FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12425262728111»
I.N.Money12.06.2006 13:27

Cred ca aceste 3 transferuri sunt pentru a asigura spatele sa zic asa titularilor.

In cateva saptamani s-ar putea sa vina cu adevarat jucatorii cu nume.

Gaby12.06.2006 13:28

Pentru Virgil:

Da, l-as numi pe Griffits "iute" (desi r.a.p.i.d era mai aproape de adevar), sa zicem ca "prompt" ar merge si el, dar chiar nu l-as numi "des" :lol: (just joking).

Stiu ca sunt off-topic (scuzeee) si poate ca se gaseste explicatia pe undeva, dar care-i chestia ? Tine de respectul acordat adversarului inferior ? :twisted:

Din dorinta de a te ajuta am cautat in DEX sinonimele cuvantului r apid.Poti sa ma crezi sau nu,dar astea si inca vreo doua erau.

Da,tine de respect.Tinem sa ne respectam.

Cred ca aceste 3 transferuri sunt pentru a asigura spatele sa zic asa titularilor.

Un jucator care sa-l inlocuiasca pe Ogararu pe un post foarte greu, de fundas dreapta (de unde pleaca multe centrari si lansari la orice echipa de fotbal) nu se integreaza usor in echipa. Teama mi-e ca peste cateva saptamani va fi prea tarziu. Sper sa se intample zilele astea, pentru ca este nevoie sa fie asa. Sunt convins ca MM si Oli stiu asta. Si dup-asta trebuie oricum multe meciuri amicale pentru rodare.

I.N.Money12.06.2006 13:32

Din pacate in Divizia A la ora asta un fundas dreapta peste Balan nu exista.

Trebuie sa ne orientam spre piata straina. :?

Rossoblu12.06.2006 14:02
Pentru Virgil:

Da, l-as numi pe Griffits "iute" (desi r.a.p.i.d era mai aproape de adevar), sa zicem ca "prompt" ar merge si el, dar chiar nu l-as numi "des"  :lol:  (just joking).

Stiu ca sunt off-topic (scuzeee) si poate ca se gaseste explicatia pe undeva, dar care-i chestia ? Tine de respectul acordat adversarului inferior ?  :twisted:

Din dorinta de a te ajuta am cautat in DEX sinonimele cuvantului r apid.Poti sa ma crezi sau nu,dar astea si inca vreo doua erau.

Da,tine de respect.Tinem sa ne respectam.

Un jucator care sa-l inlocuiasca pe Ogararu pe un post foarte greu, de fundas dreapta (de unde pleaca multe centrari si lansari la orice echipa de fotbal) nu se integreaza usor in echipa. Teama mi-e ca peste cateva saptamani va fi prea tarziu. Sper sa se intample zilele astea, pentru ca este nevoie sa fie asa. Sunt convins ca MM si Oli stiu asta. Si dup-asta trebuie oricum multe meciuri amicale pentru rodare.

ia intra pe un site de-al rapidistilor sa vezi ce ne respecta ei pe noi...din aurolaci si nu mai stiu ce nu ne scot..nu inteleg dc trebuie sa avem raspect pt niste ciori imputite :evil:

forever_STEAUA12.06.2006 14:08

@mir3l

Off topic: Tu ce intelegi prin respect?

Si scuza-ma dar eu nu am cum sa cobor la nivelul lor... Nu imi permite educatia primita...

Alextds12.06.2006 14:08

A inceput Gigi sa abureasca iar presa cu preturi pt jucatorii de la Steaua, probabil urmeaza sa vina un jucator din strainatatr ca asa a fost si in cazul Carlos cand presa nu mai stia unde sa ii transfere pe Dica si Iacob si Steaua a facut in liniste transferul fara sa se fi scris ceva in presa de Carlos inainte de conferinta de presa oficiala a clubului.

radu212.06.2006 14:20

De ceva timp (vreo 2 ani parca) asta e politica de transferuri a Stelei. Si e cea buna. Aflam despre transferuri in momentul in care sunt deja realizate. In cazul lui George nici un ziar nu a presupus macar ca va ajunge la Ajax.

Pana la urma nu rau deloc. Imi aduc aminte de scandalul Balan sau Daniel Rednic. Scria presa ca ii vrea Steaua si brusc se trezeau si altii...

PS: Se pare ca Panait era pe lista lui Dinamo :D

alex_m8712.06.2006 14:21

Sunt sigur ca o sa vina si vreo 2-3 jucatori "cu nume" in urmatoarea perioada. Oricum sunt bineveniti Badea, Panait si Drida

Ar trebui impumutati Ochirosii, Litu, Simion, Tudose si Enescu pt ca nu au nici o sansa sa joace. La fel pt Cernea, Lovin si Oprita.

Ne trebuie neaparat:

-un portar (Hutan, Stancioiu, Curca)

-un fundas dreapta (sau stanga daca P.Marin va fi mutat pe dreapta)

-un atacant (Neaga, Grifits)

-un mijlocas ofensiv, care sa poate sa joace si pe stanga

Agy_2312.06.2006 15:32

m-am uitat la meciul Australia - Japonia , si mi`a placut mult atacantul acela australian care a intrat dupa pauza Joshua Kennedy . Un jucator masiv 1.92 m 82 Kg , 24 ani , joaca la Dynamo Dresda ( Liga 2 Germania). Ar fi un contracandidat bun pentru Iacob.

scz daca am deranjat , dar mi`am dat si eu cu parerea , ca si asa a spus MM ca urmareste juc. de la Mondial

Virgil12.06.2006 15:54
@mir3l

Off topic: Tu ce intelegi prin respect?

Si scuza-ma dar eu nu am cum sa cobor la nivelul lor... Nu imi permite educatia primita...

Bine punctat.Asta era raspunsul corect:"Nu imi permite educatia primita".

Alextds12.06.2006 16:12

Kennedy era considerat prin 2001 gold boy se vorbea la superlativ de el dar s-a inecat la Wolfsburg si a ajuns in Liga a 3-a, apoi a 2-a unde a avut un sezon de exceptie anul asta la Dynamo Dresden. A semnat insa inainte de mondial cu Nurnberg din prima Liga.

Off topic pt moderatori dc imi modificati "y"ul din D"y"namo nu vad care ar fi problema dc scriu cu "y" mai ales ca sunt mai multe cluburi straine care se numesc asa nu numai anonimii de pe locul 3.

I.N.Money12.06.2006 16:15

Daca Oli intr-adevar se uita la CM dupa un jucator,cu siguranta cauta un fundas de banda si de ce nu,un portar.

Sau poate acum plecat in Antalya,in vacanta Meme ne pregateste vreo surpriza de acolo.

strezahuzum12.06.2006 17:31

Eu tare ma tem ca luam teapa cu totii uitandu-ne la Campionatul Mondial dupa jucatori. In vreme ce suporterii isi tot dau cu parerea cam cine ar fi bun de Steaua, ce-mi auzira urechile ? Ne-am intarit. Cu Badea si Panait (Vaslui), respectiv Drida (Jiul). Wow ... ce super-transferuri am facut ... cred ca Mourinho isi da acum pumni in cap de ciuda ca l-a ratat pe super-vedeta Badea si fundasul de fier Panait :oops: :oops: . Iar Wenger si Ferguson plang de zor ca n-au reusit sa-l convinga pe marele jucator Drida sa vina la Manchester sau Arsenal. :oops::oops:

Alo, domnu MM ? N-ar fi cazul sa mai lasati gargara si cearta sterila de la stiri si sa cascati ochii dupa 2-3 jucatori valorosi ? Acum cateva zile ati jurat ca Steaua e gata sa plateasca sume "fabuloase pentru nivelul Romaniei" pentru niste jucatori buni. E ceva adevar in toate astea sau doar obisnuitele baliverne marca Jiji, preluate si umflate de dumneavoastra ? Sau va imaginati cumva ca o sa jucam in CL cu Oprita, Drida, Lovin si Panait ?

jeri12.06.2006 17:42

M-am lamurit cu transferurile acum cu atat mai mult dupa declaratiile lui Gigi ca el NU VREA STRAINI PUNCT si asa o sa fie sunt ferm convins de venit poate doar Neaga este speranta mea la un jucator valoros care sa vina la Steaua la straini nici nu ma mai gandesc.

alex ripper12.06.2006 17:53

nu ma mira transferurile de pana acum.in fiecare an sau in fiecare perioada de transferuri eram amenintati cu "bombe".ca vor veni jucatori ce n-a vazut Romania.si de fiecare data au venit niste ilustrii anonimi care risca sa ramana. doar Iacob joaca in echipa mare in rest unde sunt Ochirosii,enescu care au fost catalogati ca jucatori de viitor? care viitor daca ei joaca in divizia c. daca tot avem asa jucatori de viitor de ce nu le da o sansa la echipa mare.Litu si Simion,toma sunt trecuti la echipa mare dar joaca la echipa a doua. sa fim seriosi o sa aduca Gigi jucatori de valoare cand o castiga Steaua Liga Campionilor din nou.ca poate atunci o sa aiba bani destui ca sa dea pe un jucator.si ca sa fie totul frumos dupa ce ca aduce jucatori de la ultimele echipe din campionat mai vrea sa mai si vanda dintre jucaotrii mari.de ce sa il vanda pe Carlos daca el nu are inlocuitor.pt Dica e acoperit postul?dar pentru Iacob? straini nu aduce pentru ca ei au personalitate si nu ii pupa pantofii.aia au coloana vertebrala.

dar avem conducator care se bate cu pumnul in piept ca acest titlu ii se datoreaza 100% numai lui. sa joace el pe teren atunci.

helena_steaua12.06.2006 18:32

Acum nu ne ramane decat sa asteptam...sper sa nu fie vreo alta teapa(Lovin,Baciu) :D

***alex***12.06.2006 18:52

V.Badea e bun ca rezerva, dar Drida si Panait... :|

Cica pe Drida l-a luat ca a zis ca spera ca Steaua sa ia campionatul... :roll:

Erau nemultumiti suporterii ca nu cumpara jucatori, dar nici in halul asta!!

sefu_boss12.06.2006 18:58

forza Steaua....

janker steaua12.06.2006 18:59

eu zic ca Badea linga Iacob ar fi senzatie sa plece pe devierile lui Iacob si Dica la mijloc atunci Paraschiv ar sari din schema oricum oameni buni multe schimbari ar trebui si timp indelungat de acomodare si c.l bate la usa .Gigi a zis ca Iacob poate pleca pe 3 milioane mare gresala daca il da

***alex***12.06.2006 20:29

Ce ziceti de Richard Kingston portarul ghanez? A aparat foarte bine, joaca la Ankaraspor, Meme e in Antalya... poate perfectioneaza ceva :D

weeezer_2012.06.2006 20:52

oricine poate prinde un meci mare :)

Bogdan4Steaua12.06.2006 22:23

"1,5 milioane de euro!

Campionii au început ieri campania de întărire a lotului şi i-au transferat pe Valentin Badea, Bogdan Panait şi Adrian Drida.

Sebastian STAN

Ziua de lucru a început ieri devreme în Ghencea. Mihai Stoica, Cosmin Olăroiu, Valeriu Argăseală şi Iulian Gherghişor, ultimul directorul economic, au venit la ora 09:00 la club, deşi era zi de vacanţă.

La 09:15 au sosit două din cele trei achiziţii pe care Steaua le-a făcut azi, vasluienii Valentin Badea şi Bogdan Panait. După o oră de negocieri, MM, Oli şi Gherghişor au părăsit sediul clubului, cei doi rămânând în grija lui Valeriu Argăseală.

La ora 12:00 şi-a făcut apariţia Gigi Becali, care ne-a spus că Steaua a făcut trei transferuri: Badea, Panait şi Drida. Fostul component al Jiului nu a fost prezent la semnarea contractului deoarece el se afla acasă, la Arad. "Într-un an o să vedeţi că Badea o să fie cel mai tare vârf din România", a prezis Becali.

Dacă numele lui Badea sau Drida se vehiculau încă de săptămâna trecută, noutatea o reprezintă fostul fundaş central al celor de la FC Vaslui. "Pe Panait m-am hotărât duminică să-l iau. El nici nu ştia", a declarat latifundiarul din Pipera. Pentru cei doi moldoveni, Steaua a achitat 1.300.000 de euro, iar pentru Drida 200.000 de euro. "Totul este plătit. Au semnat contracte pe cinci ani de zile pentru că aşa se face la Steaua. Cum trec doi ani, cum mai semnăm iar pe cinci", a declarat râzând Gigi.

Suprinzător, Drida nu a vrut să recunoască ieri transferul. Contactat telefonic, mijlocaşul ne-a spus că nu a semnat nimic. Declaraţia lui însă o contrazice pe cea a lui Becali, care a spus că toţi cei trei jucători au parafat noile contracte.

"O zi fericită din viaţa mea. Sunt stelist de mic şi le transmit tuturor suporterilor noştri să aibă încredere."

Bogdan Panait, jucător Steaua

"Am aşteptat atât de mult această zi, care a trecut foarte greu. Mă bucur că mi s-a îndeplinit acest vis."

Valentin Badea, jucător Steaua "

Sursa: Prosport

Asadar, suma se ridica la 1.5 mil. Din cele aproximativ 5 mil, mai raman 3.5. Sa speram ca Meme si Oli se vor orienta spre 1-2 jucatori de valoare de afara, plus Neaga.

I.N.Money12.06.2006 23:27

Daca ProSport are dreptate,cred ca au dat prea multi bani.

Nu ii vad momentan pe Panait si Drida costand 500.000 de euro fiecare,daca Dica in momentul in care a venit a costat 250.000 euro.

Timpul ne va spune daca 1.5 de milioane s-au dus pe apa sambetei.

martanu13.06.2006 00:26

Care or fi ceilalti doi transferati?

Ca Dragomir-Blatomir zicea ca Steaua a inregistrat 5

transferuri.

Virgil13.06.2006 05:41

Mie nu mi se pare deloc ca banii s-au dus pe apa sambetei.

Avandu-l etalon pe Mazilu,despre care Siman,patronul lui,spune ca nu-l da fara 3 milioane de euro,mi se pare firesc ca V.Badea sa valoreze macar 1/4 din Mazilu.Desi Badea a aratat lucruri pe care la Mazilu nu le-am vazut.

Pe Badea l-am remarcat in toate meciurile,e drept putine,in care l-am vazut.

Nu mai sunt jucatori ieftini in Liga 1,pentru ca toti sunt platiti cu suma relativ mari,iar grila creste.

«12425262728111»