FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12324252627111»
ady4steaua12.06.2006 07:27
L`a vazut cineva pe Koroman ala de la Sarbi? sau pe Mateus (Angola)? mie mi s-au parut 2 jucatori perfecti pt ce avem noi nevoie acum la Steaua!

Foarte bun Koroman, de la intrarea lui sarbii au inceput sa fie mai periculosi! Insa joaca la Portsmouth si e greu de crezut ca va veni daca i se va face vreo oferta.

sa speram ca va veni..
RedStar12.06.2006 07:47

Urmatorul jucator care vine la Steaua este Tarnoveanu de la Gloria Bistrita, atacant, 22 ani.

Alextds12.06.2006 07:49

Koroman joaca in Anglia imprumutat de la rusi (Krylya Sovetov Samara) dar se intereseaza de el la greu presa din Ukraina unde salariile la echipele puternice sunt mult peste ce se da la Steaua.

Mateus e in Portugalia la Gil Vicente e mai posibil de el m-am mai uitat pe net inainte de mondiale dar e cam micut 1,74 si a venit in iarna din o Liga inferioara din Portugalia e greu de crezut ca o sa il dea asa repede tinand cont si de varsta lui.

Interesant ar fi desi nu va juca la mondiale pt ca e al 3-lea portar(totusi la ce varsta are e in lot):

23 USTARI Oscar (Argentina)

Date of birth: 3 July 1986

Height: 184 cm

Weight: 82 kg

Position: Goalkeeper

Current Club: Independiente (ARG)

weeezer_2012.06.2006 08:06

da care-i faza cu Koroman, s-a zis ceva prin presa, cum ca am fi noi interesati de el? sau sunt doar propuneri de-aici de pe forum?

radusteaua12.06.2006 08:14

sunt propuneri pr forum uitati ce scrie gsp : Vom mai aduce la Steaua doi jucători care evoluează în aceste zile la Campionatul Mondial", a declarat de curînd Cosmin Olăroiu. Doi dintre fotbaliştii de care roş-albaştrii se interesează sînt ecuadorianul Luis Valencia şi paraguayanul Dante Lopez.

Valencia are 21 de ani şi evoluează la echipa spaniolă Recreativo Huelva, unde este coleg cu internaţionalul român Laurenţiu Roşu. Ecuadorianul care a jucat în turul de campionat la Villarreal poate evolua pe orice post la mijlocul terenului. El a fost folosit în primul meci de la Cupa Mondială de către selecţionerul Luis Suarez pe postul de mijlocaş stînga, jucînd toate cele 90 de minute ale partidei pe care "naţionala" ţării sale a cîştigat-o împotriva Poloniei (2-0).

Celălalt jucător dorit de Steaua, paraguayanul Dante Lopez, a fost în atenţia conducătorilor roş-albaştrilor şi în iarnă, fiind propus lui Gigi Becali de către impresarul Dumitru Tudor. Lopez (23 de ani) evoluează atacant şi a prins lotul pentru Cupa Mondială datorită accidentării lui Cardozo. Sud-americanul este legitimat în Italia, la Genoa, echipă ce urmează să joace barajul de promovare în Serie B.

"Olăroiu poate să ia de la Campionatul Mondial orice jucător doreşte, dar mai întîi trebuie să-l văd şi eu pe o casetă 15 minute. Dacă-mi place, îl cumpăr, dacă nu, nu dau nici un ban"

Gigi Becali, patron Steaua

weeezer_2012.06.2006 08:26

ok, a fost cineva atent la Valencia in meciul cu polacii? cum s-a miscat?

"Olăroiu poate să ia de la Campionatul Mondial orice jucător doreşte, dar mai întîi trebuie să-l văd şi eu pe o casetă 15 minute. Dacă-mi place, îl cumpăr, dacă nu, nu dau nici un ban"

Gigi Becali, patron Steaua

pai sa-l ia frate pe Henry atunci, sau pe Ronaldinho :P

alex_m8712.06.2006 08:27

De la Paraguay eu l-am remarcat pe Nelson Cuevas. Are 26 de ani si mie mi s-a parut foarte tehnic. Joaca la Pachuca(Mexic) si a mai jucat si la River Plate.

Si Koroman mi-a placut, dar daca e in Anglia nu cred ca o sa vina la Steaua ...

Alextds12.06.2006 08:29

Valencia e jucatorul lui Vilareall imprumutat la Recreativo asa ca nu cred ca intra in discutie.

weeezer_2012.06.2006 08:31

mie mi-ar placea Baros, care vad ca regreseaza, din pct de vedere al echipelor la care joaca... acum un an era la Liverpool, acuma e la Aston Villa parca... pai daca se duce mai jos, tot in Anglia... de ce nu ne-am gandit sa vina incoa? ok, cai verzi pe pereti, dar ca si posibilitate de performanta, cred ca mai mari sanse sunt la noi decat la... Charlton de exemplu, sau chiar si la Villa...

***alex***12.06.2006 08:45

Interesanti au mai fost Omar Bravo, 26 de ani de la Guadalajara si Zinha un brazilian, naturalizat mexican, 30 de ani joaca la Toluca.

jeri12.06.2006 09:30

Mie mi-a placut Brozek atacantul de la polonezi care a dat a doua bara mi s-a parut destul de puternic are si tehnica are si sut din cate am vazut are 22 de ani si jocak la Wisla Cracovia echipa lui Dan Petrescu.

De Valencia ma indoiesc ca o sa vina la noi iar Lopez ce sa mai vorbim au dat Genoa in iarna 6 mil euro park pe el si ma indoiesc ca o sa renunte la el in plus are si un salariu baban asa ca ma indoiesc ca o sa vina la Steaua vreun jucator care joaca la mondiale.

Din cate vad Steaua prefera sa transfere jucatori anonimi din campionatul intern "Foştii vasluieni, Valentin Badea şi Bogdan Panait au semnat în această dimineaţă cu echipa din Ghencea. Totodată, cu echipa roş-albastră şi-a parafat înţelegerea şi fostul jucător al Jiului, Adrian Drida. Badea şi-a pus semnătura pe un contract care se va derula pe o perioadă pe 5 ani, iar ceilalţi doi au convenit puţin mai târziu să semneze contracte cu aceeaşi durată" sursa prosport inafara de Badea care ie destul de bun.Deci sa nu ne facem prea mari sperante ca Steaua o sa treansfere vreun jucator strain bun.

axl2312.06.2006 09:32

nu cred ca Steaua va achizitiona vreun jucator de la cupa mondiala, vor fi prea scumpi, orice competitie creste cota participantilor, si alora carora nu le creste nu mai are sens sa le faci oferte.

Dj12.06.2006 09:56

spunea comentatorul k la angolezi sunt 2 liberi de contract...portarul si un mijlocas...portarul ala nu merita k are 36 de ani..dar mijlocasul ala mi se pare f interesant...cica cel mai valoros jucator angolez...MM..auzi?

dc sa nu putem lua juc. de la mondial? sunt multi pe la togo trinidad tobago sau ecuador care nu sunt scumpi...dar trebuie alesi cu grija si vazuti pe teren..nu la TV

kyd12.06.2006 10:09

in afara de Badea si Drida cu Steaua a mai semnat si fundasul central Panait care vine tot de la Vaslui

weeezer_2012.06.2006 10:14

da, am vazut... ce sa zic, omu' pare ok, cel putin din ce am vazut pe site-ul GSP, da acuma aia au facut niste selectii de faze mai degraba demne de un atacant, nu de fundas... ce-am putut sa observ e ca are sut, si cam atat (si voleul ala, frumos..), dar in aparare nu stiu cum joaca... sa vedem

Alextds12.06.2006 10:40

Valentin Badea (23 ani), Bogdan Panait (23 ani) si Adrian Drida (24 ani) au semnat cu Steaua s-a confirmat oficial si pe siteul clubului.

Surpriza este Panait (de ceilalti se stia deja) pe care il voia Rednic la Dinamo (e in aceasi postura in care a fost Goian la FCM Bacau tragand echipa dupa el in retur cu un joc bun in aparare dar si cu 3 goluri).

Steaua a depus (dupa spusele lui Dragomir) 5 contracte la Liga, Porumboiu a zis ca renunta la FC Vaslui iar Rednic ca nu mai vrea jucatori de la Vaslui ceea ce ma face sa sper ca unu din cei nedeclarati inca ar putea fi Croitoru.

radusteaua12.06.2006 10:50

bomba -3 transferri intra zi scrie siteul oficial :D bomba erau niste jucatori de valoare nu dastia liberi de contract

AmuntBoy12.06.2006 10:54

cine a spus ca nu e bine ca i-am luat pe vasluieni si pe Drida se inseala amarnic 8O

Voua va placut returul din sezonul trecut ?? sau chiar asta? a lipsit dublura pe post, deci pana luam 30 de jucatori nu trebuie sa ne oprim si orice jucator care a confirmat este bun, depinde de el daca va face pasul la titulari.

Si in legatura cu jucatorii de la mondial:

1.Valencia (are numele marfa) este super bun zic eu , dar daca e al lui villareal e naspa, un turneu bun aici sigur il va readuce in echipa

2.Carlos Tenorio la fel , cel mai bun de la ecuador a fost, dar cum joaca in Quatar va da-ti seama ce salariu are, doar daca vrea baiatul sa joace in Liga il convingem sa vina la noi pe un 300-400 k salariu

3.Dante Lopez nu am vazut

4.Nelson Cuevas cat a jucat a facut-o destul de bine , joaca la pachuca si are 26 ani - atacant

5 Oscar Bravo este bun, dar orcine poate sa faca un meci mare, de urmarit in continuare, 26 ani la Guadalajara

5.Zinhia -30 ani scund dar tehnic, a facut si o Cupa a Confederatilor buna din ce tin eu minte

6.Kaebi de la Iran este de urmarit, fundas dreapta 21 ani joaca in Iran la Foolad are deja 43 selectii sa va uitati la el ;)

7.Mirzapour portar Iran acum nu a fost cine stie ce , dar l-am vazut in cateva amicale si le are , 28 ani tot la foolad joaca

8.Mateus nu l-am vazut 22 ani joaca la gil Vincete ca atacant

Trinidad & Tobago ff slab , parca nu a iesit nimeni in evidenta , cam asa joaca si echipele de la noi pe Ghencea, au avut noroc si au scos 0-0 , cred ca Anglia le da 3-4 :)

sorin_77712.06.2006 11:10

Bomba poate fi in prin prisma faptului ca sunt 3 intr-o zi... Sunt jucatori buni eu zic ca macar 2 vor confirma... Vor avea de munca si de tras tare... Badea de la Vaslui este un baiat de nota 20!!! veti vedea. Are si un caracter deosebit... O alegere BUNA...

Si inca 2 piese grele de afara si cam asta e toata campania... macar sa aduca 2 bune de afara si veti fi multumiti, fata de alti ani cand nimic nu se transfera concret... :wink:

Alextds12.06.2006 11:31

Drida stiu sigur ca nu e pe gratis pt ca patronul Jiului a declarat acum cateva zile ca a ajuns la un acord cu Steaua pt el dc era liber nu trebuia acordul lui si cred ca nici cei de la Vaslui nu sunt pe gratis.

Parerea mea ca decat sa cumpere din campionatul intern un jucator de 1-2mil de dolari mai bine se cumpara 5-6 care sa coste toti atat, din 5-6 unul tot ajunge titular pana in retur si 2 niste rezerve acceptabile decat sa se riste pe un singur jucator (exemplul cel mai clar e Poli Timisoara jucatorii luati cu aproximativ un mil de dolari Bucur, Plesan nici banca de rezerve nu prind doar McKain a prins prima echipa dar mai mult de conjunctura nu a jucat nici el grozav).

Piece of Mind12.06.2006 12:36

Valentin Badea imi place foarte mult, e rapid, tehnic si loveste bine mingea cu ambele picioare. Pe dridea si Bogdan Panait nu i-am urmarit. Oricum, mi-ar placea sa vina si Croitoru, mi se pare un mijlocas de creatie excelent.

Gaby12.06.2006 12:42

Este foarte bine ca Steaua ia jucatori de la Vaslui. S-a vazut si in trecut ca jucatorii veniti din Moldova sunt mai cuminti, au caracter si nu au fitze de vedete. In general, sunt sinceri in exprimarea in joc (nu se ascund pe la mijlocul terenului). Becali a vazut ca in Romania nu merge treaba cu achizitia de vedete, pentru ca acestea sunt lenese, asa ca prefera Moldova, de unde Steaua a tras, in ultima vreme, jucatori foarte utili (ex: Iacob, Goian, Cristea). Legatura cu Moldova apare si atunci cand observam ca jucatorii imprumutati de Steaua ca sa joace undeva au mers la diverse cluburi din aceeasi zona folclorica, si nu a fost rau (ex: Ogararu a progresat jucand la Galati, parca).

Agy_2312.06.2006 12:48

Dupa parerea mea , cel mai bun transfer pe care Steaua l`ar putea face este aducerea lui Marius Croitoru de la Vaslui . Am inteles ca nu este nici f.scump , undeva in jurul a 400.000. Decat sa dea pe petarda aia de jucator(griffits) 1.500.000 , mai bine il ia pe Croitoru , un juc. tanar , de perspectiva , si a demostrat si la Bacau . In tur a tras echipa dupa el .

HAI GG , CUMPARA`L PE Croitoru !!!

Gaby12.06.2006 13:09

Australianul nu este deloc o "petarda". L-am urmarit in mai multe meciuri ale nationalului (nu numai in clasica semifinala cu Farul) si este un jucator puternic, rapid si destul de tehnic. Are un comportament profesionist in teren (incearca sa-si faca treaba in toate cele 90 de minute ale jocului) si eu zic ca va ajunge un mare jucator. Nu stiu daca va ajunge la nivelul unui Piturca, Vieri, Viorel Moldovan, Raducioiu. jucatori cu care seamana, dar daca va avea putin noroc in cariera, poate sa ajunga aproape de nivelul celor mentionati. Steaua nu a mai avut, de la Piturca si Balint incoace, un jucator in stare sa scape singur de la mijlocul terenului cu adversarul in spate si sa dea gol. Sau sa bage tare piciorul la un voleu din careu. Atacant de careu. Specia din care se gasesc destul de rar in lume (uitati-va si la Mondial, ca nu prea sunt) si mai deloc in Romania.

PS: pentru moderatori: inteleg ca vreti sa fiti politicosi, dar rapid mai inseamna si altceva decat echipa baietilor din Giulesti. Nu mai treceti cuvantul asta cu litera mare. Respectul se arata sau se castiga altfel.

Virgil12.06.2006 13:22

Pentru Gaby.

Cuvantul rapid este setat sa apara in post cu initiala majuscula.

Ii sfatuiesc pe cei care folosesc acest cuvant ca substantiv comun,sa foloseasca sinonime : iute,prompt,des,etc.

«12324252627111»