interviul lui Oli din libertatea...nu prea cred eu ziarul ala de rahat dar sper ca Mirel sa nu plece acum...dc Steaua se califica in UCL la toamna are mari sanse sa plece la o echipa mare din europa...!!!
interviul lui Oli din libertatea...nu prea cred eu ziarul ala de rahat dar sper ca Mirel sa nu plece acum...dc Steaua se califica in UCL la toamna are mari sanse sa plece la o echipa mare din europa...!!!
e din gazeta. :wink:
"Aflat în Germania, unde urmãrește meciurile din Campionatul Mondial, Cosmin Olãroiu a acordat un interviu ziarului Libertatea. Printre altele, antrenorul Stelei spune cã transferul lui Rãdoi în Anglia a picat. "Am vorbit cu Gigi în urmã cu douã zile și mi-a spus: «Am negociat, îi dau drumul lui Mirel, dar sã dea Dumnezeu sã pice tranzacția în ultimul moment». Uite cã a picat și Rãdoi a rãmas la noi""(gsp.ro)
totusi e libertatea...
Dar ce-ar fi sa-l luam pe Grigorie ?DA!!! Grigorie de la Dinamo.Are o situatie incerta la Dinamo, si mai ca vor sa-l dea afara. A plecat Vlad Munteanu pe numa` 300.000 de $. De ce nu l-am putea lua pe Grigorie pe nici 500.000 $. Asa cum a plecat Danciulescu la Dinamo pe nici 400.000$, poate reusim si noi o mutare asemaatoare.
Grigorie este corespondentul lui Dica pe partea dreapta. In noua viziune tactica am avea o echipa de genu:
--------------------
---------------------------------------------------
Oprita------Nesu
(Nicolita)-----------------------------------------
---------------
Grigorie(Nicolita)--------------------------------Dica
------------------------
-----------------
Grigorie mi se pare prea putin mobil pt a juca in banda
Grigore ?! 8O 8O 8O
1. E mai lenes ca Dica. Nu stiu daca e la fel de inteligent in joc
2. E omul lui Netoiu. Nu stiu daca ar accepta sa renunte la relatia cu maestrul concluzivelor.
Altfel... de ce nu. Mai prost decat Oprita nu poate fi !
Stai un pic monkey ca lucururile nu sunt catusi de putin clare in privinta lui Sapoo. Pentru el s-a bagat si M.Iancu de la Timisoara pe fir(deh, i l-a cerut noua febletze Muce Jr, si mai degraba si eu l-as lasa acolo sau la CRApizi). Nu cred ca as putea vreodata sa incurajez un jucator care a spus ca e rapidist de mic si de-abia asteapta sa scoata fularul cu rapid din dulap
Cu Griffiths in schimb, e cu totu alta mancare de peste. Sau de cangur
. E un atacant f.bun, care da destule goluri, stie sa suteze si sa se plaseze in careu. Cred totusi ca ar putea sa scoata GG niste $$ din buzunar pentru el si pentru Herea daca tine neaparat Iacov un "pachet". Herea mi se pare un tanar promitator, bun la mijloc. Evident, nu 3 milioane pe amandoi, ca doar n-am ajuns tara civilizata sa tratam la preturile astea in campionatu intern.
Dar as vrea f.f.f mult ca Gigi sa scoata totusi 1 mil din buzunar (daca tot a scos 1.5 pentru cei 3 de la Vaslui si Jiul) si sa-l aduca inapoi pe NEAGA. Cu Oprita si Cristea in forma in care sunt (cam jalnica) ne trebuie neaparant 1-2 atacanti (Griffits si Neaga) percutanti, de careu, care au demonstrat valoarea lor prin goluri inscrise constant.
Grigorie e un jucator destul de indisciplinat,talent are dar daca nu este serios nu poate sa faca performanta.
Acum vreo luna a fost vazut impreuna cu Zicu,in jurul miezului noptii intr-un fast food Mcdonald`s,savurand desi acest tip de mancare este clar interzis jucatorilor.
@Hassan
Daca si Griffiths da multe goluri, atunci Iacob da super multe goluri...nu uita ca Griffiths a dat 4-5 goluri tot campionatu si vreo 3 in cupa...deci nu este marele golgeter al Romaniei...
mie mi se pare mai bun Badea decat acest cangur ![]()
Griffiths a dat 7 goluri in 4 meciuri din cele 29 jucate (nu prea stiu dc tot e vrut pe site pt ca "performanta" de a marca in 4 meciuri tot campionatul au reusit-o si Oprita si Cristea de care se plange toata lumea dar care n-au jucat asa mult ca australianul).
E mai bun Cristocea decat Grigorie si dc era ceva mai bine il lua pe Vlad Munteanu desi nu prea a fost jucat e mult mai serios.
fratilor chiar nu-l vede nimeni pe Mazilu? a dat peste 20 goluri si e clar cel mai bun atacant de la noi..merita si 2 milioane numai sa-l luam, ce Grifith ce Sapunari..
Ai auzit de Oana, Sabin Ilie, Bucur sau de Raducanu in ultimul timp? astia au iesit golgheteri cu 25 nu cu 20 si s-a ales praful de ei repet dc Mazilu chiar valora 3 milioane era plecat de un an din tara mai ales ca e la un club care l-ar da imediat Becali are dreptate e sub un milion, Mazilu dc te uitai mai bine a dat goluri da de 2 campionate nu a dat 5 pase de gol, driblingul e ca la Iacob o raritate, viteza nu e impresionanta si voi vreti si credeti ca un asa jucator trebuie sa ajunga cel mai mare transfer intern? stiu ca e greu sa vina un jucator care as dea si goluri si pase de gol si sa aiva atat viteza cat si dribling asa ca cer macar 2 din 4 astea dar Mazilu nu e ala.
Gigi Becali: "Nici un euro mai puţin"
Finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat că jucătorul Mirel Rădoi nu va fi cedat la Portsmouth pentru "nici un euro mai puţin" decât suma de 11 milioane anunţată iniţial, în caz contrar transferul său la gruparea engleză urmând să nu se mai perfecteze.
"În seara asta, când se va încheia Consiliul de Administraţie al lor, voi primi un telefon: da sau nu. «Da, venim mâine sau poimâine să încheim actele», sau «a căzut», sau «mai amânăm câteva zile» şi atunci voi anunţa", a spus Becali, subliniind încă o dată că gruparea la care ar putea fi transferat Rădoi este Portsmouth, ocupanta locului 17 în sezonul trecut în Premier League.
Întrebat dacă suma de transfer rămâne 11 milioane de euro, iar salariul pe care jucătorul ar urma să-l primească în Anglia 1,3 milioane de euro, oficialul stelist a răspuns: "Nici un euro mai puţin. Altfel nu mai pleacă. Şi aşa stau cu inima îndoită. Parcă aş vrea să nu se facă".
Gigi Becali a mai spus că antrenorul Cosmin Olăroiu nu avea de unde să ştie că transferul lui Rădoi în Anglia a picat. "Poate ştie el mai bine ca mine. Olăroiu nu ştie nimic. N-are de unde să ştie, că doar n-a negociat el. Probabil o fi vorbit cu Mirel şi i-o fi spus că nu mai pleacă. Dar dacă eu îi spun lui Mirel să plece, pleacă. El face ce-i spun eu", a subliniat Becali.
sursa: prosport
Ai auzit de Oana, Sabin Ilie, Bucur sau de Raducanu in ultimul timp? astia au iesit golgheteri cu 25 nu cu 20 si s-a ales praful de ei repet dc Mazilu chiar valora 3 milioane era plecat de un an din tara mai ales ca e la un club care l-ar da imediat Becali are dreptate e sub un milion, Mazilu dc te uitai mai bine a dat goluri da de 2 campionate nu a dat 5 pase de gol, driblingul e ca la Iacob o raritate, viteza nu e impresionanta si voi vreti si credeti ca un asa jucator trebuie sa ajunga cel mai mare transfer intern? stiu ca e greu sa vina un jucator care as dea si goluri si pase de gol si sa aiva atat viteza cat si dribling asa ca cer macar 2 din 4 astea dar Mazilu nu e ala.
Mazilu are "simtzu porti" cum e si Inzaghi, noi tocmai de asta avem nevoie, de un om care sa dea goluri nu de unul care sa si paseze sa si vina in aparare, pt asta il avem pe Banel.
Deci ...mai pleaca Mirel ? :cry:
Se afla in seara asta...
www.fcsteaua.ro uita-te la articolul principal...
Yo zic ca inca nu e decisa treaba cu Radoi, desi sunt mari sanse (asa cum am tot spus) sa ramana. Mi'as dori pe Sapunaru, pt ca ne trebuie un fundas dreapta bun. In locul lui Griffiths prefer pe Neaga sau/si Mazilu, pt ca marcheaza mai multe goluri. Treaba e ca ar cam trebui sa ne miscam si noi mai cu talent in piata pt ca acum va incepe si Poli Timisoara ofensiva, iar Iancu stie cel mai bine sa spele bani cu jucatori transferati pe sume enorme ...
parca vad ca se-amana decizia cu inca 3 zile...
La noi ca in fiecare an s-a spus inainte de inceperea perioadei de achizitii ca vor veni jucatori de milioane de euro si ca ne vom intari cu jucatori de super valoare in vederea accederi in CL dar ca de fiecare data doar vorbe in vant ba mai mult am pierdut unul dintre cei mai buni si constanti jucatori,Ogararu si suntem pe cale sa-l pierdem si pe jucatorul emblema si exponential al echipei in acest moment capitanul Mirel Radoi.Mai bine conducerea clubului ar trebui sa ia exemplu de la CFR care au tacut si au facut au transferat 2 portughezi(care am citit azi ca unul din ei la primul antrenament a impresionat)si inca un strain(nu mai imi amintesc ce natie ie
)in plus l-au mai luat si pe Chihaia si sunt pe cale de al aduce si pe Croitoru 8O .
Parca n-ati sti cum e Becali. Cat o sa fie omul asta la conducere vom avea parte de astfel de declaratii. Pe mine nu ma mai mira nimic.
Apropo de CFR, cica l-ar fi luat si pe Stefan de la Pandurii (vezi prosport)
Am totusi incredere ca vor mai veni jucatori la noi, sper sa fie si buni. Unii au zis ca situatia cu Radoi ar putea fi o diversiune pt alte transferuri importante. Imi doresc sa fie asa dar sa ramana si Mirel la noi. ![]()
"Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă, la ieşirea de la Marriot, că transferul lui Mirel Rădoi la Portsmouth a picat. "Nu au intrat banii în cont. Pentru mine era bine oricum. Dacă făceam transferul cîştigam bani, dacă nu, popularitate. Mirel îmi tot spune de Liga Campionilor. Lumea va crede ca am mintit, dar va sigur ca oferta a existat in realitate."
Sursa: GSP.ro
Se pare ca Radoi ramane le Steaua. Sper sa se intample asa si sa ne calificam in Liga Campionilor. Anul viitor sper sa ajunga la o echipa mare, chiar daca suma nu va fi atat de mare. Capitanul merita sa ajunga la un club de prima mana.
Mazilu are "simtzu porti" cum e si Inzaghi, noi tocmai de asta avem nevoie, de un om care sa dea goluri nu de unul care sa si paseze sa si vina in aparare, pt asta il avem pe Banel.
Da acelasi simt al portii care il are Inzaghi si Vierii (si na Bucur dc vrei si unu de la noi) care i-a tinut in top doar 2-3 ani dupa care au lasat-o mai moale pt ca nu aveau si alte calitati si deja ii stiau fundasii prea bine si le-au anihilat acel simt.
La fel si Mazilu se va stinge anul asta sau anul viitor deja e stiut de jucatori si nu ii va mai merge.
P.S. dc pt pase il avem pe Banel e cam rau pt ca nu e chiar mare pasator nici el.
Si totusi Inzaghi avea fata de Mazilu o viteza de invidiat a dat cateva goluri alergandu-se cu fundasii din apropierea centrului terenului si intrecandu-i lucru foarte rar la jucatorii romani (sprint de 30-40 m cu mingea la picior sau in urmarirea ei) nu numai lipsa la Mazilu
n-ai cum sa-l compari pe Mazilu cu Inzaghi...Inzaghi chiar daca nu joaca nimic tot meciu, se loveste mingea de el si da gol...Mazilu a dat goluri pentru ca a jucat toata echipa pentru el, dar ce va face cand nu mai joaca echipa doar sa dea el gol...o sa ajunga la fel ca G.Bucur :evil:
Mazilu e "din alta stofa". Nu il putem compara cu Gigel Bucur. Si eu am avut aceasta tendinta la inceput...l-am vazut acum doua sezoane pe Bucur la Sportul si mi-am dat seama ca nu va face fata la o echipa cu pretentii si pana la urma s-a adeverit, chiar daca echipa in cauza este Poli, echipa cu pretentii pur teoretice. Acelasi verdict am vrut sa dau si in cazul lui Mazilu, insa l-am urmarit atent meci de meci si am realizat ca baiatul chiar are talent. Eu zic ca nu va dezamagi. Totusi, depinde si de echipa aleasa. La noi sunt sigur ca ar face performanta. Acelasi lucru si la Rapid. Insa intr-un climat ca si cel de la Dinamo sau de la Poli, mai greu.
Mazilu putea sa fie al nostru acum 3 ani,dar a fost preferat Dinita.
Depinde mult jocul bun al lui Mazilu si de stilul de joc al echipei la care evolueaza.
Daca acum ar veni la noi si o sa aibe aceleasi sarcini pe care le are Iacob acum,adica a se zbate cu fundasii,nu o sa confirme.
Daca il cumperi trebuie sa si stii cum sa il folosesti.