FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12526272829111»
ov13.06.2006 06:27

eu unul, la volumul de bani cu care se lucreaza in fotbalul nostru nu m-as arunca la iluzii de jucatori mareti.

motive:

- la sume din astea de 2 mil pe jucator sa zicem, nu stiu ce gasesti. decat jucatori la sfarsit de cariera mai bine lipsa (vezi v. Moldovan)

- ce motive ar avea un jucator bun sa vina la Steaua (in Romania)? numai cand te gandesti ca stai in franta, spania sau stiu io ce tara si trebuie sa te muti in Romania ...

De aceea cred ca strategia clubului privind aducerea de sperante din campionatul propriu e bunicica dar are unele lipsuri. Ca sa intelegeti ce vreau sa spun uitati-va in componenta nationalelor africane. Togo, ajunsa pentru prima data la un CM, nu are nici un jucator care joaca in africa. majoritatea sunt in franta dar mai joaca si in belgia, germania, anglia, elvetia, cipru, spania. chiar daca in Liga a doua unii din ei. nu mai vorbesc de altii din coasta de fildes, ghana, nigeria, camerun. mie unul mie greu sa cred ca Steaua ar putea aduce jucatori chiar si din Liga a doua din tarile vest europene. De aceea cred ca MM si Oli ar trebui sa se uite la meciuri de tineret din africa. chiar daca costa ar trebui sa-si trimita un scout-er acolo care sa le propuna jucatori noi. decat brazilieni si argentinieni de genul celor care i-am mai vazut pe la echipe romanesti ... oricum africanii au alura atletica si tehnica buna.

***alex***13.06.2006 06:36

Cam multi bani pentru cei doi vasluieni, anii trecuti Gigi era cam zgarcit si nu cheltuia bani multi pe transferuri si acum arunca cu ei pe fereastra...

iancu dragosh13.06.2006 06:42

Uite de aceea nu-mi place Gigi Becali. In loc sa se bucure de admiratia fanilor pentru rezultatele obtinute el tine sa ne abureasca cu tot dinadinsul. Acest om nu intelege ca atat timp cat jocul echipei merge, pentru fani nu conteaza cati bani au fost cheltuiti. pana la urma un efort financiar minim cu rezultate sportive de anvergura este tot ce si-ar putea dori orice conducator de club si orice suporter.

Asa cum pe Cristocea l-a luat gratis si s-a zis ca a dat 250.000 de euro, asa cum pe Neaga sau pe Cristea s-a dat in realitate mult mai putin decat sustine dragul nostru patron, si pe acestio jucatori s-au cheltuit mult mai putini bani.

PS. Numai in viziunea lui Gigi Becali un gazon nou si o instalatie de drenaj costa 900.000 de euro, in realitate cu 500.000 de euro ao tot ce iti poti dori in materie de suprafata de joc.

Virgil13.06.2006 06:53

Si daca a fost pacalit ?

DanStan13.06.2006 07:31

Ianuarie - februarie 2007

- turneul final al campionatului sudamerican de tineret (u 20)

- turneul final al campionatului african de tineret (u 20)

- turneul final al campionatului nord&centro american de tineret

Septembrie - octombrie 2006

- turneul final al campionatului asiatic de juniori (u 17)

- turneul final al campionatului asiatic de tineret (u 20)

Aprilie - Iunie 2007

- turneul final al campionatului sudamerican de juniori (u 17)

- turneul final al campionatului african de juniori (u 17)

In Romania nu vor ajunge prea curand mari vedete. Bani putin, faima proasta. Dar in tarile lumii a 3-a exista multi jucatori FORMABILI pentru care un contract in Europa (chiar si-n Romania) e aur curat.

Daca de la atatea turnee finale de juniori si tineret nu ajunge la Steaua nici macar un jucator atunci inseamna ca ne kkm pe noi degeaba. Nu avem cum sa cumparam vedete, trebuie sa le formam noi. Da' cum sa le formam daca nici macar nu aducem cateva potentiale talente de afara ?

mag_ioan200113.06.2006 08:35

ce ziceti de noile achizitii ale lui Gigi??? :D

mariuss_d13.06.2006 08:52

Noile achizitii ale Stelei poate vrei sa spui.

Dj13.06.2006 09:28

nu stiu dc am o senzatie k nu va veni nici un strain la Steaua.cel putin in vara asta.gg a declarat sus si tare k nu vrea straini la echipa...ci doar romani de`ai lui.si se stie k daca nu vrea gg ... deja vrea sa scape de Carlos..la fel a scapat si de Hamu..

Bogdan4Steaua13.06.2006 10:22

Vor veni jucatori din strainatate cu siguranta. De altfel, Oli a plecat sa urmareasca cateva meciuri la fata locului. ;)

Referitor la cele 3 transferuri facute pana acum: suma cea mai importanta de bani a fost cheltuita pentru aducerea lui Vali Badea si eu cred ca merita. Ganditi-va ca e un tanar de perspectiva si nu un jucator de 35 de ani la final de cariera.

bodanelu13.06.2006 10:23

Gigi uneori nu face ceea ce vorbeshte...

daca MM ii zice stai in cap si da`mi bani, Gigi asta face... are o incredere nebuna in el.. si MM o sa aduca jucatori staini!

Alextds13.06.2006 12:10

Dridea 200.000 (dar un pic strans cu usa pt ca Jiul datora bani Stelei si nu putea comenta), Panait 400.000 si Badea 900.000

Sumele cred ca sunt reale am vazut ca au sugerat unele persoane ca s-a dat prea mult sau ca nu s-a dat chiar asa mult (lotul FCM Bacau a fost chiar mai mult 1,1mil Cristea 700.000 Baciu si 400.000 Lovin) astea sunt preturile in Romania.

Croitoru ar avea 550.000 clauza de reziliere dar din pacate a zis ca i-ar placea la Dinamo (tare e ca aia viseaza sa dea pe Zicu 2 mil si 1 pe Bratu si se milogesc de Porumboiu sa mai scada din clauza lui :lol: ).

Pt cine zicea ca un gazon e 500 nu 900 ai fost pe Ghencea vreodata? pt ca nu e asa usor sa scoti vechiul gazon de acolo tinand cont ca trebuie sa sapi toata suprafata cu o adancime de 2-3 metri si asta e lucrul usor mai greu e sa il scoti pt ca nu prea ai multe locuri sa faci asta, in plus esti in Romania unde manopera iti dubleaza costurile.

Bogdan4Steaua13.06.2006 13:17

Numele jucatorului venit de la Jiul este Drida, nu Dridea. ;)

Nici mie nu mi se par exagerate preturile.

Ayrton13.06.2006 14:59
Interviu cu Vali Badea. "Nu am venit pentru bani"

Proaspata achizitie a Stelei, Vali Badea, a oferit un interviu pentru site-ul stelisti.ro:

- Vali Badea, ai ajuns la Steaua...

- Da, sunt fericit ca am ajuns la o echipa precum Steaua si doresc sa ajut echipa sa aiba cel putin rezultatele din sezonul trecut.

- Care a fost echipa ta favorita cand erai mic?

- Intotdeauna am tinut cu Steaua si sunt mandru ca pot juca la echipa cu care am tinut de cand eram copil.

- Cand ai aflat de oferta Stelei?  

- Imediat dupa partida Vaslui-Steaua din ultima etapa. Inainte de meci nu mi-a spus nimeni absolut nimic. Am vorbit cu domnul Mihai Stoica, dar doar o singura data, inainte de semnarea contractului.

- Daca primeai oferte de la Dinamo, Steaua si Rapid, ce oferta alegeai?

- Cred ca analizam situatia si, pana la urma, tot Steaua alegeam. Va spun sincer ca nu a contat partea financiara. Nu am venit pentru bani la Steaua, am venit pentru ca Steaua este un club mare si este un pas important pentru cariera mea fotbalistica. Banii vor veni cu timpul.

- Ai fi dorit sa marchezi contra Stelei?

- Sigur ca da, insa nu prea am marcat in meciurile sustinute pe teren propriu. Oricum, orice fotbalist doreste sa marcheze contra Stelei, este o echipa respectata, cu renume.

- Ca stil de joc cu cine te asemeni? Un fotbalist favorit?

- Nu vreau sa ma compar cu nimeni, sunt eu insumi, dar pot sa spun ca imi plac Ronaldinho si Eto'o pe care ii consider fotbalisti adevarati.

- Din campionatul nostru pe cine apreciezi?

- Imi plac Radoi si Dica si sunt fericit ca am ocazia sa joc alaturi de ei in echipa campioana.

- O echipa la care ti-ai dori sa evoluezi?

- Momentan nu ma gandesc decat la Steaua, vreau sa joc bine si sa multumesc suporterii care sper sa fie de partea mea.

sursa: stelisti.ro

O bila alba pentru modul in care gandeste V. Badea!

Sper ca va confirma cat mai repede...

Teoctist13.06.2006 15:55

Te asigur ca daca s-ar fi transferat la oricare alta echipa mare din campionat,nu ar mai fi spus asa.

In sfarsit o bila alba si de la mine,pentu diplomatie.

Ayrton13.06.2006 16:06

Teoctist, mie imi plac fotbalistii cu personalitate si cei care vor sa aiba o identitate proprie. I-am dat bila alba pentru afirmatia "Nu vreau sa ma compar cu nimeni, sunt eu insumi,.."...

I.N.Money13.06.2006 17:03

S-a sucit Cocis

Invitat la un tour in sediul Antenei 1,Cocis a declarat ca ar fi onorat sa joace la Steaua

Auzind aceasta declaratie JJ a spus ca va face orice sa il aduca pe mijlocasul lui Serif

Sursa:Antena 1

forever_STEAUA13.06.2006 17:05

Si probabil o sa se mai suceasca de vreo doua trei ori in urmatoarele saptamani... Din partea mea poate sa stea unde e acum...

strezahuzum13.06.2006 17:13

Eeee ... devine o telenovela in toata regula povestea asta cu Cocis ... parca-i looserul ala de Alexa care statea pe ganduri sa vina sa nu la Steaua. Bine ca s-a dus impreuna cu restul vedetelor respinse la export de prin China si Ucraina la Dinamo.

Cocis e jucator bun, sa fim seriosi ... dar prea se suceste si se razgandeste. Ba vrea la Steaua, ba vrea la alte echipe. Acum s-a sucit si ar fi "onorat" sa vina la Steaua.

Hotarasta-te baietica. Aici e Steaua, nu FC Cucuietii din Deal, care stau 100 de ani sa te decizi tu.

I.N.Money13.06.2006 17:26

Se pare ca de Neaga nici nu se pune problema.

La stirile de pe postul lui Voiculescu,JJ,intrebat de Neaga,a raspuns foarte revoltat ca ce il intereseaza pe el de Rica.

Bravo patroane,pai ce sa caute stelisti adevarati la Steaua?,huh...e revoltator..noi nu avem nevoie de asa ceva :roll:

bodanelu13.06.2006 17:29

da.. dar poate Gigi a spus mai multe.. dar stiristi au dat doar partea cu ce ma intereseaza pe mine...

putea sa zica ca e treaba lu MM, ca sa`si rezolve prb in coreea si apoi sa vina etc etc...

edit: nu`l apar pe cioban :D. detest doar antena 1 si gsp

alex ripper13.06.2006 17:32

strainii si Neaga nu ne ajuta sa ajungem in UCL.poate mai realizeaza niste bombe de transferuri de la minerul motru, precizia sacele, inter gaz sau cine stie ce alta echipa de marca a fotbalului romanesc. :lol:

Motanu D13.06.2006 17:33
Bravo patroane,pai ce sa caute stelisti adevarati la Steaua?,huh...e revoltator..noi nu avem nevoie de asa ceva :roll:

Pai nu sunt el si MM stelisti adevarati ? Ce mai trebuie altii ?!

Altfel nu mai crede toate dobitociile din presa si declaratiile trunchiate si scoase din context de la TV.

I.N.Money13.06.2006 17:38
Pai nu sunt el si MM stelisti adevarati ? Ce mai trebuie altii ?!

Corect,de fapt ce sa mai zicem de un om care zice ca il vrea pe Niculae la Steaua(chiar daca a fost un razboi psihologic sa zicem).Se pare ca oricine care declara ca e stelist ajunge la noi.

Ar fi interesant sa declare Giani Kirita sau maestru Zicu ca sunt stelisti de mici,sa vedem atunci cum reactioneaza patronu :P .

Motanu D13.06.2006 17:42
Ar fi interesant sa declare Giani Kirita sau maestru Zicu ca sunt stelisti de mici,sa vedem atunci cum reactioneaza patronu  :P .

S-ar rascoli Haldan in mormant daca ar afirma Kirita asa ceva !!! 8O :roll: :o

Insa eu cred ca Drida era de mult cumparat atunci cand a facut afirmatia aia. Tocmai pentru ca era jucatorul Stelei (si stia cine e patronul...) nu putea sa declare altceva !

forever_STEAUA13.06.2006 17:45

Daca asta e criteriul dupa care Gigi aduce jucatori la Steaua e perfect. Oli si MM nu au alta treaba de facut decat sa le dea jucatorilor doriti un microfon si sa ii invete povestea cu "de mic tin cu Steaua". Simplu, nu? ;)

«12526272829111»