acuma au zis la TV ca cica ar fi Arsenal...
acuma au zis la TV ca cica ar fi Arsenal...
Echipa este Liverpool.100%...........Chiar ar trebui Gigi sa inceteze si sa zica unde pleaca.Sau nici nu ar fii tren´buit sa zica de la inceput.....
100% in urma caror deductii,Lori ?
Sau ai si sursa ?
@Virgil
Tu nu citesti presa? ![]()
![]()
acum am vazut..conform prosp si villareal l-ar vrea pe Carlos.
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=115191
Ar fi pacat sa plece. Cum au mai zis si altii daca s-ar mai aduce un portar bun s-ar motiva reciproc si nu cred c-am mai avea probleme.
@forever_STEAUA
Marturisesc sincer ca astazi nu am citit-o.Dar am ascultat-o.La stirile sportive de la ora 20:00,de pe Antena 1,se spunea ca Radoi va ajunge la Arsenal.Ceea ce m-a bucurat foarte mult.Nu e putin lucru pentru un jucator din Liga lui Mitica sa ajunga la finalista Ligii Campionilor de anul acesta.
@Virgil
Tu nu citesti presa?
cred ca era ironic raspunsul... sau nu? ![]()
in alta ordine de idei, dupa Liverpool, Manchester, Totteham si Portsmouth, acuma a aparut zvonul cum ca ar fi Blackburn... io cred ca o sa capiez in ritmul asta... cred ca pana miercuri nu mai intru pe forum :lol:
@weeezer_20
Poate asa ai inteles tu... Dar hai ca suntem off topic...
pai si unde zice in presa de Liverpool?? hm?
Sper totusi sa nu ne inflamam degeaba pe seama transferului lui Radoi, miercuri sa ne spuna Gigi ca a cazut transferul :lol:
Manchester,Liverpool,Tothenham,Portstmouth,Blackburn,Arsenal......
cred ca maine vor mai aparea in presa niste echipe care il cauta pe Mirel.
S-ar putea ca urmatoarea echipa care este pe urmele lui Mirel Radoi este Chelsea sau Bolton.
@Dan_BKL
pai daca mergem in ritmul asta riscam ca pana marti-miercuri sa terminam toate echipele din Premier League ![]()
Dupa Liverpool, Manchester, Totteham si Portsmouth, acuma a aparut zvonul cum ca ar fi Blackburn... io cred ca o sa capiez in ritmul asta... cred ca pana miercuri nu mai intru pe forum :lol:
De ce sa nu mai intri "W" ? Tocmai acum cand a devenit amuzant ? Hai sa ne distram pana miercuri si apoi sa discernem daca Gigi Becali sta bine cu mentalul...
Si mai ales daca e normal,corect,necesar,etc,sa faca si sa intretina tot circul pe care l-a facut.
Sper ca nu te referi la Becali cand pomenesti de circ pentru ca pozitia lui fata de transfer mi s-a parut una corect - (Avem oferta de 11 milioane pentru Radoi de la o echipa din prima Liga din Anglia si asteptam miercuri sa se finalizeze) este normal ca numele echipei sa nu fie inca dezvaluit (parerea mea
)
mdeah, si io cred ca i-a scapat nitel situatia de sub control, ceea ce a zis Melku mi se pare foarte adevarat, si nimeni nu cred ca se gandea in momentul ala ca o sa se faca atata tam-tam pe tema asta... insa Gigi, cand a vazut ca toti se intreaba si isi dau coate ba ca-i una, ba ca-i alta, el trebuia sa adopte macar atunci "silenzio stampa" in legatura cu transferul asta... insa el ce-a facut, a iesit din nou prin presa si a zis "nu e ManU", "nu e Tottenham", "nu e P'mouth"... si prin chestia asta a intretinut isteria deja creata.. mai bine zicea "domne, nu va zic cine e, scrieti ce vreti, credeti ca e ManU, foarte bine, va zic miercuri daca da sau nu" si cu asta basta... si credeam cu totii pana miercuri ca e ManU, da macar stateam mai linistiti...
@Melku
Mie una, nu mi se pare deloc normala. El a inceput cu ManU, apoi s-a sucit... Atat i-a trebuit presei...
Eu nu imi aduc aminte ca el sa fi mentionat ca este vorba de Manchester United, din cate stiu eu el doar a negat ca ar fi vorba de Man Utd. sau de Portsmouth.
p.s. da, citesc presa sportiva zilnic :lol:
N-a zis niciun nume concret. Toate echipele de pan-acum au fost presupuse de presa.
@skorpio15
asa-i, dar cel mai sanatos era sa taca. si prima idee care aparea in presa, aia ramanea pana miercuri
pan la urma nu-nteleg de ce ne mai minunam..parca nu-l stim pe nea Gigi. n-avem ce sa facem stam si asteptam
Dragilor,suntem off-topic mare cat terenul din Ghencea.Va propun sa revenim la subiect. ![]()
Mirel Radoi va ajunge la Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!Sunt aproape 75-80% sigur de asta
![]()
![]()
aproape 75-80%? amuzanta exprimarea, m-ai facut sa zambesc... adik pe la 70%? fara "aproape"?
io cred ca ramane la Steaua, parerea mea...
Scuza-mi exprimarea :roll: fara "aproape"...cred ca e un blestem asta ![]()
![]()
am mai vazut greseli pe aici si tocmai pe mine ma corectezi,ce sa fac o sa fiu mai atent alta data :lol: ...asta e daca m-am bazat doar pe real(fara madrid)
propun pe George florescu de la sheriff tiraspol
mijlocas central f bun titular la echipa nationala de tineret plus ca ar face cuplu bun cu "marele" cocis
Interesanta propunere,dar nu cred ca e realizabila deoarece e un jucator mediocru si nu cred ca are valoare de Steaua,si plus ca parca vad cat costa si asta :?