FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«16162636465111»
weeezer_2014.07.2006 22:43
L-am vazut pe Coman jucand si pe pozitia lui Dica la Steaua!

e drept, dar sincer io nu vad nici un jucator din RO care sa-l scoata pe Dica din primul 11

Piece of Mind15.07.2006 07:08

Parerea mea este ca decat 450.000 in schimbul lui Cristea si acesta la Farul, mai bine Gigel Coman la noi plus 200.000 lui Poli. A plecat un jucator si a venit altul pe care eu il consider superior in banda stanga jucatorilor pe care ii avem noi acum.

karas_ultras15.07.2006 07:59

@Piece

Absolut corect...

Aveam nevoie la Boro pe banda stanga de un jucator de acest profil (artagos, temperamental, bataios etc.) si nu l-am avut... Astfel, Maccarone s-a zbenguit pe aripa noastra stanga si a centrat de nenumarate ori. Ba mai mult, simtind pericolul, mijlocasii au fost dislocati preponderent catre axul stang al apararii, slabind si partea, oricum slaba, a lui Balan.

Eu zic ca transferul e OK. Daca cei doi mai au ceva de demonstrat in fotbal, asta poate fi un nou inceput pt ei in primul rand. Daca vom beneficia si noi de aportul lui Coman, ramane de vazut.

Oricum, vad ca se emit judecati de valoare vis-a-vis de transferurile verii... Ca nu sunt nume spectaculoase, sunt de acord, dar sa mistocarim prestatiile viitoare ale lui Drida sau Panait mi se pare un pic prematur. Nu de alta, dar exista posibilitatea sa nu aveti deloc dreptate!...

Allleecx15.07.2006 08:07

Eu sunt multumit in privinta transferului lui Coman din 2 motive : 1.Mi se pare genul de jucator determinat si care pune suflet pentru echipa

2 .Oli il cunoaste f bine si nu degeaba a insistat pt aducerea lui

In ceea ce il priveste pe Cristea eu cred ca are potential , dar e foarte inconstant si nu cred ca suntem disponibili sa asteptam 4-5 ani forma lui de varf!

c0nVicT15.07.2006 08:40

Nu stiu ce sa cred ce acest transfer ( daca chiar se va realiza si nu sunt din nou basme din partea presei )

1.punctul bun este ca am scapat de Cristea, care va garantez ca nu va juca nimic nici la Timisoara.Acest jucator a fost supraevaluat de la inceput, ne-am luat o mare teapa cu el, bine ca acuma reusim sa il dam afara.

2.Nu cred ca acest transfer se va realiza, mai ales ca nu e Cartu prost sa ia un asemenea jucator care nu va mai reusi nimic de-a lungul carierei, mai ales cand il are pe Gigel Bucur pe banca, acelasi tip de jucator si poate si mai talentat decat Cristea

3.Gigel Coman nu mi s-a parut niciodata un jucator extraordinar.Bostina este clar peste el, chiar daca este inconstant.Ca rezerve pe postul ala i-am avea pe Cristocea sau pe Ochirosii, avem postul de mijlocas stanga asigurat. Dupa parerea mea ar fi bine daca am acorda mai multa incredere tinerilor, dar cum Oli este un antrenor fricos...

Transferurile din aceasta vara nu au fost foarte slabe...ganditi-va ce probleme am avut anii trecuti din cauza faptului ca nu aveam jucatori. Singura problema ca nu am transferat un jucator ca lumea.

Odata pe an trebuie sa transferi un jucator care va lua locul unui titular, deci implicit cu o valuare mai mare decat acesta. Nu trebuie transferati mai mult decat maxim 2 jucatori de acest fel,pentru ca altfel stricam omogenitatea echipei, cel mai bun lucru in acest moment.

Posturi urgente pe care eu as lua asemenea jucatori ar fi: Atacant-Ne trebuie neaparat un jucator gen van Nistelroy, care in vremurile bune dadea 30 de goluri in campionat.

Mijlocas central-Paraschiv trebuie sa plece. Nu ma luati acuma ca e cel mai constant jucator al Stelei, a jucat constant in nota echipei, niciodata mai mult. Fizic nu are, dispozitie la efort enorma iarasi nu, sa dea o pasa buna nici macar, sut puternic deloc, ca mai recupereaza cate o minge nu e mare lucru, asta ar face oricare dintre noi daca ar fi pe postul lui.Pe acest post nu ar trebui sa joace cineva superofensiv, ci mai degraba cineva care face ambele faze la fel de bine, are un sut bun , si "stie jocul ".Ceva gen Gerrard sau Lampard sau Ballack.

La anul ne trebuie neaparat un fundas stanga. Anul asta ne mai descurcam cu Nesu si Marin ( oare?? ), dar la anul nu ar strica un jucator acolo, si nu ar strica daca nu ar avea chiar 1,70 inaltime. Oare sa fie adus Gigel Coman pe acest post?

echipa cu care as alege-o eu

Carlos

Saban-Goian-Ghionea-Gigel Coman

Nicolita-Radoi-Paraschiv(doar momentan)-Dica

Cocis

Iacob( iarasi momentan )

jeri15.07.2006 08:52

Degeaba mai asteptam noi transferurile BOMBA pe care le-au promis conducatori clubului mai mari sanse sunt ca Bin Laden sa ma atace odata SUA decat sa faca Steaua vre un transfer de mark :lol: .In legatura cu schimbul Coman-Cristea io zic ca se merita ne mai trebuia acolo la mijloc un jucator ie bun si asta decat nimic :D

manu7115.07.2006 09:03

ce afacere misto a gindit MM si Jiji...l-au considerat pe Cristea avind valoare zero lei si si-au luat la echipa inca un jucator de 200000$;singura treaba buna in afacerea asta,este concurenta pe post,poate cu ocazia asta ii intra si lui Bostina morcovul adinc...si cred ca mai este o treaba buna in afacerea asta,Coman poate sa joace si fundas stinga.....oricum dupa cite imi dau seama Oli o sa mizeze pe Gigel si Bostina iese mai mult ca sigur din schema,o sa lustruiasca banca de rezerva,pt ca sigur si p.Marin o sa-l promoveze pe Gigel fiind cunostinte mai demult..... :twisted: :twisted: ....dar unde sunt bombele?????.....ca pina acum numai cartuse se vad...... :twisted: :twisted: ....totdeauna Steaua

IONUTZ-CIPRIAN15.07.2006 09:17

:evil: >>>Momentan "bombele" cad la BEIRUT,nu prea imi pare bine ca venit Coman,nu prea m-a incantat jocul lui de la fosta sa echipa(cred ca o sa i-au injuraturi) a fost adus ca este unul din preferati lui Oli,eu sper din toata inima sa am ocazia sa-l laud si sa-i multumesc pe aici,si cu siguranta daca merita am sa o fac cu cea mai mare placere!!!>>> :twisted:

weeezer_2015.07.2006 10:33
       Mijlocas central-Paraschiv trebuie sa plece. Nu ma luati acuma ca e cel mai constant jucator al Stelei, a jucat constant in nota echipei, niciodata mai mult. Fizic nu are, dispozitie la efort enorma iarasi nu, sa dea o pasa buna nici macar, sut puternic deloc, ca mai recupereaza cate o minge nu e mare lucru, asta ar face oricare dintre noi daca ar fi pe postul lui.Pe acest post nu ar trebui sa joace cineva superofensiv, ci mai degraba cineva care face ambele faze la fel de bine, are un sut bun , si "stie jocul ".Ceva gen Gerrard sau Lampard sau Ballack.

pare rau dar n-am cum sa nu te contrazic. dk nici Paraschiv n-are disponibilitate la efort.. dk nici el nu e indispensabil echipei.. daca nici el nu face travaliu.. dk nici el nu e titular incontestabil...

Motanu D15.07.2006 10:50
dk nici Paraschiv n-are disponibilitate la efort..

Vezi meciul cu Dynamo Kiev...

weeezer_2015.07.2006 10:52

ala de acum 500 de ani? abia devenise titular... nu poti sa compari forma fizica sau capacitatea de a depune efort de acum cu cea de acu 5 ani... mie mi se pare ca alearga super mult.

jeri15.07.2006 11:16

Vreti bombe? uitati bombe "Steaua

Dică, în vizorul francezilor de la Saint-Etienne Atacantul echipei Steaua, Nicolae Dică, este dorit de gruparea franceză Saint-Etienne, site-ul football.fr notând că valoarea jucătorului român este de patru milioane de euro.

Potrivit sursei citate, conducerea grupării Saint-Etienne ar fi oferit trei milioane de euro pentru Dică, atacantul român fiind dorit şi de gruparea spaniolă Espanol Barcelona.

"Contractul lui Dică expiră în 2007, iar românul pare interesat de o nouă provocare. Capabil să evolueze pe orice poziţie în atac, el s-a remarcat în acest an datorită parcursului clubului român în Cupa UEFA, unde a marcat şase goluri în 13 meciuri", scrie sursa citată.

Echipa Saint-Etienne a încheiat sezonul trecut din campionatul Franţei pe locul 13." scrie si in gazeta si prosport ma rog la Dumnezeu sa nu plece Dica ca dak pleac la revedere Cl(si asa sansele destul de mici)la revedere campionat :cry: :cry: :cry: :cry:

_yang15.07.2006 11:51

Nu merita St. Ettienne (ma refer la valoarea lor actuala , nu la istorie) sa-l aiba pe Dica !

Faptul ca Paraschiv nu "sare-n ochi" nu inseamna ca nu e indispensabil echipei alaturi de Radoi,Dica,Goian si Nicolita ...

era si Ogararu candva... :cry:

radu215.07.2006 16:11

Gigi a anuntat ca va veni un jucator columbian care ar fi trebuit sa ajunga deja in Olanda. Nu a spus cine e sau postul pe care joaca, dar probabil ca vom afla asta seara sau cel mai tarziu maine...

In plus a declarat ca nu va mai pleca nici un jucator.

Alex1415.07.2006 16:59

Gigi a zis multe... ce jucator sa mai vina? a facut deja cele 5 transferuri bomba (Panait, Badea, Drida, G. Coman si Saban, numai bombe)

DTP-Ludacris15.07.2006 17:21

Drida e chiar petarda :wink: .

horse3715.07.2006 17:42

Gigel Coman...ar fi un transfer bun daca s-ar realiza. ar fi, cel mai bun transfer al Stelei din aceasta "campanie de transferari". pana acum un simulacru, bombe cu mult fas :!: :?:

Cooper15.07.2006 17:43
frate ...e bun, are talent si e mai ingroasa lotu.mai bun decat nimic !

Pai daca vine numai sa ingroase lotul Stelei, atunci sa-i recomandam lui m.m. un jucator de la Avantul Reghin, unul de la Juventus Colentina si unul de la Vanju Mare.

Melku15.07.2006 18:26

Meme si Olaroiu fac echipa

Gigi Becali spune ca nu are nici o putere in privinta strategiei de transferuri. El sustine ca decizia continuarii cu Carlos in poarta Stelei o detin Mihai Stoica si Cosmin Olaroiu. "sunt multumit de Carlos atita timp cit Olaroiu e multumit de el. Eu nu pot sa trec peste el si peste Meme Stoica si sa aduc la Steaua ce jucatori imi plac mie", a declarat finantatorul ros-albastrilor. (spt.ro)

Am decis sa postez aici articolul pentru ca imi confirma banuielile, ca Becali nu are nici o legatura cu politica de transferuri slabutza din acest sezon, nu sunt avocatul lui Becali dar daca tot trebuie sa aruncam vina pe cineva macar sa aruncam pe cine trebuie.

iancu dragosh15.07.2006 18:55

sincer ma indoiesc ca Gigi le-a spus, luati voi banii pe care i-am primit de la Ajax, 3.3 milioane de euro si cumparati ce jucatori aveti nevoie, iar cestia nu au avut ce sa faca cu capitalul pus la dispozitie. Iti spun doar doua nume: varga si Herea, jucatori care puteau sa vina alaturi de cei de la Vaslui si sa nu se depaseasca suma mai sus amintita.

SSK15.07.2006 20:05

Cred ca una peste alta Steaua iese avantajata din schimbul Cristea - Coman. In mod cert, Cristea nu putea depasi un nivel oricum scazut. Si sa tii un atacant care-ti da sub 5 goluri pe sezon este o solutie extrem de proasta.

Gigel Coman este un jucator bun, valoros din punctul meu de vedere. 2 probleme sunt insa in ce-l priveste :

1. este extrem de indisciplinat, risca de multe ori "rosii" - sa speram ca Oli o sa-l tempereze (desi la varsta lui ar fi cazul sa se tempereze si singur)

2. vine pe un post asigurat - mijlocas stanga, cu Bostina si Cristocea foarte buni ambii. Poate fi folosit ce-i drept si in centru , dar mi-e greu sa cred ca Paraschiv va fi scos din schema. Partea totusi buna este ca reprezinta o solutie ofensiva, ceea ce noi nu prea avem.

Eu zic ca nu e bine sa ne grabim nici in ce priveste ceilalti jucatori transferati. Despre Drida nu stiu nimic, dar postul de mijlocas dreapta nu era acoperit, asa ca o rezerva e buna. Badea mi-a lasat o impresie foarte buna in meciul din Groapa, cand s-a jucat efectiv cu apararea cainilor. In plus, e inca tanar si va incerca sa fructifice sansa care i s-a oferit. Iar Iacob e inconstant. Panait - ramane sa vedem. Dar hai sa ne intrebam : cine era Goian pana sa vina la Steaua ? Saban - la el ar fi cazul sa fie bun, ca rezerva de valoare n-avem. Iar Ogararu ne obisnuise la un anumit nivel.

Ramane de vazut ce-i cu columbianul acela. Din cate am auzit, transferul e destul de sigur. Pe de alta parte, cei de la A1 au inceput stirea spunand ca ar fi fundas stanga, ceea ce n-ar fi chiar o veste buna. Si asta pentru ca ceea ce ne lipseste noua de fapt in acest moment, este un atacant ! Acolo (cat timp nu stim ce poate Badea, iar pe Oprita il stim prea bine...) suntem descoperiti si ma surprinde ca nimeni nu se agita in directia asta.

Una peste alta (cu rezerva columbianului aflat in stand-by), campanie de transferuri buna, dar cert fara bombe. Principalul castig este de fapt ca n-a plecat decat un jucator ! Ramane sa vedem daca ne va fi suficient pentru intrarea in Liga.

focus15.07.2006 20:19
Una peste alta (cu rezerva columbianului aflat in stand-by), campanie de transferuri buna, dar cert fara bombe. Principalul castig este de fapt ca n-a plecat decat un jucator ! Ramane sa vedem daca ne va fi suficient pentru intrarea in Liga.

Indiferent cine venea, Olaroiu ataca Liga cu aceeasi formula de anul trecut.A zis si el ca desi a incercat mai multe sisteme, pentru meciurile astea va merge tot pe formula veche.Restul de jucatori vor fi folositi dupa preliminarii.

iancu dragosh15.07.2006 20:24

Ar fi fost fara indoiala o campanie de transferari buna in conditiile unui lot echilibrat. se pare ca transferam in functie de oportunitati, ceea ce este ok in principiu, si nu in functie de nevoi (marx sa traisca). Personal, consider ca principala problema o ridica postulde mijocas ofensiv sau coordonator de joc si un mijlocas dreapta. De cativa ani buni Steaua duce lipsa unui stfel de jucator, si numai maiestria lui Protasov a facut ca acest lucur sa nu se vada. In momentul in care vom aduce un jucator capabil sa scoata din joc adversarul direct prin dribling si sa paseze decisiv ma voi declara multumit de structura lotului Stelei. Este pacat ca avem o echipa ata de buna si mai este nevoie de atat de putin pentru a o pune definitiv pe picioare.

problema se mai pune in felul urmator: in conditiile in care in mod inevitabil vor mai pleca jucatori, amanarea rezolvarii problemei postului de mijlocas central ofensiv poate fi decisiva in ceea ce priveste ratarea unui moment prielnic. daca cineva dintre noi, are impresia ca ne vom mai intalni prea curand cu o echipa atat de valoroasa care sa reprezinte Steaua se inseala amarnic. Astfel de generatii nu apoar in fiecare zi si este pacat ca nu intelegem sa fructificam la maxim acest potential.

DTP-Ludacris15.07.2006 23:38

Dică, ofertat

Francezii de la St. Etienne au pus pe masă 3.500.000 de euro, dar Gigi vrea mai mult.

După mai multe tatonări, oficialii de la St. Etienne au făcut o ofertă concretă pentru golgeterul Stelei, Nicolae Dică (foto), de 3,5 milioane de euro.

"Eu vreau patru milioane pe Dică. Şi mai există o problemă. Doresc ca banii să intre acum în contul Stelei, iar fotbalistul să fie cedat în iarnă, după ce va juca în Liga Campionilor", ne-a spus latifundiarul din Pipera. Francezii l-au urmărit pe Dică pe tot parcursul Stelei din Cupa UEFA, fiind impresionaţi de cele şase goluri pe care le-a marcat acesta. Altfel, Becali a spus că pe lângă Gigel Coman în cantonamentul Stelei de la Mierlo va mai ajunge încă un fotbalist. "Vom mai lua un jucător care se va duce direct în cantonament. Un fundaş stânga columbian, care a disputat 20 de meciuri la naţională", a adăugat finanţatorul steliştilor.

sursa : prosport

..Despre Dica..e clar ca francezii nu vor accepta sa plateasca acum si sa plece in iarna ...

Partea proasta e ca aduce tot un fundas...care pare a fii ultimul tranfer :roll:

martanu16.07.2006 02:32

De acord cu SSK. As fi vrut sa transferam un atacant.

Atancantii de care dispunem sunt: Badea, Iacob,Litu, Oprita si Simion. Daca Iacob este o certitudine, Badea, Litu si Simion sunt promisiuni, Oprita este o dezamagire(parerea mea). Asa ca parca am avea nevoie de un atacant....dar cu Oli.."antrenor defensiv" :twisted:

PS: Dica poate juca si atacant dar parca mi l-as dori mijlocas.

«16162636465111»