@cronaldo
am ascultat prima data cumicu datorita tie si m-a dat pe spate.
@cronaldo
am ascultat prima data cumicu datorita tie si m-a dat pe spate.
Super show aseara la TVR, BREGOVIC
In sfarsit o melodie super ok facuta de romani
try Travka:
cateva piese de pe primul album "Corabia Nebunilor": Ce noapte;
și de pe al 2-lea "Vreau sã simt Praga" (se poate descãrca gratuit de aici) : Vreau sã simt Praga; Intr-un fel; Cum te simți
waaaaaaaaa goran l am ratat..din cauza la prostia aia de eurovision ca am crezut ca e mare prostie preselectia aia...bine ca a fost dar au adaugat si ceva superb...goran..in fine..nu stiam ca mai asculta cineva de aici travka...fara reguli fara bagaj in placeri sa te lasi...![]()
In sfarsit o melodie super ok facuta de romani (sper)
O fii melodia facuta de romani , da ROMANEASCa iti zic sigur ca nu e .... daia nici nu au luat-o la eurovizion .
incercati SDST Scrisoare de pe front...fara nici o jena pot sa zic ca mi au dat lacrimile cand am ascultat o...
Si eu iti recomand sa asculti tot albumul SDST-Mecanismul de modificare a mintii umane...
A aparut "Nimeni Altu - Nopti prea lungi".
Pentru mine s-au meritat cei 27 de RON pentru album.
NOTA 10!
Hmmm asculta cineva pe aici Rock? ca prin galerie am vazut destui Rockery....
:D
Nu, aici toți este maneliști...
technoooo, minimal, tranceeee ![]()
*Djuma Soundsystem *Jeff Samuel *M.A.N.D.Y. *Ricardo Villalobos *Pryda *Dubfire *Tignino *Sikk *Trentemoller *Laura Kidd *The Chemical Brothers *Sasha *John Digweed *Richie Hawtin *James Zabiela *Lee Burridge *Carl Cox *Monochrome *Alex Under *Simon Baker *James Lavelle *Magda *Sven Vath *Deep Dish *Oxia *Gabriel and Dresden *David Guetta *Format-B *Detail *Faithless *Chromeo *Bob Sinclar *Robbie Rivera *Lee Cabrera *Fallen Angels *Jose Nunez *Chaim *Cylsound *Deetron *Funkwerkstatt *Gui Boratto *Samuel L Session *Scary Grant *DJ Santorini *DJ Phunk *Marco Carola *D-Nox & Beckers *Butch *Emil Lassaria *Mark Knight *Lucio Aquilina *Martin Eyerer *Argy *Minimalistix *Audiofly *Shlomi Aber *Mono *Luciano *Tocadisco *Solaris Heights *Stefano D'Andrea *Dirty South *Elusive *H.O.S.H. *Booka Shade *Kaliber *Mark Mendes *Mike Monday *Sis *DJ Le Roi *Fedde Le Grand *Raz Ohara *Bukaddor & Fishbeck *Chapeau Claque *Presslaboys *Jacob Richter *Yousef *Livio & Roby *Patric La Funk *Above and Beyond *M.O.R.P.H. *Tiesto *Armin van Buuren *ATB *First State *DJ Raresh *DJ Cristian Paduraru *GIC *DJ Adrian Eftimie *DJ Optick *DJ Pagal *DJ Rosario Internullo *DJ Livio *DJ Marika *DJ Liquid *DJ Mihai Popoviciu *DJ Faster *DJ Plusculaar *DJ Raresh
si multi altii...
![]()
Europe ![]()
Un Dj roman face senzatie in Italia! Piesa remix "Devotion" ocupa locul 3 in topul preferintelor din cluburile italiene si este cea mai difuzata piesa la radio M2O!
Un link, ceva? ![]()
A aparut "Nimeni Altu - Nopti prea lungi".Pentru mine s-au meritat cei 27 de RON pentru album.
NOTA 10!
ma lasat masca albumul lui...cateva din melodii le stiam dar restul de pe album sunt efectiv de vis....vreau inapoi si lautarul din beci sunt mirifice...
Cantaretul meu favorit ramane The Boss. Pentru cunoscatori :Bruce Springsteen. Si este o placere sa asculti cand conduci asemenea muzica.
Un Dj roman face senzatie in Italia! Piesa remix "Devotion" ocupa locul 3 in topul preferintelor din cluburile italiene si este cea mai difuzata piesa la radio M2O!
Intituleaza-l , sa sa stim si noi muritorii de rand !
Si mie imi place rockul dar nu la nebunie...as putea spune ca imi place mai mult muzica dance, anii '90, anii ei de glorie!
@Armanovici ,am un mp3 in masina cu cele mai tari melodii din acea perioada.Mi se face pielea gaina si acum cand le ascult.
Nu lipsesc:Snow,Dana Dawson,London Beat,Bingo Boys sau Bros,Vanilla Ice,KLF,Joey B. Ellis...
De fapt toate melodiile care au marcat acea perioada a vietii noastre.
A aparut "Nimeni Altu - Nopti prea lungi".Pentru mine s-au meritat cei 27 de RON pentru album.
NOTA 10!
Intr-adevar a meritat asteptarea. Genial album!!
Tot Blink 182 a fost mai tare...![]()
De acord cu tine Raulredblue.
Blink ! poate se impaca
Nopti prea lungi...
damn, i love it...