lui Partizan la Belgrad 3 goluri si un assist ducand scorul pe agreggate la 5-4 pentru Maccabi P.-T. dupa ce in tur scorul fusese 0-2 pentru sarbi.Inainte de a juca la israelieni, a mai activat la KRC Genk.La Maccabi P.-T.a ajuns in scurt timp favoritul fanilor.In ianuarie 2006 a ratat un transfer la Sheffield United.Este un jucator rapid.Poseda o tehnica extraordinara, braziliana daca imi dati voie,si o stiinta a plasamentului nemaivazuta.Daca reusim acest transfer, e transferul verii 2006 in Romania.Un milion de $ e mult mult prea putin luand in seama calitatile sale.

Aruncati o privire.Asta nu include golurile lui in Cupa UEFA. A eliminat de unul singur Partizan Belgrad marcand 3 goluri, si fiind coautor la celelalte 2, asta dupa ce in meciul tur ratase un penalty si alte cateva ocazii.A fost un adevarat macel 2-5 la Belgrad !!!A marcat 14 goluri in campionatul intern si 7 in Cupa UEFA.

flo220329.06.2006 14:53

na, ca l-au luat ciripeii si pe griffiths! alo!!!! MM , Oli, jj , mai sunteti pe strada asta??? ma scuzati ca va deranjez, faceti-va ca lucrati!!!

Dawson29.06.2006 15:33

La cat e de blond, e chiar odios in tricoul milogilor! Ii statea de-o mie de ori mai bine in atacul Stelei.

Asta e acum! Ni l-au furat si p-asta. Apropo, voi ati observat ca tot ce scot pe goarna astia de la noi din conducere baga la cap si pun in practica adversarii?

IONUTZ-CIPRIAN29.06.2006 15:38

:evil: >>>Furt,ce sa-i faci daca conducatorii nostri vb prea mult,daca nu ar vorbii si-ar pune suporterii in cap,eu in locul lor nu as sufla o vorba de cea ce as vrea sa fac pe viitor,astea pot fi si o strategie ca sa creasca suma de transfer a unui jucator (daca merita),o strategie pusa la punct de ambele parti...dar cine stie!!Acuma cica mai vine si "unul de culoare" dupa cum azis Gigi sa asteptam si sa vedem de cine este vorba!!>>> :twisted:

I.N.Money29.06.2006 15:51

Australianul nu putea sa ajunga la noi cat Iacov asta face legea la National.

Acest Individ tind sa cred ca are o antipatie catre Steaua,in primavara facand mare tam-tam ca Argaseala l-a cautat.

Iar acum cateva zile a declarat ca daca cei doi jucatori nu ajung la Rapid,in alta parte nu au ce cauta.

Ayrton29.06.2006 16:01

Iacov e o papusa in mainile altcuiva! Nu e de capul lui acolo!

Nu tineam neaparat sa il luam pe Griffits! Mai sunt si alti atacanti buni in tara!

PS: Merci de atentionare! :)

forever_STEAUA29.06.2006 16:03

@Ayrton

Iacov ;)

Am impresia ca Steaua nu l-a dorit foarte tare pe acesta . Sincer, nici eu.

Agy_2329.06.2006 16:18

Doamneee , pentru prima data dupa castigarea campionatului SUNT FERICIT !!! Cat ma bucur ca acest Garofitza sau cum il cheama nu a ajuns in curtea Stelei . Dupa parerea mea este cel mai "umflat" jucator din Liga I . In afara de cele 2 goluri cu catzeii nu stiu sa mai fi realizat ceva in acesti ani de cand e la National (nu stiu de cat timp e acolo dar cred ca de vreun an si jumatate).

Bine GG , Bv MM .

OTAKU29.06.2006 16:30

hai frate cu griffiths ala

omu e praf

plus ca e scump

o mare tzeapa pt echipa de sub pod

forever_STEAUA29.06.2006 16:33

Iar noi suntem off topic...

flo220329.06.2006 17:09

si inca un off-top: iata unde sunt transferurile stimati fani si ultrasi STELISTI!!!!! SEDIU DE 7 MIL EURO! vorba aceea: sediu by my ass daca jj a luat hardughia aia de casoaie pt sediu.....!? asa ca la revedere transferuri ( pt cine mai spera!)

Motanu D29.06.2006 17:11
Iar noi suntem off topic...

Se pare ca si echipa noastra manageriala e ! :evil:

Melku29.06.2006 17:37

Daca Gigi a luat sediu de 7 milioane e problema lui, de transferuri nu se ocupa el, ati vazut reactia lui cand a fost intrebat de Neaga, daca a vorbit cu el, problema a fost si este la MM Stoica si la Oli care nu au reusit sa faca o politica de transferuri coerenta. Eu totusi cred ca trebuie sa avem rabdare pentru ca multe se pot intampla pana la urmatorul meci oficial, pot veni 10 jucatori sau nu o sa mai vina nimeni, timpul o va spune.

flo220329.06.2006 17:44

si cu banu cine da, MM sau Oli? ce draq tu chiar crezi ca zice MM sau Oli "il vrem pe ala" si jj percuteaza? nu-i clar ca la el banii vin, nu pleaca?

pana si georgel Copos a jumulit ariciul!!!!

Motanu D29.06.2006 17:45
pana si georgel Copos a jumulit ariciul!!!!

Si 3/4 din spinii ariciului erua negrii... iar restul verzi ! Iar dupa ce l-a jumulti a depus spinii prin diverse buzunare...

flo220329.06.2006 17:51

ca Gigi o fi var cu sf Petre, sau sf pavel ca tot este ziua lui! apropo, LA MULTI ANI PT STELISTII CARE SE SARBATORESC AZI!( si gata cu off- tpicul)

IL_Diablo29.06.2006 17:55
Doamneee , pentru prima data dupa castigarea campionatului SUNT FERICIT !!!  Cat ma bucur ca acest Garofitza sau cum il cheama nu a ajuns in curtea Stelei . Dupa parerea mea este cel mai "umflat" jucator din Liga I . In afara de cele 2 goluri cu catzeii nu stiu sa mai fi realizat ceva in acesti ani de cand e la National (nu stiu de cat timp e acolo dar cred ca de vreun an si jumatate).  

Bine GG , Bv MM .

Scuze ca iti spun dar comentariul tau e cam idiot. Nu cred ca australianul e chiar un jucator asa de slab. ESTI FERICIT? Pt ca l-am transferat pe Drida de la Jiul? sau pe Badea de la Vaslui? sau poate pe tipu din Israel. Te bucura faptul ca Rapid si Dinamo iau cam tot de pe la noi, iar MM si Gigi cauta talente in marele campionat din Israel? Atunci de felicit. sper sa dribleze bine Drida pe Rafa Marquez si apoi sa-i paseze lui Badea care va marca in poarta lui Casilias. :roll: ce ne tot dam pe langa subiect. transferurile noastre pana in acest moment sunt jalnice. mai grav mi se pare in ce campionate cautam noi jucatori... Israel. Poate si Malta are ceva jucatori valorosi. Ia cauta Meme. 8O

flo220329.06.2006 18:00

si care a fost faza cu Oli la mondial? o fi vrut omul sa fuga de acasa si nu avea unde!

Rossoblu29.06.2006 18:02

sunt profund dezamagit de transferurile de pana acum, tot ce sper e sa fie la fel ca in ceilalti ani cand jucatori ca Goian Nicolita etc au ajuns titularii de astazi...totusi eu mai sper sa-l aduca macar pe Mazilu

flo220329.06.2006 18:05

plus ca in plina campanie de cautari de jucatori,si mai ales tratative, MM o taie cu baietii in concediu, si ramane big brother la ghidon , de era sa ne lase fara Mirel!si atunci cum naiba sa nu-ti pui 1000 de intrebari? tot mai sper ca mai toti STELISTII dar tare ma tem ca jj a zis STOP!

forever_STEAUA29.06.2006 18:06
si care a fost faza cu Oli la mondial? o fi vrut omul sa fuga de acasa si nu avea unde!

Ha ha ha, ce am mai ras... :x

Intotdeauna vor exista multumiti si nemultumiti cand vine vorba de transferuri. Haideti sa mai asteptam putin...

«14849505152111»