Baiatul e talentat dar are o viata privata extrem de tumultoasa. Nu cred ca ar crea o atmosfera prea grozava in vestiarul Stelei. Ne putem lipsi de serviciile lui.
Baiatul e talentat dar are o viata privata extrem de tumultoasa. Nu cred ca ar crea o atmosfera prea grozava in vestiarul Stelei. Ne putem lipsi de serviciile lui.
Poate daca incepe sa duca Duminica la biserica si termina viata de noapte . Oricum este imposibil cred eu , nu cred ca o sa ajunga la Steaua...
Alin Stoica are o viata de nopate consacrata... Nu are ce cauta la Steaua... Nici macar nu ne mai este de folos...
Filipescu , Alin Soica in nici un caz la Steaua , o fi sunand bine pt finantele lu Gigi dar aducandu-i isi bate joc de echipa ... parerea mea.
Mai bine trateaza serios pentru aducerea lui Cocis...
Eu trag sperante MARI pentru aducerea lui Cocis si a Griffiths... Si sunt foarte curios cine va fi fundasul dreapta strain de care vorbeste MM !!!!!
Si sunt foarte curios cine va fi fundasul dreapta strain de care vorbeste MM !!!!!
Zambrotta, ca tot a zis ca pleaca de la Juve.
tare de tot... Zambrotta... :lol:
Serios vorbind imi doresc un jucator tanar, de culoare, cu o viteza deosebita... nu pot sa inteleg ce departament de scouting are Arsenal de gaseste anul 2-3 de astfel de jucatori, si noi nu gasim macar unul la 5 ani :!: :!: :!:
na ca vorbeam de lup
:

Steaua l-a ofertat pe francezul Tony de la Estrela Amadora
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fãcut o ofertã grupãrii portugheze Estrela Amadora, pentru achiziționarea fundașului lateral dreapta Anthony "Tony" da Silva, de origine francezã, președintele clubului din Portugalia, Antonio Oliveira, declarând marți, cã analizeazã propunerea.
"Avem o ofertã de la Steaua pentru Tony pe care o analizãm", a declarat presei portugheze, marți searã, președintele Estrelei Amadora, Antonio Oliveira.
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fãcut oferta pentru Tony în cursul sãptãmânii trecute, când s-a aflat în Portugalia. Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Gigi Becali, nu a dorit sã comenteze posibilul transfer al fundașului francez. "Nu știu nimic de niciun Tony. De ce trebuie sã-mi stricați voi combinațiile, doar ca sã aflați voi primii cine vine la Steaua?", a declarat azi, Becali.
Anthony da Silva, în vârstã de 25 de ani, este unul dintre titularii de bazã ai Amadorei, evoluând ca titular în 32 din cele 34 de jocuri din ediția 2005/2006 a campionatului portughez. De altfel, Tony se claseazã pe locul 9 în topul jucãtorilor cu cele mai multe minute din campionatul Portugaliei, cu 2880 minute jucate.
Tony s-a nãscut în localitatea francezã Le Creusot, însã a debutat în Portugalia, la echipa Chaves. Fundașul francez are 174 cm și cântãrește 72 de kilograme.
Fundașul francez ar urma sã-l înlocuiascã în formația Stelei pe George Ogãraru , care s-a transferat la Ajax Amsterdam.
sursa Prosport
GSP ne propune sa il si urmarim in cateva faze:
Dar nu e cam scund? si Balan tot mic e...poate trebuie sa luam unul mai inalt
Aici,
spune ca are 179 cm si 71 de Kg...... Probail in articolul din prosport a aparut o eroare... Nu cred ca e deloc scund pentru un fundas lateral....
Cred ca se vor indeplini toate transferurile Neaga,Cocis,si inlocuior pentru Ogararu(nu cred ca vine Silva asta,mie mi se pare o gluma de jucator)...ceilalti 2 cred ca vor fi 2 "bombe"...din ce am auzit unul s-ar putea sa fie de la Rapid,dar nu e Niculae...asteptam sa vedem ce va fi
Mi se pare super jucator Tony 8) are viteza si explozia lu Banelinho al nostru , ar fi o bomba daca ar reusi MM sa il aduca :wink:
Am stat sa se incarce acele quicktime playere ca sa vad si eu ceva actiune la Tony. Deducem ca acolo sunt cele mai reusite faze de joc la care a participat si totusi sunt ceva faze avand in vedere ca a jucat doar 2 sezoane la Estrela Amadora, plus de asta am impresia ca este un jucator foarte ofensiv care paticipa la faza de atac, destul de combinativ si cu un plasament bun... E doar o prima impresie.... Nu imi displace, pare o solutie pentru postul de fundas dreapta...
nu pot sa inteleg ce departament de scouting are Arsenal de gaseste anul 2-3 de astfel de jucatori, si noi nu gasim macar unul la 5 ani :!: :!: :!:
Ei au departament de scouting. Noi nu avem nici macar un teren ca lumea pentru juniori !
nu pot sa inteleg ce departament de scouting are Arsenal de gaseste anul 2-3 de astfel de jucatori, si noi nu gasim macar unul la 5 ani :!: :!: :!:
Pai Middlesbrough de exemplu are un departament de scouting de 30 de persoane, Arsenal care este cu cel putin o treapta peste MB iti dai seama... :lol: plus ca e Wenger care are o intuitie extraordinara...
Sper sa vina Tony pentru ca pare un jucator pe care ne putem baza.
Am vazut si eu cele 2 filmulete cu Tony! Pare, intradevar, un jucator interesant.
Inevitabil, il voi compara cu Ogararu!
Centreaza si suteaza bine cu ambele picioare, pare ceva mai rapid decat Oga, insa nu cred ca este la fel de rafinat in executii ca George! Nu am vazut nici un gol marcat dintr-o pasa sau centrare data de el. Ogararu are cateva assist-uri sau pase decisive la activ in acest sezon - de exmplu in meciurile cu Dinamo, Hereenven, Lens! In functie de pret, cred ca ar fi o achizitie buna, valoarea sa pare a fi mai mare decat a multor fundasi dreapta din campionatul intern!
Edit: Am vazut ca are la activ un singur sezon in prima Liga portugheza! Cred ca e cam putin pentru un jucator ce se vrea de CL! Experienta ar trebui sa fie un aspect important!
Sa vedem daca va veni,nu va agitati degeaba :lol:
sper sa vina Anthony Da Silva pentru ca in filmuletele vazute pe site-ul lui a demonstrat ca are valoare ... tehnica,viteza,se bate pentru orice minge,un plasament bun,foloseste si piciorul stang foarte bine ... mi se pare bun
straini nu vin decat la mai multi bani si la o participare in CL. o sa vina est-europeni (sarbi, croati, cehi, slovaci), sud-americani (brazilieni, argentinieni, uruguayeni, columbieni,etc.) sau, dupa cum am vazut, portughezi.
cautati numele astea, daca va intereseaza:
Walter garcia (arg)
hernan peirone (arg)
goran petrovic(cro)
luka vucko (croa)
paulo ferrari, rubens sambueza, fernando belluschi, patricio perez, carrusca(ultimul de la estudiantes la plata) (arg)
renato (atletico mineiro, bra)
mattos (corinthians, bra),hallison, Elton (santos),bruno (gremio, bra)
dusan basta (Steaua rosie belgrad)
fawcett (junior din columbia) ('junior' este clubul din columbia!)
svec (slavia praga)
mohamed camara (germinal beerschot)
silvestre varela (sporting cp)
Aceste nume sunt date de tine ca dorinte sau sunt specualtii ale posibilelor tinte de la Steaua?
Nu joaca rau acest Tony. Are niste pase lungi la firul ierbii destul de bune. Are si viteza, si aparent este bun la deposedari. Este clar ca face si faza ofenisva dar l-am vazut si in zona centrala. Ar imprima echipei un stil mai ofensiv. Are si dribling bun. Nu stiu cat de bine face faza defensiva per ansamblu.
In alta ordine de idei, Cocis ar prefera sa joace afara:
"Aş accepta o ofertă de la o echipă mai puternică din Europa. Steaua este o echipă puternică dar, deocamdată, am plecat din România şi nu vreau să mă întorc".
Sursa: GSP.ro
In alta ordine de idei ,Cocis a jucat slab rau in America,si i `se acorda prea multa atentie,este umflat.Daca nu vrea la Steaua,sa astepte sa il ia Barcelona.
Mie mi se pare destul de lent si un nesigur. La plusuri as trece fizicul. Sa nu uitam ca vorbim despre filmul lui de prezentare.
Imi pun o singura intrebare: cine l-a vazut jucand? Pt ca de la Ajax au fost 20 de persoane care l-au vazut pe George inainte sa dea banul(si acestia stiu fotbal...). De la noi, cine l-a vazut ca in Portugalia s-a cam terminat campionatul...
Pana la urma depinde cati bani dai. Pt ca din Romania e tare greu sa mai cumperi ceva...
Iar ne frigem cu jucatori, mediocri sau nu, care nu vor la Steaua. Dupa Plesan si Alexa, doua j_avre, am da 3 milioane pe Cocis.
Care Cocis ar putea fi umflat. Pana una alta a avut cateva meciuri bune pentru Romania, nu toate, dar au mai facut si altii meciuri bune. Si da 7 goluri pe sezon in Moldova, ceea ce iarasi nu inseamna 3 milioane de dolari. Cota i-a crescut cand l-a adus Piti la nationala.
Se vede ca MM se viseaza manager european, de Sampion Lig, si tine sa aduca jucatori (de mijlocul clasamentului)din Portugalia.
Vine Cocis asta cu figuri in cap ca el din Moldova, nu vine in Romania, ci asteapta sa fie transferat de Milan sau Barcelona. Ba ne lasi ? Nu ne-am saturat de jucatori gen Plesan, care traieste din golul cu Germania?
"Cociș a spus cã Steaua, care este dispusã sã plãteascã trei milioane de dolari pentru achiziționarea sa, este o echipã puternicã, dar cã și-ar dori sã joace în continuare în strãinãtate."
Du-te amice in Kazahstan sau la Vladivostok, ramai matale "in strainatate".
Coeziunea echipelor romanesti e data si de limba. S-a vazut Carlos, care inca nu se intelege bine cu fundasii centrali.
L`am vazut pe Tony da Silva intr`un film de prezentare si mi s-a parut un jucator bun , destul de tehnic , ofensiv , un jucator masiv pentru postul lui 1.80 cm si 70 Kg. Cred ca ar fi un transfer reusit pentru Steaua . Mi`a facut o impresie buna