FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«11718192021111»
Virgil08.06.2006 14:11

Nu cred.Pune la socoteala ca George a plecat la Ajax.Banda dreapta a apararii a slabit foarte mult.Chit ca-l avem pe Balan.Ne trebuie un fundas dreapta.

Ayrton08.06.2006 14:33

Nu numai un fundas dreapta, ci si, cel putin, un fundas central. Baciu nu prea face fata nici in campionat... La mijloc si in atac ar trebui facute cele mai multe schimbari la nivel de titulari!

L-am auzit pe GG aseara spunand ca Olaroiu si MM se gandesc sa nu mai aduca un mijlocas de creatie. Sa-l foloseasca pe Dica acolo! Ma intreb, ce se va intampla daca Dica nu este in forma sau, mai rau, se va accidenta??

Am impresia ca GG nu prea vrea sa mai dea bani! Cred ca Steaua trebuie sa se incadreze in cei 5mil euro... Va fi greu!

forever_STEAUA08.06.2006 14:34

Pana ieri , inaintea meciului George Becali zicea ca mai aduce la Steaua 4-5 jucatori... Interesant e ca ceva s-a schimbat pe drumul de intoarcere... Deja la Bucuresti afirma ca va aduce 5-6 jucatori... :)

weeezer_2008.06.2006 14:35

am auzit ca se vehiculeaza numele lui Contra? atata zic, Doamne-ajuta sa NU!

desi daca stau sa ma gandesc, la fundasi dreapta... cine ar putea veni?? cineva de-afara, poate, Tony ala mi s-a parut cat de cat in genul lui Ogararu, dar MM a zis ca nici pomeneala sa vina... deci... cine?

Virgil08.06.2006 14:42

De doi ani incoace,cand vine vorba de transferuri,suntem imbroboditi rau de Conducere.Ca vine ala,ca vine celalalt si uite tot asa numai in promisiuni ne tine.

Gigi,mai lasa vrajeala,scoate banii de la tescherea si cumpara !

Parerea mea e ca avem nevoie imperios de atacanti.Amintiti-va ca atunci cand Iacob a stat o luna pe tusa,ii era foarte greu echipei.

Degeaba ai aparare si mijloc excelente,daca nu ai cu cine sa o bagi in ate.

Ayrton08.06.2006 14:47
Gigi,mai lasa vrajeala,scoate banii de la tescherea si cumpara !

Am impresia ca sacul lui GG s-a cam golit in ultimul timp si nu va scoate din buzunar nici un cent (asa cum n-a scos nici in ultimii 1-2 ani) in plus fata de cele 5mil euro din contul Stelei!

Virgil08.06.2006 14:50

Dar cele 4 milioane de Euro incasate pe George unde sunt ?

Ar trebui sa fie pe undeva.Si ar trebui sa fie folosite,pentru ca intr-un singur atacant central de valoare nu mai putem sta.

Probabil ca din aceasta cauza Oli nu a jucat ofensiv uneori.

weeezer_2008.06.2006 14:50

asa e, si nu numai cand a lipsit Iacob, ci chiar si dupa ce si-a revenit, pt ca din pct de vedere al formei, e tot sub ce juca el in toamna... sau ma rog, inainte de accidentare. Si daca nu pride Dica o zi magica sau o sclipire, ne chinuim destul de mult sa marcam. Dar ce sa-i faci, asta-i riscul jocului "la sigur", in care cei doi mijlocasi centrali sunt inchizatori, in care nu ai un om pus "special" in spatele varfurilor, un Tibi Balan de la Sportul, un Grigorie de la Dinamo... si, sa-mi fie cu iertare, la Banel randamentul maxim nu e in a crea faze periculoase, ci mai degraba in a le scoate suflul fundasilor lor laterali, si dk mijlocasii centrali nu ataca, cei de banda (o sa ma refer doar la banda dreapta) nu centreaza, e greu pt cele doua varfuri sa inscrie... tocmai d-aia sunt de parere ca pe stanga ar tb insistat mai mult cu Cristocea, pt ca are viteza, iar pe dreapta, Banel ar trebui sa fie sfatuit sa mai ridice capul din pamant si sa exerseze naibii centrarile alea... sa dea cate 50 de centrari la fiecare sfarsit de antrenament, peste program... ar fi intr-adevar fenomenal daca ar si centra cum o facea Dumitru...

Ayrton08.06.2006 15:06
Dar cele 4 milioane de Euro incasate pe George unde sunt ?

In primul rand sunt 4 milioane de dolari, adica 3,3 mil euro plus cele 2 mil ramase din Cupa UEFA fac aproximativ 5 milioane de euro. Astia sunt banii pentru transferuri! Eu spun ca e cam putin pentru pretentiile de performanta ale patronului - calificarea in grupele CL si atingerea, cel putin, a optimilor in CL! Ar mai trebui vreo 2-3 milioane pentru a aduce jucatori de certa valoare!

Ne trebuie neaparat un fundas dreapta titular si un fundas central, un portar si eventual un fundas stanga. La mijloc avem nevoie de cel putin un mijlocas de creatie titular si eventual unul lateral dreapta. Plus 2 atacanti de valoare, dintre care unul titular! Sunt sceptic ca cei 5 milioane vor fi suficienti!

weeezer_2008.06.2006 15:15

pai da un nume pt fundasul dreapta... mie chiar nu-mi vine nici unul in minte, din Divizia A cel putin...

cat despre aducerea unui mijlocas ofensiv, de creatie, ar fi buna ideea unui Tibi Balan, de exemplu, dar s-ar schimba tot sistemul si toata filosofia Stelei... sa ne amintim ca ultimul mijlocas mai "de creatie" pe care l-a avut Steaua a fost Dorinel Munteanu, dar asta se intampla in vremea in care facea cuplu la mijloc cu Paraschiv, iar Mirel era inca fundas... acuma Steaua joaca cu doi inchizatori, si o face bine... un mijlocas ofensiv, central, ar insemna ori schimbarea sistemului in 3-5-2, ori renuntarea la un inchizator, si nu vad nici una din cele doua variante ca fiind optima, pt ca in acest 4-4-2 cu Radoi si Para la mijloc s-au obtinut cele mai mari performante ale Stelei de dupa revolutie...

forever_STEAUA08.06.2006 15:17

@Ayrton

Din Cupa UEFA s-au strans mai multi bani... Mult mai multi...

Plus ca mai sunt cei 600.000 de euro pentru drepturile de televizare ale meciurilor din defuncta Div. A

Bugetul e mult mai mare de 5 mil. euro...

Agy_2308.06.2006 15:27
@Ayrton

Plus ca mai sunt cei 600.000 de euro pentru drepturile de televizare ale meciurilor din defuncta Div. A

Tu te gandesti doar la incasari , dar la salarii , deplasari , prime etc. nu te gandesti ?

Melku08.06.2006 15:29

Nu va mai ganditi la incasari, bani luati de pe urma lui Ogararu, aveti incredere ca acele transferuri despre care s-a tot vorbit se vor face, eu sunt ferm convins ca la Steaua vor veni 4-5 jucatori si asta in doua-trei saptamani.

Alextds08.06.2006 15:30

In al 2-lea rand aia 3,3 mil de euro au fost impozabili deci scade impozitele si vezi ca nu sunt nici 3.

weeezer_2008.06.2006 15:30
@Ayrton

Tu te gandesti doar la incasari , dar la salarii , deplasari , prime etc. nu te gandesti ?

el a vorbit doar desrpre bugetul destinat strict transferurilor, salariile, primele, bonusurile, deplasarile si toate celelalte se platesc din bugetul anuntat la inceputul sezonului...

forever_STEAUA08.06.2006 15:40
@Ayrton

Poate atunci ar trebui sa ma mai gandesc si la sponsor, ca doar nu joaca ai nostri cu zimbrul ala pe piept degeaba...

Si in plus, cum a zis si weeezer_20 , l-a ce mai foloseste bugetul stabilit la inceputul sezonului daca nu la asta?

clubdumonde08.06.2006 15:41
In al 2-lea rand aia 3,3 mil de euro au fost impozabili deci scade impozitele si vezi ca nu sunt nici 3.

Impozitul se aplica la profit din cate stiu eu.

Deci daca bani vor fi reinvestiti nu cred ca se impoziteaza

Ayrton08.06.2006 15:45
... acuma Steaua joaca cu doi inchizatori, si o face bine... un mijlocas ofensiv, central, ar insemna ori schimbarea sistemului in 3-5-2, ori renuntarea la un inchizator, si nu vad nici una din cele doua variante ca fiind optima, pt ca in acest 4-4-2 cu Radoi si Para la mijloc s-au obtinut cele mai mari performante ale Stelei de dupa revolutie...

Intradevar schimbarea radicala a sistemului e riscanta, insa renuntarea la cel de-al 2-lea inchizator cred ca e necesara. Sunt putine echipe in CL care joaca cu 2 inchizatori. O solutie ar fi un sistem cu 2 mijlocasi ofensivi - 4-5-1 sau 4-3-2-1 .

I.N.Money08.06.2006 15:58

O schimbare a sistemului ar putea da peste cap total echipa.

Sa nu uitam ca Steaua joaca de ceva timp in sistemul 4-4-2. :?

weeezer_2008.06.2006 15:59

da, sau dk tot o sa se faca o schimbare de genul asta, sa se faca abia cand o sa ajungem ca Dinamo, cand n-o sa mai avem rezultate, cand vom fi fortati sa o facem... pan'atunci, ne merge bine...

clubdumonde08.06.2006 16:03
Intradevar schimbarea radicala a sistemului e riscanta, insa renuntarea la cel de-al 2-lea inchizator cred ca e necesara. Sunt putine echipe in CL care joaca cu 2 inchizatori. O solutie ar fi un sistem cu 2 mijlocasi ofensivi - 4-5-1 sau 4-3-2-1 .

Sistemul 4-3-2-1 este prea riscant. Trebuie negociata foarte atent asezarea jocatorilor de pe benzile laterale. Daca nu o sa pui presiune pe fundasi laterali ai adversarilor acestia vor putea sa stranga in centru. Si va rezulta o aglomeratie din care nu se va inscrie decat cu noroc. Daca cei doi mijlocasi ofensivi se vo deplasa spre lateral atunci centrul atacului va fi depopulat si vom ataca precum englezi. Daca mijlocasi laterali vor urca atunci urcarea lor trebuie neaparat sincronizata cu urcarea fundasilor laterali. Si in acest caz orice demarcare in lateral a varfurilor adverse ar crea panica in apararea noastra.

Eu personal nu sunt adeptul acestei asezari. Dar eu NU sunt antrenor. Asa ca...

forever_STEAUA08.06.2006 16:03

@weeezer_20

Si cam cand estimezi tu ca vom ajunge ca Dinamo?

Sistemul de joc nu ar trebui schimbat. Dar trebuie sa ne gandim ca jucatorii vor pleca unul cate unul de la Steaua, mai devreme sau mai tarziu. De aceea trebuie adusi inlocuitori pentru ei. Nu cred ca vom ajunge sa schimbam intreaga echipa de la un sezon la altul.

razvan198308.06.2006 16:04

Primele 2 transferuri anuntate de Gigi Becali la B1 TV: Drida de la Jiul si Valentin Badea de la Vaslui.

forever_STEAUA08.06.2006 16:06

Ce face asta? Intareste Steaua II?

Virgil08.06.2006 16:09

De ce esti rea f_S.Valentin Badea e un centru atacant de valoare,iar Drida,pe care nu prea l-am vazut jucand,tine din fasa cu Steaua.

Intarim echipa honey.Dupa posibilitati.

«11718192021111»