FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12021222324111»
alex_m8709.06.2006 13:40

Desi vreau sa vina Neaga inapoi, cred ca o sa fim dezamagiti :cry: Cu siguranta, Neaga nu mai este in forma in care era cand a plecat de la Steaua. Uitati-va la toti cei care vin din Asia(Danciulescu, Alexa, etc)nu mai joaca nimic cand vin inapoi.

Probabil o sa-si revina la forma care l-a consacrat, dar asta o sa dureze cateva luni...

V.Badea mi se pare un jucator foarte bun, si poate sa ajunga si titular.

Despre Drida cred ca o sa aiba soarta lui Lovin. Oricum este bine sa avem rezerve pt fiecare post, si daca a si costat putin, nu strica la nimic.

In primul rand sper sa vina un mijlocas ofensiv: T.Balan, si un portar(Stancioiu, Hutan sau Curca).

Sa vedem...

IONUTZ-CIPRIAN09.06.2006 14:13

:evil: >>>Sper sa revina RICA si cred ca va face o treba buna asa cum a facut si in trecut,daca nu da randament cred ca pe viitor o sa faca meciuri bune,se stie ca a revenit la o forma f. buna dupa mult timp,cat despre Drida si Badea,daca au fost adusi inseamna ca dau randament si am incredere in ei!!>>> :twisted:

Bogdan4Steaua09.06.2006 15:31

Daca vine inapoi, pariez ca Rica marcheaza inca din primul meci oficial. :wink:

Grinch09.06.2006 15:36

Sa speram ca marcheaza cel putin cat a marcat ultimul lui sezon la Steaua .

jeri09.06.2006 17:48

Adik 6 goluri in tur :D .S-a spus la stirile din sport de la Pro TV ca Steaua vrea sa de 3,3 mil pe cinci jucatori acestia fiind:T.Balan(sportu),Srhoj,Grifins(FC.national),Drida(Jiul)si V.Badea(Vaslui) ultimi doi fiind deja acontati de Steaua.Sincer astea nu sunt cele 5 transferuri pe care le asteptam sa speram ca nu este adevarat.Cand ma gandesc ca CFR-ul a transferat 3 portughezi (chiar din prima divizie)si noi vrem sa-l luam pe Drida :cry: :cry:

I.N.Money09.06.2006 17:53

Sa vedem daca renunta la el coreenii,JJ s-ar putea sa bage in mana in buzunar sa il aduca... :?

_Answer_09.06.2006 17:59

Eu sper sa nu ii aduca pe Cocis si Mazilu... dupa parerea mea jucatori de mina a doua care nu ar avea loc la noi in echipa... mai bine ar aduce ceva de afara sau jucatori care intr-adevar isi doresc sa joace la Steaua... ce face la urma urmei marea vedeta cocis... azi e stelist miine nu mai e?... asa ca mai bine ar incerca achizitii de pe piata portugheza sau africana... nu cred ca sunt foarte scumpe si poate avem si noi noroc de un Olisadebe... in rest Felicitari din suflet baietilor... Sa vina 24 si Liga in Ghencea !

weeezer_2009.06.2006 18:02
Adik 6 goluri in tur  :D .S-a spus la stirile din sport de la Pro TV ca Steaua vrea sa de 3,3 mil pe cinci jucatori acestia fiind:T.Balan(sportu),Srhoj,Grifins(FC.national),Drida(Jiul)si V.Badea(Vaslui) ultimi doi fiind deja acontati de Steaua.Sincer astea nu sunt cele 5 transferuri pe care le asteptam sa speram ca nu este adevarat.Cand ma gandesc ca CFR-ul a transferat 3 portughezi (chiar din prima divizie)si noi vrem sa-l luam pe Drida :cry:  :cry:

eu zic ca Tibi Balan, Shroj si Grifiths sunt jucatori care se pot impune in echipa de baza a Stelei... problema nu e ca n-ar fi ei buni, problema e ca dk intr-adevar astia sunt cei 5, atunci ne luam adio de la un Neaga, Mazilu...

jaap09.06.2006 18:20

Shroy, Griffiths si Twaite

sanatate!

_LOVEST_09.06.2006 18:28

Balan si cei 2 de la national,un fundas dreapa si Badea de la Vaslui cred ca ar fii de ajuns

jaap09.06.2006 18:44

tibi Balan este o mare TZEAPA!

JJ/MM aduceti contingentul de australiaeni de la national(Twaite, Shroj, Griffiths)!!!

strezahuzum09.06.2006 18:53

Ma uit si nu-mi vine sa cred ... Shroj si Griffiths ??? Ce sa caute astia la Steaua fratilor ... Shroj a jucat mediocru tot sezonul asta (a dat vreun gol ??), iar Griffiths = un ilustru anonim.

Minute in cupele europene : 0 (impreuna).

Goluri in cupele europene : 0

Meciuri in nationala Australiei : 0

Goluri pt nationala cangurilor : tot 0 !!!

Despre Thwaite ce sa mai zici ... e un fel de Plesan, toata lumea a auzit de el, s-au cerut nu-stiu-cate sute de mii de dolari (parca 1 milion chiar) pe el. Exact precum Plesan, ajuns mare vedeta fara ca nimeni sa stie exact de ce. A mai jucat ceva pe la bancari sau tot prin divizia C s-a antrenat din iarna ??

Astea sunt transferurile promise, nea JJ ? Cu alde Dridea, Griffiths, Shroj si Tweety (ups, greseala de tastare :D ) urmeaza sa ne calificam in CL ? Sa fim seriosi. Nici unul dintre indivizii astia 4 nu merita mai mult de, hai sa zicem cu foarte multa indulgenta, sa fie rezerve. Deci nu ne-am intarit mai deloc. Pentru CL avem nevoie sa creasca nu doar numeric lotul, ci si ca valoare.

Ayrton09.06.2006 18:56

Balan ar fi un transfer bun!

Insa mi se pare cel putin ciudat ca incercam sa aducem 2 atacanti care au marcat impreuna mai putine goluri decat Dica, un mijlocas ofensiv... 8O

Drida si Shroj sunt 2 jucatori de umplutura! Motivele pentru care sunt doriti la Steaua ma depasesc... :?

In conditiile astea, am o intrebare! Mai vine NEAGA??

Daca facem o comparatie intre Neaga si cei 2 de mai sus, vedem ca in turul anului trecut a marcat exact atatea goluri cat au marcat fiecare dintre cei 2 in tot sezonul asta!!

jaap09.06.2006 19:08

australienii aduc mentalitatea si rautatea britanica..ati uitat cum 'vedetelor' noastre le tremuram shorturile:)) la Boro?

Ayrton09.06.2006 19:10

Jaap, daca la Griffiths am mai vazut ceva faze interesante si e destul de energic, Shroj este un jucator submediocru!! Lovin este peste el!

jaap09.06.2006 19:11

nah ca am mai descoperit un astralian, McKain, dar nu cred sa'l vanda Marean :wink:

jaap09.06.2006 19:13

Ayrton, slabiciunea :P mea e Thwaite dar i s-a cam luat de .ro dupa exilul :evil: la divizia C

El Nino_909.06.2006 19:20
nah ca am mai descoperit un astralian, McKain, dar nu cred sa'l vanda Marean :wink:

ar fi bun in locul lu' Baciu, titular cam greu...dar Steaua nu are nevoie de fundas central ci de unul dreapta :)

I.N.Money09.06.2006 19:21

De asta parca Dan Petrescu zicea ca a semnat cu Wisla :? .

El Nino_909.06.2006 19:27

cel mai bun ar fi Sapunaru...jucator pe care Oli il cunoate destul de bine...este tanar si mai este si roman :D

dar este cam scump :?

Motanu D09.06.2006 19:28

Pentru ce, sa-i rupa urechile lui Paraschiv la antrenament ?!

jaap09.06.2006 19:30

'killer-ul' Burdujan are instinct de atacant...

Ayrton09.06.2006 19:33

Cand vad acesti sudamericani (ex eucuadorienii, la CM2006) ce tehnica excelenta au si cum stiu sa accelereze jocul exact atunci cand trebuie, ma intreb de ce nu putem sa transferam, si noi, macar unul?? Nici nu conteaza ce nationalitate are : braziliana, argentiniana, ecuadoriana,...!

Pe de alta parte au si minusuri, dar 1-2 in echipa ar aduce fantezia necesara pentru a deveni o echipa spectaculoasa si eficienta in acelasi timp!

jaap09.06.2006 19:41

mingicari gasesti si in Ro ceea ce lipseste sunt jucatori capabili de 90 min de efort sustinut...si ne intoarcem la australieni :P

jeri09.06.2006 20:04

'Sunt sanse 50% sa vin la Steaua'', a declarat Neaga.

"Depinde de antrenorul meu din Coreea, daca va intelege situatia mea si ca nu mai vreau sa continuu acolo".Sura onlinesport sa speram ca o sa inteleaga :D si o sa-l avem pe Rica in echipa

«12021222324111»