Cocis este un jucator foarte bun pentru ca are o dinamica a jocului pe care nici un jucator din lotul actual al Stelei nu o arata in joc. El ar fi bun in mecanismul de la Steaua pentru ca este un jucator care tot timpul produce surprize prin aparitiile lui in fata careului advers. Are stilul lui Balint, de pe timpuri, atunci cand a inceput la Steaua, desi este putin mai retras.
Ganditi-va la un atac cu Neaga si Iacob, iar din spate Cocis si Dica. Ar fi o Steaua de Liga Campionilor.
Personal, cred ca treaba cu scaderea interesului lui Cocis pentru Steaua este o cacealma la care participa si Piturca, pentru a il baga putin in sperieti pe patronul de la Tiraspol, care sigur isi inchipuie ca poate lua mai multi bani din strainatate decat de la Steaua pe jucatorul sau cel mai bun. Cred ca daca Cocis nu pleaca pana in 15 iulie de la Tiraspol, sunt sanse sa il ia Steaua dupa acest termen.
Referitor la caracterul lui Cocis: sa nu amestecam lucrurile. Nu poti amesteca in discutgie caracterul unui om atata vreme cat ii respecti dreptul de a se razgandi asupra optiunilor sale de viitor, in conditiile in care nu a semnat sau promis ceva despre venirea lui la Steaua. Eu nu l-am auzit zicand ca promite ca vine la Steaua sau ceva de genul acesta. Voi ?