cine a spus ca nu e bine ca i-am luat pe vasluieni si pe Drida se inseala amarnic 8O
Voua va placut returul din sezonul trecut ?? sau chiar asta? a lipsit dublura pe post, deci pana luam 30 de jucatori nu trebuie sa ne oprim si orice jucator care a confirmat este bun, depinde de el daca va face pasul la titulari.
Si in legatura cu jucatorii de la mondial:
1.Valencia (are numele marfa) este super bun zic eu , dar daca e al lui villareal e naspa, un turneu bun aici sigur il va readuce in echipa
2.Carlos Tenorio la fel , cel mai bun de la ecuador a fost, dar cum joaca in Quatar va da-ti seama ce salariu are, doar daca vrea baiatul sa joace in Liga il convingem sa vina la noi pe un 300-400 k salariu
3.Dante Lopez nu am vazut
4.Nelson Cuevas cat a jucat a facut-o destul de bine , joaca la pachuca si are 26 ani - atacant
5 Oscar Bravo este bun, dar orcine poate sa faca un meci mare, de urmarit in continuare, 26 ani la Guadalajara
5.Zinhia -30 ani scund dar tehnic, a facut si o Cupa a Confederatilor buna din ce tin eu minte
6.Kaebi de la Iran este de urmarit, fundas dreapta 21 ani joaca in Iran la Foolad are deja 43 selectii sa va uitati la el 
7.Mirzapour portar Iran acum nu a fost cine stie ce , dar l-am vazut in cateva amicale si le are , 28 ani tot la foolad joaca
8.Mateus nu l-am vazut 22 ani joaca la gil Vincete ca atacant
Trinidad & Tobago ff slab , parca nu a iesit nimeni in evidenta , cam asa joaca si echipele de la noi pe Ghencea, au avut noroc si au scos 0-0 , cred ca Anglia le da 3-4