Sincer, nu ma displace ideea! Cred ca ar fi un inlocuitor perfect pentru. Ogararu. Dar inca nu prea cred ca vine el la Steaua,
Sincer, nu ma displace ideea! Cred ca ar fi un inlocuitor perfect pentru. Ogararu. Dar inca nu prea cred ca vine el la Steaua,
A semnat in iarna, primise si 100000 de euro sau de dolari de la Gigi Becali dar acel contract nu mai e valabil pentru ca apoi a semnat si cu Rapid iar Steaua a renuntat la acel contract si el a returnat banii. Acest fapt a fost recunoscut chiar de Dinu Gheorghe la Fanatik pe OTV cand a fost invitat Gigi Becali iar Vama a intrat prin telefon. Badoi va ramane la Rapid, nu se pune problema sa vina la noi.
[.................] Cam ciudat!
Ce nu ai inteles din ce a spus Para? A existat un contract intre Badoi si Steaua la care s-a renuntat in cele din urma...
[................] Cam ciudat!
Paraschiv se referea la faptul ca badoi a fost la un pas sa ajunga la Steaua... ce-a urmat, asta e altceva... mai stii, poate ca lui badoi ii pare rau acum :lol:
@ forever_STEAUA
nu te mai obosi cu explicatul... In ziar se intelege clar ce a spus Paraschiv... Si totul este 100% adevarat... Punct!
@ Olandezz
Ai grija cum vorbesti pe forum si mai ales la adresa jucatorilor Stelei !
Virgil, am folosit cuvantul rahat..
Iata ce zice dexul:
RAHÁT, rahaturi, s.n. Produs de cofetărie cu aspect gelatinos, fabricat din sirop de zahăr, amidon şi diferite substanţe aromatice şi prezentat de obicei în formă de cuburi mici. ♦ Fig. (Fam.) Lucru fără importanţă – Din tc. rahat
Pe bune, n-am vrut sa insult niciun jucator. Doar m-am intrebat dece abereaza Paraschiv. Si acum sa fim sincer: "ce mananca rahat" nu este un lucru grav.. In engleza ar fi: "what is he talking crap"?
Dar okay, accept avertismentu' tau..
olandezz
Daca nu stii despre ce e vorba, nu stiu de ce iti dai cu pararea...oricum cred ca tu mananci rahat nu Para :twisted:
badoi la Steaua imi pare acum un RAHAT la fel de mare cum mi-a parut si atunci cand semnase deja pentru noi.
bai oricum cocis numai are cum sa vina si nu o sa mai vina asa a zis MM Stoica pt ca a vb de Steaua ca de o echipa de duzina si are dreptate MM cum sa vb de Steaua asa ca nu ar fi o echipa mare totusi e o semiinlista lucru care nu o sal reuseasca cu echipa lui actuala nici intr-un milon de ani dreaq,eu as vrea tot atacu schimbat nush cine exact sa vina mi las dori p Mazilu dar cred ca va semna cu ciorile eu oricum as pastra din atacanti decat pe Dica si Iacob in rest tot as da si as aduce ceva din serie b italia sau Liga 2 franceza sau mai ales segunda division ar fi erfect sau cum sa mai spus sa se promoveze tineri adusi,sa riste si nimeni nu o sai zica nimik cum a facut si wanger,bafta Steaua bafta CAMPIONIIIIII!!!!! :evil: :twisted: ![]()
ar trebui multe........in primul rand un phsiholog......am prins incredere in Oli, asa ca ar trebui sal lasam sa-si faca treaba
Neaga cica vine la Steaua, deci e tzava... 8) ![]()
Carlos....
.....near trebui unul mai de valoare.....poate vine gianluigi buffon..... ![]()
in rest Steaua...........nu prea are nevoie de multe achizitziii.. ![]()
Acum se vorbeste de Dante Lopez, atacant 23 de ani din Paraguay (selectionat in ultima clipa la Mondial) si de Delgado, atacant 32 de ani titular in nationala Ecuadorului si autorul unui gol cu Polonia. Sa speram ca iese ceva, chiar am avea nevoie de ceva atacanti de valoare. La capitolul plecari: Bostina, Oprita, Cristea (la schimb cu Neaga) si Lovin sunt pe faras. Sincer nu'mi pare rau decat eventual de Lovin care in unele jocuri a aratat ca poate, desi inchizatori avem 2 si inca buni.
tibi Balan - jucatorul pe care-l vreau cel mai mult la Steaua
dinu todoran - are potential tipu dar ii mai trebuie si mediul in care sa performeze
Vali Badea - nush daca mai tineti minte dar ne-a lasat trei oameni pe drum in meciul din tur cand a marcat pentru golul doi al vasluienilor (va fi un idol in Ghencea)
Drida - inca nush ce sa zic (cu dinam0 a aratat ca stie sa joace insa....)
Curca - e buna o sperietoare pentru Carlos, sau chiar invers
Mazilu - prea scump, bun ce-i drept, dar prea scump
cocis - eject vedeto!
tarnaveanu - un atacant FOARTE muncitor de doar 18 ani care s-a zbatut singur in atac cu milogii si era sa lea dea gol in giulesti in min 87 parca
australienii - doar thwaite si griffiths ar fi ok
macar daca ar veni astia si as fi multumit.
admin, vezi ca faza cu tzi..nia nu e amuzanta! schimba codu' si lasa lumea sa le zica pe nume.
NE TREBUIE DOI ATACANTI DE VALOARE,UN INLOCUITOR pentruOgararu,SI INCA UN MIJLOCAS CARE SA MUNCEASCA EXACT CA Banel Nicolita SI POATE TORJE(Poli Timisoara)E UN PUSTI DE 17 ANI CARE STIE FOTBAL SI MUNCESTE!!!Forza Steaua,FELICIT ECHIPA pentruPERFORMANTA OBTINUTA!
Nu mai folosi Caps Lock. Moderatorii
torje ar fi foarte bun numai ca nu acum, ar trebui cumparat cat e ieftin si crescut vreo trei ani, asta daca intradevar promite.
Nu sunt fraieri aia de la Poli sa-l dea pe Torje, si-asa si acum regreta ca l-au pierdut pe Nicolita, nu-si mai pot permite inca o pierdere. Tineri avem si noi o gramada, Ochirosii, Litu, Simion, Tudose, Toma, avem nevoie de jucatori cu ceva experienta macar in Divizia A.
Fratilor pana la urma Badea si Drida sunt stelisti cu acte in regula sau nu?Ca am citit in presa cum ca maine ar urma sa fie prezentati intr-o conferinta de presa... ![]()
Io zic sa luam un negru pentru sezonul urmator, sa vedem daca mai are tupeul careva sa ne acuze de rasism! ![]()
Ca tot se lauda MM ca urmareste cu interes mondialele in vederea unor transferuri senzationale...
negri nu vrea Gigi, nu stii ca nu-si lasa copiii sa se joace cu ai vecinilor pentru ca sunt negri? nu e rasist, doar nu-i suporta. ![]()
Hai mai da-l in primejdii si pe Gigi. Cand om avea vreun negru din ala sa alerge non-stop 90 de minute, sa le faca limba cravata si mucii haturi alora din apararea adversa pana la exasperare si sa dea vreo 30 de goluri numai in campionat, sa vezi ce-o sa-l suporte! :wink:
Cocis nu va veni, ca si-a bagat coada Piti, si dupa
ce a deschis gura neinspirat....mai bine nu.
Ce stiti despre Cernat? Mi-e cam teama sa nu fie un
fas ca jucatorii adusi inapoi potai. Aceleasi temeri
le am si relativ la Neaga(iarasi i-mi vine sa urlu
cand ma gandesc ce prostie a facut Gigi trimitandu-l
la orezari).
Mi-ar placea ceva jucatori africani scoliti prin
Franta, aia au si tehnica si viteza si forta si
alerga 90 de minute fara sa clipeasca, numai buni
de atacanti si de mijlocasi ofensivi.
Ne trebuie un inlocutor pentru Ogararu, nu stiu daca
portughezul ala este o varianta.
L`a vazut cineva pe Koroman ala de la Sarbi? sau pe Mateus (Angola)? mie mi s-au parut 2 jucatori perfecti pt ce avem noi nevoie acum la Steaua!
Drida si V.Badea semneaza astazi contracte pe cate 5 ani cu Steaua.
L`a vazut cineva pe Koroman ala de la Sarbi? sau pe Mateus (Angola)? mie mi s-au parut 2 jucatori perfecti pt ce avem noi nevoie acum la Steaua!
Foarte bun Koroman, de la intrarea lui sarbii au inceput sa fie mai periculosi! Insa joaca la Portsmouth si e greu de crezut ca va veni daca i se va face vreo oferta.