Io ma gandesc ma bine la Sanmartean ca oricum i s-a terminat contractul l-as prefera pe el in locul lui Cernat.
Io ma gandesc ma bine la Sanmartean ca oricum i s-a terminat contractul l-as prefera pe el in locul lui Cernat.
Complicata treaba atat cu Cernat cat si cu Sanmartean. Ambii nu au jucat in ultimul timp si riscam foarte mult.
Complicata treaba atat cu Cernat cat si cu Sanmartean. Ambii nu au jucat in ultimul timp si riscam foarte mult.
E simplu: Tibi Balan !!! :idea:
si mai simplu...un brazilian de vreo citeva milioane ar fi numai bun pe acel post!!!
Da..nu i-am mai vazut pe niciunul dintre ei jucand...iar Sanmartean a reusit si el o faza si ...la umflat presa,all... o fii bun dar...nu d Steaua;Cernat? :roll: poate..
Steaua dorește sã-l transfere pe Dusan Basta, de la Steaua Roșie Belgrad, susține Averea. În vîrstã de 21 de ani, Basta este numit "Nedved al Serbiei" și a cîștigat titlul și cupa în țara sub comanda lui Walter Zenga.
Basta a fost unul dintre remarcații turneului final al Campionatului European under 21 din Portugalia, unde slecționata Serbiei-Muntenegru a fost eliminatã în semifinale de Ucraina, dupã executarea loviturilor de la 11m.
sursa : stelisti.ro
Ar fi o lovitura aducerea lui Dusan, interesant este ca in afara de ziarele de sport, dintre celelalte cotidiene, Averea da cele mai multe zvonuri despre transferuri... Cine o fi asa informat ( sau dezinformat pe acolo ) ? Al cui e ziarul?
Wow ar fi super dar sa fim seriosi eu nu cred ca Basta va veni la Steaua.
De ce nu. Ar schimba Stelele intre ele...
http://www.bastadusan.com/video.html
Joaca mijlocas dreapta (pe postul lui Nicolita insa putin probabil sa vina), fundas dreapta mai putin folosit dar oricum a jucat si la nationala (U21) pe pozitia asta (si cred ca poate si mijlocas central desi n-a jucat asta pana acum).
Are tendinta sa patrunda pe centru lucru rar vazut la mijlocasii laterali de la Steaua in ultimul timp (ultimii au fost Dumitru si Trica).
La aspect zici ca e frate geaman cu Nesu (doar ca are ochi albastri)
Cel putin pt ca are 1,84 si 21 de ani si joaca intr-un football mai apropiat valoric de al nostru si mai ales la un club aceleasi pretentii ca al nostru ar fi bun, insa de la sarbi jucatorii cu adevarat buni (nu cei peste 27 de ani care vin la echipele romanesti de provincie)se pleaca pe sume destul de mari 2-3mil asa ca pretul ar putea fi cam mare.
Mai ales daca va impresiona la Campionatul Mondial, pretul va creste si mai mult.
Sanmartean este un jucator interesant, caracterizat de Hagi ca un posibil nou "Platini". Sincer ma indoiesc, insa nu ma pot pronunta definitiv in ceea ce-l priveste pentru ca nu l-am mai vazut jucand de foarte mult timp. Chiar asa, mai joaca omu' la Panathinaikos?
Nop i s-a terminat contractul (sau i s-a desfacut contractul oricum nu mai o sa joace la Panathinaikos sezonul viitor ceva legat de o cearta cu antrenorul)si se scria ca se intereseaza de serviciile lui echipa condusa se Ilie Dumitrescu(nu imi vine in minte acum numele echipei
)
Stancioiu!![]()
Bravo mai o idee foarte buna,si Nedved din Serbia,e foarte bun jucator...pe stilul echipei
Vara aceasta cred ca se vor aduce multi jucatori. Gigi nu`si poate permite sa mai rateze inca o data UCL , iar in campionat sa stea cu inima la gat pana in ultimul minut .HAI nea Gigi , DA CU BANU` :lol:
Mai degraba zicala ar trebui sa fie : Hai MM da cu banu' lu nea Gigi ![]()
Eu zic sa nu ne hazardam cu speculatiile , momentan presa transfera cam tot ce misca intre anumite sume la Steaua ... asteptam finalul campionatului si vedem cu ce ne uimeste MM anul acesta .
Oricum e clar ca vor veni mai multi jucatori , nu cred ca vor sa repete anul acesta in care de abia aveam pe cine sa bagam in teren si tremuram la fiecare meci sa nu se accidenteze careva ...
vor venii 4-5 jucatori de certa valoare... am incredere de aceasta data...
de vreo 4 perioade de transferuri am incredere ca v`or veni jucatori de valoare... si au venit cate 1-2..
Gigi a prins gustul performantei dupa sezonul din UEFA si cred ca e mai mult ca oricand decis sa faca achizitii de valoare pentru a repeta un parcurs bun in cupele europene. Dupa ce se va termina sezonul cred ca vom vedea cum usor usor lotul Stelei va fi intregit de cei 4-5 jucatori de valoare de care a vorbit Gigi.
vor venii 4-5 jucatori de certa valoare... am incredere de aceasta data...
Daca cu 4 transferuri in ultimele 3 perioada de mercato,Steaua a reusit ce a reusit in Europa si in Divizia A,cu 4-5 jucatori ...
viitorul suna bine.
Anuntat de ziare ca posibil transfer al Stelei:
Position: defender
Club side: RS Belgrade
DoB: 18/08/1984
Height: 1.83m
Weight: 72kg
An attacking left-back who could catch the eye of Europe's big clubs in Germany, Basta prefers to play as a wing-back on either flank. Very quick and strong, he likes to get to the touchline and swing in inviting crosses for the forwards to attack. Despite being just 21-years-old, the Red Star Belgrade man has become a fixture in the national team since making his international debut last year and he will be a vital cog in Serbia's offensive game plan.
Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul lui. La sectiunea video gasiti un filmuletz cu si despre el, dar care se incarca foarte greu. Il voi pune si eu pe undeva...si il veti putea playa cu mplayer (nu e media player...) sau cu flashplayer
Site-ul lui:
http://www.bastadusan.com/video.html
un articol despre el:
http://www.timesonline.co.uk/article/0,,28...2160255,00.html
Curand voi posta si linkul catre filmul lui. Mi-am dat seama de ce se incarca greu... are 30 MB
. Trebuie sa-l postez undeva unde sa se poata lua repede...ceva .ro
Gata, l-am uploadat undeva. Il downloadati si il deschidetzi cu browserul dupa download:
Steaua are un lot destul de "bunicel"
Din punctul meu de vedere,la echipa,ar mai trebui:
* 2-3 fundasi gen Radoi si Ogararu
* un mijlocas cu "simtul" golului si viteza supersonica ca Banel
* Neaga si Mazilu in atac
ultima veste (de pe sport total) e ca Meme s-ar interesa de Cadu, fundas de 24 de ani de la boavista... tot felul de zvonuri, sa vedem ce va mai fi...
vor venii 4-5 jucatori de certa valoare... am incredere de aceasta data...Daca cu 4 transferuri in ultimele 3 perioada de mercato,Steaua a reusit ce a reusit in Europa si in Divizia A,cu 4-5 jucatori ...
viitorul suna bine.
sunt destul de convins ca dk intra in primul unsprezece 4-5 jucatori intr-un interval relativ scurt de timp, nu facem mare branza... cel putin nu la mijloc. a, bun, sa vina un atacant, un fundas dreapta/stanga... dar sa lase macar mijlocul, sau dk e sa-l inlocuiasca, sa o faca cat mai treptat.... pt ca de-acolo se poate rupe totul.
sunt destul de convins ca dk intra in primul unsprezece 4-5 jucatori intr-un interval relativ scurt de timp, nu facem mare branza... cel putin nu la mijloc. a, bun, sa vina un atacant, un fundas dreapta/stanga... dar sa lase macar mijlocul, sau dk e sa-l inlocuiasca, sa o faca cat mai treptat.... pt ca de-acolo se poate rupe totul.
Nu a zis nimeni ca acesti 4-5 jucatori trebuie sa fie si titulari, decat in cazul celui care va veni in locul lui Ogararu va intra titular, restul vor fi rezerve pentru ca acum e greu ca un jucator sa intre in primul 11 al Stelei. Poate sa fie o mare valoare dar nu cred ca se vor gasi asa jucatori.
eu, avand in vedere forma relativ scazuta in care se prezinta Iacob si Oprita la ora asta, l-as vedea titular incontestabil langa Dica, pe Neaga, daca ar veni. Sau pe Mazilu. dar intr-adevar, doar acolo si pe postul de fundas dreapta cred ca se poate impune cineva...