FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1910111213111»
alex_m8724.05.2006 21:46

Nu trebuie neaparat sa gasim un titular pt postul de fundas dreapta. Eu zic ca Balan o sa se descurce. Dar trebuie sa fie 2 jucatori care sa se bata pt locul in echipa. Badoiu/S. Stancu cred ca sunt singurii care se afla in vizorul Stelei.

Pe partea stanga nu-mi vine nici un jucator in minte. P.Marin joaca bine, dar imbatraneste, si Nesu e ff inconstant. Solutii? Imi vine in minte doar ...(cum il chema? :) ) de la Farul. La un moment dat juca bine dar s-a certat cu Vukotic si a ajuns la echipa a doua + ca are vreo 28 de ani...

Cam aiurea faza cu Cocis. Daca nu intra in C.L. , il vand. Pai Steaua are nevoie de el in CL, nu in campionat. Si oricum ma gandesc sa nu fie alta poveste de a lui JJ

edit: Pascovici :D

sorin_77725.05.2006 08:00
In seara asta,la emisiunea Nasul,JJ a dezvaluit pentru prima data ca patronul lui Seriff,a spus ca daca nu intra in UCL,Cocis o sa joace pentru Steaua.

Suma se pare ca este de 3 milioane de euro.

Si daca nu va evolua in Champions League, nu va putea evolua la Steaua pt ca a jucat deja in preliminarii ...  

Chiar si asa ar fi o achizitie buna.... Ganditi-va ca vom avea un campionat mai lung si mai bataios ca niciodata la anul... Castigatoarea intra direct in grupe...

Bogdan4Steaua25.05.2006 17:10

"Cocis: "Steaua MA TENTEAZA!"

Mijlocasul lui Serif Tiraspol a admis, pentru TVR 1, ca l-ar interesa sa semneze cu echipa din Ghencea.

Internationalul roman a declarat, pentru stirile sportive ale TVR 1: "Steaua va cistiga campionatul si va juca in Liga Campionilor. Sigur ca as fi interesat sa joc la Steaua"."

Sursa: SPT.ro

Dj25.05.2006 22:49

si daca cocis vrea..nu e destul

trebuie ceva bani k sa il iei de acolo..

dar noi putem doar spera

sorin_77726.05.2006 06:06

GG a inaintat oferta de 3 mil euro pentru Cocis, atat cat cere si patronul lui Serifs....

***alex***26.05.2006 07:09

Pentru a forța accesul în grupele Ligii Campionilor, Steaua este gata sã aloce sume impresionante pentru achiziționarea unor fotbaliști.

Mihai Stoica a pregãtit cinci nume, iar dupã încheierea sezonului va începe negocierile: Martin Tudor, Rãzvan Raț, Rãzvan Cociș, Adrian Neaga și Florin Cernat sunt cei doriți în Ghencea din varã, dacã Steaua va câștiga campionatul. În afara fundașului stânga al naționalei, Rãzvan Raț, ceilalți au mai fost vehiculați în Ghencea în ultima vreme. Strategia steliștilor ar fi trecerea lui Petre Marin pe banda dreaptã pentru a-l înlocui pe proaspãtul "lãncier" George Ogãraru și aducerea lui Raț pe banda stângã. Lângã Mirel Rãdoi, la mijlocul terenului, Rãzvan Cociș este cea mai bunã soluție pentru oficialii din Ghencea. "Am promisiunea celor de la Sheriff Tiraspol cã, dacã nu intrã în Liga Campionilor, prima opțiune suntem noi. Eu am ridicat oferta la 3 milioane de euro pentru el", a declarat Gigi Becali.

În locul "jucãtorului care a stat cu mâinile în șold la Middlesbrough", dupã spusele latifundiarului din Pipera, Gabriel Boștinã, finul lui Meme Stoica, Florin Cernat este singurul candidat. Pentru "rebelul" Ricã Neaga, finanțatorul Stelei este dispus sã-l cedeze pe cel care a eliminat Valencia, Andrei Cristea, plus o sumã de bani. "Îmi doresc sã revin la Steaua", declara în urmã cu câteva sãptãmâni Neaga.

Prestațiile lamentabile ale portughezului Carlos i-au fãcut pe oficialii din Ghencea sã se orienteze spre alt portar, principalul vizat fiind fostul goalkeeper al roș-albaștrilor, Martin Tudor, care a pãrãsit vara trecutã gruparea stelistã, preferând sã semneze cu CFR Cluj.

"La ora actualã nici mãcar nu mã gândesc cã m-aș putea întoarce în România. Am o vârstã la care îndrãznesc sã sper cã voi putea sã fac pasul spre Occident."

Rãzvan Raț, ªahtior Donețca

prosport.ro

Dj26.05.2006 08:09

ar fi o campanie extrem de generoasa de achizitii...insa nu suntem putin cam optimisti?

redandblue26.05.2006 08:12

daca MM reuseste o campanie buna de achizitii sigur la toaman jucam in UCL...

rica vino inapoi!!!

alinush8926.05.2006 09:14

Steaua si-l doreste pe austalianul din lotul lui FC National Ryan Griffiths, anunta Averea. Antrenorul Cosmin Olaroiu a cerut intarirea lotului si are nevoie de un atacant linga Victoras Iacob. FC National cere 2 milioane de dolari pentru transferul australianului in Ghencea.

Cam mult cere Nationalu' pentru acesta atacant,dak nu vor scadea pretentiile nu cred ca se va efectua ascest transfer,si sincer,il prefer pe neaga in locul lui

sandilau26.05.2006 09:27

Cum am mai spus mi-as dori f tare sa-l vad pe Cocis la mijloc cu Radoi, iar in atac un cuplu dintre urmatorii: Mazilu, Griffith, Neaga, Dica.

Dica nu e atacant, clar, dar in cazul venirii lu' Cocis el nu ar avea loc la mijloc.

Ce ziceti de "combinatia" asta:

Carlos

P.Marin(Balan) - Goian - Ghionea - Rat(Pascovici)

Nicolita - Cocis - Radoi - Dica(Ochirosii)

Neaga - Mazilu(Graffith, Iacob)

sorin_77726.05.2006 12:02

Dica nu este jucator de banda...

Dica poate juca bine doar volante... atunci da cel mai bun randament...

Ayrton26.05.2006 12:51
Dica poate juca bine doar volante...

Sunt de acord si sunt convins ca in sezonul viitor vom juca tot cu un singur atacant veritabil! Probabil vor fi 2 mijlocasi ofensivi in spatele lui, Dica si, posibil, Cocis sau un jucator strain! GG si Olaroiu au declarat in ultimele saptamani ca urmaresc un jucator strain, GG specificand ca acesta este un playmaker.

In privinta lui Griffiths, pretul de 2mil $ este apropiat de cel al lui Mazilu si cred ca ultimul este de preferat!

I.N.Money26.05.2006 14:30

Iar din primul 11 pe care il afisati sare Paraschiv.

Oare ne paraseste si el in vara aceasta? :?

Grinch26.05.2006 16:37

@sandilau

Nu stiu ce cauta Rat in combinatia asta a ta , nu uita trecutul lui , in rest e bine .

Dj26.05.2006 21:06

personal mi se pare imposibil k rat sa ajunga la Steaua...

as prefera un jucator strain de banda stanga...cum e emeghara la Poli...pt k din Romania nu vad cine ar putea fi mai bun k Petre Marin sau nesu

dar pe dreapta? ramane Balan si acel badoiu?

DTP-Ludacris26.05.2006 22:07

Neaga, la iarnă

Unul dintre jucătorii pe care Cosmin Olăroiu îi vrea din vară la echipă este Adrian Neaga (27 de ani). Acum în Coreea de Sud, la Chunnam Dragons, fostul golgeter al Stelei a mai lucrat cu Oli în urmă cu 4 ani, în precedentul mandat al acestuia în Ghencea, cînd tehnicianul nu a stat decît 7 etape pe banca roş-albaştrilor.

Rică este unul dintre jucătorii cu foarte mare priză la public şi a fost pus de conducerea din Ghencea să-şi rezilieze singur contractul cu asiaticii pentru a putea veni la echipă încă din această vară. "Am văzut că Neaga şi-a schimbat modul de viaţă, are nevastă şi copil, am văzut că s-a cuminţit. Acum trebuie să muncească pentru familie. Dacă el îşi rezolvă problemele cu coreeenii, poate veni la Steaua", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

Ieri, Dumitru Tudor, impresarul jucătorului, a spus că Neaga este aproape de un transfer la echipa campioană. "Dacă Steaua îl vrea pe Neaga chiar din vară, trebuie să plătească nişte bani coreenilor. Dacă-l vor gratis, atunci trebuie să aştepte pînă la iarnă, cînd jucătorul devine liber de contract", a spus cel poreclit "Ciorbă".

sursa:gazeta zvonurilor;))

Deci ..Rica vine inapoi la Steaua...o veste extrem de buna . :wink:

Bogdan4Steaua26.05.2006 22:52

Si nu cred ca vine din iarna ci chiar din vara. :wink:

DraqGol27.05.2006 08:11

Cu Cocis si Neaga in echipa, Steaua ar fi beton si ar castiga enorm. Sper sa se si materializeze si sa poata juca amandoi in Champions League. Apoi inca un fundas dreapta, un portar si un atacant si cam asta e lotul.

karas_ultras27.05.2006 09:39

S-a dat dezlegare la aberatii jurnalistice legate de transferuri...Daca nu se joaca fotbal in campionat si nu au de cine sa se ia, inventeaza miscari ale jucatorilor!... Daca se vor adeveri 5% din ce scriu (inventeaza) necrofagii astia, ar fi extraordinar. ...Iar noi punem botul la petardele lor. Sa faca dreptate in cazul blatului din ultima etapa si in cazul "discriminarii" si-apoi mai vorbim.

On topic: eu ii vreau pe:

-Hutan

-M Tudor

-Neaga

-Cocis

-Mazilu(Griffiths)

-T Balan

-Varga

- UNUL-DOI JUCATORI DE PERSPECTIVA DIN PEPINIERA PROPRIE CARE SA FIE ARUNCATI IN Liga I PT RODARE,dupa exemplele binecunoscute I Dumitrescu, D Petrescu, Ogararu etc

DraqGol27.05.2006 11:00

Optiunile mele sunt urmatoarele (ma refer la jucatori din tara, desi pot fi si din strainatate dak se gaseste ceva bun) :

- portar: Curca

- fundas dreapta: Sapunaru sau/si Dacian Varga

- mijlocas ofensiv: Cocis sau/si Tibi Balan

- atacant: Neaga sau/si Mazilu

karas_ultras27.05.2006 11:22

prin sport total. ..alt ziar antistelist scrie :

"In locul lui Ogararu la Steaua va veni jucatorul Jiului Alexandru Badoiu, acontat de stelisti inca din iarna."

asa e?

Aceasta foita cu tiraj confidential are link pe site-ul locuitorilor insulei Corsica forrza Rapid si arunca pe piata numai aberatii...

AGRESSIVO198+127.05.2006 12:16

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=110658

cred ca ar fii un transfer ieftin si bun,oricum nu exista concurenta adevarata pe postul de atacant

***alex***27.05.2006 13:51

Cine e Alexandru Badoiu? :roll:

forever_STEAUA27.05.2006 13:56

Inaintea fiecarui meci, ziarele de sport transfera la Steaua cel putin un jucator de la echipa adversa. Tinand cont de faptul ca urmatorul meci este cel cu Jiul, presa nu s-a dezmintit. De data asta presa cauta fundas pentru Steaua. Si ca de obicei il cauta la adversara Stelei din meciul imediat urmator.

radooku_steaua27.05.2006 13:57
Optiunile mele sunt urmatoarele (ma refer la jucatori din tara, desi pot fi si din strainatate daca se gaseste ceva bun) :

- portar: Curca

- fundas dreapta: Sapunaru sau/si Dacian Varga

- mijlocas ofensiv: Cocis sau/si Tibi Balan

- atacant: Neaga sau/si Mazilu

dacian varga nu e fundas dreapta si nici tibi Balan nu e mijlocas ofensiv

«1910111213111»