FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«14748495051111»
I.N.Money27.06.2006 17:29

Vlad,iti respect total parerea,dar Oprita este deja un jucator ca personal imi mananca nervii.

Principalul lui rol la Steaua este de atacant,apoi aceea de mijlocas dreapta,cum a dat cele doua goluri sezonul trecut? un penalty transformat cu mare noroc cu Shelbourne si facandu-l pe Naicu sa isi marcheze un autogol cu Pandurii.

Cum Cristea este inlaturat asa si ramanem Oprita,care joaca in multe meciuri lamentabil,unde mai este corectitudinea?

Vladivostok27.06.2006 17:45

Acum ca ai prezentat si argumente cred ca mi-am schimbat parerea dar aici intervine si factorul financiar,cati bani po'sa scoti pe unu' ca Oprita? :lol:

Asa au luat mai mult pe Cristea si astfel po' sa cumpere pe altul mai scump.

Cine stie acum ce planuri au cei de la conducere...

Numa' bine

martanu27.06.2006 17:45

Ar fi bine daca Cristea ar refuza sa se transfere.

Mai bine ramane rezerva, se maturizeaza si va veni si

vremea lui. Nu cred ca acei 400.000 chiar reprezinta

ceva pentru Jiji.

Incerc sa nu mai sper ca ajung sa disper cu acesta

serie de "transferuri bomba" :twisted:

I.N.Money27.06.2006 17:47
Acum ca ai prezentat si argumente cred ca mi-am schimbat parerea dar aici intervine si factorul financiar,cati bani po'sa scoti pe unu' ca Oprita? :lol:  

Pai la cat il selectioneaza Piturca costa o gramada de ani :)

Vladivostok27.06.2006 17:49

In fond el de fapt a zis ca nu doreste sa semneze da' nu stiu acum ce scrie exact in lege si catde mult va conta parerea lui.Daca nu va dorii sa semneze atunci cu siguranta va avea de suferit unor inevitabile presiuni din partea lui Gigi sau altcineva.

armanovici27.06.2006 17:53

Se misca dinamovistii..sa nu credeti ca Rednic nu isi va face munca cum trebuie!

Pascovici e deja al lor...si cam scapa de fostele vedete!

Vladivostok27.06.2006 17:53

Pai la cat il selectioneaza Piturca costa o gramada de ani :)

Totusi la nationala e rezerva si nu da randament maxim nici cand e in teren asa ca nu stiu daca se poate interesa cineva de el... :lol:

Se stie clar ca nea' Pitzi nu stie sa faca o selectie consistenta.Ma tem ca daca-l vom avea in continuare selectioner...nu ne vom mai califica la nimic pe viitor. :(

***alex***27.06.2006 17:54

Cristea trebuia imprumutat si nu dat, momentan inca nici nu a semnat si sper sa nu o faca!

forever_STEAUA27.06.2006 17:58

@***alex***

Daca nu va semna, eu nu il vad prea bine pe Cristea. Cu totii il cunoastem pe Gigi...

Oricum am impresia ca e multumit cu statutul de rezerva, atat timp cat e la Steaua...

***alex***27.06.2006 18:03

Mai bine cu Cristea rezerva, decat cu Litu si Badea care nici nu stim cum va juca. Daca se mai aduce un atacant de valoare, atunci Cristea poate fi imprumutat.

Daca pleaca va fi greu, jucam in Champions League cu Badea si Litu care nu au deloc experienta in cazul ca unul dintre titulari se accidenteaza sau este suspendat!

Sa i se dea mai mult credit lui Cristea si va juca din nou bine! VOTE FOR Cristea! :P

c0nVicT27.06.2006 19:15

In sfarsit...de cat timp asteptam sa plece jucatorul asta.In afara de cele 2 goluri cu Valencia (unu mai norocos ca altul), nu a facut nimic.Dupa parerea mea a fost supraevaluat de la inceput.Giovanni Becali i-a umflat cota, iar Gigi si-a luat teapa cumparandu-l.

Ce mari realizari a avut la Bacau?Mai mult de 10 goluri nu dadea in tot campionatul, asta in conditiile in care toata echipa juca pentru el.

Si inca ceva...genul lui de atacant(mic si cu o oarecare tehnica) nu se mai cauta nicaieri in Europa.

Exemple:Owen dat afara de la Real,Saviola dat afara de la Barcelona si dupa aia de prin Franta, Tevez care daca era mare scula juca de mult in Europa,etc.

Uitati-va la toate echipele mari si vedeti ca nici una nu are un atacant sub 1.80.

forever_STEAUA27.06.2006 19:21

@c0nVicT

Nu ai dreptate, a mai avut momente bune si Cristea, nu doar in meciul cu Valencia Problema e ca au devenit foarte rare.

toxic310027.06.2006 20:12

Dupa meciul Argentina Mexic daca nu ma insel,la emisiunea aia de pe tvr 1 unde se despica firu in 14,Oli a spus clar atunci cand i s-a adresat o intrebare de genu"de ce crezi ca a fost pastrat pe banca nu stiu ce jucator".El a spus ca Antrenorul este singurul care cunoaste toti jucatorii cel mai bine si conoaste toate slabiciunile si punctele forte ale acestora.Asta inseamna ca daca Cristea confirma la antrenamente era pastrat.Sa fim seriosi si sa nu ne mai dam cu parerea despre Cristea,Badea sau oprita.Cel din urma e pastrat si pentru faptul ca poate juca atat mijlocas dreapta cat si atacant(in cazuri extreme) dar este si mai masiv decat Prichindel ala de Cristea(si vedem ca fotbalul modern cere aceasta calitate,vorba lu convict) si sa nu uitam ca se afla in gratiile lui Oli de cand a preluat echipa,el fiind cel care l-a intors din drum si a cerut sa fie pastrat.Mie personal imi place stilul de joc al lui Badea,mult mai incisiv,fara artificii tehnice rasuflate.este un jucator care trebuie sa confirme(spre deosebire de Cristea care nu mai avea ce sa confirme,si se multumea cu statutul de rezerva,vorba unuia dintre voi).

Acestea fiind spuse,sper sa nu mai contestati achizitiile facute si sa asteptati meciurile.

rareeslh28.06.2006 06:52

Deci eu urmaresc forumu asta (mai ales sectiunea de transferuri) din vara trecuta si constat aceleasi povesti....asa ca ash vrea sa spun si eu cate ceva despre treansferurile SUPERSTELEI...

Totul incepe prin Iacob...el ii primul jucator adus de Jiji dupa insistentele cereri ale lui Zenga(un varf de careu), numai ca Iacob o venit la plesneala. Putea fi o mare dezamagire, nororc ca o fost MM increzator in el. Cernea cred ca ii pus pe post de mascota la Steaua, el cand o venit i s-o spus ca n-are nicio sansa sa prinda echipa. Cam astea o fost transferurile "BOMBA" promise de MM si GG

Toti siporterii stelisti asteptau cu nerabdare iarna "o sa fac niste transferuri de o sa vb singuri" zicea pe at GG. Intr-adevar, dupa ce o plecat Hamu(mutare pe care nici azi n-am inteles-o.....jucator de nationala pleaca in siberia, nu prinde nationala si joaca slab :?: :?: ) Oricum, trebuia sa vina un portar....exact opusul caracterului lui Hamu, sa aiba si el concurenta. dupa o prelungire intensa, www.gsp.ro titra : L-AU LUAT PE Carlos!!! Bine bine au zis suporterii, dar cine NAIBA II Carlos??? Ulterior am aflat ca ii ceva congolez (ALB) din portugalia....ma-m gandit ca in sfarsit vin jucatori din campionate puternice. da totusi, eu tot nu inteleg cumde nu o mai avut GG inca 500000 euro sa-l cumpere pe Carlos total, nu in coproprietate....In asteptarea altor transferuri, o mai sosit ceva copii si, nu in ultimul rand, Cristocea. Baiatu ii un super-jucator, ca stil de joc, o combinatie intre viteza lui Banel si tehnica lui Bostina, nu degeaba are nr.14. Pacat ca nu se stie altceva despre el....suma de transfer, etc etc

Dupa ce am luat un titlu(din nou in ultima etapa) si dupa numeroasele povesti a lui MM si GG concluzia era urmatoarea : O sa vina 4-5 jucatori, unii chiar cu valori de peste 5 mil euro. Oli pleaca la mondial. MM in italia si portugalia. MOBILIZARE GENERALA!!! NE FACEM LOT DE CL...! Povesti....pleaca Ogararu, un MARE JUCATOR, Radoi avea putin si pleca, pleaca si baiatu-minune....bulanel Cristea. Si vin 3 tinere sperante, dintre care 1 in proba, adus la insistentele lui GG (Drida) si 2 vasluieni, un mare talent si un muncitor.....sa fie intr-un ceas bun! Da de un f dreapta.....nu se aude nik concret. Pferzel ala d la livorno mi se pare cat-de-cat, numa ca nu inteleg cumde nu gasim unu bun...in Romania. Daca l-ar aduce pe plasil ala ar fi cea mai mare prostie....CUM POTI ADUCE UN FUNDASH AFRICAN pentru CL????? In rest, asteptam venirea unor jucatori din Africa care o fost vazuti de ochiul lui Oli la cm 2006......ceva, trinidad-tobago....ala sigur o sa se inteleaga bine cu GG :P:P:P

Lasand gluma la o parte,concluzia trasa ii simpla si evidenta:

SUPERSTEAUA isi incepe perioada de transferuri prin niste transferuri rapide(Iacob, Cristocea, Badea/Panait/(Drida)) dupa care numai zvonuri, pareri si vorbe-n vant. Daca pana acum o luat echipa 2 titluri consecutive....sper din tot sufletul sa vina multe de acum incolo.

P.S.:Cristea oricum trebuia sa plece la Farul.....ca asa s-o inteles GG cu bosanceanu.,..pe sub mana. Vine Cristocea pe bani d nimic in iarna, pleaca Cristea pe bani d nimic in vara

Respecte,

Raresh :wink:

jeri28.06.2006 07:54

Aha da dc a trebuit sa postezi de 3 ori acelasi lucru? ti-a fost frik ca nu o sa intelegem dak pui un singur post :lol: :lol:

rareeslh28.06.2006 08:03
Aha da dc a trebuit sa postezi de 3 ori acelasi lucru? ti-a fost frik ca nu o sa intelegem daca pui un singur post  :lol:  :lol:

Mea culpa....n-am observat, din greseala. Oricum, nu strica dak ii d mai multe ori. Cer scuze moderatorilor forumului pentru spatiul utilizat :P

Oricum, merci d observatie

Respecte,

Raresh

Virgil28.06.2006 09:30

Steaua trateaza pentru Klimi Saban

Tony da Silva, Marc Pfertzel, John Pantsil - au fost numele vehiculate in ceea ce priveste acoperirea postului de fundas dreapta din primul "11" al Stelei. Acum Steaua trateaza pentru Klimi Saban.Surse apropiate clubului sustin ca surpriza va veni din Israel! Ramas in tara, desi "ros-albastrii" se afla incepand de ieri in cantonamentul de la Kaprun (Austria), managerul Meme Stoica incearca sa duca la bun sfarsit tratativele cu Maccabi Haifa pentru Klimi Saban .

Component de baza al nationalei Israelului, in tricoul careia are 10 selectii, Saban a fost transferat de Maccabi de la Hapoel Petah Tikva in 2005 si are avantajul ca este un jucator polivalent. Pretul tranzactiei e de circa 800.000 euro, fotbalistul urmand sa primeasca un salariul anual de 150.000 euro. Odata cu finalizarea negocierilor, Klimi Saban se va alatura stelistilor in Austria.

saban_klimi_100x130.jpg Nascut in Israel la 17 februarie 1980.

www.libertatea.ro

Dj28.06.2006 09:55

cu banii astia poate lua un fundas de la mondial...sau cu ceva mai multa experienta europeana

Atacantul lui Lecce, ivorianul Cedric Konan (23 de ani), i-a fost propus ieri lui Sorin Cîrțu de cãtre un impresar italian. Echipa care a retrogradat în Serie B dorește sã-l vîndã pe Konan, solicitînd 800.000 de euro pentru un transfer definitiv, iar Cîrțu a cerut un timp de gîndire de douã zile. Ivorianul a avut 33 de prezențe în sezonul trecut la Lecce, pentru care a înscris 6 goluri, douã reușite chiar în ultima etapã, cu Sampdoria (1-3)

pe asta l`as vedea la Steaua.. dar e negru :|

skorpio1528.06.2006 10:40

"Potrivit unor surse din anturajul Stelei, israelianul Klemi Saban va semna dupã amiazã contractul cu Steaua București. Jucãtorul lui Maccabi Haifa joacã fundaș dreapta și are 26 de ani.

Ziarele israeliene au scris ieri cã managerul Stelei, Mihai Stoica, a trimis o ofertã echipei Maccabi Haifa pentru fundașul dreapta Klemi Saban. Acesta are 26 de ani, a fost de 12 ori selecționat în echipa naționalã și e cotat la 500.000 de euro. Saban mai are o propunere și de la gruparea francezã Lens. Pînã acum, pe lista roș-albaștrilor au mai fost cîțiva fundași dreapta: francezul Pfertzel (Livorno) și ghanezul Pantsil (Hapoel Tel Aviv). (C. Barzaghideanu)"

In sfarsit un fundas dreapta! Sa speram ca e ceva de capul lui.

Addy_G28.06.2006 11:37

Mi se pare cam pitic 1.73 m 68 kg, un fel de Nesu

Probabil se doreste viteza pe flancuri, si soliditate pe centru.

http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?.../player&id=2993

skorpio1528.06.2006 11:59

La freza chiar seamana cu Nesu :lol: . Dac-ar baga piciorul ca el si-ar fi si putin mai tehnic ar fi ideal!

Piece of Mind28.06.2006 12:12
Mi se pare cam pitic 1.73 m 68 kg, un fel de Nesuhttp://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?...yer&id=2993

Bine punctat, eu speram sa continuam politica de "ridicare a medie de inaltime a echipei". Din acest punct de vedere, mi se parea mult mai buna varianta francezului de la Livorno. In fine, sa vedem ce va iesi.

Papp28.06.2006 12:26

As vrea sa intreb cam unde este acuma Steaua 2, in Liga a doua sau a treia?

Poate ar trebui sa ne mai uitam si pe acolo cand cautam jucatori pt echipa.

alex ripper28.06.2006 13:11

Liga 3.Dar este echipa numai de tineret fata de restul echipelor.

jeri28.06.2006 14:05

Dak joaca bine nu cred ca asta ar fi o problema.Am vazut declaratia lui jj el vrea sa ajunga in cl dar mai vrea sa-i bata si pe real si pe barca :D:D:D poi scoate banu si cumpara jucatori de valoare nea jj

«14748495051111»