off topic:
cine are melodia de la petrecere care zice: " astia sunt baietii mei ....campionii 23... si ce-o sa mai cinte baiatu....k vine 24? " msg pls !
off topic:
cine are melodia de la petrecere care zice: " astia sunt baietii mei ....campionii 23... si ce-o sa mai cinte baiatu....k vine 24? " msg pls !
in evz se anunta ca rapidul se straduie sa-l aduca pe Mazilu de la sportul... siman vrea 2 milioane pe el... Gigi, Meme se aude?? il mai vrem sau nu??
pe de alta parte,
Echipa de fotbal Steaua se pregateste de o campanie de transferuri fara precedent.
Daca in ultimii ani a achizitionat doar jucatori liberi de contract, acum Gigi Becali este dispus sa investeasca pentru a-i indeplini antrenorului Cosmin Olaroiu dorinta de a avea un lot numeros. Latifundiarul din Pipera a confirmat ca nu mai putin de cinci fotbalisti sunt aproape transferati in Ghencea.
"M-am inteles si cu Valentin Badea, si cu Adrian Drida. Luni ii astept la Bucuresti sa semnam actele. Mai avem si alti jucatori in vizor. Doi sunt din strainatate. Cam scumpi, dar tot ii aduc", a mentionat finantatorul "ros-albastrilor".
--------
Neaga, aproape de revenire
Adrian Neaga si Florin Cernat sunt jucatorii care corespund cel mai bine indiciului oferit de Gigi Becali: "Mai discutam si cu doi jucatori din strainatate". Neaga se afla de cateva zile acasa, la Pitesti. "O sa ma duc in Coreea de Sud si o sa incerc sa obtin permisiunea sa plec liber de contract", a spus ieri Neaga. El isi incheie socotelile cu gruparea asiatica abia la iarna. Florin Cernat, finul lui Mihai Stoica, este interesat de oferta, deoarece Dinamo Kiev nu se mai prea bazeaza pe el.
In ultimul timp, "Diamantul" a fost mai mult rezerva si, dupa ce s-a terminat campionatul din Ucraina, a asistat la mai multe meciuri disputate de Steaua. Ultimul fotbalist de pe lista este, se pare, "bancarul" John Wayne Srhoj, pentru care Gigi Becali ofera 400.000 de euro.
sursa: gsp"Steaua pregăteşte cîteva transferuri mari de tot şi, dacă ne vor ieşi, atunci cu adevărat putem spune că am dat lovitura. Sînt jucători care vor evolua la Campionatul Mondial"Cosmin Olăroiu
O declaratie interesanta!
E posibil sa fie sarbi...
Va da GG milioanele de euro pentru acesti jucatori?
macar de-ar fi asa... uite ca la noua editie gsp inca n-am apucat sa ma uit... in prosport Mazilu e dat ca si rapidist... iar neaga vine posibil la schimb cu Cristea... nu i-ar prinde rau lui Cristea un stagiu la coreeni unde sa-l puna aia sa stea in cap daca nu rupe pamantul alergand... sa-l vedeti ce meserie de jucator s-ar intoarce de acolo...
Cristea la schimb pe neaga ar fi cea mai buna afacere din ultimii ani.
" Valentin Badea?
- E o soluţie. Îl vom lua să joace, nu să ne uităm la el cum stă pe banca de rezerve. Din iarnă îl urmărim şi ne-a convins că merită să-l aducem.
- Cociş ar fi o lovitură adevărată?
- Este un jucător bun, pe care mi l-aş dori, însă nu va fi o lovitură aducerea unui fotbalist dintr-un campionat mai slab decît cel din România. Steaua are ţinte mult mai înalte decît Cociş."
Sursa: GSP
Mi-a placut replica indirecta data lui Cocis. ![]()
ce ziceti oameni buni, chiar merita Mazilu 3 milioane cat umbla vorba ca ar vrea siman pe el? mai mult de 1 jumate nu as da... rusii de la spartak cica ar oferi 2 milioane 200...
Buey! Ce se-aude cu Tibi? Vine Tibi?
Pentru sangele pe care l-a varsat sub copitele milogilor, merita o sansa la Steaua!
ce ziceti oameni buni, chiar merita Mazilu 3 milioane cat umbla vorba ca ar vrea siman pe el? mai mult de 1 jumate nu as da... rusii de la spartak cica ar oferi 2 milioane 200...
Colaps, daca as avea 1 si 1/2 mil usd, m-as duce in puii mei la casa de la munte si as vorbi cu voi pe net dintre Monici si as veni la Bucuresti numai la meci. :lol:
Buey! Ce se-aude cu Tibi? Vine Tibi?Pentru sangele pe care l-a varsat sub copitele milogilor, merita o sansa la Steaua!
tibi Balan? se pare ca Gigi ofera "doar" 800000, siman vrea 1 milion... nici eu n.as da mai mult de 600000
:D:D
ce ziceti oameni buni, chiar merita Mazilu 3 milioane cat umbla vorba ca ar vrea siman pe el? mai mult de 1 jumate nu as da... rusii de la spartak cica ar oferi 2 milioane 200...Colaps, daca as avea 1 si 1/2 mil usd, m-as duce in puii mei la tara si [...]. :lol:
![]()
ok dawson, daca as fi si patron la Steaua se subintelege
Va rog sa evitati post-urile consecutive. Folositi butonul edit.
Reveniti ontopic.
Va rog sa evitati post-urile consecutive. Folositi butonul edit.
Reveniti ontopic.
scuze, s-a intamplat din cauza dialogului intens... ![]()
altminteri i-a dat Oli peste nas cu tâlc lui cocis... cine are urechi de auzit, tre sa mai si inteleaga...
Sorry, Bogdan. Tocmai asta e problema, am folosit butonul edit pentru a elimina oarece obscenitati, apoi m-am trezit cu postari succesive. Hai ca nu-i un capat de tara! :wink:
pardonez mois, ma bag si eu in seama, ai trei posturi consecutive cu scuze in trei limbi diferite, trebuie sa zambesti si sa ierti. ![]()
Buey! Ce se-aude cu Tibi? Vine Tibi?Pentru sangele pe care l-a varsat sub copitele milogilor, merita o sansa la Steaua!
tibi Balan? se pare ca Gigi ofera "doar" 800000, siman vrea 1 milion... nici eu n.as da mai mult de 600000
:D:D
ba, 600K ii dau si eu, eventual la o bere in Irish Pub. Tot respectul pentru el, dar sa se lupte si cu Siman asa cum a facut-o cu milogii care, culmea!, l-au avut in lot!!! 8O
Ii face eu rost de avocat contra Siman 8)
ba, 600K ii dau si eu, eventual la o bere in Irish Pub. Tot respectul pentru el, dar sa se lupte si cu Siman asa cum a facut-o cu milogii care, culmea!, l-au avut in lot!!! 8OIi face eu rost de avocat contra Siman 8)
te referi la tibi din cate inteleg? nu stiu cat de mult e lupta lui, depinde si cat mai are din contract... e mai mult lupta lui Gigi acum... is curios care sunt cele 5 contracte depuse la Liga... bine doua sunt Drida si Badea... se mai vehiculeaza shroj, apoi todoran si Curca de la Farul...
Eu mai auzisem de Griffiths. N-ar fi rau.
Aaaa - si Sapunaru! Mi-a zis cineva chiar in ziua titlului 23! L-am luat sau nu?
Eu mai auzisem de Griffiths. N-ar fi rau.Aaaa - si Sapunaru! Mi-a zis cineva chiar in ziua titlului 23! L-am luat sau nu?
deocamdata ipoteze lansate si (sau) preluate de presa... n-ar fi rau nici unul dintre ei, tineri, bataioshi....
eu ma asteptam la mai mult decat titbi Balan, Drida sau australieni!
Am auzit ca vor sa mai ia 2 jucatori care sunt acum la mondiale. :roll:
MM Stoica: "Avem buget suficient de mare!"
Managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat azi-noapte la TVR: "Ne uitam la Campionatul Mondial in dorinta de a vedea la lucru cativa jucatori pentru a-i transfera la Steaua. Si nu ne uitam la echipe gen Cipru. Avem acordul patronului de a avea un buget suficient de mare pentru transferuri. Nu pot sa va divulg suma, dar poate fi vorba si de mai mult de 4-5 milioane de dolari."
sursa: stelisti.ro
MM Stoica: "Avem buget suficient de mare!"
Managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat azi-noapte la TVR: "Ne uitam la Campionatul Mondial in dorinta de a vedea la lucru cativa jucatori pentru a-i transfera la Steaua. Si nu ne uitam la echipe gen Cipru. Avem acordul patronului de a avea un buget suficient de mare pentru transferuri. Nu pot sa va divulg suma, dar poate fi vorba si de mai mult de 4-5 milioane de dolari."
sursa: stelisti.ro
la televizor? mai bine s-ar duce acolo la locul faptei... camerele de luat vederi se concentreaza e minge, la un jucator e f. important si jocul fara minge...
este adevarat ca a semnat Badoi un contract cu Steaua in iarna, asa cum a zis Paraschiv pe chat la gsp?? http://www.gsp.ro/index.php?a=46608&shift=1
Probabil a fost vorba de un pre-contract... Si oricum nu vad de ce ar afirma Para asa ceva daca nu era adevarat...