FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«14243444546111»
Rossoblu21.06.2006 20:10

Eu personal judec jucatorii dupa caracter... dupa cum l-am vazut pe Mazilu are un caracter puternic si s-ar putea impune la Steaua spre deosebire de G. Bucur... :wink: binenteles pe langa asta e mult mai bine facut si mai talentat

manu7121.06.2006 22:12

+Badea,Panait si dridea=1.500.000$....cind o face plopul micsunele,poate jumate....pt ca nu poti sa faci o declaratie de genul Becali...Mazilu face 1000000$.....cred ca o sa ia Timisoara cam tot ce e bun pe piata romaneasca,deoarece vrea sa-i creeze climat lui Razvan pt performanta,mor cind vad ce norocoasa e fam.Lucescu ,toata lumea ii cade la picioare printisorului......sincer vorbind mister jabba de la Poli da recital la aruncat cu $ in fotbal,pt ca stie ca in viitorul apropiat fotbalul devine o afacere de milioane de $ cu o investitie initiala de 30-40% poti cistiga 200%(baga 20 de mil$ si in 5 ani scoate 40-80 de mil $;asta e mare afacerist si sigur se pricepe de minune sa aleaga ceva care aduce profit in scurt timp) poate sa depaseasca afacerea r.a.f.o, ca smecherie,Becali trebuie sa inceapa niste ore de pregatire cu Iancu care are abilitate cu carul raportind la el.....ramin la parerea ca Becali nu arunca cu $ pe transferuri deoarece crede ca a intrat in elita celor care vand ceva ieftin la pret mare..... si inca ceva este mirlan si cu Radoi si cu Oli......maziliu ii trebuie Stelei mai mult decit cocis.....totdeauna Steaua

I.N.Money21.06.2006 22:19

Steaua l-a cãutat pe Babicu'!

Remus Rãureanu

Rãmas fãrã echipã dupã ce s-a despãrțit de Dinamo, Cristi Munteanu ar putea ajunge tocmai la marea rivalã a "cîinilor", Steaua. Apropiați ai portarului au dezvãluit cã el a fost sunat de managerul general al campioanei, Mihai Stoica, care i-a propus sã semneze cu roș-albaștrii.

În acest moment, Babicu' este liber de contract dupã ce i-a expirat înțelegerea cu gruparea din ªtefan cel Mare, el putînd fi achiziționat gratis de cãtre Steaua. Roș-albaștrii ar urma sã-i plãteascã numai salariul pentru a obține semnãtura lui.

"Am doar 31 de ani, sper sã-mi rezolv problemele pe care le am, sã trec peste acest moment mai greu și sã revin la un nivel înalt. Nu mã întrebați de Steaua cã nu am ce sã vã spun, pentru cã nu știu nimic", s-a rezumat sã declarat ieri Munteanu, cel care a mai colaborat cu MM la Galați, pe vremea cînd actualul manager al Stelei era președinte al Oțelului.

În cazul în care el ar ajunge în Ghencea, Steaua se va despãrți mai mult ca sigur de rezerva lui Carlos, Cornel Cernea, portar adus în urmã cu exact un an, dar care n-a apãrat decît în douã meciuri din Divizia A și unul în Cupa României.

MM: "Eu am ales Steaua, el Dinamo"

Managerul general al Stelei a infirmat ieri cã s-ar interesa de Munteanu pentru un eventual transfer. "Este foarte adevãrat cã am lucrat împreunã la Oțelul și la fel de adevãrat e cã am colaborat foarte bine. Însã cînd am decis sã plecãm de acolo, eu am ales Steaua, iar el Dinamo. Nu se pune problema ca el sã vinã la noi. Steaua nu cautã portar. Chiar dacã este liber de contract, care e problema?", a replicat ieri MM. (Dan Udrea)

CARTE DE VIZITÃ

Cristi Munteanu

- 31 de ani

- a debutat în Divizia A în 1992

- a evoluat în Divizia A la Farul, Dinamo, FC Național, Oțelul

- în acest retur a jucat 14 meciuri și a încasat 16 goluri în poarta lui Dinamo

- media notelor din Gazetã: 5,86

www.gsp.ro

Interesanta vestea... :? sa vedem cat de verosimila este.

Ayrton21.06.2006 22:31

Decat sa-l aduca pe terminatul asta, mai bine il aduce pe Stancioiu! Tot liber de contract!

I.N.Money21.06.2006 22:36

Nu cred ca o sa vina vreun portar,pentru ca daca se dorea acest lucru in mod normal era reziliat contractul lui Cernea.

Este foarte probabil sa avem acesti 2 portari si in sezonul viitor.

karas_ultras21.06.2006 23:28

Daca le-a iesit anul trecut ca fara investitii sa aiba un parcurs bun in Cupa UEFA si sa castige campionatul, MM si GG nu trebuie sa uite ca am ratat Liga poate si datorita faptului ca nu am avut un atac eficient in meciul de la Bucuresti cu Rosenborg. De aceea cred ca trebuie sa investeasca in directia asta (mijlocas de banda, mijlocas ofensiv, varf).

Totusi, desi apele se agita pe piata transferurilor interne nu cred ca trebuie sa ne lamentam si sa ne panicam, adversarii avand nevoie de intariri pt a putea ajunge la nivelul nostru...

Noi trebuie sa ne intarim pt UCL...

***alex***22.06.2006 07:24
MM: "Eu am ales Steaua, el Dinamo"

Managerul general al Stelei a infirmat ieri cã s-ar interesa de Munteanu pentru un eventual transfer. "Este foarte adevãrat cã am lucrat împreunã la Oțelul și la fel de adevãrat e cã am colaborat foarte bine. Însã cînd am decis sã plecãm de acolo, eu am ales Steaua, iar el Dinamo. Nu se pune problema ca el sã vinã la noi. Steaua nu cautã portar. Chiar dacã este liber de contract, care e problema?", a replicat ieri MM. (Dan Udrea)

www.gsp.ro

Interesanta vestea... :? sa vedem cat de verosimila este.

Pai tocmai ti-a dat Meme raspunsul!

Virgil22.06.2006 07:25

Cristi Munteanu e o belea de portar.Unul pe care nu te poti baza.Cand ti-e lumea mai draga gafeaza si anuleaza tot ce a facut bun pana atunci.

Nu are fata de Steaua.

Poate doar sa incalzeasca portarii nostri.

skorpio1522.06.2006 07:38

Cristi Munteanu nu e peste Cernea. Al nostru trebuie doar folosit ca sa-si dea drumul. Inaintea meciului cu Jiul am prins un antrenament de-al lor si nu-mi venea sa cred ce mingi scotea 8O. Nu cred c-ar trebui sa se renunte la el, ca doar dupa 3 meciuri nu puteti spune c-a aratat tot ce poate.

jeri22.06.2006 08:20

Tabloidul englez The Sun îl anunţă pe Mirel Rădoi transferat la Portsmouth. "Pompey a cîştigat duelul cu Blackburn şi Spurs şi lăa transferat pentru 7 milioane de lire pe fundaşul Stelei Bucureşti, Mirel Rădoi. Internaţionalul român în vîrstă de 25 de ani s-a înţeles pentru trei ani, va cîştiga 15.000 de lire pe săptămînă şi este primul transfer al verii pentru Harry Redknapp", se arată în The Sun.La naiba ca nu mai inteleg nic pana la urma ramane sau pleak a inceput sa ma enerveze toata abrambureala asta ba ca pleak ba ca nu mai pleak HOTARATIVA ODATA!!!!!!

Flaviu8622.06.2006 09:21
DTP-Ludacris22.06.2006 10:22

pe PROSTSPORT zice ca Mirel a semnat,pe Gsp zice ca Mirel ramane la Steaua !!!!!

Numai inteleg nimic ! :roll:

Dj22.06.2006 10:28

da stie cineva? pff..

karas_ultras22.06.2006 12:49

M Radoi nu pleaca!...

Munteanu nu vine!...

Am zis!...

alex ripper22.06.2006 13:49

Peter Storrie, presedintele executiv al lui Portsmouth, a declarat pentru "Vital Football": "Niciodată nu am fost interesati de Mirel Rădoi"

de ce nu ma mira?!

Cooper22.06.2006 16:19

Yeah he's really young and absolutely top quality. A tough DM who can tackle and break down play as well as distribute the ball well and score, he reminds me of Keane in his prime. Absolute class and just the kind of player Real could do with now. To be honest I think I'd prefeI'd assume we do although it'd be hard to say for sure without seeing one in the crowd. Probably a safe bet to assume we have at least one at the World Cup by the way.

I've heard of Radoi before, been linked with lots of clubs in the past but nothings ever happened. Only seen him play once at International Level and he looked ok, not a world beater by any means although you can't really judge based on one match.

He's Romanian, 26 years old and he plays as a defender/defensive midfielder for Steaua Bucharest.r him to Diarra and I'd imagine Inter might be easier to pry him away from (We all know what they're like for selling off good players )

Ayrton22.06.2006 16:58

Se tot vorbeste ca Oli s-a dus la campionatul mondial pentru a aduce cativa jucatori de valoare la Steaua! Eu cred ca va veni cu mana goala!

Toate echipele, din cele mai puternice campionate ale Europei, au trimis scouteri la acest campionat mondial. Ce sanse ar avea Steaua sa convinga jucatori valorosi sa semneze un contract de maxim 300.000 euro pe an? Aproape zero!

Cum atentia este indreptata catre acest campionat mondial, eu spun ca ar trebui valorificata aceasta situatie, cautand fotbalisti valorosi in zone in care atentia nu e atat de concentrata! Pot fi brazilieni sau argentinieni care nu au avut loc in selectionata, pot fi jucatori ai altor echipe care nu au participat la acest campionat mondial - camerunezi, nigerieni, columbieni, etc...

Acolo am putea gasi jucatori buni a caror cota sa nu fie exagerata!

Dj22.06.2006 21:28

mi`a placut tare de niko kranjar de la croati...si joaca la ei in campionat...oare... :roll: :roll:

Melku22.06.2006 21:37

Foarte bine a punctat Ayrton, pana la urma problema cea mai mare e salariu pe care il oferi unui jucator, ca pana la urma POATE Gigi s-ar scormoni de ceva milioane, dar sa le platesti si un salariu de vreo 500.000/sezon in conditiile in care media e de vreo 120.000 nu prea merge treaba...

jeri22.06.2006 21:58

Io zic ca se mreita sa dai un salariu intre 300-350 dar in conditiile unu jucator valoros ca dak intram in CL isi scoate Jiji bani de 10 ori

Melku22.06.2006 22:14

A venit transferul BOMBA :lol:

Alexandru Iacob, de la Corvinul 2005. Acesta a împlinit 17 ani în aprilie, joacă mijlocaş central defensiv şi are nu mai puţin de 60 de selecţii la "naţionala" Under 17, unde e căpitan. (gsp.ro)

In mod normal nu as fi ironic dar foarte putini antrenori din lume au tupeul sa introduca jucatori tineri (cel mai bun exemplu e Arsene Wenger) si Oli nu e unul dintre ei.

jaap22.06.2006 22:19

juniorii sunt obsesia lui MM, de cei liberi de contract se ocupa JJ

..iar intre timp Herea a ajuns la Poli

redandblue22.06.2006 22:23

offtopic...Herea la Poli pe 1,3 mil...o suma astronomica raportat la vaoarea jucatorului...

e bine sa aducem pusti de 17-18 ani...nu sti de unde sare iepurele!!!

colaps22.06.2006 22:40
offtopic...Herea la Poli pe 1,3 mil...o suma astronomica raportat la vaoarea jucatorului...

e bine sa aducem pusti de 17-18 ani...nu sti de unde sare iepurele!!!

piatza transferurilor se echilibreaza nu numai dupa valoare ci si dupa cerere si oferta, si dupa cate lichiditati se invart in ea... iar in Liga lu' mitica banii au inceput sa curga...

ce dreaq se intampla la noi? Dinamo l-au transferat pe Cruceru,le vine portarul nationalei de tineret a serbiei, portarul nationalei Letoniei, Herea a plecat la Timisoara, ai nostri stau si aculta cum creste iarba pe la mondial?

martanu23.06.2006 03:35

Ore ce o fi in mintea lui Oli? S-a dus sa vada

de ceva jucatori sau pentru a scrie o carte despre cum

au jucat "tactic" echipele la mondiale?

Am citit intr-un ziar de sport "drag noua", ca ar fi

zis ca are pe cineva care sa-i traga pe dvd toate

meciurile!!! LOL!!!

«14243444546111»