FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«11516171819111»
Alex1403.06.2006 21:35
Si totusi ar putea fi si Miu util. Gigi ar putea sa deschida un bar pentru suporteri in incinta stadionului, iar Miu ar fi un barman excelent.

La cata consumatie ar face ar putea fi si sponsor

clubdumonde03.06.2006 22:56
cocis nu e jucator de 3$ dolari

Corect. Si oricat ni l-am dori la Steaua ar fi bine ca Jiji+MM sa nu arunce aiurea cu bani.

pentru ca in momentul in care "oameni de fotbal" de pe la noi au vazut ca Steaua a facut rost de bani si ca vor fi si cheltuiti cum au inceput sa ridice preturile.

Auzi, Grifits (nu stiu daca am scris corect) in ultimul an de contract valoreaza 1 mil euro? Sa fim seriosi

Melku03.06.2006 23:22

Pai s-au shmecherit toti, Siman, Iacov, ne arunca noua preturi d-astea prohibitive care nu sunt justificate, sa se spele pe cap cu jucatorii lor cu tot, macar daca ar fi jucat in vreo cupa europeana ceva s-ar mai fi justificat preturile, probabil ei spera sa le mai dea Iancu un ciolan sau sa ii vanda afara desi am impresia ca nu or sa se bata cluburile pe jucatori atat de scumpi.

Ayrton03.06.2006 23:31

In ciuda declaratiilor repetate ale lui GG, cum ca Mazilu este prea scump pentru Steaua, eu cred ca este in continuare dorit in Ghencea.

Un jucator despre care GG si Olaroiu spun ca ar putea decide soarta meciului Rapid - Sportul, cred ca merita destul de multi bani si cred ca l-ar dori orice antrenor! Cati astfel de jucatori gasesti in campionatul nostru? Cred ca ii numeri pe degetele de la o mana...

In privinta lui Cocis pretul de 3mil$ este, intradevar, exagerat!

Melku04.06.2006 09:57

Mazilu nu e capabil sa decida meciul Rapid - Sportul pentru ca nu va juca...

Motanu D04.06.2006 10:01
Mazilu nu e capabil sa decida meciul

Insa Dinu Vama e !!!

Ayrton04.06.2006 11:51
Mazilu nu e capabil sa decida meciul Rapid - Sportul pentru ca nu va juca...

Interesanta observatie... :lol:

Insa Dinu Vama e !!!

Ce vrei sa sugerezi?? :?

***alex***04.06.2006 18:19

Stancioiu! :D

DraqGol04.06.2006 20:42

Stancioiu e un portar foarte valoros. La fel cum de la Sportul mai imi plac Mazilu, Tiberiu Balan, Costin Lazar, Dacian Varga si chiar Curelea. Cel putin primii 2 ar fi chiar foarte utili Stelei, la fel ca si Stancioiu care devine liber de contract. Apropos va mai fac o propunere (chiar dak multi m'au criticat cu Miu): Sanmartean. Si el pleaca de la Panathinaikos, la fel nu stiu cum mai joaca. Imi placea in trecut ...

I.N.Money04.06.2006 20:44

Lui Stancioiu ii expira contractul cu Sportul la finalul sezonului si a refuzat sa il prelungeasca.

I.N.Money04.06.2006 21:50

E clar,Meme tocmai a declarat la Recurs ca Tony si Cocis nu sunt tintele Stelei.

Bogdan4Steaua04.06.2006 21:51

Da, exact asta am vrut sa postez si eu. Sunt curios sa vad la care echipa mare va ajunge Cocis. Poate se transfera la Poli Timisoara si face un cuplu central cu alt jucator supraevaluat si anume Plesan.

I.N.Money04.06.2006 21:53

Daca o sa intre pe fir familia Becali si Popescu,o sa il vedem prin fostul bloc URSS,sau prin Asia.

Asta daca nu cumva Inter mai are nevoie de un jucator sa il imprumute. :roll:

Bogdan4Steaua04.06.2006 21:58

Daca un jucator nu vine cu inima la Steaua nu are rost sa vina, indiferent de numele acestuia. Cocis a avut o sansa si a refuzat. Si Plesan a avut o sansa si a refuzat. Poate ne vom felicita pentru acest transfer esuat, asa cum am facut-o si cu Plesan.

In ceea ce priveste transferul lui Tony: s-ar putea sa fie o strategie a lui Meme pentru a fi sigur de reusita transferului.

I.N.Money04.06.2006 22:01

De Neaga ar trebui sa ne lamureasca...

Ionutdal04.06.2006 22:15

In ultimul meci al lui Cocis la nationala cu Columbia a fost cel mai slab jucator de pe teren , se pare ca are si el aere de mare vedeta . Timpul le rezolva pe toate .

Eu personal il vreau pe Neaga

colaps04.06.2006 22:59

NEAGA!!! sa vina neaga inapoi... altfel, aratati-mi un singur jucator plecat de la sportul care a ramas mare cand a ajuns la echipe unde atmosfera e mai putin boema, studentzeasca, unde e presiune serioasa...

DraqGol05.06.2006 03:55
Neaga!!! sa vina Neaga inapoi... altfel, aratati-mi un singur jucator plecat de la sportul care a ramas mare cand a ajuns la echipe unde atmosfera e mai putin boema, studentzeasca, unde e presiune serioasa...

Vali Negru de la Rapid. Yo zic ca joaca chiar mai bine decat juca la Sportul ...

***alex***05.06.2006 05:32

Steaua continuã sã testeze piața jucãtorilor strãini. Dupã ce s-au interesat de fundașul dreapta al celor de la Amadora, Anthony da Silva, conducãtorii campioanei au în plan și transferarea unui atacant din campionatul Ucrainei. Chiar ieri, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a întrebat la clubul Tavria Simferopol de situația atacantului brazilian Junior, pe care l-ar dori în Ghencea la varã.

sursa : gsp.ro

Dj05.06.2006 09:55

cica e vrajeala cu tony asta.asa a zis MM..deci ori nu vrea sa recunoasca..ori e inventia presei...

bodanelu05.06.2006 09:57

Ori a invatzat sa`si tina gura si sa nu mai faca publice transferurile

weeezer_2005.06.2006 14:28

Dani Coman, Neaga si Balan. incap toti in 5 mil de dolari? ar incape, nu? Ma rog, Coman e putin probabil sa vina, deci ramane Stancioiu, care dk vine gratis, mai raman bani frumosi din transferul lui Ogararu, si s-ar putea insista si pt Mazilu/Varga/Lazar/toti 3 :D

Bogdan4Steaua05.06.2006 15:56

Sper sa revina Martin Tudor pentru a exista o concurenta reala pentru Carlos.

In rest, Neaga, Tibi Balan si cativa jucatori buni din strainatate.

DTP-Ludacris05.06.2006 19:41

Ash vrea un jucator gen...Aliuta sau Fl.Dumitru,tehnic,rapid..care "inventeze" pase ca cei 2 ...sa depaseasca 2,3 jucatori prin dribling..

In fine.. :lol:

colaps05.06.2006 20:21
Ash vrea un jucator gen...Aliuta sau Fl.Dumitru,tehnic,Rapid..care "inventeze" pase ca cei 2 ...sa depaseasca 2,3 jucatori prin dribling..

In fine.. :lol:

Florin Cernat?

«11516171819111»