eu unul, la volumul de bani cu care se lucreaza in fotbalul nostru nu m-as arunca la iluzii de jucatori mareti.
motive:
- la sume din astea de 2 mil pe jucator sa zicem, nu stiu ce gasesti. decat jucatori la sfarsit de cariera mai bine lipsa (vezi v. Moldovan)
- ce motive ar avea un jucator bun sa vina la Steaua (in Romania)? numai cand te gandesti ca stai in franta, spania sau stiu io ce tara si trebuie sa te muti in Romania ...
De aceea cred ca strategia clubului privind aducerea de sperante din campionatul propriu e bunicica dar are unele lipsuri. Ca sa intelegeti ce vreau sa spun uitati-va in componenta nationalelor africane. Togo, ajunsa pentru prima data la un CM, nu are nici un jucator care joaca in africa. majoritatea sunt in franta dar mai joaca si in belgia, germania, anglia, elvetia, cipru, spania. chiar daca in Liga a doua unii din ei. nu mai vorbesc de altii din coasta de fildes, ghana, nigeria, camerun. mie unul mie greu sa cred ca Steaua ar putea aduce jucatori chiar si din Liga a doua din tarile vest europene. De aceea cred ca MM si Oli ar trebui sa se uite la meciuri de tineret din africa. chiar daca costa ar trebui sa-si trimita un scout-er acolo care sa le propuna jucatori noi. decat brazilieni si argentinieni de genul celor care i-am mai vazut pe la echipe romanesti ... oricum africanii au alura atletica si tehnica buna.