Pentru a forța accesul în grupele Ligii Campionilor, Steaua este gata sã aloce sume impresionante pentru achiziționarea unor fotbaliști.
Mihai Stoica a pregãtit cinci nume, iar dupã încheierea sezonului va începe negocierile: Martin Tudor, Rãzvan Raț, Rãzvan Cociș, Adrian Neaga și Florin Cernat sunt cei doriți în Ghencea din varã, dacã Steaua va câștiga campionatul. În afara fundașului stânga al naționalei, Rãzvan Raț, ceilalți au mai fost vehiculați în Ghencea în ultima vreme. Strategia steliștilor ar fi trecerea lui Petre Marin pe banda dreaptã pentru a-l înlocui pe proaspãtul "lãncier" George Ogãraru și aducerea lui Raț pe banda stângã. Lângã Mirel Rãdoi, la mijlocul terenului, Rãzvan Cociș este cea mai bunã soluție pentru oficialii din Ghencea. "Am promisiunea celor de la Sheriff Tiraspol cã, dacã nu intrã în Liga Campionilor, prima opțiune suntem noi. Eu am ridicat oferta la 3 milioane de euro pentru el", a declarat Gigi Becali.
În locul "jucãtorului care a stat cu mâinile în șold la Middlesbrough", dupã spusele latifundiarului din Pipera, Gabriel Boștinã, finul lui Meme Stoica, Florin Cernat este singurul candidat. Pentru "rebelul" Ricã Neaga, finanțatorul Stelei este dispus sã-l cedeze pe cel care a eliminat Valencia, Andrei Cristea, plus o sumã de bani. "Îmi doresc sã revin la Steaua", declara în urmã cu câteva sãptãmâni Neaga.
Prestațiile lamentabile ale portughezului Carlos i-au fãcut pe oficialii din Ghencea sã se orienteze spre alt portar, principalul vizat fiind fostul goalkeeper al roș-albaștrilor, Martin Tudor, care a pãrãsit vara trecutã gruparea stelistã, preferând sã semneze cu CFR Cluj.
"La ora actualã nici mãcar nu mã gândesc cã m-aș putea întoarce în România. Am o vârstã la care îndrãznesc sã sper cã voi putea sã fac pasul spre Occident."
Rãzvan Raț, ªahtior Donețca
prosport.ro