M-a secat mult zvonul asta. Zilele trecute am stat m-am gandit, am incercat sa ma pun in locul lui Gigi.. Acum vad insa altfel situatia si-i inteleg pe cei care au privit cu ochi buni posibilul transfer. De ce?
1. in primul rand pt ca Mirel are 25 de ani si merita acei bani (11 mil euro! mai mult decat marele Mutu, Chivu, Oga si Hagi la un loc!); se dovedeste inca o data ca Steaua are cei mai valorosi jucatori
2. la cat a facut baiatul pt echipa si pt noi merita sa joace la un asa nivel si cu asa un salariu
3. rusul ala n-are la dispozitie 45 mil de euro degeaba. daca esti dispus sa faci asa o investitie e clar ca ai ganduri mari cu echipa respectiva
4. Porthsmouth e genul de echipa in care Radoi poate evolua titular din prima (altfel nu se dadeau atatia bani pe el); si prefer sa-l vad jucand meci de meci acolo decat numa cand se accidenteaza Gerrard sau Gilberto
5. evoluand cum il stim toti va putea pe viitor sa se transfere oricand la oricare club de top din anglia
6. Gigi a inceput sa faca bani din fotbal. am incredere ca va aduce jucatori tineri de valoare cu care sa intram in CL, ca doar nu cauta Oli degeaba. e timpul ca Steaua sa aiba noi valori
Si nu in ultimul rand, am incredere ca va avea parte de un meci de retragere pe masura. Posibil chiar cel sugerat cu ocazia inaugurarii gazonului.
Orice se va intampla Mirele, vei ramane mereu in sufletele noastre. Reprezinti o parte din Steaua, ne reprezinti pe noi.