FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«11314151617111»
colaps31.05.2006 18:39

hop si dintr-o data cocis nu mai vrea la Steaua... mai sa fie... dupa ce s-a declarat mare stelist si dornic sa se transfere aici, o discutie cu pitzurca l-a facut sa se razgandeasca... si mai vine si pitzi sa-si dea cu parerea... ale naibii coincidentzele astea... foarte bine, vrea in strainatate, sa ramana la tiraspol, in Liga Campionilor fostei uniuni sovietice... Meme, mai tacetzi dreaq din gura nu mai bateti darabana in tot targul ca vreti pe ala si pe ala, nu vedeti ca vi se pun betze in roate??? altminteri aduceti la Steaua stelisti adevarati ca neaga sau mercenari straini, profesionishti cu simtzul datoriei...

Motanu D31.05.2006 18:42

Hai sa nu ne mai lamentam atata in cazul Cocis. Inainte de a veni Dica la Steaua oficialii nostri declarau ca nu ii intereseaza Dica si ca nu are valoare de Steaua...

Vom trai si vom vedea.

manu7131.05.2006 18:44

intradevar nu joaca rau TONY,dar sunt curios cum se descurca in fata unor echipe cu valoare(am vazut si eu caseta lui de prezentare); in rest ce e important la el din prezentare este faptul ca este jucator de ambele picioare,centreaza bine si suteaza(aoleo ca mare nevoie avem de fotbalisti la Steaua care sa stie sa si traga)..................ii trebuie Stelei un mingicar care sa stie sa construieasca jocul la mijloc( cred ca un brazilian de o valoare medie este o.ca deoarece are sustinere si din partea echipei).....sigur are nevoie si de un fundas stinga............iar in atac de ceva mare,pe faza care da bine cu capul si suteaza sa fie la concurenta cu Iacob..........in rest daca se mai poater lua si altceva de valoare egala cu lotul Stelei e o.ca.......referitor la Filipescu daca nu cere un salariu foarte mare cred ca e ok pt Steaua daca accepta si statutul de rezerva,cred ca are destula experienta si chiar daca este batrin poate ajuta Steaua cind este mai greu............totdeauna Steaua

sorin_77731.05.2006 18:48

Doream sa il vad pe Cocis la Steaua dar ori a fost montat de cineva de a dat acele declaratii ori e prost... Spun asta pentru ca era sansa vietii lui sa evolueze in Europa. Un jucator care nu a evoluat nici macar in grupele cupei UEFA are pretentii sa joace in occident direct din Chisinau. E la mintea cocosului ca nu se poate. Poate sa mai existe un inconstient ca Abramovici undeva mai la vest Viena... ca unul la est exista sigur. Pretul lui Cocis de 3 mil este umflat intradevar... Avantajul acestui transfer este acela ca jucatorul este tinar si poate fi vandut pe mai mult mai tarziu daca Steaua intra in grupele CL.

Cocis, daca nu pleaca in aceasta vara din Moldova, atunci se plafoneaza intr-atat incat si Piti va sufla si in iaurt inainte sa vorbeasca...

Steaua era un avantaj si pentru el, nu numai el pentru Steaua...

waste31.05.2006 18:49

Sigur, sa-l vedem si contra unor echipe tari. Si Balan a dat clasa la Galati, dar s-a fastacit la Boro. Daca erau meciuri cu Porto sau Benfica, ok, dar asa.. nu putem trage multe concluzii.

Ayrton31.05.2006 19:10

Waste, la cine te referi? Banuiesc ca la Tony! Intr-unul dintre filmulete chiar erau imagini din 2 meciuri cu Porto... se vede in dreapta sus!

vlad7531.05.2006 19:44
Cocis, daca nu pleaca in aceasta vara din Moldova, atunci se plafoneaza intr-atat incat si Piti va sufla si in iaurt inainte sa vorbeasca...

Steaua era un avantaj si pentru el, nu numai el pentru Steaua...

M-a pufnit rasul cand l-am auzit pe Cocis ca el a plecat la Tiraspol pentru a se lansa la o mare echipa din Occident.A auzit el ca se poate lansa cu tancul din Tiraspol direct in curtea Barcelonei???Or avea aia tancuri cu raza lunga de actiune!

Kristy_Cj31.05.2006 19:56

Anti da Silva asta...eu cred ca avem in tara destui jucatori tineri foarte buni si care merita mai multe sanse decat jucatorul asta de carton care a jucat si el un an in prima divizie din portugalia in rest prin b si c...Treaba lor dar asta e o tzeapa grava,eu cred ca daca vreau jucatori buni,masivi,inalti si ieftini ar trebui sa se uite la sarbi

Ce sa mai zic imi doresc din tot sufletul sa nu se prosteasca MM si sa-l aduca pe mascariciul asta

Cat despre Cocis fiind din Cluj,si avand niste cunostinte comune pot spune ca el si-a dorit sa ajunga la Steaua,dar nu l-au vrut...acum s-ar putea sa fie o mica revansa,dar e posibil sa ajunga

Ai dreptate nu are fatza de stelist,nici mie nu-mi place cum arata 8O

***alex***31.05.2006 20:01

Totusi ca numai dupa un sezon in prima Liga portugheza la o echipa mica acest jucator sa ajunga in Champions League...

Cariera:

Paris Saint Germain Classe Jeune(-15 et -17 nationnaux )

Paris Saint Germain équipe B ( CFA )

Desportivo De Sandinenses DIVISION III (Portugal 2001/2002

Desportivo De Chaves DIVISION II (Portugal 2002/2005)

Estrela De Amadora DIVISION I (Portugal 2005/2007)

Si nici nu imi place cum arata :D

tanti31.05.2006 21:34

mi-a placut filmuletul cu toni ala de la amadora... se misca destul de bine, intra mult in centru, stie cu ambele picioare (sutul ala cu stangul la "scurt"... hmmm) si cu mingea... problema e, asa cum au mai semnalat cativa, ca este un filmulet de prezentare, iar in astea nu se baga si erorile... ca un minus, mi se pare ca e usor "ametit".... plus ca pe presa portugheza se cam zice ca vor sa-l vanda, ca sa scoata niste bani de care clubul ar cam avea nevoie... sa nu fie "vopsit" cumva si sa ne luam mare tzeapa... ma rog, intai sa fie ceva concret si dupa aia mai vorbim... oricum, n-ar fi rau

oare s-or pune ceva ecrane pentru meciul cu Jiul?

waste01.06.2006 10:34
Waste, la cine te referi? Banuiesc ca la Tony! Intr-unul dintre filmulete chiar erau imagini din 2 meciuri cu Porto... se vede in dreapta sus!

Scuze atunci, se poate sa ma fi grabit. O sa ma uit mai atent la filmulet:)

In alta ordine de idei, si CFR Cluj si-a cumparat 2 oameni din prima Liga portugheza: "Este vorba despre atacantul Antonio Semedo (27 de ani, ex-Estrela Amadora) şi mijlocaşul ofensiv Pedro Oliveira (24 de ani, ex-Vitoria Setubal)" prosport.ro

In plus, sa recunoastem ca Estrela Amadora, ca echipa, nu e mai buna decat Otelul Galati. Ca Tony asta o fi bun, se poate. Cu siguranta e destul de ieftin (400.000 de dolari), cat a costat Adrian Ilie de la Poli Iasi :roll:

andrei_8701.06.2006 11:19

lista e cu jucatori sub 21 de ani

care valoreaza sub 4 mil si castiga sub 150.000 pe an.

toti sunt peste 1,70m inaltime

corectie: Elton de la corinthians.

sorin_77701.06.2006 11:28

valoarea lor sub 4 mil nu e rea... ce e mai nashpa este faptul ca greu isi poate face cineva o parere despre ei... Daca au fost monitorizati o perioada de cel putin 2 ani si au confirmat pe aceasta perioada atunci merita investitia chiar si de 4 mil... Sunt totusi jucatori care provin din tari unde fotbalul este creatie... :wink:

andrei_8701.06.2006 11:44

e greu sa gasesti jucatori confirmati si cu experienta internationala europeana care sa vina la Steaua. cota clubului a crescut mult in ultimul timp dar totusi, ei prefera ceva gen newcastle sau sevilla.

in schimb pot fi gasiti jucatori talentati si ieftini, disponibili sa-si cladeasca o cariera.

I.N.Money01.06.2006 14:14

Da,dar pentru ca jucatori tineri,valorosi si necunoscuti sa vina la Steaua,avem nevoie de un departament de scouting.

Motanu D01.06.2006 14:17
Da,dar pentru ca jucatori tineri,valorosi si necunoscuti sa vina la Steaua,avem nevoie de un departament de scouting.

Si de o "upgradare" a facilitatilor pentru copii & juniori.

sorin_77701.06.2006 14:44

Vechia meteahna, acum sa inteleag si GG ce ar fi insemnat ca Steaua sa scoate 2-3 jucatori ca Ogararu pe sezon... si sa vanda afara...

Kristy_Cj01.06.2006 16:00

As vrea sa vad la Steaua unul din cele mai puternice centre de copii si juniori din tara si poate chiar din europa...ar merita foarte mult investitia,multi copii vor sa joace fotbal si daca s-ar face si o selectie corecta pe valoare si nu pe pile...multi iubesc Steaua si ar dori sa-si dea copii la fotbal

Eu ma gandeam la un complex,o scoala de fotbal,unde ar putea sa vina si din provincie si sa se faca si scoala...pacat ca nimeni nu se mai gandeste si la asta,doar sa faca bani :cry:

Dj01.06.2006 18:28

adevarul ..trist .. dar real e k la Steaua se merge pe pile si bani la nivel de copii si juniori... am auzit cu urechile mele faze din astea...

felix4you200201.06.2006 20:57
adevarul ..trist .. dar real e ca la Steaua se merge pe pile si bani la nivel de copii si juniori... am auzit cu urechile mele faze din astea...
pai tu crezi ca obiceiul asta este de ieri , de azi? mi-aduc aminte ca era la fel de dinainte de '89, cind faceam handbal acolo. aceleasi obiceiuri proaste ... pilele
Ayrton01.06.2006 21:19

MM spunea ca pleaca in Portugalia pentru a urmari jucatorii prezenti la campionatul european U21. Daca a vazut meciul Serbia - Ucraina, sigur a remarcat cativa! Urmatorii mi-au placut mie.

Andriy Pyatov - portar - 22 ani - 190cm. Component al formatiei FC Vorlska Poltava.

Dusan Basta - mijlocas - 22 ani - 183cm

Nenad Milijas - mijlocas - 23 ani - 190cm ambii Steaua Rosie

Melku02.06.2006 00:09

Legat de subiectul Cocis, Becali la iesirea de la LPF i-a urat numai bine si drum bun jucatorului la o echipa "mare" din Europa - "asa cum l-a invatat cineva" - cred ca putem spune pe buna dreptate ca acel cineva este Piturca, omul care probabil a sabotat transferul lui Cocis pentru ca surprinzator inainte de turneu Cocis a spus ca isi doreste sa joace pentru Steaua si la intoarcere a declarat altceva.. :oops:

Ipoteza confirmata :

http://www.gsp.ro/index.php?a=45657&shift=1 :twisted:

Dawson02.06.2006 00:30

Avem nevoie de vreo doua varfuri puternice plus un fundas lateral dreapta macar pe jumatate cat Oga.

colaps02.06.2006 00:36

Hamu a ajuns in atentia lui arsenal, cel putin asa pretinde osp... cred ca nu-l mai bate pe el acum gandul sa revina la Steaua... pacat ca l-am pierdut astfel... o sa avem viata grea cu belarus daca i-au batut pe englezi...

cat despre cocis nu am avut nevoie de confirmarea celor de la gsp, interventia de musca-n lapte a lui pitzi in problema viitoarei destinatzii a lui cocis mi s-a parut cel putin dubioasa, ce-l doare pe pitzi capul de asa ceva (vezi postul meu de la pag 15 din 31 mai...) repet, mai multa discretie din partea conducerii nu ar strica, eventual batut toba mare pe piste false...

sorin_77702.06.2006 06:47

Stati linistiti pentru ca nu Steaua pierde un jucator ci jucatorul pierde o oportunitate... Va asigur ca daca Cocis nu pleaca din Chisinau in aceasta vara atunci o sa se plafoneze, nu va mai fi nici in forma in preliminarii si nici Piti nu il va mai chema...

In SUA, Cocis a fost printre cei slabi...

«11314151617111»