FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«14344454647111»
***alex***23.06.2006 05:55

Da stati putin! Voi i-ati fi vrut pe Herea, Cruceru sau Miroslav Vujadinovici?? Pt ce i-ati fi vrut: valoare sau doar asa sa zicem ca am facut transferuri?

Cat despre Alexandru Iacob mi se pare o achizitie buna pe viitor, daca la 17 ani are 60 de selectii la nationala Under 17 si este si capitan inseamna ca e un jucator promitator

colaps23.06.2006 07:08
Da stati putin! Voi i-ati fi vrut pe Herea, Cruceru sau Miroslav Vujadinovici?? Pt ce i-ati fi vrut: valoare sau doar asa sa zicem ca am facut transferuri?

Cat despre Alexandru Iacob mi se pare o achizitie buna pe viitor, daca la 17 ani are 60 de selectii la nationala Under 17 si este si capitan inseamna ca e un jucator promitator

nu e vorba de nume, e vorba ca sa nu trecem prin ce s-a intamplat anul trecut cand s-a vorbit forte mult si s-a realizat prea putin... s-a vorbit de multe nume pe care acum le vedem in curtile rivalelor, inclusiv Herea a fost dorit de Meme...

cea mai buna recomandare acum: rabdare si tutun...

jeri23.06.2006 07:12

Ne trebuie urgent fundas dreapta un atacant care sa mai de si goluri si un mijlocas stanga dak nu se aduc jucatori pe aceste posturi deficitare o sa patim ca si anul trecut si ca acum 2 ani cand era sa pierdem titlu in ultimele etape si tare mie ca nu o sa mai avem norocul ca sa castigam campionatul ca ani trecuti :?

Virgil23.06.2006 07:36

Ali Boumnijel,portarul Tunisiei la Campionatul Mondial in curs,este interesat de Steaua,de ale carei rezultate in Cupa UEFA a auzit.

FootballImage2576.jpg93581_l.jpgcstt08aboumnijel_20060618_pre.jpg

Date de naissance: 13 avril 1966

Taille: 188 cm

Poids: 83 kg

Poste: Gardien

Club actuel: Club Africain (TUN)

Buts en sél.: 0 (au 21 juin 2005)

Sélections: 40 (au 21 juin 2005)

1ère sélection: Tunisia vs Ivory Coast (1991-11-27)

Ayrton23.06.2006 07:41

40 de ani? 8O E o gluma, nu??

Piece of Mind23.06.2006 07:54
Ali Boumnijel,portarul Tunisiei la Campionatul Mondial in curs,este interesat de Steaua,de ale carei rezultate in Cupa UEFA a auzit.

FootballImage2576.jpg93581_l.jpg

Date de naissance:  13 avril 1966

Taille:  188 cm

Poids:  83 kg

Poste:  Gardien

Club actuel:  Club Africain (TUN)

Buts en sél.:  0 (au 21 juin 2005)

Sélections:  40 (au 21 juin 2005)

1ère sélection:  Tunisia vs Ivory Coast (1991-11-27)

Hahahahaha......pai asta a fost realmente o "petarda" in meciul cu Spania, are cel putin 2 goluri ale ibericilor pe constiinta...Hai ca o dam in caterinca deja cu zvonurile astea!

Virgil23.06.2006 08:00

Informatia este cat se poate de reala :

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=116263

Daca veti citi cu atentie,el este interesat de Steaua,nu Steaua de el.

Totusi spune ceva despre o oferta a romanilor.E posibil orice.E jucator liber de contract.Adica nu-l costa nimic pe Gigi.

Alextds23.06.2006 08:05

Eu zic ca e bine ca incepe sa ia Poli jucatori dc mai ia 5-6 e perfect pt ca jucatorii actuali gratie "marelui antrenor" Hagi sunt slab cotati de club desi sunt destul de buni dc vin 5-6 trebuie sa mai si plece si mai usor ar fi sa ia Steaua jucatori din un lot prea numeros decat de la celelalte echipe din campionat care cer minim 500.000 Euro doar pt ca te cheama Steaua.

Cooper23.06.2006 08:17

Ai dreptate (din pacate). Antrenorului nostru ii cam lipseste tupeul de a introduce jucatori tineri. Imi amintesc ce reclama i s-a facut lui Enescu ( nici macar un minut jucat ), la fel si lui Ochirosii (doar cateva minute ). Pacat ca nu se pune baza si pe acesti tineri. Nu mai vorbesc de Litu, Simion, etc. Daca o echipa ca Arsenal isi permitea sa foloseasca un jucator precum Fabregas, la doar 16 ani jumate (care l-a si scos pe Vieira din echipa ), de ce nu ar putea Oli sa incerce cu macar unul din acesti juniori . Cred ca la ora asta, Ochirosii este peste Bostina, iar Litu si Simion peste Cristea si Oprita. De ce trebuie neaparat sa ne uitam in curtea altora, sa ne facem sperante pentru nu stiu ce transferuri de milioane de $ (oricum George Becali nu cred ca va arunca bani prea multi pentru transferuri). MM are talent de gasire a jucatorilor tineri, pacat ca nu avem si antrenorul ideal pentru a-i valorifica. Toate echipele mari din Europa au cel putin 2 -3 jucatori din propria pepiniera care joaca titulari. La noi a ramas Para (si din cate se aude nu prea o sa mai pupe titularizarea).

onyx23.06.2006 08:45

Astea sunt doar speculatii ale ziarelor, ca sa-si umple paginile. Citi jucatori batrini a adus MM pina acum? Stie toata lumea ca el e impotriva jucatorilor batrini si a celor de inaltime mica. Asa ca nu are rost sa inghitim tot ce scriu ziarele. Sa vedem ce transferuri se fac, si dupa aia putem sa ne dam cu parerea. Cit despre Herea, nu poti sa dai atiti bani(1,3 mil)pe un jucator, care promite, ce-i drept, dar care nu are decit citeva meciuri ca titular, la o echipa care nu a cistigat nimic.

Cit despre Ochirosii, Litu, Simion si Enescu, probabil ca nu conving la antrenamente, pt ca nici Protasov nu a mers pe mina lor. Ei sunt buni pt un nivelul la care au jucat pina acum, adica la juniori, la fel cum sunt jucatori f buni pt divizia b, dar la divizia a, si mai ales la o echipa de top, e cu totul alt nivel. Trebuie sa munceasca si sa convinga antrenorul si coechipierii ca se pot baza pe ei.

Motanu D23.06.2006 08:58

@onyx:

Foloseste frate butonul edit, nu posta de n ori consecutiv. Ceea ca tocmai ai facut e o incalcare a regulamentului forumului !!!

Am reparat eu greseala.

V

Flaviu8623.06.2006 10:46

Mazilu 2M

tibi Balan 1.5M

thwaite 500.000

total 4M pt grupele CL

colaps23.06.2006 11:01
Mazilu 2M

tibi Balan 1.5M

thwaite 500.000

total 4M pt grupele CL

preturile au incepu sa creasca si pe la noi pentru ca incep sa se invarta bani mai multi, daca Jiji ramane gheara-n gat o sa-i pierdem si pe astia asa cum i-am pierdut si pe altii...

Flaviu8623.06.2006 11:07
Mazilu 2M

tibi Balan 1.5M

thwaite 500.000

total 4M pt grupele CL

preturile au incepu sa creasca si pe la noi pentru ca incep sa se invarta bani mai multi, daca Jiji ramane gheara-n gat o sa-i pierdem si pe astia asa cum i-am pierdut si pe altii...

pe mine ma enerveaza faptul ca nu trec o data la transferuri Oli,MM si gg. dc mai asteptam mult incepe sezonul si ramanem cu ochii in soare

Alextds23.06.2006 17:16

Steaua prin cele 3 transferuri si-a facut norma.

Tinand cont ca a plecat doar un jucator probabil va mai veni un inlocuitor pe postul lui dc nu cumva se considera ca e asigurat Balan si P. Marin fiind suficienti (mai ales ca mai sunt si 3 fosti fundasi dreapta Radoi, Paraschiv si Nicolita care pot reveni pe pozitia asta in caz de urgenta).

Probabil vor veni in probe jucatori liberi care totusi au sanse mici sa fie pastrati si poate datorita nemultumirii suporterilor in privinta transferurilor se va cumpara un jucator de la vro echipa mai cunoscuta din un campionat mai bun decat al nostru sau unul cunoscut din Romania dar asta cu 2-3 zile inainte de trimiterea listei pt CL.

Kristy_Cj23.06.2006 17:44

[sa revenim] la realitate,tot vorbiti de Mazilu,Tibi Balan Stanciou,Stancu(Sportul),Tweety :D Herea,Sapunaru(National)Cocis.....[...........],poate o sa vina un jucator dar va fi de la o echipa gen bacau

Reeditat parantezele.

Moderatori

flo220323.06.2006 18:29

vedem maine la pranz ce zice!!

felix4you200224.06.2006 09:35
offtopic...Herea la Poli pe 1,3 mil...o suma astronomica raportat la vaoarea jucatorului...

e bine sa aducem pusti de 17-18 ani...nu sti de unde sare iepurele!!!

Herea va fi un jucator de mare valoare daca nu este tinut pe banca de rezerve. daca va fi lasat sa joace va deveni un mare jucator. este un jucator muncitor, ambitios, dornic de marea performanta. in 2-3 ani cred ca va ajunge la nationala mare.

referitor la pustii de 17-18 ani, acestia se pierd daca lustruiesc banca de rezerve. dovada ... Bogdan Andone, marea speranta a fotbalului romanesc, luat de Dinamo unde a facut tusa, club de la care a disparut in anonimatul unui campionat din fostul spatiu sovietic, din cite imi amintesc

sile-jardel24.06.2006 10:45

Eu as insista pentru Stancioiu[care e liber de contract], Lazar si Balan de la Sportu.in rest-am avut si vom avea mereu boala pe MILOGI[sa nu ne mai suspende,propun sa schimbam acest cuvint,macar o perioada],ne pi..m pe ei la infinit,m..e lu rapid

colaps24.06.2006 15:50
vedem maine la pranz ce zice!!

ce-a zis? n-a zis mai nimic... sper ca nu vom ramane asa, echipa trebuie intarita... amicalele trebuiau sa fi fost mai tari, uitati-va la rapid cu cine joaca: shahtiorul lui taticu' si echipe de top din campionatul elvetzian...

si totusi cine mai vine?? treaba cu Mirel se pare ca nu e 100% stabilita, pana la urma o sa asteptam pana in ultima clipa a ultimei zile a perioadei de transferuri...

forever_STEAUA24.06.2006 17:54

Olaroiu:

"Trebuie sa ne atingem obiectivul de a ajunge in grupele Ligii Campionilor. Lotul Stelei va suferi modificari, dar nu cele oferite de presa, cum ar fi Boumnijel, care e mai batran decat mine. Am facut oferte concrete pentru doi jucatori de la Cupa Mondiala, asteptam raspunsurile cluburilor la care ei joaca".

sursa: onlinesport

Motanu D24.06.2006 17:56

@forever_STEAUA:

Cum il chema pe "ziaristul" de la onlinesport care-a facut declaratia respectiva ?

Virgil24.06.2006 17:57

"Asteptam raspunsurile cluburilor la care joaca"= frectie la un picior de lemn,nimic concretizat...

@ Motanu

Am auzit si eu la stirile de pe Antena 1.

forever_STEAUA24.06.2006 18:00
@forever_STEAUA:

Cum il chema pe "ziaristul" de la onlinesport care-a facut declaratia respectiva ?

Scuze, dar chiar nu am inteles la ce te referi :D Poti sa fii mai explicit? :)

sergiu_titan24.06.2006 18:10

MM i al pe Danciulescu, MM vor sa il dea fraierii pe Danciu-gol, MM- e inlocuitor pt Dica care acum nu are cine sa il inlocuiasca, MM e cosmarul lor le mai da 3 -4 bucati pana se retrage, MM Danciulescu trebe sa se retraga in Ghencea.

«14344454647111»