FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12627282930111»
***alex***13.06.2006 18:02

Sosit in Romania, Adrian Neaga a declarat: "Renunt la pretentiile financiare de la echipa la care joc, pentru a reveni in Romania". Finantatorul Stelei, Gigi Becali, are alta parere: "Ce sa vorbesc eu cu Neaga? Am eu ce vorbi cu el?"

stelisti.ro

Nu mai inteleg nimic!

Ayrton13.06.2006 18:04

Nu inteleg de ce va surprind toate lucrurile astea!

E tipic pentru marele investitor! Se bate cu pumnul in piept ca va face investitii si va aduce jucatori, iar cand vine vorba sa treaca la fapte "o da la'ntors", invocand diverse motive!

In privinta lui Neaga eu inca mai am rabdare!

Melku13.06.2006 18:08

@alex

S-a comentat mai sus declaratiile si repet si eu - NU te mai lua dupa "bombele" date de presa, dupa declaratiile trunchiate cu atat mai mult cu cat vin din partea gsp-ului..

Nu mai puneti raul inainte, poate toti speram sa vina cate un Ronaldinho pe fiecare post si deocamdata nu s-a intamplat asta, eu zic sa avem rabdare pentru ca Oli a declarat ca vom mai face achizitii, in plus momentul in care putem sa ii contestam pe conducatorii nostri dragi si iubiti :twisted: este momentul in care ne vom da marele test in CL, cine stie...poate cu echipa asta am ajunge in sferturi,semifinalele CL - bineinteles ca nici un om rational nu ar crede asta dar acelasi lucru putem sa spunem si despre sezonul trecut in care FOARTE putini au crezut ca putem ajunge in semifinale...

***alex***13.06.2006 18:10

Acum cateva zile zicea Gigi ca Neaga s-a cumintit are familie si ca il vrea inapoi si acum...

Melku13.06.2006 18:10

@Ayrton

Atata timp cat Steaua ia campionatul si face si performanta in Europa de 2 ani pe mine chiar nu ma deranjeaza ce spune Gigi, poate sa spuna ca Ronaldinho s-a rugat de el sa joace la Steaua si el l-a refuzat!

Teoctist13.06.2006 18:11

In legatura cu ce a spus Becali,nu e nicio bomba.L-am auzit personal spunand ce s-a spus mai sus.

Melku13.06.2006 18:14

Nu ai inteles ideea, cei de la GSP sau stelisti.ro (e acelasi lucru) si Rapidchannel aka Antena 1 au sugerat ca Becali NU IL VREA PE NEAGA ori el nu a spus asta, el a spus "Ce sa vorbesc eu cu Neaga? Am eu ce vorbi cu el?". Logic si rational mi se pare normala reactia lui Gigi atata timp cat la echipa avem antrenor si manager general, oameni capabili sa se ocupe de transferuri.

Teoctist13.06.2006 18:17

Becali e atat de "subtil",incat de foarte multe ori nici nu mai stii ce sa crezi.

Melku13.06.2006 18:21

Eu nu inteleg ce e cu Neaga-mania asta, s-au uitat momentele in care era fluierat, huiduit si facut in toate felurile, perioada lunga in care nu reusea nici macar sa faca o preluare decenta?! Cine stie in ce stare e acum dupa ce a jucat la un club cu "performante extraordinar de mari". Da, ar fi un plus pentru echipa Stelei daca ar veni Neaga si ma gandesc ca in ultima perioada de la Steaua a facut multe jocuri bune dar totusi ar trebui sa fim putin mai retinuti pentru ca nu l-am pierde pe Ronaldinho daca nu ar veni...

forever_STEAUA13.06.2006 18:24

@Melku

Ne-au aburit in ultimii ani cu transferurile bomba. Poate Neaga e "reparatia morala" :D pe care ar putea sa o faca Gigi. Daca nu joaca bine? Nu stiu ce sa iti raspund... Dar daca joaca bine?

Melku13.06.2006 18:27

Pai si s-a incheiat perioada in care pot fi transferati jucatori? A inceput campionatul? Jucam tururile preliminare din CL? Rabdare oameni buni...

Neaga nu e nici o reparatie morala, daca vine foarte bine dar eu la altceva nu imi explicam - fervoarea in randul suporterilor cand vine vorba de Neaga ori eu consider ca ar trebui sa fim mai retinuti in ceea ce il priveste.

axl2313.06.2006 18:27

ma irita problema cocis, ce mama dracu se intampla? si in niciun caz nu face trei milioane! daca da Gigi atata banet pe el inseamna ca-i arunca pe geam!

mai degraba il ia pe Mazilu.

Melku13.06.2006 18:31

Ce sa se intample, Cocis nu are pic de caracter si da declaratii in functie de circumstante, azi vrea, maine nu mai vrea, poimaine vrea. Probabil a realizat ca e o sansa mare pentru el sa joace la Steaua si sa ajunga in CL si alt lucru foarte probabil - sa nu se fi concretizat anumite transferuri la care spera...

Teoctist13.06.2006 18:31

Melcule,nu-mi place cum vorbesti de Neaga.Se vede cat de colo ca nu-l ai la inima.Ma rog,e alegerea ta pe cine simpatizezi si pe cine antipatizezi.Dar cand vine vorba de Neaga,abtine-te.E un sfat prietenesc.Neaga este unul dintre cei mai iubiti fotbalisti de noi Stelistii.

Melku13.06.2006 18:35

Hahahahahaha, daca esti suporter stelist de cand a inceput Steaua sa iasa in Europa inseamna ca habar nu ai de toata povestea lui Neaga. :wink:

Nu e vorba ca nu il am la inima dar cred ca ar trebui sa fim mai ponderati in ceea ce il priveste pentru ca stim foarte bine (unii cel putin) ca a avut si o perioada foarte proasta ca sa nu mai spunem ca multi jucatori s-au intors din asia iesiti din forma - sunt N exemple :wink: , eu sincer vreau sa vina la Steaua dar nu ma astept sa curga lapte si miere daca va veni..

Dawson13.06.2006 18:42

Melkule, Steaua a inceput sa iasa in Europa de prin anii '50, cand matura pe jos cu echipele englezesti! :wink:

Melku13.06.2006 18:44
Melkule, Steaua a inceput sa iasa in Europa de prin anii '50, cand matura pe jos cu echipele englezesti!  :wink:

Da, mea culpa :lol: ma refeream la perioada din ultimii doi ani in care Steaua a "maturat" echipe din UEFA.

Teoctist13.06.2006 18:45

@ Melcu

Habar nu ai de cand sunt suporter al Stelei si cate meciuri ale ei am vazut.Mie imi place mult Neaga si nu imi place sa aud vorbindu-se in termeni care nu fac cinste celor care ii folosesc,despre el.

Sa lasam perioada nefasta.Aia nu a placut nimanui,dar traieste si tu in prezent,prezentul conteaza.Neaga e un jucator indispensabil Stelei.Il cer Oli si MM.Il cere toata Stelimea.

Numai tu faci pipi impotriva curentului.

axl2313.06.2006 18:46

dawson, despre ce ani vorbesti tu acolo? 1950 sau 1850?

si teoctist, daca melku e impotriva curentului, tu, care-l vrei pe neaga, nu se cheama ca faci parte din curentul ala? pai mie imi pare ca nu suna prea bine ce scrii tu acolo.

skorpio1513.06.2006 18:49

Cocis ala daca vine nu cred ca sta mai mult de un sezon. Cat despre Neaga ar fi bine daca s-ar intoarce intact, dar am vazut fotbalul asiatic ce bine-a "format" pan-acuma fotbalistii, nush ce sa zic. Am auzit parca mai demult c-ar fi fost golgheter la "dragoni", dar asta imediat dupa ce-a ajuns acolo. De-atunci nu mai stiu nimic...

Dawson13.06.2006 18:50

Un pic off topic: Io inca mai am abonamentul din anii 80 cu poza pionier! :lol:

Axl, tu nu stii istoria Stelei? Anii '50, Luton Town... 8)

axl2313.06.2006 18:54

am uitat sa pun niste smiley-uri dupa post-ul ala. adica am facut o gluma.

proasta, vad acum.

Teoctist13.06.2006 18:57
dawson, despre ce ani vorbesti tu acolo? 1950 sau 1850?

si teoctist, daca melku e impotriva curentului, tu, care-l vrei pe Neaga, nu se cheama ca faci parte din curentul ala? pai mie imi pare ca nu suna prea bine ce scrii tu acolo.

Poti sa fii mai clar ? Ce nu suna bine urechilor domniei tale ? Nu de alta,dar s-o lamurim.

janker steaua13.06.2006 18:58

oameni buni voi din cauza lui neaga va certati?imi pare rau dar neaga nu a facut la Steaua nici 10 la suta din cit au facut Dica si Iacob si voi il faceti erou pe neaga?Gigi e clar ca nu il vrea mai intii la pus sa rezolve singur transferul si chiar daca vine in locul cui o sa joace mai lasatima cu neaga

axl2313.06.2006 19:02

@teoctist

tu spui ca el face pipi impotriva curentului in care te afli si tu, al sustinatorilor lui neaga. si eu, de altfel.

sa ne oprim aici, incepe brazilia-croatia si e pacat. mai ales ca nu e frumos din partea mea sa ma contrez cu o fata bisericeasca. :D:D:D

«12627282930111»