Omul_anonim- Stress2500 4 - 5
Omul_anonim- Stress2500 4 - 5
restanta omul_anonim 4-5 stres2500
prea marfa meciu , nu m-am zbatut prea mult pentru. ca nu aveam de ce :lol: oricum eu sanse ciuciu la titlu, si nu vad de ce i-as incurca pe cei care mai au sanse :wink:
la draq..a fost blat...ma bazam pe tine anonimule sal bati...huo inca odata:)
Nu fac asa ceva :roll:
Kamaciuki - Julik Maniacu : 7-0
eu nu mai zic nimik...dekt felicitari danutz pt castigarea camp...si tre sa imi dai 7 beri...![]()
ti le dau dupa ce jucam intre noi..dupa aia zice lumea k fak blaturi:P
E mai am meciu cu julika care o sa fie greu si dak al castig pala sau fak egal titlu cu nr 3 e al meu:D
nu e chir asa ca va trebui sa joci si cu mine si un egal tot scot..
...nu te bucura de pe acum..am stat si am meditat bie si camp il castiga nimeni altul dekt stress pt ca nu mai are nici un derby..aaa dak ma bati pe mine esti campion dar nu vreau yo...mai bine stress dekt tine sau julik....ar fi culmea si a treia oara... ![]()
![]()
![]()
bate-l ba nu-l lasa sa ia titlu...pune man marking la atacantii lui aia 2....ca centreaza degeaba dupa aia....din 10 intra 1 doar :lol: :lol:
lol`z Dani nu si hop pana nu ai sarit garduti le dau dupa ce jucam intre noi..dupa aia zice lumea ca fak blaturi:PE mai am meciu cu julika care o sa fie greu si daca al castig pala sau fak egal titlu cu nr 3 e al meu:D
nu dau de aditza stelistu k sa joc etapa..de 2 zile am lasat mesaje pe messenger si nimic.
anulat...
:D:D:D....Dani vezi ca trebuie sa te antrenezi intens ca o sa ai MARI PROBLEME ....vezi ca sunt buni si romanii ...julik iti pot garanta ca dak iti doresti poti castiga titlul....o sa fac ceea ce a zis Mihai sa vedem dak ii mai merge lui cu centrarulr..
..
ma pregatesc stai tu calm..si fa ce ati zice Mihai k oricum sunt degeaba:)))
ady_adinho-jok3r_sarbu 4-2 meci frumos...
Stress2500- Jok3r_sarbu 6-3
ady_adinho-omul_anonim 5-3.. cred ca cu aceasta victorie m-am salvat de la retrogradare..sper
:lol:
i0nutz83 - heruand20 1-0 (Robinho`67).
Greu, greu de tot..
Cred ca am incheiat sezonul cu aceasta victorie, meciurile cu aditza si snake_beny urmand, cel mai probabil, sa fie omologate la masa verde.
Etapa 28 : ionut_hp_steaua - Heruand20 2-9
Etapa...ultima
ady_adinho - jok3r_Sarbu : 2-3
acest rez (
)nu este valabil...si sa spun si de ce:pt k eu ,avand etapa cu adelp1ero, m-am grabit si nush cum drq am facut de am dat la ady_adinho( pt k in lista mea de mess ady_adinho este deasupra lui adelp1ero) si am jukat meciu' cu el in lok sa joc cu adelp1ero,deci am jukat o etapa care nu era postata...si acum ,dupa 1 zi, vad k apare si etapa mea cu ady_adinho, pe care am jukato...ady_adinho-jok3r_sarbu 4-2 meci frumos...
:!: :!: :!: aaaaaa, si era sa uit... il astept pe adelp1ero sa jukam pt k in ult vreme nu l-am mai vazut delok pe mess,adik nu dau de el(si mesaje iam lasat destule)...si de fapt vad k in ult vreme are numa' meciuri anulate si sper k dak nu apare pan' la term limita sa nu fiu depunctat...Deci il astept ...seara in special (atunci can'pot si yo sa intru) :!: :!: :!:
meci frumos cu heruand...pt mine campionatul s-a inkeiat...mai aveam meci cu aditza si cu snake
Mai baietzi ... vad ca inca se joaca campionatul :wink: Eu habar nu am daca mai am sanse dar oricum succes tuturor si nu conteaza cine o sa fie campion pt ca toti am jucat misto asta conteaza 8) hai cu bafta si eu revin p`acasa pe vineri si imi joc restantza cu Danutz :wink: hai cu bafta baietzii ![]()
Kamaciuki - Danutz12345 : 3-3
si se pare ca avem o lupta la titlu in 2 acum...e vorba despre JUlik si Stress....dak danutz il bate pe julik si stress castiga etapele alea usoare din cate cred eu...stress e campion...iar dak julik scoate un egal cu danutz atunci julik e campion...in cel mai bun caz danutz se poate clasa pe locul 2...iar eu in cel mai bun caz pe 3...asta e...oricum ma bucur ca danutz nu mai castiga campionatul....
:D:D:D:D:D...
si eu ma bucur :lol:
rectificare.....dak stress bate toate etapele ramase este campion....iar dak julik il bate neaparat pe danutz atunci julik este campion....in cazul in care stress pierde un meci iar danutz bate pe julik atunci danutz este campion...oricum slabe sanse pt danutz...dupa parerea mea stress nu mai poate pirde titlul ...FElicitarile mele stress dar in editia urmatoare imi voi alege si io o echipa mai buna ca am innebunit cu romanii astia...
:D:D:D: