FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12728293031111»
Ayrton13.06.2006 19:03

@ janker

Ce a facut Neaga?!

Practic ne-a calificat in primavara Europeana...

Gol cu Sofia, cu Standard, cu Besiktas, pasa de gol cu Besiktas! Destul de mult, spun eu, nu?

Teoctist13.06.2006 19:09
@teoctist

tu spui ca el face pipi impotriva curentului in care te afli si tu, al sustinatorilor lui Neaga. si eu, de altfel.

sa ne oprim aici, incepe brazilia-croatia si e pacat. mai ales ca nu e frumos din partea mea sa ma contrez cu o fata bisericeasca. :D  :D  :D

Imi pare rau,dar situatia sta exact invers.Hai sa o spun pe intelesul tau.Ce ti se intampla cand mictionezi contra vantului(curentului) ? Se intoarce pe tine !

janker steaua13.06.2006 20:15

ayrton doar atita a facut neaga?un gol si o pasa cu bulgari inseamna ca nu ne intelegem uitate cite pase si cite goluri au dat Dica si Iacob si cu ce echipe Dica 5 si Iacob 8 si nu au fost bulgari

Melku13.06.2006 21:02
@ Melcu

Habar nu ai de cand sunt suporter al Stelei si cate meciuri ale ei am vazut.Mie imi place mult Neaga si nu imi place sa aud vorbindu-se in termeni care nu fac cinste celor care ii folosesc,despre el.

Sa lasam perioada nefasta.Aia nu a placut nimanui,dar traieste si tu in prezent,prezentul conteaza.Neaga e un jucator indispensabil Stelei.Il cer Oli si MM.Il cere toata Stelimea.

Numai tu faci pipi impotriva curentului.

Daca tie iti place Neaga e optiunea ta personala, daca eu prefer sa fiu un pic mai circumspect in privinta mea e iarasi opinia mea personala si daca tie nu iti place sa auzi "vorbindu-se in termeni care nu fac cinste" e problema ta si numai a ta. Prezentul conteaza dar din trecut trebuie sa invatam, in cazul asta doua lucruri - Neaga a avut o forma extraordinar de slaba o buna perioada de timp si jucatorii intorsi din Asia au venit iesiti total din forma. Neaga nu este un jucator indispensabil, poate fi un jucator util atata tot. Nu fac pipi impotriva curentului - si eu imi doresc sa vina Neaga dar nu vad acest transfer ca pe unul vital, cum spui tu ca este indispensabil, asta in principal datorita argumentelor de mai sus.

Ayrton13.06.2006 21:11

Janker, Neaga e un atacant mobil, stie sa dribleze, paseaza foarte bine si iti poate rezolva o faza de unul singur! Nu e puternic si nici foarte bun pe centrari!

Iacob e bun la centrari, puternic, static, nu stie sa dribleze si nici la capitolul viteza nu sta bine!

Sunt foarte diferiti, iar eu il prefer pe Neaga sau un alt atacant de profilul lui...

In alta ordine de idei, daca Steaua cauta un mijlocas ofensiv mie mi-a placut Niko Kranjcar, de la croati! Joaca la Hajduk Split, are aproape 22 ani si 1,86m plus o tehnica excelenta si "traditionala" determinare croata!

DraqGol13.06.2006 21:44

Yo zic ca s'au dat destui bani pt cei 3 jucatori transferati pana acum, avand in vedere de la ce formatii vin. Pe de alta parte yo zic ca nu asa se formeaza o echipa care se vrea in UCL, cu jucatori "de perspectiva". Noua ne trebuie 3-4 titulari care sa joace in posturile deficitare Stelei: portar, fundas dreapta, mijlocas stanga, varf. Iar pt asta intradevar s'ar merita bagati bani gramada. Oricum nu s'au terminat transferurile, la fel cum cred ca vor mai si pleca jucatori de la Steaua.

Yo mai spun inca o chestie: e mult mai bun Neaga decat Dica si a facut mult mai multe Neaga pt Steaua decat Dica. Sunteti impresionati de Dica doar pt ultimul joc, altfel nu a rupt gura targului chiar deloc ...

armanovici13.06.2006 21:49

geanta4lf.jpg

Din pacate are dreptate Gentutza asta..

Kristy_Cj13.06.2006 23:45
Numele jucatorului venit de la Jiul este Drida, nu Dridea. ;)

Nici mie nu mi se par exagerate preturile.

Nu sunt exagerate preturile,dar totusi la Jiji i s-a parut scump 350 de mii pe cocis si parca era la pachet cu florescu,care si el e de perspectiva...si acum da 1,5 mil pe niste jucatori de ultimele locuri...asta da transferuri,om prost Jiji asta

eu cred ca are personalitate neaga si nu se inchina in fata lui Jiji si de aceea nu-l vrea inapoi,neaga ar veni si la bani mai putini numai sa joace la Steaua

ATUNCI O SA TE VOTEZ Gigi CAND VINE NEAGA LA Steaua

appollo14.06.2006 02:36

Da Ayrton, Niko Kranjcar ar fi perfect pentru Steaua. Cred ca ar costa ceva, 2-2.5 mil E si ar trebui si un salariu de 300mii de E. Hajduk a dat 1.5 mil$(clauza de reziliere) cand l-au luat cu scandal de la rivala de moarte, Dinamo Zagreb. Oricum e peste Cocis, si e si experimentat pentru varsta lui.

Fumdas dreapta ar fi bun Dusan Basta de la Cverna Zvezda.

Da' pana la urma, Oli stie mai bine de cine are nevoie.

bodanelu14.06.2006 04:39
Yo mai spun inca o chestie: e mult mai bun Neaga decat Dica si a facut mult mai multe Neaga pt Steaua decat Dica. Sunteti impresionati de Dica doar pt ultimul joc, altfel nu a rupt gura targului chiar deloc ...

tin sa te contrazic... Dica pare un jucator lenesh... dar ne`a adus ultimele 2 titluri. anul trecut uiti cand bateam numai cu 1-0 in retur, goluri Dica. anul asta tot el ne scotea din rahat cu cate un gol...

Si Neaga a facut multe pt Steaua, e un jucator bun, tehnica, viteza, mobil care ar face cuplu perfect cu Dica. dar pana la comparatie ca Neaga>Dica e mult...

radu214.06.2006 05:48

Nu unul sau altul. AMANDOI trebuie sa fie in teren in conditiile in care Neaga este in forma in care a plecat de la Steaua. plus un varf de atac genul lui Badea sau Jacob si avem reteta pentru jocul spectaculos...

Alextds14.06.2006 07:56

Nu cred ca e cazul sa amintiti ca Steaua putea sa il ia pe Cocis cu 350.000 pt ca asta a fost de mult cand el era un mijlocas mediocru (eu inca zis ca e dar e parere personala atunci era realitate) iar 500.000 era stacheta maxima pentru un transfer adica cineva care era considerat jucator de top in prima divizie nu in a 2-a.

Cat despre Neaga joaca in Coreea nu in China de unde s-au intors dinamovistii, Olaroiu cand era jucator s-a intors din Coreea si a fost cel mai bun jucator de la FC National. Asia e mare nu o luati la comun mai ales nu campionate care dau jucatori la mondiale (Japonia si Coreea) cu cele care nu vor da cel putin in urmatoarele 3 turnee (China).

janker steaua14.06.2006 08:18

azi in gazeta scrie ca vrea sa schimbe sistemul de joc Oli o sa joace cu 3 virfuri Dica Iacob si Badea

ady4steaua14.06.2006 08:21
:):D mmmmm....sper sa mearga schimbarea sa 8O
Virgil14.06.2006 08:22

Marius Geanta isi face publica parerea.Subiectiva.Nu aduce argumente,nu face calcule,pur si simplu o tranteste ca Steaua nu va intra in Liga.

E parerea lui si nu-mi va influenta opinia ca vom intra in grupe.

El face aici un pic pe clarvazatorul,dar o sa o dea fix in bara.Pentru ca nu se pricepe si pentru ca e rauvoitor.

ady4steaua14.06.2006 08:26
Marius Geanta isi face publica parerea.Subiectiva.Nu aduce argumente,nu face calcule,pur si simplu o tranteste ca Steaua nu va intra in Liga.

E parerea lui si nu-mi va influenta opinia ca vom intra in grupe.

El face aici un pic pe clarvazatorul,dar o sa o dea fix in bara.Pentru ca nu se pricepe si pentru ca e rauvoitor.

...asa e el frate ,...nu trebuie ascultat...parerea mea este ca ne vom califica.....usor-greu, dar da :o

axl2314.06.2006 08:38

ia inchipuiti-va un meci in cl Steaua - Ajax! :D

ady4steaua14.06.2006 08:41

:D :lol: ar fi tare...si sa batem mai ales.... :P

Dj14.06.2006 09:19

bomba: jj se duce dupa cocis si da oricat pe el .. abia astept sa o vad si pe asta

Oli e la campionatul mondial cautand jucatori.. lopez , valencia si 2 fundasi laterali ... asta vroiam sa aud ..2 laterali 8)

Cooper14.06.2006 09:32

Nici nu ma asteptam la un comentariu "binevoitor" din partea gsp, in privinta Stelei. Sunt multi ticalosi care de-abia asteapta vreun esec al echipei NOASTRE. Cred ca de-aia apare George Becali atat de des in mass media. El vorbeste mai mult la mishto, iar aproape toti gazetarii iau de buna parerea lui.Prost nu e , ca nu facea atatia bani daca nu-i mergea mintea. Vorbind de transferuri, Stelei i-ar trebui neaparat un portar, 2 fundasi laterali si un mijlocas de creatie ( sunt fotbalisti romani de valoare ), de ce vorbiti numai de stranieri. Problema nu e de mentalitatea romaneasca, ci de modul in care antrenorul poate sa-i monteze psihic, sa-i faca niste "razboinici". Antrenorii romani trebuie sa-si schimbe mentalitatea. Desi mi-e rusine sa recunosc, se pare ca nu a aparut inca antrenorul roman, care are sa aiba acest potential. Olaroiu e inca tanar si ar putea deveni unul din cei mai mari antrenori romani. :?:

skorpio1514.06.2006 12:46

Geanta e de la prosport, nu gsp. Da oricum toti sunt in aceeasi oala.

Kobiy14.06.2006 15:15

Eu totusi sper sa vina Curca de la Farul ca cu Carlos nu se stie ci

forever_STEAUA14.06.2006 15:37

Rica Neaga:

[...]Cit de mult iti doresti aceasta revenire si de ce?

Vreau sa fiu stelist din nou.

De ce?

Pentru ca imi lipseste performanta. Imi lipseste atmosfera din Ghencea si, evident, imi lipseste selectionarea la nationala.

Ti-ai propus sa fii iar in atentia lui Piturca?

Normal ca vreau asta. Ce, nu mai am valoare? Orice jucator viseaza sa fie selectionat la nationala.[...]

sursa: http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20...20&articol=9462

skorpio1514.06.2006 15:53

Pe Rica cred ca pan la urma tot il ia... Chit c-asteapta pan la iarna sa-l ia gratis, da tot in Ghencea ajunge. Pb e ca ne-ar trebui acum daca vrem s-ajungem in CL, sa-ntareasca lotul pt ca are experienta. Badea ala saracu o fi el bun, da Jiul si FC Vaslui nu se compara echipele din preliminarii.

forever_STEAUA14.06.2006 15:57

"Cit mai esti sub contract cu sud-coreenii?

-Un an si jumatate, adica pina in decembrie 2007."

sursa: spt

«12728293031111»