Ce transferuri a facut rapid,mie nu-mi plac deloc aia doi sapunaru si australianul Griffiths...e treaba lor,n-ar trebui sa ne intereseze ce jucatori i-au aviarii...sunt 2 jucatori care nu corespund jocului Stelei si costa foarte scump...problema e ca Gigi nu aduce nimic
Dupa parerea mea,lista ar trebui sa fie aceasta
1.Neaga(1 milion cred ca merita sa revina la Steaua iar in Liga vom avea nevoie de el,dar poate se gandeste Gigi la bani,totusi cred ca va veni in iarna)
2.Mazilu(Gigi zice ca nu da mai mult de un milion,cam putin nea Gigi,cam putin nu ca ar merita nu stiu cat dar nici chiar asa...mai pune si tu ceva langa si adu-l la Steaua sau astepti sa fie si asta liber de contract :lol: )
3.Cocis(pe asta il vrea Gigi dar nu vreau altii sa-l vanda,am o intrebare:Daca cocis joaca cu Sherif in preliminarii si nu intra,iar Steaua intra in grupe,se transfera la noi,are drept de joc?)
4.Portar:nu neaparat sa-l vanda pe Carlos,dar nu ne putem lasa intr-un singur portar(inainte era Hamu si Tudor)...Stanciou,Curca sau chiar portarul de la Gloria Bistrita
5.Inlocuitor pt Ogararu,cred ca asta ar fi trebuit fi cap de lista(e foarte greu de gasit,dar prefer jucator roman,aici ar trebui sa vedem cat de cunoscator e Memeu)