FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«11415161718111»
Piece of Mind02.06.2006 09:17

Piturca este un ranchiunos si un razbunator. Pur si simplu nu poate accepta faptul ca intr-un an de zile am reusit mult mai mult decat el in patru. Cu mana pe inima o spun, Piturca ne-a distrus in cei patru ani petrecuti in Ghencea. Daca nu era el, aveam deja titlul 25.

sorin_77702.06.2006 09:20

Piturca vrea sa demonstreze ca e un antrenor bun si vrea sa duca nationala la EURO 2008 dar tare mi-e teama ca va pierde calificarea... Am o presimtire NEAGRA!!!

redandblue02.06.2006 09:26

parerea mea este ca Piti este unantrenor bun si poate duce echipa la turneul final...insa trebuie sa se bazeze in mare parte pe jucatorii din tara(Steaua si rapid in special)...terminatii de Stoica,iencsi,Petre,contra,Lobont,soava,m.niculae n-au ce cauta la nationala...

inca ceva...Ogararu titular incontestabil!!!

sorin_77702.06.2006 09:38

Categoric, Ogararu titular incontestabil...

Transferul lui la Ajax, asa cum a punctat MM, este si mai mare cu cat el nu a prea fost folosit de Piti in nationala... Ca sa vezi palma sanatoasa incasata de antrenorul nationalei...

Oga este peste Contra ACUM... Insa eu cred ca vom mai avea un nou Oga... la fel de bun... O sa ne intre la inima... :)

I.N.Money02.06.2006 12:51

Totusi tot Contra s-ar putea sa fie titular,oricat de bine ar juca Oga la Ajax.

Piturca e un antrenor care are cativa jucatori care nu ies asa usor din echipa.

Mare coincidenta ca Steaua a inceput sa joaca fotbal adevarat din momentul in care el a parasit echipa :roll: .

Cat despre Cocis,se pare ca nici acest jucator nu prea are caracter.

Gaby02.06.2006 20:03

Cocis este un jucator foarte bun pentru ca are o dinamica a jocului pe care nici un jucator din lotul actual al Stelei nu o arata in joc. El ar fi bun in mecanismul de la Steaua pentru ca este un jucator care tot timpul produce surprize prin aparitiile lui in fata careului advers. Are stilul lui Balint, de pe timpuri, atunci cand a inceput la Steaua, desi este putin mai retras.

Ganditi-va la un atac cu Neaga si Iacob, iar din spate Cocis si Dica. Ar fi o Steaua de Liga Campionilor.

Personal, cred ca treaba cu scaderea interesului lui Cocis pentru Steaua este o cacealma la care participa si Piturca, pentru a il baga putin in sperieti pe patronul de la Tiraspol, care sigur isi inchipuie ca poate lua mai multi bani din strainatate decat de la Steaua pe jucatorul sau cel mai bun. Cred ca daca Cocis nu pleaca pana in 15 iulie de la Tiraspol, sunt sanse sa il ia Steaua dupa acest termen.

Referitor la caracterul lui Cocis: sa nu amestecam lucrurile. Nu poti amesteca in discutgie caracterul unui om atata vreme cat ii respecti dreptul de a se razgandi asupra optiunilor sale de viitor, in conditiile in care nu a semnat sau promis ceva despre venirea lui la Steaua. Eu nu l-am auzit zicand ca promite ca vine la Steaua sau ceva de genul acesta. Voi ?

felix4you200202.06.2006 20:14

poate ca-i mai bine sa-si vada de treaba lui acolo unde este si sa regrete mai tirziu refuzul pt Steaua. cu timpul vom afla daca dorinta lui de a ajunge la "o echipa mare" se va concretiza, si mai ales daca va ajunge cu tiraspol in UCL. poate-si va da seama ulterior ca era mai bine sa vina la Steaua, la fel cum si Stefan petcu, mijlocasul care a stiut cel mai bine sa-l deschida in adincime pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in perioada de inceput a lui Laca la setaua (ulterior indepartat din lot pentru probleme de bautura, chiar in anul cistigarii CCE)

totdeauna , atunci cind te lacomesti, mai mult pierzi.

Gaby02.06.2006 20:22

Eu pana nu-l aud pe Jiji zicand ca a renuntat complet la aducerea lui Cocis si pe MM zicand ca Steaua are jucatori mult mai buni decat Cocis nu renunt la speranta ca acest jucator va veni la noi.

Hai sa fim optimisti. Degeaba regreta Cocis mai incolo, ca nu m-ar incalzi cu nimic.

radooku_steaua02.06.2006 20:59

cocis nu e jucator de 3$ dolari

redandblue03.06.2006 07:16

mie nu mi se pare asa de bun jucator cocis...a prind si el 2 meciuri bune si acum toata lumea il lauda...

cit despre pret e foarte mult umflat...cocis nu face mai mult 7-8 sute de mi!!!

Motanu D03.06.2006 07:19

Voi credeti ca daca Cocis valora 3 mil $ acuma nu era coleg cu Ogararu ? Sa fim seriosi.

Nu are palmares, nu are performante, joaca intr-un campionat la fel de valoros ca divizia B de la noi...

Si cate meciuri in Europa are Cocis ?

redandblue03.06.2006 07:25

cum spunea si MM...ar trebui sa cautam jucatori buni afara nu in Romania...in primul rind jucatorii straini sunt mai ieftini,gasesti jucatori buni la preturi acceptabile,au o alta mentalitate si sunt lipsiti de alte intrese in afara de fotbal...

chiar nu vad cine din tara ar putea intarii Steaua...jucatorii sportului???...sa fim seriosi ....atit Balan cit si Mazilu nu prea au fata de Steaua...

il asteptam pe Rica inapoi...!!!

IONUTZ-CIPRIAN03.06.2006 08:28

:evil:>>>Ce tare e si COCIS asta,dupa ce ca joaca intr-o tara cu fotbal care este mult sub nivelul nostru,vrea la o echipa "mare" da Steaua nu este destul de mare pt el?Bine ca i-a urat Gigi,"drum bun" la o echipa "mare" asa cum vrea,pacat ca nu stie ce apierdut!Pun pariu ca o sa ramana tot acolo unde este acuma o sa fie cu moldovenii tot acolo unde sunt si acuma,si in plus cred ca sigur o sa-i scada si prretul ca nu vad sa faca performanta cu aia.Sper macar sa vad niste transferuri k lumea in vara asta,jucatori de valoare,insa pe primul loc il am pe NEAGA,poate poate!!>>> :twisted:

I.N.Money03.06.2006 09:27

Cu siguranta cu Cocis s-a intamplat ceva in SUA,poate Piti acum cum este mare prieten cu Giovanni,a pus o pila pentru jucatorul lui Seriff la "celebrul" impresar sa il rezolve cu un transfer la o mare echipa.... :roll: ....din Rusia sau Asia.

redandblue03.06.2006 09:32

pai echipa mai mare ca Steaua nu pupa cocis nici intr-o suta de ani...

stella03.06.2006 09:36

eu nu-l vreau pe cocis... daca un jucator nu vine cu sufletul deschis la Steaua si vine doar pt bani sau doar asa sa spuna ca a fost si el la Steaua mai bine ne lipsim... pana si pretul este umflat... nu merita sa dai 3 mil euro pe un jucator dintr-o tara care n-are rezultate in plan european... de banii astia il iei pe Neaga si-ti mai ramane si de o ciorba

DraqGol03.06.2006 11:29

Fac si yo o propunere (adevarul e ca nu stiu cum mai joaca, dar park stiu ca era laudat la turci): Miu fundas stanga. E si liber de contract si cand juca la Steaua era foarte sufletist ...

Virgil03.06.2006 11:37

Miu nu va mai pupa Steaua cat va fi Gigi.Ai uitat ca a plecat cu tam-tam de la noi ? Ca nu a vrut sa semneze prelungirea contractului,ca a fost trimis la echipa a II-a si ca a plecat gratis de la Steaua ?

DTP-Ludacris03.06.2006 11:39

Miu..mie imi placea inainte cand juca la noi,era curtat de Dinamo Kiev dak imi aduc bine aminte,nush ce sa zic...facea treaba buna !

Bogdan4Steaua03.06.2006 11:44

Este posibil ca Iulian Miu sa ajunga la Dinamo din vara.

"Miu către Dinamo?

Conform site-ului echipei turce Bursaspor, preşedintele Levent Kizil a declarat că formaţia pe care o reprezintă nu îi va prelungi contractul fundaşului Iulian Miu, înţelegerea dintre cele două părţi fiind valabilă pentru o perioadă de trei ani începând cu 2003. În iarnă, atunci când Ioan Becali era preşedinte executiv la Dinamo, a existat varianta ca Iulian Miu să se alăture roş-albilor. "Deocamdată sunt în vacanţă, iar săptămâna viitoare mă voi întâlni cu Victor Becali pentru a discuta ce voi face mai departe", a spus Miu, care, întrebat dacă va evolua pentru Dinamo, a afirmat: "Orice e posibil". "

Bogdan Savin, Prosport

bodanelu03.06.2006 11:45

daca tin eu minte el a plecat de la Steaua pt ca`l avea impresar pe Giovani Becali. Si daca mai e impresariat de firma lu Giovani sigur nu ajunge la Steaua!

weeezer_2003.06.2006 12:22

pai da dar asta parca s-a intamplat mai mult din vina lui Piturca, ca-l deranja pe el ca era impresariat de firma fratilor Becali, si oricum, Gigi nu pare la fel de orgolios ca Piti la chestii d-astea, de multe ori a zis ceva si dupa aia si-a "calcat pe inima" si s-a razgandit...

Dar hai sa ne gandim mai bine la un fundas dreapta... de bine de rau, pe stanga cel putin avem doi oameni... ce-o sa facem dk vine Miu, jucam cu Petre Marin pe dreapta? iar improvizatii? pai baiatul ala n-a mai jucat pe dreapta de cativa ani buni...

I.N.Money03.06.2006 12:40

Petrica este peste Miu la ora actuala la toate capitolele.

Miu in acest moment ar putea sa strice atmosfera din interiorul vestiarului,fiind cunoscute escapadele sale.

Motanu D03.06.2006 13:37

Si totusi ar putea fi si Miu util. Gigi ar putea sa deschida un bar pentru suporteri in incinta stadionului, iar Miu ar fi un barman excelent.

razvan198303.06.2006 21:19

Hai ma ce dracu ajungem sa ne gandim sa transferam jucatori din Liga a doua turca? Poate sa fie orice jucator dar mai e vorba si de Miu care stim ce "profesionist" este. Eu ma mir ca exista unii care cred ca vom face fata in Champions League cu jucatori ca Miu. Omul a fost bun la vremea lui dar acum e expirat, de Dinamo ar avea fata.

«11415161718111»