@answer
Corect, greseala mea. Cu Otelul a jucat atunci.
Referitor la golul 2 din meciul cu Valencia n-a dat cu tibia. Sa te mai uiti o data la faza.
@answer
Corect, greseala mea. Cu Otelul a jucat atunci.
Referitor la golul 2 din meciul cu Valencia n-a dat cu tibia. Sa te mai uiti o data la faza.
Se para ca e ceva adevarat. Lotul care face deplasarea in Austria, conform site-ului oficial este:
Portari: Carlos, Cernea, Toma
Fundasi: Baciu, Balan, Ghionea, Goian, Nesu, Panait,P. Marin
Mijlocasi: Bostina, Cristocea, Drida, Lovin, Nicolita, Ochirosii, Oprita, Radoi, Paraschiv
Atacanti: V. Badea, N.Dica, V. Iacob, Litu
din care se pare ca lipseste Andrei Cristea.
Later edit: Nu ii vad nici pe Simion, A. Enescu si A. Tudose :evil:
din cate stiu eu Tudose a suferit un accident de motocicleta acum cateva saptamani.era vorba si de o fractura la mana.nu stiu.Simion si enescu sunt poate la echipa de tineret sau poate au uitat sa-i scrie.oricum.cel mai probabil cei 2 vor fi imprumutati undeva anul acesta.se poate si Litu sa fie imprumutat.
in legaturac u transferullui Cristea,daca e adevarat,Gigel da iar dovada ca e un mare bolovan.asta daca e adevarat.ca noi ramanem in lot doar cu atacantii:Dica,Iacob,Oprita,Simion,Litu si Badea.deci mai ramanem cu 2 atacanti.primii 2.ca restu mai au mult pana sa confirme sau au confirmat dar nu ca atacanti.
nu cred ca Farul vva da jumatate de milion de euro pe Cristea.poate la schimb.dar nu cred.ca nu-si da bosanceanu vedetele degeaba.nu stiu.nu cred ca se va transfera Cristea la Farul.poate doar va fi imprumutat.
Cristea pleaca!
2006-06-26 21:23:00
Ceea ce, initial, era un zvon, s-a concretizat: Andrei Cristea este pe punctul de a parasi Steaua. Fotbalistul nu va face maine deplasarea impreuna cu lotul Stelei in cantonamentul din Austria. Pentru Cristea sunt mai multe oferte, iar cea mai plauzibila destinatie ar fi Farul Constanta.
sursa:stelisti.ro
O fi bine ? :roll:
Pe tvr a spus ca o sa fie doar imprumutat iar in legatura cu al doilea gol din meciul cu valencia clar a lovit mingea cu tibia.
In alta ordine de idei, cu ce atacanti ramanem? Iacob, Dica, Valentin Badea si Oprita? Daca da, crunta dezamagire! Nu am invatat se pare nimic din returul ultimelor doua sezoane.
Cica vine un ganez pe postul lui Ogararu.
Nu sunt in tara si de asta nu stiu ce se spune la TV.
Stiti ceva detalii, declaratii?
"Steaua pleacă azi în cantonamentul de la Kaprun cu un lot de 24 de jucători, dar care "va mai suferi modificări", conform declaraţiei lui Cosmin Olăroiu. Principalul post vizat este cel de fundaş dreapta, neacoperit după plecarea lui Ogăraru la Ajax.
Tratativele cu Marc Pfertzel, francezul aflat sub contract cu Livorno, au intrat în impas din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale acestuia. Fundaşul a solicitat să primească în Ghencea acelaşi salariu ca în Serie A, 600.000 de euro! Roş-albaştrii au refuzat din start şi s-au orientat către un ghanez, internaţionalul John Pantsil, remarcat de Oli chiar în meciurile de la Campionatul Mondial.
Pantsil are 25 de ani şi este legitimat la echipa israeliană Hapoel Tel Aviv. Managerul Stelei, MM Stoica, a evitat să deconspire numele celui vizat de trupa din Ghencea, dar a confirmat că roş-albaştrii vor efectua un transfer important în cel mai scurt timp: "Sîntem foarte aproape să ne atingem ţinta propusă. De aceea nici nu plec marţi cu echipa în cantonamentul din Austria, stau să rezolv acest transfer".
Titular azi, contra Braziliei!
John Pantsil e titular pe postul de fundaş dreapta în echipa naţională a Ghanei, el a bifat toate minutele la acest Mondial, urmînd să joace şi astăzi, în meciul cu Brazilia, programat la ora 22:00. Pantsil a strîns pînă acum 24 de selecţii în "naţionala" sa, pentru care a debutat în 2001. El poate evolua şi fundaş stînga, şi mijlocaş dreapta.:
Sursa: GSP
Pretentiile financiare ale francezului sunt aberante.
Nu l-am urmarit pe ghanez la Mondiale, dar in general fotbalistii africani sunt teribil de dezordonati in joc. Asta este motivul pentru care, la nivel de nationala, nu au reusit nimic notabil pana acum.
O sa-l vedem azi contra Braziliei
Oricum ar fi avem mare nevoie de un jucator de culoare , de unul caruia sa-i strigi la inceputul meciului "Alearga" si asta sa nu se mai opreasca pana in minutul 90 ![]()
Iar Pfertzel ... a cerut omu exact aceeasi suma pe care o avea si acolo , deci pretentiile lui n-au fost exagerate , si noi cand schimbam locul de munca cautam un salariu mai mare ... nu-i asa ? iar el a cerut aceeasi suma ...
Fundaşul a solicitat să primească în Ghencea acelaşi salariu ca în Serie A, 600.000 de euro!
au plecat 2 jucatori de la Steaua(Ogararu si Cristea- asta e sigur imprumutat,pt ca nu e nimeni idiot sa dea 450000de $ pe o epava)si au venit 3 jucatori,daca asta se numeste intarire a lotului inseamana ca lumea lui Jiji e clar paralela cu realitatea....in fiecare zi mai vine cineva la Steaua(conform presei)....in fiecare zi orice stelist mai spera....sincer vorbind avem un lot foarte subtire cu care e greu sa cistigi si campionatul,Oli nu poate face pe mama omida daca nu are nici un suport uman........sincer cred ca vina principala ii apartine lui Jiji.....dar cred ca la capitolul scout extern MM e foarte slab(fiindca un patron de factura lui Jiji nu are sume decit pt a cumpara jucatori din africa si oceania),acolo trebuie sa mearga scout-ul MM.......totdeauna Steaua :twisted:
ne trebuie doar un fundash dreapta si atat. dak-l tinem pe Mirel luam 10000000........... de ani tot noi campionatu`!!!!![]()
Dupa cum am spus-o si intr-un articol recent, ne gasim intr-un moment favorabil. Dinamo e intr-o dezorganizare totala si are un lot inferior valoric, la Timisoara se arunca cu bani in jucatori expirati si antrenori de mana a doua iar Rapid a pierdut doi fotbalisti determinanti. Prin urmare, depinde numai de noi cum stim sa gestionam acest moment. Din pacate, pana acum semnalele nu sunt incurajatoare. Sper insa sa ma insel si viitorul apropiat sa ma contrazica.
orice transfer e o telenovela... primul episod: pretentziile lui pfeltzer... baiatului ii suna fain muzica din Liga Campionilor si pluseaza si el ca orice afacerist in sperantza ca o sa-l ciupeasca pe Jiji cat mai adanc...
cred ca doar il imprumuta pe Cristea, altfel nu se mai strofoca Oli (care oricm nu-l prea are la inima) sa spuna ca are nevoie sa joace... ce fain ar fi Cristea la schimb plus ceva bani in coreea in locul lui neaga...
as vrea sa vad un Mazilu, un varga, un Balan care incet incet pana la anul ii vor inlocui cu succes pe Radoi, Dica, Iacob... dream on...
@I_love_Steaua
Avatarul meu este facut de mine si as aprecia daca ai folosi altul.
On-topic
Incepem sa intram pe ultima suta de metri in ceea ce priveste inceperea campionatului si meciurile din CL si daca la Drida, Panait si Badea lucrurile au fost rezolvate rapid ma asteptam sa avem si alte transferuri la fel de clare, acum vad ca sunt numai vorbe si fapte mai putine...
Cand ma uit la topic-ul asta imi vina sa rad. Aproape 50 de pagini de opinii, de sperante de mai bine. Realitatea, in schimb, spune ca pierdem 2 jucatori exponentiali pentru Steaua ultimilor 2 ani si luam 3 sperante. Primii 2 puteau oricand schimba soarta unui meci, cei 3 noi ... nu stiu. Poate da, poate nu.
Sunt foarte trist pentru Cristea. In iarna, se bucura dupa ce fusese golgeterul echipei in pregatiri spunand ca in sfarstit, s-a schimbat antrenorul si are si el ocazia sa arate ceva, pentru ca este folosit. Dar n-a fost folosit. Atunci cand s-a contat cu adevarat pe el, a jucat bine. Acum il dam la alt club, ba chiar sunt sanse sa-l vindem de tot. Este un film pe care l-am mai vazut, si sumele erau apropiate. Va aduceti aminte de Danciulescu ? :?
Ca de obicei, toata lumea va fi fericita: de la Steaua nu au prea plecat jucatori, Steaua are omogenitate, etc. Sincer, cred ca era momentul sa facem niste transferuri curajoase. Nu am facut-o, si singura satisfactie a acestei perioade de transferari va fi una amara: Radoi nu a plecat... Numai ca acesta nu este un castig, este lipsa unei pierderi.
conteaza mai mult ce aducem in loc!
renuntam prea usor la jucatori cu experienta europeana, care, asa cum sunt ei, au adus 2 titluri in Ghencea si doua parcursuri glorioase in UEFA!
in loc punem Drida, Badea si alti nehaliti!
no, pana acum plantsil asta l-a scos din offside pe Ronaldo, si e 1-0 pentru brazilia... sa vedem si mai departe...
a irosit cea mai mare ocazie de gol. de autogol.
La felul in care joaca Andrei Cristea (sau mai degraba, faptul ca nu joaca aproape nimic) , Gigi a facut bine ca l-a dat, chiar daca pentru o suma mai mica ...
Este cea mai mare prostie ca unul din putinii jucatori ai Stelei care stiu intr-adevar cu mingea sa fie trimisi la alta echipa.
Bun,eram majoritatea de acord sa fie imprumutat,dar cand un jucator care a jucat in returul asta decat 2 meciuri titular si a dat 3 sau 4 goluri,pateste asa si jucatori inutili,da inutili ca Oprita sunt pastrati.
Chiar daca Cristea este cum este,sper ca sa nu devina un nou caz Danciulescu.
@I.N.Money
De acord cu tine, dar... Daca era pastrat Cristea, probabil alt atacant nu mai venea acum, pentru ca il aveam pe Andrei ca rezerva. Si eu una nu prea mai am rabdare cu el. Daca va confirma la Farul sa fi convinsa ca va reveni in Ghencea...
Dar nici vandut nu trebuia,asta reprezinta o mare prostie.
PS:Priviti site-ul oficial al Stelei si sa vedeti cei 4 atacanti care o sa fie in turneul de pregatire.
cu Litu rezerva pentru Iacob,Dica si Badea e dificil sa facem fata. :?
La felul in care joaca Andrei Cristea (sau mai degraba, faptul ca nu joaca aproape nimic) , Gigi a facut bine ca l-a dat, chiar daca pentru o suma mai mica ...Este cea mai mare prostie ca unul din putinii jucatori ai Stelei care stiu intr-adevar cu mingea sa fie trimisi la alta echipa.
Bun,eram majoritatea de acord sa fie imprumutat,dar cand un jucator care a jucat in returul asta decat 2 meciuri titular si a dat 3 sau 4 goluri,pateste asa si jucatori inutili,da inutili ca Oprita sunt pastrati.
Chiar daca Cristea este cum este,sper ca sa nu devina un nou caz Danciulescu.
Domne,judecand dupa ce am observat eu...as spune ca s-a procedat corect.Bun,Cristea era talentat dar Ii lipsea ceva.Astfel Oli a fost de acord cu propunerea vanzarii acestui jucator.Deci i-a 450.000 euro pe el si poate va lua alt atacant de 1 mil de euro.
Nu inteleg de ce esti nervos in privinta lui Oprita deoarece el este bun la constructie nu la dat goluri.
Ma rog...este doar parerea mea,o parere pe care daca vrei o accepti sau nu,oricum eu sper sa se aduca un alt atacant mai bun care sa ajunga chiar titular.
Cu respect,
Vlad
8) 8)
Nu inteleg de ce esti nervos in privinta lui Oprita deoarece el este bun la constructie nu la dat goluri.
Oprita "nu e" (vb lui Aliuta). Si cu asta am zis totul !
Nici dupa Oprita nu as plange prea tare... :twisted: :twisted: :twisted:
bai... noi visam la cai verzi pe pereti sa plateasca Gigi 1 milion pt neaga, cand nici macar nu era vb sa-l dea pe Cristea. acuma il da pe Cristea si ia si ceva bani pe el... oare daca pe Cristea ia 400.000... i-e greu sa mai dea inca 6 si sa il ia pe Rica? ma doare capul, iar Olaroiu ala nush ce pazeste acolo... are jucatorii valorosi si stelisti adevarati (Neaga evident) la indemana, iar el cauta prin Tunisia si Togo si mai stiu pe la ce alte pescarii...