FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Genul muzical preferat

«12345613»
lucvald-190228.02.2007 12:59

Eu sunt pe genul electric...nestramutat de prin anii '96-'97...

1.Hernan Cattaneo

2.John Creamer

3.John Digweed

4.Paul Oakenfold

5.Ferry Corsten & Hybrid

Prin aria romaneasca pe genu' asta se invart bine la platane doar Optick si Pagal.....iar din cei vechi ma poluez fonic doar cu Members of Maydey , Westbam , Hypetraxx ..si uneori cand e de nostalgie..o mai dau pe Depeche ..in rest urasc fatarnicii..care se dau mai cluberi..si acasa rup dezacordurile in doua :) :) (adica manelele)

alinush8928.02.2007 17:06

hmm..Lucvald...primele 5 optiuni ale tale sunt interesante..pot sa zic ca imi plac mai toti..cu un plus pentru Cattaneo..cat despre optick..permite-mi sa te contrazic.. invarte bine.sa zicem...dar nu este foarte original si inventiv,are aparatura de 7000 de euro..si un studio de ultima generatie...si are totul ca pe tava..+ ca baga pe Cd...Pe vinil e mai greu si mult mai frumos..in fine..parerea ta..

MIe imi place villalobos,richie hawtin,luciano si magda..in concluzie minimal..in maxim 3-4 ani raresh o sa ajunga no 1 :) bafta

n3olitik28.02.2007 19:49

rap, hip-hop. iubesc stilul asta de muzica, chiar daca unii nu-l intzeleg! pacat!

danielcristian12.04.2007 18:48
:oops: atunci sa-ti fie rusine! :oops: marsh inapoi de unde ai venit... :x :x :x
axl2313.04.2007 14:10

buna asta, cu inapoi la neolitic. muzica tribala, hi hi. apropo de hip-hop, cititi articolul din national geografic de luna asta, foarte interesant, domnul lascu face treaba buna acolo.

danielcristian13.04.2007 20:33
buna asta, cu inapoi la neolitic. muzica tribala, hi hi. apropo de hip-hop, cititi articolul din national geografic de luna asta, foarte interesant, domnul lascu face treaba buna acolo.

Saluti ,axl22 (sau 23,ca timpul nu sta in loc) :lol: Eu ,in postul de mai sus ii raspunsesem unui dinamovist care a zis ceva de genul ca noi stelistii iubim manelele si pe copilul de aur.Cu muzica tribala nu am nimic,e mai buna decat maneaua :lol:

axl2315.04.2007 06:42

mda, credeam ca vorbesti cu n30litik.

Triphat18.04.2007 11:05

In general, underground rap, dar pe langa asta mai ascult si funky house, brum & bass, reggae, idie rock si putin metal.

axl2320.04.2007 20:49

mai, melodia asta cantata de nelly furtado, timbaland si baietelul ala cret imi pare geniala.

alex ripper23.04.2007 09:58

fiecare cu preferintele lui, pentru ca nu poti sa iti faci nevoile in gusturile omului. este o reala placere sa ma trezesc sambata dimineata sa deschid gemul si sa aud manele de la un vecin de cartier care sta la 2 distanta de mine sau cand vecinul se apuca sa asculte haos sau hip-hop si ii vibreaza cana de cafea pe masa. ii iubesc pe oamenii astia de numai pot. este cei mai draguti vecini pe care ii poti avea.

danielcristian23.04.2007 12:25

Eu nu am un gen anume preferat:imi place muzica in general, tot ce apare nou si e bun ,imi place.Totusi,parca muzica ceva mai veche e vesnica.Ma refer aici la Queen(favoritii mei),ABBA,care imi aduce aminte de copilarie si de litoralul romanesc,Beatles,Pink Floyd,etc.Desi nu mi-au placut niciodata ca persoane, ii consider artisti desavarsiti pe Madonna si M.Jackson.Dintre noi,Cristina Aguillera are o voce unica,si imi plac Pussycat dolls,Justin T.,Eminem. Am uitat pe cineva?... :lol:

Xardas_HD30.04.2007 16:56

fan reggaeton fratilor. nimeni nu se comapra cu spaniolii melodiile lor si femeile lor... si fotbalul lor. mentionez doar pe Wisin Y Yandel ,Daddy yankke, don Omar,Zyon Y lennox ,cheka. v-ajunge.si pe alizee sa nu o uit ..regina

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:43

Eu cred ca tot femeile nostre sunt mai tari :wink:

razvan7501.05.2007 22:05

In ordinea numerelor de pe tricou:

Metallica

Sepultura

I Maiden

Eminem

P.S. deoarece pe meleaguri straine muzica romaneasca suna mai bine decit acasa, mai ascult prin masina si Parazitii, B.U.G. - pe Margineanu il stiu pe de rost :lol:

Chaos A.D.

Army in siege

Total alarm

I'm sick of this

Inside the state

War is created

No man's land

What is this s h i t?

axl2302.06.2007 07:09

Kana - Plantation

geniala!

se7en03.06.2007 13:40

techno, trance si un pic de alternative.

Tiesto, Armin van Buuren, Faithless, Oakenfold, Chicane, Deftones, Stereophonics...

blindica03.06.2007 14:57

Rap romanesc din Underground :

Veritasaga, Ad Litteram, Criss Blaziny, C.T.C., Arssura, Dagga.

Si tot din sfera rap-ului, dar mai comercial (parerea mea). Parazitii, Bitza.

I JUST LOVE THIS MUSIC !

Veritasaga nu se asculta, se simte !

Wally03.06.2007 18:54
Veritasaga nu se asculta, se simte !

Ai dreptate...cine a ascultat stie ca e asa!

nskc03.06.2007 21:12

raku..nu va place ..?:) tot albumul in mediu vitreg e prea tare. iar dupa cu zale - chei verbale..super album..pentru cine il intelege..preferatul meu..cine aculta muzica de genul trebuie neaparat sa asculte si asta :D

Wally04.06.2007 15:20

Dupa parerea mea, "In mediu vitreg" este unul dintre cele mai bune albume din hip hop-ul autohton...piesa "Nimic de pierdut" e absolut geniala...

nskc04.06.2007 17:42

exact asta e si preferata mea... :) sincer ca sa ti placa piesa trebuie sa stii sa intelegi...ma bucur cand vad ca mai sunt oameni care apreciaza..bv wally

razvy irr.04.06.2007 19:00

Tania Vulcano,Vania,Booka Shade,Marco Carola,James Zabiela,John Cramer,John Diqweet,Luciano,Pagal,Raresh,Optick,Sasha,Pete Tong,Livio,Tiesto,Armin,Paul van Dick, ...mai lipseste cineva? :grin: nu canta p la nunti sau patreceri de colorati cu kg de lanturi ...sau pentru cei cu dragoni sclipiciosi pe tricouri,cu Aladini in picioare ...cine stie cunoaste steagcruce2

axl2318.06.2007 17:03
alice4steauaBUC18.06.2007 23:48

manelisti sau manelari :tongue: cum le zice..nu avem deloc pe aici? :laugh:

The_Foxes19.06.2007 18:45
manelisti sau manelari :tongue: cum le zice..nu avem deloc pe aici? :laugh:

e complicat pana se apuca sa scrie intram noi in Champions League. eu sunt mai mult cu pancareala :biggrin: Offspring Blink Sum41 Grin dei :tongue: Zob dar mai bag si de jale din cand in cand un travis coldplay rem lifehouse d-astea de taiat vene :smile:

«12345613»