FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«14950515253111»
Melku29.06.2006 18:08
si cu banu cine da, MM sau Oli? ce draq tu chiar crezi ca zice MM sau Oli "il vrem pe ala" si jj percuteaza? nu-i clar ca la el banii vin, nu pleaca?

pana si georgel Copos a jumulit ariciul!!!!

Eu chiar cred ca daca MM si Oli insista pentru un jucator si ii spun ca este nevoie de el la echipa Gigi scoate banu` dar ganditi-va ca nu e vorba numai de suma de transfer, e vorba si de salariu, am mai spus-o...nu putem sa aducem jucatori cu salariu de 500.000 (chiar daca Gigi si-ar permite) avand in vedere media salariilor din Romania.

Agy_2329.06.2006 18:10
Doamneee , pentru prima data dupa castigarea campionatului SUNT FERICIT !!!  Cat ma bucur ca acest Garofitza sau cum il cheama nu a ajuns in curtea Stelei . Dupa parerea mea este cel mai "umflat" jucator din Liga I . In afara de cele 2 goluri cu catzeii nu stiu sa mai fi realizat ceva in acesti ani de cand e la National (nu stiu de cat timp e acolo dar cred ca de vreun an si jumatate).  

Bine GG , Bv MM .

Scuze ca iti spun dar comentariul tau e cam idiot. Nu cred ca australianul e chiar un jucator asa de slab. ESTI FERICIT? Pt ca l-am transferat pe Drida de la Jiul? sau pe Badea de la Vaslui? sau poate pe tipu din Israel. Te bucura faptul ca Rapid si Dinamo iau cam tot de pe la noi, iar MM si Gigi cauta talente in marele campionat din Israel? Atunci de felicit. sper sa dribleze bine Drida pe Rafa Marquez si apoi sa-i paseze lui Badea care va marca in poarta lui Casilias. :roll: ce ne tot dam pe langa subiect. transferurile noastre pana in acest moment sunt jalnice. mai grav mi se pare in ce campionate cautam noi jucatori... Israel. Poate si Malta are ceva jucatori valorosi. Ia cauta Meme. 8O

Sunt foarte fericit. Decat sa dea pe ala 1.4 mil , mai bine cumpara 3 jucatori ca Badea(cel putin la acelasi nivel cu garofitza asta). Sper ca prin iarna sa imi dai dreptate . Sa vedem cate goluri da Badea si cate griffiths :wink:

flo220329.06.2006 18:13
si care a fost faza cu Oli la mondial? o fi vrut omul sa fuga de acasa si nu avea unde!

Ha ha ha, ce am mai ras... :x

Intotdeauna vor exista multumiti si nemultumiti cand vine vorba de transferuri. Haideti sa mai asteptam putin...

de acord! dar sa vedem, ca de maine incep sa apara raspunsuri la multe intrebari: se descurca noii veniti,schimba Oli asezarea in teren,si alte chestioare! maine-i primul amical si-om mai vedea!

flo220329.06.2006 18:15
si cu banu cine da, MM sau Oli? ce draq tu chiar crezi ca zice MM sau Oli "il vrem pe ala" si jj percuteaza? nu-i clar ca la el banii vin, nu pleaca?

pana si georgel Copos a jumulit ariciul!!!!

Eu chiar cred ca daca MM si Oli insista pentru un jucator si ii spun ca este nevoie de el la echipa Gigi scoate banu` dar ganditi-va ca nu e vorba numai de suma de transfer, e vorba si de salariu, am mai spus-o...nu putem sa aducem jucatori cu salariu de 500.000 (chiar daca Gigi si-ar permite) avand in vedere media salariilor din Romania.

a zis jj cu gura lui: "nu mai cumpar eu jucatori asa...! intai sa-i vad eu pe o caseta ,ceva, un dribling,o preluare si pe urma mai vedem!"

Melku29.06.2006 18:17

Daca tu vrei sa imi spui ca MM sau Oli s-au dus la Gigi cu DVD-uri despre fundasul israelian atunci ma las de baut!

Bogdan4Steaua29.06.2006 18:21

Nu judecati lucrurile atat de aspru(valabil pentru unii). Vorbiti de transferurile celor de la Dinamo si Rapid; este normal sa se agite cel mai tare pentru ca:

1.Dinamo avea nevoie de o restructurare masiva(oricum, daca urmatorul campionat se joaca pe bune Dinamo nu are o omogenitate care sa ii permita castigarea campionatului - din pacate Ceahlaul&Co. isi vor face datoria).

2.Rapid si-a pierdut atacul si este normal sa caute jucatori de valori macar apropiate(oricum, jucatorii transferati sunt sub D. Niculae).

Cel mai puternic argument: ei trebuie sa ajunga la nivelul nostru si nu invers. Ei aspira la performantele noastre si nu invers.

Nu va mai grabiti sa catalogati transferurile drept proaste sau neinspirate. Da, cu totii ne dorim nume mari, insa nu uitati ca multi dintre marii jucatori de acum si din trecut provin de la echipe mici. Credeti ca Sheva a jucat direct la Milan? Ronaldinho direct la Barca? Unde a jucat la inceput Drogba? Exemplele pot continua. Daca un jucator provine de la o echipa mica, asta nu inseamna ca nu are valoare. Ramane de vazut cine va juca mai bine sezonul urmator: tanarul Badea sau "faimosul" Ganea.

Eu am in continuare incredere in Meme, si cred ca israelianul va confirma. Totusi, am presentimentul ca ne mai asteapta un transfer: Cocis, Neaga sau un jucator mai scump de afara. L-as dori foarte mult pe Valencia de la Ecuador, dar ma tem ca este imposibil sa il luam. Ramane de vazut.

flo220329.06.2006 18:21

nici nu cred ca s-au "ars" dvd-uri cu omul,asa ca lasa sticla acolo!dar de fundas dreapta ardea, nu mergea cu zaharelu" iar atacanti avem, slava domnului! 8O

Ayrton29.06.2006 18:28
 Eu am in continuare incredere in Meme, si cred ca israelianul va confirma. Totusi, am presentimentul ca ne mai asteapta un transfer: Cocis, Neaga sau un jucator mai scump de afara. L-as dori foarte mult pe Valencia de la Ecuador, dar ma tem ca este imposibil sa il luam. Ramane de vazut.

Teoretic ar mai trebui un atacant, un mijlocas ofensiv si, eventual, un mijlocas stanga!

Insa, nu cred ca va veni Cocis sau un alt jucator de acelasi profil! Cu toate ca am avea nevoie de un mijlocas care sa aiba un aport ofensiv mai bun decat Para sau Lovin, ambii mijlocasi la inchidere!

Ecuadorianul Valencia e o tinta imposibila...

forever_STEAUA29.06.2006 18:30

@flo2203

Fi sigur ca s-au "ars" dvd-uri cu el.

Pentru cei care au doar de comentat la adresa campaniei de transferuri a Stelei, si mai ales de cea a rivalilor , va rog eu, cititi de doua-trei ori ce a scris mai devreme Bogdan, inainte de a posta.

flo220329.06.2006 18:33

bogdan4steaua nu uita ca noi nu ne pregatim sa i-o tragem iar lui muce sau Rednic( no problem!), ci vrem sa intram in grupele CL si aici zau ca nu stiu daca merge cu Drida si Badea!corect, le trbuie sansa pe care " numai cativa in viata o au",iar mie baietii astia imi par mai mult siderati ca au ajuns in cantonament cu Steaua decat hotariti sa dea lovitura !

Kristy_Cj29.06.2006 21:46
si care a fost faza cu Oli la mondial? o fi vrut omul sa fuga de acasa si nu avea unde!

Ha ha ha, ce am mai ras... :x

Intotdeauna vor exista multumiti si nemultumiti cand vine vorba de transferuri. Haideti sa mai asteptam putin...

hai lasa vrajeala,ce nemultumiti spune si tu ce jucator a vazut la mondial,ce a adus,ce jucator a fost macar un interes cat de cat...a vrut si omu sa vada niste meciuri interesante la mondial si a plecat in vacanta.

Eu sunt total nemultumit de campania de transferuri facute de echipa ultra mega profesionista(Meme liber de contract+Oli jucatorul de mondial necunoscut+Jiji super valorile de la Vaslui)

Hai sa fim seriosi zero,nimic,nada...toti au facut transferuri destul de bune chiar exceptionale si la noi a venit mazeltov...eu am fost pentru jucatorul de la livorno dar zgarcitii astia vreau sa-si cumpere mai multe savarine si nu pot sa cumpere un jucator de valoare.

Neaga deja devine un vis,Mazilu o fantezie,iar cocis o himera.... :evil:

Cat despre portari:Stancioiu,Curca,Albut,Martin Tudor...nimic eu cred ca avem nevoie urgenta de un portar titular

Stancu de la sportul era super bun ca inlocuitor pt Oga,toti multumiti de el,dar totusi nimic........

ASTA E....O sa mai vina un negru(nu sunt discriminator dar ce naiba avem noi nevoie de negru,vrea sa se acopere de sanctiuni ca avem negri in echipa....asta in viata lui nu va trai in inima lui spiritul Stelei si nici evreul si nici congolezul-portughez...singurii la care Steaua le-a intrat in suflet au fost Hamu si Zenga )

manu7129.06.2006 22:13

sa nu uitam niciodata meciul cu boro din anglia....eu zic ca acolo a fost momentul crucial al echipei unde si-a aratat punctele slabe ale formatiei....1 banca de rezerve la 1/2 din valoarea titularilor....2 posturi deficitare:fundas p.Marin(luptator,bataios,dar....la final de cariera),mijlocas Bostina(iesit din forma,fara vlaga,debusolat),lipsa unui mijlocas coordonator cu ceva talent la tinut mingea,virf v.Iacob(iesit din forma datorita accidentarii),portar Carlos(campion la gafe)....cam asta este ceea ce are nevoie Steaua si in momentul de fata, nu neaparat pe post de titular,dar o solutie viabila pe banca.....nu cred ca cei ce au venit(Panait,Badea,dridea) sunt de valoare egala cu titularii...daca nu ai o banca de rezerve cu dublura pe fiecare post si valoare, e forte greu sa faci fata( rapid a excelat in sezonul trecut in principal datorita rezervelor, care aveau oricind loc in primul '11',aici a stat toata inteligenta 'marelui Razvan'....aici ne da lectii si acum rapid prin achizitiile pe care le face, cumpara fotbalisti care au loc in primul '11' chiar daca ei o sa faca tusa sau sunt rezerve de lux).... si sa fie clar pt unii dintre voi,Jiji( vorbeste atit de mult si fara rost,se lauda ca si cum cu el a inceput fotbalul la Steaua) hotareste cum da cu banu la echipa degeaba vrea Oli si vb cu MM(oricum asta nu iese din cuvintul lui Jiji)....dar cam atit sper sa mai luam ceva fotbalisti care sa aiba valoare reala pt a juca oricind in echipa de baza.......totdeauna Steaua :twisted:

Kristy_Cj29.06.2006 23:03

Am vazut-o si pe asta Gigi mai zgarcit ca si Copos,caini la Poli Timisoara,Steaua aduce jucatori second-hand,Cristea pleaca pe 450 mii..........sa-mi zica si mie ce bombe s-au facut :?: :?: :?:

Melku29.06.2006 23:24
ASTA E....O sa mai vina un negru(nu sunt discriminator dar ce naiba avem noi nevoie de negru,vrea sa se acopere de sanctiuni ca avem negri in echipa....asta in viata lui nu va trai in inima lui spiritul Stelei si nici evreul si nici congolezul-portughez...singurii la care Steaua le-a intrat in suflet au fost Hamu si Zenga )

Esti cel putin copil, jucatorii de culoare sunt senzationali prin aportul fizic si de cele mai multe ori si prin cel tehnic, cred ca sunt esentiali pentru orice echipa si nu imi doresc doar unul ci mai multi. Nici Henry nu traieste in spiritul Arsenal nu?

Melku29.06.2006 23:38
nici nu cred ca s-au "ars" dvd-uri cu omul,asa ca lasa sticla acolo!dar de fundas dreapta ardea, nu mergea cu zaharelu" iar atacanti avem, slava domnului! 8O

"Gigi Becali l-a completat: <<Am luat un evreu pe care l-am văzut şi eu pe DVD>>" gsp.ro :lol:

glumeam la partea cu lasatu` de baut :lol:

Kristy_Cj30.06.2006 00:01

Esti cel putin copil, jucatorii de culoare sunt senzationali prin aportul fizic si de cele mai multe ori si prin cel tehnic, cred ca sunt esentiali pentru orice echipa si nu imi doresc doar unul ci mai multi. Nici Henry nu traieste in spiritul Arsenal nu?

Hai termina,Henry e cu totul altceva si cand are Gigi bani de unul ca el,eu nu sunt de acord cu tine si nu vreau sa fie o echipa de inalti si care sa fuga pe teren,daca tot vrea sa cumpere un negru sper sa fie brazilian,ecuadorian dar ma tem ca va fi african si nu ma aburi ca este vreun Henry si pe acolo :twisted: .....pe tot continentul ala mare si gol nu gasesti mai mult de 11 jucatori de valoare si aceaia joaca deja la echipe de top,asa ca sa vina si Mumba-Mumba plus Mazeltov si mai vechiul Bongo from... vom avea o echipa Steaua de care rade Laca de se sparge(apropo de francezi,se mai aude ceva de fundasul de la livorno??????)Nimic,ala are valoare si MM nu prea le are cu astia,e obisnuit sa aduca negri

Iar daca Stancioiu ajunge la Dinamo,mai bine s-ar impusca cu sabia si s-ar taia cu pistolu ca sunt varza,cred ca si Iuliu Muresan de la CFR Cluj care e medic se pricepe la fotbal mai bine ca MM

Asa campanii de transferuri sa tot faci:vinzi 1,2 jucatori la 3,4 milionane....aduci niste jucatori de plesneala,unde sunt transferurile adevarate

Sa vina si negru,n-am nimic cu el,dar o sa demonstreze cat e de beton noul Osei,asta e vrajeala de marketing si de imagine dar nu de performanta...performanta se face cu valori care confirma sau juniori pe care ii cresti

Bogdan4Steaua30.06.2006 01:58

Noile achizitii sunt de urmarit in amicale. Sa speram ca vom avea posibilitatea sa urmarim macar un meci jucat de Steaua in primul turneu. Va trebui sa mai asteptam o perioada pentru a-l vedea la lucru pe Saban pentru ca se casatoreste zilele acestea(macar suntem siguri ca nu isi va pierde noptile prin baruri).

Referitor la experienta: Saban are experienta meciurilor tari, deci apararea va ramane puternica si experimentata. Mijlocul nu va suferi teoretic modificari, eventual va fi coborat Dica din atac, caz in care intra in schema Badea, un jucator care a confirmat in sezonul precedent al Diviziei A, chiar si impotriva echipelor importante(Steaua, Rapid sau Dinamo). Nu te nasti cu experienta europeana, ea vine pe parcurs. De altfel, sunt convins ca acel climat propice performantei existent la Steaua ii va acapara complet si pe cei sositi de curand.

Avem rezerve de viitor gen Ochirosii, Litu, Drida sau Panait.

Sper sa avem parte si de un transfer mai puternic,atat prin prisma numelui cat si din punct de vedere al pretului.

flo220330.06.2006 03:49

"Gigi Becali l-a completat: <<Am luat un evreu pe care l-am vãzut și eu pe DVD>>" gsp.ro :lol:

glumeam la partea cu lasatu` de baut :lol:

pai nu ti-am zis sa lasi flaconul!? nici nu ma enerveaza ca "altii" transfera; ma ingrijoreaza ca noi nu ! inca o data: obiectivul nostru este sa accedem in grupele CL si acum si la anul.

jucatori de culoare sunt si multi brazilieni, dar nu-i poti compara cu cei ai coastei de fildes,sau togo-ului! in marea lor majoritate, dau dovada de o anumita infantilitate in modul cum privesc fenomenul, si tocmai calitatile fizice ii scot din impas.in rest s-a vazut cat de rudimentari pot fi.

un Henry, vine din alt mediu de cultura.

Rossoblu30.06.2006 06:47

imi explica si mie cineva dc nu-l luam pe Stancioiu? e liber de contract dupa 1 iulie, sau astia de la Steaua sunt prea multumiti de cum a aparat Carlos...

Flaviu8630.06.2006 08:21

am si eu o intrebare: a jucat cumva maccabi haifa in Liga Campionilor acum cativa ani? sau o alta echipa din israel?

Alextds30.06.2006 08:34

Stancioiu nu e transferat pt ca are 1,72 inaltime.

Maccabi Tel Aviv a jucat in Liga.

Flaviu8630.06.2006 08:38
Maccabi Tel Aviv a jucat in Liga.

mersi.si eu care credeam ca acest Klemi Saban are experienta in CL :(

***alex***30.06.2006 08:56
imi explica si mie cineva dc nu-l luam pe Stancioiu? e liber de contract dupa 1 iulie, sau astia de la Steaua sunt prea multumiti de cum a aparat Carlos...

Pt ca il avem pe Carlos!

Flaviu8630.06.2006 08:59

Pt ca il avem pe Carlos!

sau mai bine spus,pe Cernea. si stim cu totii de ce nu pleaca din Ghencea... :roll:

Rossoblu30.06.2006 12:01

Cernea a aparat 2 meciuri si si-a demonstrat valoarea, adica aia inexistenta, Carlos a facut cateva(mai multe) greseli incredibile si nu e posibil sa joci in CL cu portar nesigur, ar trebui sa avem 2 portari mai apropiati valoric, daca Carlos ar putea sa-si revina la un moment dat, la Cernea e certa lipsa de valoare deci ne-ar trebuiStancioiu sau inca un portar de valoare .

«14950515253111»