Nu vreau sa vina Filipescu..............nu pot sa cred ca conducatorii chiar nu stiu ce e ala " jucator valoros " . !!!Nu e posibil sa ne aduca o "petarda" de jucator !!!!
Nu vreau sa vina Filipescu..............nu pot sa cred ca conducatorii chiar nu stiu ce e ala " jucator valoros " . !!!Nu e posibil sa ne aduca o "petarda" de jucator !!!!
Asta e chiar culmea sa il compari pe Filipescu cu Nesu!Dupa parerea mea ar trebui sa ne despartim cat mai repede de Nesu el acum joaca la valoarea lui maxima(si nu e deloc buna),in schimb Felipe e un jucator cu experienta care a facut multe pt nationala si pt Steaua,dar nu stiu de ce toata lumea isi aminteste doar meciul ala cu Danemarca.Din moment ce nu dam niciun ban pe ei(vb si de mitrovici)nu vad de ce sa nu ii luam,oare strica un lot mai numeros?
FORZA Steaua!
@ danciu19
Nesu de acum face mai multe parale decat Filipescu din ziua de astazi.
Nu e nicio culme sa compari jucatorii intre ei si sa ajungi la concluzia ca unul dintre ei e preferabil celuilalt.
Filipescu a fost,vremea lui a cam trecut,acum e vremea lui Nesu.Asa vad eu lucrurile si cred ca e chiar culmea ca unul sau altul nu poate intelege macar atata lucru.
Nesu de acum face mai multe parale decat Filipescu din ziua de astazi.
De cate ori a jucat Nesu impotriva lui Real, Barca, Valencia, Deportivo, Villareal ca sa enumar numai cateva echipe puternice, au fost mult mai multe.
Steaua in CL are nevoie de jucatori tineri de valoeare dar si de jucatori cu foarte multa experienta cu echipe de top din Europa, ca sa nu mai repetam episodul de la M'Boro.
Si Belodedici si Gica Hagi si Gica Popescu au jucat impotriva echipelor mentionate de tine.Asta e criteriu ca e mai bun acum decat Nesu ?
Am subliniat si in precedentul post,Nesu reprezinta prezentul si viitorul,Filipescu trecutul si inca putin din prezent.
Si Nesu are suficienta experienta internationala.Eu il prefer pe Nesu lui Filipescu.Care e problema.Voi puteti sa-l preferati pe Filipescu.Foarte bine,e parerea voastra si o salut.
iar o sa aduca Becali 5 jucatori, dintre care 3 gratis, 1 de la bacau(pentru ca sunt ieftini) si altu de vreo 3-400 de mii...asta e marea campanie de transferuri cu jucatori de 3-4 milioane pe un jucator cu care se tot lauda de cativa ani :cry:
:evil: >>>Mai vedem noi,viitorul este aproape!!>>> :twisted:
Nu se pune problema care e mai bun dintre ei. Filipescu joaca pe dreapta iar Nesu pe stanga.
Problema e ca echipa are nevoie de jucatori cu experienta lui Filipescu, s-a vazut schimbarea Stelei cand a venit Munti.
Felipe joaca pe stanga...
e central toata ziua
Iordanescu l a folosit pe stanga in meciu cu danemarca
revin sapunaru,Alin Stoica,neaga,matin Tudor
Becali: "Patronul lui Sheriff nu-i da drumul lui Cocis"
Cociş ar fi o variantă, am făcut o ofertă de trei milioane de dolari pentru el, dar nu-l lasă să plece pentru că patronul lor vrea în Liga Campionilor
Eu cred ca cu putin noroc transferul lui Cocis se va realiza avand in vedere suma ofertata plus dorinta jucatorului de a juca la Steaua. Din cate am inteles MM Stoica se va deplasa in Moldova pentru a discuta.
sper sa nu se intorca cu mana goala ![]()
Se zvoneste ca Steaua e interesata de serviciile mijlocasului de la Olympique Marseilla - Delfim (29 ani) caruia i se termina contractul pe 30.06.2006 si de coordonatorul lui Belenenses - Silas (sub 500.000 euro) aceste transferuri fiind facilitate de impresarul Jorge Gama. (spt.ro)De Silas nu am auzit si nu stiu nimic despre el dar despre Delfim il stiu de acum cativa ani si m-ash bucura sa vina chiar daca are 29 de ani.Oricum, in conditiile in care lotul e subtirel, orice jucator e binevenit.
Delfim asta are avantajul ca este liber de contract si chiar ar putea fi o solutie, tinand cont este un mijlocas ce poate evolua pe ambele benzi laterale, problema ar fi sa se inteleaga la salariu cu el...
Silas joaca mijlocas la belenenses, dar este imprumutat de la Wolverhampton,dupa parere mea este un jucator ce ar prinde destul de greu prima echipa plus ca costa cateva sute de mii de euro...
Felipe joaca pe stanga...
Totusi e o mare greseala ca un jucator masiv cum este el sa joace pe banda stanga.
Cu siguranta daca o sa revina la noi o sa fie reprofilat in centru defensivei.
Filipescu e un tip cu viteza de reactie scazuta, mai scazuta chiar decat a lui Dica. Nu e lent ca viteza maxima de alergare, dar locul lui nu e pe benzi. Ar putea fi o solutie doar la nevoie. Plus ca de-a lungul carierei a jucat pe orice post din teren si poate acoperi o problema de moment.
Tin minte ca a jucat si mijocas de banda dreapta si a dat si gol din centrarea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
Apetitul pentru goluri si l-a pastrat,dovada fiind golul recent prin care Zurich a depasit-o pe Basel la golaveraj si a castigat titlul in Elvetia.
Eu cred ca ar fi bine sa vina ca o solutie de rezerva in aparare. Comparatia cu Nesu e deplasata, mai bine l-am compara cu Marin - au cam aceeasi varsta, sau cu Baciu. Din punctul meu de vedere, chiar daca are 32 ani, mai poate juca 1 sau 2 ani, iar fata de Baciu are un plus de experienta. Mai mult nu pot sa spun pentru ca nu l-am vazut jucand in ultimul timp.
Despre Filipescu, Doamne fereste, bateti in lemn cu totii!
Iar aia de la Tiraspol se cred mare forta europeana de nu vor sa-i dea drumu lui Cocis!
Pacat ca nu mai e Cl. Raducanu la noi. Am fi avut in lot un cuplu celebru: Tandala si Pacala ! :twisted: :twisted: :twisted:
Am auzit ca e golgeter prin China,la echipa lui, in Divizia a 2 a
..
Iar aia de la Tiraspol se cred mare forta europeana de nu vor sa-i dea drumu lui Cocis!
nu se cred,vreau sa ajunga si ei in Europa(UCL) ca si noi...atata tot!
Alin Stoica, jucător liber
Mijlocaşul adus în iarnă pe malul Begăi la cerinţa lui Gică Hagi a fost declarat ieri liber de contract în audierea de la Comisia Federală pentru Statutul Jucătorului.
Valentin ŞERBĂNUŢ
Vali SILAGHI
Despărţirea lui Alin Stoica (foto stânga) de Poli s-a definitivat ieri, fotbalistul renunţând odată cu contractul şi la restanţele financiare pe care clubul le avea către el.
După plecarea lui Hagi, care l-a exilat la echipa a doua, s-a pus problema ca Alin să revină la echipa mare. Numai că între timp fotbalistul şi-a depus un memoriu la Comisia Federală pentru Statutul Jucătorului prin care solicita dezlegarea contractului cu Poli, menţinând-o şi după despărţirea dintre timişoreni şi Hagi. Astfel, ieri s-a dat sentinţa. "Alin este un fotbalist foarte bun, de care aveam nevoie, însă nu ţinem pe nimeni cu forţa la Timişoara. L-am întrebat înainte de audiere dacă nu s-a răzgândit, dacă nu vrea să rămână, dar a spus că e hotărât să plece", a declarat ieri Ion Crăciunescu, director general la Poli Timişoara. Contactat şi el, Stoica nu a spus ce va face pe viitor: "Am devenit jucător liber, dar nu pot vorbi de eventuale oferte, pentru că momentan nu există oferte".
Prin divorţul de Poli, restanţele financiare pe care le avea clubul către mijlocaş au fost anulate. Timişorenii ar fi trebuit să îi achite jucătorului suma de 28.000 de euro.
revin Alin Stoica
Alin Stoica jucator liber dar cu pretentii financiare ridicate...270.000 de euro avea la Poli, daca nu ma insel...eu unul nu il vreau la Steaua...voi?
la Poli cat a jucat a facut 2-3 meciuri bune la inceput apoi s-a stins ciudat...am inteles k taicasu nu il lasa la Steaua atat timp cat e Gigi sef...