FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«11819202122111»
weeezer_2008.06.2006 16:10
Primele 2 transferuri anuntate de Gigi Becali la B1 TV: Drida de la Jiul si Valentin Badea de la Vaslui.

LOL. Acuma ma scuzati, am o reactie ciudata, acuma chiar cred ca Becali e batut in cap. Pai in ultimele 2 etape, doar doi jucatori au fost acuzati ca ar tranti meciurile cu noi, Drida si Badea. Si el la nici 24 de ore de la finalul campionatului ii anunta ca fiind primii transferatii? Mare ti-e imparatia, Doamneeee...

P.S. pt ca la asemenea declaratii nu pot sa nu fiu rau... sunt curios, cumva astia doi sunt liberi de contract??

razvan198308.06.2006 16:10
Ce face asta? Intareste Steaua II?

De Drida nu pot sa ma pronunt ca sincer nu l-am vazut jucand prea des dar pe Badea sincer il apreciez pentru ca a marcat in toate meciurile cu granzii si a jucat f. bine in acele meciuri. Deci, dupa parerea mea Badea este un transfer util pentru noi. Poate fi si Drida un trnsfer reusit, pana nu-l vedem nu ne putem pronunta. Sa nu incepem iar cu acuze d-astea puerile ca ala nu e de Steaua. Sa asteptam si apoi ne pronuntam.

LOL. Acuma ma scuzati, am o reactie ciudata, acuma chiar cred ca Becali e batut in cap. Pai in ultimele 2 etape, doar doi jucatori au fost acuzati ca ar tranti meciurile cu noi, Drida si Badea. Si el la nici 24 de ore de la finalul campionatului ii anunta ca fiind primii transferatii? Mare ti-e imparatia, Doamneeee...

P.S. pt ca la asemenea declaratii nu pot sa nu fiu rau... sunt curios, cumva astia doi sunt liberi de contract??

Nu stiu daca sunt liberi de contract, nu cred, dar este normal sa-i anunte acum pentru ca reunirea lotului este pe 23 iunie, deci peste 2 saptamani. Cand vroiai sa zica ca i-a luat daca omul i-a luat? D-aia nu mai pot eu ce zic aia din presa sau adversarii. Acum nu mai transferam jucatori ca se supara unii sau altii?

forever_STEAUA08.06.2006 16:19
De ce esti rea f_S.Valentin Badea e un centru atacant de valoare,iar Drida,pe care nu prea l-am vazut jucand,tine din fasa cu Steaua.

Intarim echipa honey.Dupa posibilitati.

OK Virgil. Ai dreptate. :wink: Nu contest ca au ceva valoare. Dar incepand de aseara Steaua are un obiectiv : grupele UCL. Si iarta-ma, dar mi-e greu sa cred ca atacantii echipelor recent salvate de la retrogradare se ridica la nivelul celor de care avem nevoie. Daca ii aduce pentru campionat, atunci foarte bine. Dar daca nu aduce cel putin unul din jucatorii : Mazilu, Cocis, T.Balan si NEAGA , atunci ne imbatam din nou cu apa rece...

@razvan1983

Nu am afirmat ca nu ar fi Steaua... Eu astept 4-5 jucatori care sa intareasca echipa pentru UCL... Nu doar pentru campionat...

weeezer_2008.06.2006 16:21
daca nu aduce cel putin unul din jucatorii : Mazilu, Cocis, T.Balan si NEAGA , atunci ne imbatam din nou cu apa rece...

da, da, unu din astia, numa sa nu fie Cocis... si de preferat sa fie Neaga :D (sau toti trei, restul :P)

***alex***08.06.2006 16:26

V.Badea ar fi bun de rezerva, de Drida nu stiu nimic, doar ca e mijlocas ( dreapta, stanga sau central ?? ).

Daca vrem sa intram in grupele CL nu cred ca e bine sa luam jucatori de la echipe care au scapat de retrogradare in ultimele 2 etape... ramane de vazut

Melku08.06.2006 16:46

Sper totusi pe langa cei doi (daca stirea este adevarata) sa vina si ceva jucatori de afara, pe bani, nu de la FC Scuipa in dunare, la final de contract sau nu mai stiu eu ce conditii...

DraqGol08.06.2006 17:17

Drida dak era bun ... era remarcat pana acum, dak era dupa faptul ca tine de mic cu Steaua ar fi trebuit sa fie milioane la Steaua (chiar si yo) :lol: . Vali Badea e bunicel, dar nu stiu dak poate fi titular. Si yo sunt de parere ca trebuie luati tot jucatori intradevar de valoare ca Mazilu, Tibi Balan, Neaga sau altii din strainatate pt a avea fata de UCL.

I.N.Money08.06.2006 17:38

Drida prefera sa joace in spatele varfurilor,este un jucator gen Dica care printr-o executie poate decide meciul.

A avut cateva accidentari sezonul asta,dar nu putem uita meciul cu Dinamo din tur cand a marcat si le-a facut zile negre fundasilor dinamovisti.

Drida.jpg

o poza mai veche de cand evolua la UTA,fiind un jucator de baza in echipa care a promovat in 2002.

jeri08.06.2006 17:50

Si cati ani au acesti jucatori(Drida si V.Badea)? dak au mai mult de 24 de ani fara suparare atunci nu au ce cauta la Steaua mai ales ca vin de la niste echipe care s-au batut la retrogradare.As intelege dak ar fi niste tineri de perspectiva dar altfel nu.

predatorpulse708.06.2006 18:14

Doamne prost mai e Jiji sau MM,depinde cine a autorizat aceste transferuri: ce cauta acest Drida la Steaua,acum o sa declare toti care vor la Steaua ca sunt stelisti si gata o sa ajunga la Steaua.Eu din cate stiu are peste 24 ani si nu m-a impresionat cu nimic pana acum.Cred ca o sa lustruisca banca.

In schimb Vali Badea chiar e de viitor,un jucator bun care sper ca va confirma.

Dar Jiji scuza-ma daca vrei sa ajungem in CL nu putem sa o facem cu atacantii echipelor care abia s-au salvat de la retrogradare.Adu-l pe neaga,Mazilu,tibi Balan sau niste jucatori straini ca nu poti sa ajungi in CL facand economie.

FORZA Steaua si sper ca anul asta sa jucam in grupele CL

bodanelu08.06.2006 18:19
Primele 2 transferuri anuntate de Gigi Becali la B1 TV: Drida de la Jiul si Valentin Badea de la Vaslui.

LOL. Acuma ma scuzati, am o reactie ciudata, acuma chiar cred ca Becali e batut in cap. Pai in ultimele 2 etape, doar doi jucatori au fost acuzati ca ar tranti meciurile cu noi, Drida si Badea.

ala e Ionut.. nu Valentin :D

redandblue08.06.2006 18:21

ce tot va ambalati atit...i-ati vazut pe astia doi la Steaua???

Gigi spune multe dar din pacate nu prea face!!!

forza Steaua!!!

helena_steaua08.06.2006 18:34

pana nu semneaza nu cred...Jiji a promis multe ..noua nu ne ramane decat sa asteptam....

murazor08.06.2006 18:42

o sa vedeti cate suspisiuni o sa iasa dupa ce a zis Jiji ca-i ia pe astia doi

Motanu D08.06.2006 18:44

Oare chiar nu a intles nimeni ca Gigi a zis asta intentionat. Nu cred ca Gigi chiar vrea sa-i ia, a zis-o ca sa urle presa !

DraqGol08.06.2006 18:52

Amandoi au 24 de ani. Si asa este, de Ionut (jucator fost la Dinamo) Badea era vorba ci nu de Valentin in problema jucatorului suspectat de blat. Inca o precizare: Gigi a spus ca nu stie de care Badea e vorba, ca el il stie doar de Badea.

Iar Drida nu a fost suspectat de blat, pt ca el oricum a stat prea putin in teren, deci nu are legatura ceea ce a declarat pt ca nu au fost probleme.

Bogdan4Steaua08.06.2006 19:15

Dumitru Dragomir: "in aceasta dimineata Steaua a depus la Liga actele pentru transferurile a patru jucatori"(banuiesc ca toti din Divizia A). Nu s-au dat nume.

Alextds08.06.2006 19:16

Daca au fost adusi si Dridea si Badea (nu cred pana nu ii vad la T.V. langa MM cu tricoul Stelei) care e problema sunt 2 jucatori sub 24 de ani care pot juca drept mijlocasi ofensivi si atacanti si probabil ieftini dc intradevar nu sunt buni ii da afara dupa 3-4 meciuri (am avut exemple Paduretu, Keca) si mare pierdere nu o sa fie, daca sunt buni au fost afaceri super bune.

Important e ca sunt pe pozitii deficitare nu cum se tot anunta in presa aiurea ca tot vin mijlocasi la inchidere sau fundasi centrali.

Bogdan4Steaua08.06.2006 19:17

Dragomir a anuntat un jucator: Drida!

Asadar, primul transfer 100%(cu acte in regula):

Drida de la Jiul Petrosani.

***alex***08.06.2006 19:40
Dumitru Dragomir: "in aceasta dimineata Steaua a depus la Liga actele pentru transferurile a patru jucatori"(banuiesc ca toti din Divizia A). Nu s-au dat nume.

Ce bine ar fi daca restul de 2 ar fi de la Sportul...

Bogdan4Steaua08.06.2006 19:43

Dragomir a mai spus ceva: pe lista nu este Stancioiu.

***alex***08.06.2006 19:49

Mazilu si T.Balan!? :D

Ayrton08.06.2006 19:51

Baietii astia doi sunt buni de rezerve (ma refer la Drida si V. Badea) si, daca au sansa, pot chiar sa confirme, dar asta cel mult in campionat. Insa nu poti sa faci echipa de CL cu ei in primul 11!

Sa nu uitam ca nici Iacob nu e in forma si nici nu prea se potriveste cu stilul Stelei, iar in conditiile astea ar trebui adus un atacant golgheter care sa intre titular! Neaga si Mazilu sunt solutii bune, sau un atacant strain!

Sistemul 4-3-2-1 este prea riscant. Trebuie negociata foarte atent asezarea jocatorilor de pe benzile laterale. Daca nu o sa pui presiune pe fundasi laterali ai adversarilor acestia vor putea sa stranga in centru. Si va rezulta o aglomeratie din care nu se va inscrie decat cu noroc. Daca cei doi mijlocasi ofensivi se vo deplasa spre lateral atunci centrul atacului va fi depopulat si vom ataca precum englezi. Daca mijlocasi laterali vor urca atunci urcarea lor trebuie neaparat sincronizata cu urcarea fundasilor laterali. Si in acest caz orice demarcare in lateral a varfurilor adverse ar crea panica in apararea noastra.  

Eu personal nu sunt adeptul acestei asezari. Dar eu NU sunt antrenor. Asa ca...

Parca esti un mic Oli!

La marile echipe, fundasii laterali sunt jucatori importanti pentru atac.

Eu consider ca sunt 2 solutii la Steaua ->

1. Sa fie retras Dica la mijlocul terenului si sa jucam cu 2 atacanti. Al 2-lea atacant trebuie sa fie foarte mobil, cu o buna viteza care sa vina si in ajutorul echipei in faza defensiva. In plus de asta trebuie sa fie un adevarat golgheter, unul care sa marcheze constant si mult, Iacob nefiind un atacant care marcheaza multe goluri. In opinia mea tocmai l-am descris pe Neaga!

2. Se renunta la al 2-lea atacant veritabil si se aduce un mijlocas ofensiv, de creatie! Dica ramane pe aceeasi pozitie pe care joaca acum. In faza de atac sau de constructie putem avea 2 mijlocasi ofensivi si un atacant sau 2 atacanti si un mijlocas. In faza de aparare mijlocasul ofensiv va juca un rol de inchizator. In acesta formula Iacob nu prea are loc din motivele spuse mai sus. Am putea sa-l aducem pe Mazilu sau Neaga.

In ambele situatii s-ar putea forma un triunghi ofensiv puternic sprijinit, ca si pana acum, de mijlocasii si de fundasii laterali!

Parerea mea este ca a 2-a formula este mai putin lipsita de risc decat prima. Si cum formula in care jucam acum s-a dovedit ineficienta (in faza de atac) in mod sigur ar trebui facuta schimbarea!

PS Nici eu NU :) sunt antrenor... incerc sa gandesc logic si sa-mi spun parerea... :D

I.N.Money08.06.2006 19:51

Sper sa nu fie pepiniera Bacau... :roll:

Ayrton08.06.2006 19:53

Stiu ca Steaua s-a interesat de Mardare :?: (nu sunt sigur de nume)... fundasul de 18 ani al Bacaului...

«11819202122111»