FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«11011121314111»
DraqGol27.05.2006 15:26

Asa este, am gresit yo, Dacian Varga e jucator de banda stanga. Dar Tibi Balan dak nu e mijlocas ofensiv ce e ? Iti spun yo ca asta este ...

Apropos si Vali Badea de la Vaslui cica ar vrea sa vina la Steaua si e stelist de mic. Nu e rau nici el,desi cred ca Porumboiu da greu drumul la jucatori.

Italianul Stelista!27.05.2006 16:05

Echipa este buna, doar Mazilu sau Neaga sau ambii la Steaua sunt transferuri excelenti! :P

Melku27.05.2006 16:55

Se zvoneste ca Steaua e interesata de serviciile mijlocasului de la Olympique Marseilla - Delfim (29 ani) caruia i se termina contractul pe 30.06.2006 si de coordonatorul lui Belenenses - Silas (sub 500.000 euro) aceste transferuri fiind facilitate de impresarul Jorge Gama. (spt.ro)

De Silas nu am auzit si nu stiu nimic despre el dar despre Delfim il stiu de acum cativa ani si m-ash bucura sa vina chiar daca are 29 de ani.Oricum, in conditiile in care lotul e subtirel, orice jucator e binevenit.

DTP-Ludacris27.05.2006 18:10

Se zvonesc o gramada de tranferuri....nici numai stiu ce sa cred... :roll:

Ayrton27.05.2006 18:53
Se zvoneste ca Steaua e interesata de serviciile mijlocasului de la Olympique Marseilla - Delfim (29 ani) caruia i se termina contractul pe 30.06.2006 si de coordonatorul lui Belenenses - Silas (sub 500.000 euro) aceste transferuri fiind facilitate de impresarul Jorge Gama. (spt.ro)

Am impresia ca sunt jucatori de mana a 2-a! Coordonator de joc pt 500.000 euro??!! Cred ca e o gluma, nici in Romania nu prea gasesti la pretul asta! Silas s-a plimbat numai pe la echipe de divizii secunde. Decat sa faca MM transferuri de genul asta, mai bine sa lase echipa asa cum este sau cauta prin Romania ceva jucatori! Un coordonator de joc bun, fara 3mil euro nu gasesti si la pretul asta trebuie sa fii fericit!

I.N.Money27.05.2006 21:39

Becali oferã 500.000 de dolari pe Neaga!

Finanțatorul Stelei este dispus sã scoatã din buzunar 500.000 de dolari pentru ca Neaga sã vinã în Ghencea. Cei de la Chunnam Dragons vor însã 1,2 milioane de dolari. Fostul stelist va sosi sãptãmâna viitoare în țarã și surse apropiate susțin cã acesta nu ar mai vrea sã se întoarcã în Asia pentru a forța mâna coreenilor.

sursa: Prostsportul

DTP-Ludacris27.05.2006 21:47

Pfff ! Cred (si sper) ca Becaly va oferi pana la urma suma dorita de Koreeni sau macar va da pe cineva la schimb ...Rica trebuie sa vina inapoi in Ghencea. :wink:

Ionutdal27.05.2006 21:50

Poate mai scad si ei la pret , daca nu se va intoarce la coreeni, Rica risca o suspendare de la UEFA nu cred ca este o idee buna .

Bogdan4Steaua27.05.2006 22:14

Pana la urma tot se vor intelege. Daca Neaga nu mai doreste sa continue cu asiaticii, vor mai lasa si acestia din pret.

DraqGol27.05.2006 23:14

Poate il dam pe Oprita in schimbul lui Neaga, ca tot e jucator de echipa nationala, si asa scapam si de un mancator de nervi :lol:

***alex***28.05.2006 11:10
Se zvoneste ca Steaua e interesata de serviciile mijlocasului de la Olympique Marseilla - Delfim (29 ani) caruia i se termina contractul pe 30.06.2006

Oricine de la OM e bine venit! :D

flo220330.05.2006 06:05

MM la national TV a spus ca un intermediar i-a transmis ca gusan nu vrea sa-i dea drumul lui cocis.

drept pt care MM va pleca personal la chisinau deoarece" eu nu prea am incredere in intermediari"

***alex***30.05.2006 06:45

Mitrovici vrea la Steaua

Dan Udrea

Slavișa Mitrovici e liber de contract dupã ce și-a reziliat contractul cu Al Wahda și spune cã se va întoarce în Divizia A, unde prima opțiune va fi echipa lui Olãroiu

Una dintre principalele preocupãri ale cuplului Olãroiu - MM este sã aducã un atacant masiv, în genul lui Iacob. Cum pista Mazilu a fost abandonatã, din cauza prețului mare solicitat de ªiman, aproximativ 1,5 milioane de euro, Steaua este aproape de a-l aduce pe Slavișa Mitrovici. Fostul atacant al lui FC Național a evoluat la formația din Emiratele Arabe Unite, Al Wahda, dar a deveni liber de contract și vrea sã se întoarcã în Divizia A.

"Vreau sã mã reîntorc în Divizia A, sã joc în România, unde se aflã soția și copilul meu", a declarat ieri Mitrovici. Mai mult, atacantul spune cã în cazul în care Steaua îl va dori, roș-albaștrii vor avea prima opțiune, pentru cã ar urma sã lucreze cu Olãroiu, antrenor sub comanda cãruia a fost 4 ani în Cotroceni.

sursa: gsp.ro

Mitrovici crede ca Steaua e vreo echipa de Divizia B si se ofera el? Ce daca Mitrovici vrea la Steaua, important e daca Steaua il vrea pe Mitrovici! Eu unul nu as vrea sa vina, nu l-a mai urmarit nimeni in Arabia, cine stie cum joaca...

sorin_77730.05.2006 06:56

@ ***alex***

Stai linistit, pana in toamna Mitrovici va juca la Steaua mai bine decat a facut-o oriunde a jucat... Steaua scoate tot ce e mai bun dintr-un fotbalist... :wink:

DTP-Ludacris30.05.2006 09:18

Mitrovici nu are fata de Steaua..de cand a plecat nam mai auzit de el ,iar cand juca la National...mare atacant nu era :wink: !

Steaua este o echipa mare si ne trebuie atacanti valorosi,chiar daca trebuie sa platim 1,5 mil pe Mazilu..chiar ar merita ,GG plateste echipele adverse cu sute de mii de $ dar NU este dispus sa ne cumpere un atacant de 1,5 mil $ :evil: !

PS: vrea sa faca performanta in UCL fara sa bage prea multi bani,cu jucatori ca Mitrovici...

alex_m8730.05.2006 09:44

Eu nu inteleg de ce zic MM si Olaroiu ca le mai trebuie un atacant masiv ca Iacob. Mazilu e mult mai mobil decat Mitrovici. Daca nu dau atatia bani pe Mazilu, macar sa-l aduca pe Neaga(care din pacate nu cred ca mai joaca cum juca inainte sa plece de la Steaua).

Iar cauta jucatori gratis...

DTP-Ludacris30.05.2006 10:46

Mai degraba ar trebuie un acantant rapid si mobil care suteaza bine din toate pozitiile decat un atacant inalt care nu stie decat sa dea cu capul :lol:

radusteaua30.05.2006 11:53

Gigi negociaza venirea lui Iulian Filipescu acum a zis la totalsport fm e liber de conctract

sorin_77730.05.2006 12:39

stirea a aparut si in Prosport....

"Iulian Filipescu, fotbalistul care a câștigat titlul în Elveția în ultima secundã de joc a ultimei etape, ar putea ajunge la un acord pentru a evolua în Ghencea. Jucãtorul s-a întâlnit în urmã cu o orã cu patronul Gigi Becali."

nu pot sa ma pronunt... Eu speram sa vad o stire de genul "MM vine cu Cocis din Moldova!"...

Virgil30.05.2006 12:44

Iulian Filipescu ? Dz. Pai il dau aia afara de prost si-l luam noi de bun ?

sorin_77730.05.2006 12:49

Nu a fost dat afara pentru ca ar fi prost ci mai mult pentru faptul ca dupa ce a adus titlul in ultimul minut a prins aripi si a crescut pretentiile, tipic romanesc... :lol:

IONUTZ-CIPRIAN30.05.2006 12:55

:evil: >>>Nu prea il doresc pe FILPESCU la Steaua,nu stiu nu prea imi place cum joaca,totusi vreau o veste buna legata de COCIS,NEAGA sau Mazilu si Martin Tudor!!>>> :twisted:

Virgil30.05.2006 12:55

Nu cred ca e mai bun decat Nesu.A debutat sub ochii mei la Steaua si stiu ca cel putin la viteza e sub el.Imi vin in minte acum meciurile slabe facute in nationala lui Iordanescu.Personal nu sunt pro Filipescu.Dar nici nu am nimic cu el.

sorin_77730.05.2006 13:16

Exact asta imi vine si mie in minte... Cum juca in nationala lui Iordanescu... Cred ca nu mai are rost sa amintim de Romania - Danemarca 2-5... :cry:

Melku30.05.2006 13:28

Daca s-a ajuns sa se vorbeasca de Filipescu si Mitrovic e grav, oare asta sa fie politica Stelei, imi miroase a un nou caz Iacob sau mai multe. Daca tot avem ambitii de CL e cazul ca Gigi sa bage mana adanc in buznar si sa nu mai stea pe ganduri, din cate am inteles Mazilu este doar 1.5 milioane euro, o suma intr-adevar exagerata pentru campionatul nostru dar totusi nu este chiar asa de mare..

«11011121314111»