si care a fost faza cu Oli la mondial? o fi vrut omul sa fuga de acasa si nu avea unde!
Ha ha ha, ce am mai ras... :x
Intotdeauna vor exista multumiti si nemultumiti cand vine vorba de transferuri. Haideti sa mai asteptam putin...
hai lasa vrajeala,ce nemultumiti spune si tu ce jucator a vazut la mondial,ce a adus,ce jucator a fost macar un interes cat de cat...a vrut si omu sa vada niste meciuri interesante la mondial si a plecat in vacanta.
Eu sunt total nemultumit de campania de transferuri facute de echipa ultra mega profesionista(Meme liber de contract+Oli jucatorul de mondial necunoscut+Jiji super valorile de la Vaslui)
Hai sa fim seriosi zero,nimic,nada...toti au facut transferuri destul de bune chiar exceptionale si la noi a venit mazeltov...eu am fost pentru jucatorul de la livorno dar zgarcitii astia vreau sa-si cumpere mai multe savarine si nu pot sa cumpere un jucator de valoare.
Neaga deja devine un vis,Mazilu o fantezie,iar cocis o himera.... :evil:
Cat despre portari:Stancioiu,Curca,Albut,Martin Tudor...nimic eu cred ca avem nevoie urgenta de un portar titular
Stancu de la sportul era super bun ca inlocuitor pt Oga,toti multumiti de el,dar totusi nimic........
ASTA E....O sa mai vina un negru(nu sunt discriminator dar ce naiba avem noi nevoie de negru,vrea sa se acopere de sanctiuni ca avem negri in echipa....asta in viata lui nu va trai in inima lui spiritul Stelei si nici evreul si nici congolezul-portughez...singurii la care Steaua le-a intrat in suflet au fost Hamu si Zenga )