Deci eu urmaresc forumu asta (mai ales sectiunea de transferuri) din vara trecuta si constat aceleasi povesti....asa ca ash vrea sa spun si eu cate ceva despre treansferurile SUPERSTELEI...
Totul incepe prin Iacob...el ii primul jucator adus de Jiji dupa insistentele cereri ale lui Zenga(un varf de careu), numai ca Iacob o venit la plesneala. Putea fi o mare dezamagire, nororc ca o fost MM increzator in el. Cernea cred ca ii pus pe post de mascota la Steaua, el cand o venit i s-o spus ca n-are nicio sansa sa prinda echipa. Cam astea o fost transferurile "BOMBA" promise de MM si GG
Toti siporterii stelisti asteptau cu nerabdare iarna "o sa fac niste transferuri de o sa vb singuri" zicea pe at GG. Intr-adevar, dupa ce o plecat Hamu(mutare pe care nici azi n-am inteles-o.....jucator de nationala pleaca in siberia, nu prinde nationala si joaca slab :?: :?: ) Oricum, trebuia sa vina un portar....exact opusul caracterului lui Hamu, sa aiba si el concurenta. dupa o prelungire intensa, www.gsp.ro titra : L-AU LUAT PE Carlos!!! Bine bine au zis suporterii, dar cine NAIBA II Carlos??? Ulterior am aflat ca ii ceva congolez (ALB) din portugalia....ma-m gandit ca in sfarsit vin jucatori din campionate puternice. da totusi, eu tot nu inteleg cumde nu o mai avut GG inca 500000 euro sa-l cumpere pe Carlos total, nu in coproprietate....In asteptarea altor transferuri, o mai sosit ceva copii si, nu in ultimul rand, Cristocea. Baiatu ii un super-jucator, ca stil de joc, o combinatie intre viteza lui Banel si tehnica lui Bostina, nu degeaba are nr.14. Pacat ca nu se stie altceva despre el....suma de transfer, etc etc
Dupa ce am luat un titlu(din nou in ultima etapa) si dupa numeroasele povesti a lui MM si GG concluzia era urmatoarea : O sa vina 4-5 jucatori, unii chiar cu valori de peste 5 mil euro. Oli pleaca la mondial. MM in italia si portugalia. MOBILIZARE GENERALA!!! NE FACEM LOT DE CL...! Povesti....pleaca Ogararu, un MARE JUCATOR, Radoi avea putin si pleca, pleaca si baiatu-minune....bulanel Cristea. Si vin 3 tinere sperante, dintre care 1 in proba, adus la insistentele lui GG (Drida) si 2 vasluieni, un mare talent si un muncitor.....sa fie intr-un ceas bun! Da de un f dreapta.....nu se aude nik concret. Pferzel ala d la livorno mi se pare cat-de-cat, numa ca nu inteleg cumde nu gasim unu bun...in Romania. Daca l-ar aduce pe plasil ala ar fi cea mai mare prostie....CUM POTI ADUCE UN FUNDASH AFRICAN pentru CL????? In rest, asteptam venirea unor jucatori din Africa care o fost vazuti de ochiul lui Oli la cm 2006......ceva, trinidad-tobago....ala sigur o sa se inteleaga bine cu GG 

Lasand gluma la o parte,concluzia trasa ii simpla si evidenta:
SUPERSTEAUA isi incepe perioada de transferuri prin niste transferuri rapide(Iacob, Cristocea, Badea/Panait/(Drida)) dupa care numai zvonuri, pareri si vorbe-n vant. Daca pana acum o luat echipa 2 titluri consecutive....sper din tot sufletul sa vina multe de acum incolo.
P.S.:Cristea oricum trebuia sa plece la Farul.....ca asa s-o inteles GG cu bosanceanu.,..pe sub mana. Vine Cristocea pe bani d nimic in iarna, pleaca Cristea pe bani d nimic in vara
Respecte,
Raresh :wink: