FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«14567813»
Arsenal1886Steaua194702.09.2013 11:36

Viitorul golgeter al Premier League :D

David02.09.2013 11:42

Stati sa revina Suarez.

drvladyk202.09.2013 11:47

Gluma aia sper :)):))

Am auzit de ozil.... wtf? Arsenal stii ceva?

David02.09.2013 12:28

Gluma aia mai eficienta decat Van Persie. Cu tot cu probleme de comportament si suspendari e mai buna decat noul idol MU.

Arsenal1886Steaua194702.09.2013 12:55

Am citit doar zvonuri momentan. Am inteles ca ar face vizita medicala Ozil in Germania ca e convocat la lotul national. Ar costa undeva la 45 milioane de euro tranzactia.

Dar am mai citit ca nu vrea jucatorul sa plece de la Real. Nu stiu ce sa zic. Vedem pana diseara daca se anunta ceva. Personal nu cred ca vine. Daca da atatia bani Wenger pe un jucator e clar ca lumea e cu fundu'n sus :)))

drvladyk202.09.2013 13:57

Astia a lui l'pool parca sunteti clonati sa mor daca nu. De aia il si acuzam pe andfield ca ar fi kellerman, toti acelasi discurs :)):)) Dar e de inteles...

David02.09.2013 14:07

Dar v-am batut. :D Gata cu Fergie. Gata cu FA.

gio_stgloria02.09.2013 14:16

BBC il da pe Ozil la Arsenal. Acesta a intarziat la reunirea nationalei Germaniei pentru a face vizita medicala la clubul englez. Asteptam...

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23929339

drvladyk202.09.2013 15:20

@David, da ne-ati batut, cum necum ne-ati batut. Bravo, au cu ce trai suporterii lui l'pool un sezon intreg. Ca la Dinamo. Nu sunt suparat pt aseara, cum nici nu exultam daca bateam. Pt mine nu e asa de important meciul asta. Si nici pt marea majoritate a suporterilor United, poate ca n-am adunat destule frustrari :))

Arsenal1886Steaua194702.09.2013 15:49

Pai se bate anul asta :D. E la doar 1 punct de locul 1. Nu e rau :))

drvladyk202.09.2013 17:13
Vlade, se mai intoarce roata :D

Eu tot astept sa se mai bata si Arsenal la titlu.

Poate cand iese Arsene la pensie, ca de plecat vad ca nu-s sanse

David02.09.2013 17:53

L-au luat pe Ozil. Anul acesta Premier League redevine cel mai bun campionat din lume.

@Vlad Un suporter Liverpool e frustrat de faptul ca nu prea se mai ridica echipa la nivelul la care era. De acord, e penibila. Dar nu e frustrat de Manchester United. Ni-s mai dragi si mai multe Champion League-urile noastre. Deci comparatia cu Dinamo e oleaca penibila.

drvladyk202.09.2013 18:01
L-au luat pe Ozil. Anul acesta Premier League redevine cel mai bun campionat din lume.

@Vlad Un suporter Liverpool e frustrat de faptul ca nu prea se mai ridica echipa la nivelul la care era. De acord, e penibila. Dar nu e frustrat de Manchester United. Ni-s mai dragi si mai multe Champion League-urile noastre. Deci comparatia cu Dinamo e oleaca penibila.

Ba nu e deloc, am vazut multi si asa e. Cel mai important pt ei e sa bata pe United de vreo cativa ani incoace, deci comparatia vine de la sine. Si cand aud de cupele din trecut imi mai vine o comparatie... " lasa bai ca si noi cu Sampdoria atunci...", n-ai de ce sa te superi ca stii ca am dreptate. Nu am nimic cu tine si ceilalti de aici, eu vb de ce vad aici la mine. Voi normal ca urmati curentul fanilor de aici.

gio_stgloria02.09.2013 18:09
:D

1231294_466869050086764_301082697_n.jpg

David02.09.2013 18:30
Ba nu e deloc, am vazut multi si asa e. Cel mai important pt ei e sa bata pe United de vreo cativa ani incoace, deci comparatia vine de la sine. Si cand aud de cupele din trecut imi mai vine o comparatie... " lasa bai ca si noi cu Sampdoria atunci...", n-ai de ce sa te superi ca stii ca am dreptate. Nu am nimic cu tine si ceilalti de aici, eu vb de ce vad aici la mine. Voi normal ca urmati curentul fanilor de aici.

A pai normal ca nu ne suparam. :D Ala e farmecul, sa ne sustinem fiecare simpatia(ca favorita la toata lumea e sper,doar Steaua).

Nu asa ne iau si pe noi dinamovistii, ca 86' a fost de mult?

@gio

Asta e autoironie?:))

gio_stgloria02.09.2013 18:35

La ce naiba sa ne ascundem ? :))

drvladyk202.09.2013 19:42

De gio si arsenal nu zic nimic, nu i-am mai vazut bucurosi de mult.... Chiar ma bucur pt ei ca au dat o lovitura, sa vedem cum or juca

Arsenal1886Steaua194702.09.2013 19:49

Eu inca nu zic hop pana nu sar gardul. Sa il vad pe Ozil prezentat pe site-ul oficial si dupa fac si dansul ploii :))

gio_stgloria02.09.2013 20:08

Stanga clar.

Arsenal1886Steaua194702.09.2013 20:17

A fost pe TVR2 astazi la 22 30 invitat la Ora de stiri unul dintre membrii fondatori al fun clubului Arsenal Romania alaturi de domnul Dumitru Graur si el fan Arsenal declarat. Pacat ca nu au avut decat vreo 10 minute la dispozitie. Se fac demersuri ca fun clubul sa fie recunoscut oficial de catre clubul Arsenal.

Arsenal1886Steaua194702.09.2013 21:34

Ozil pe facebook:

dear fans of Real Madrid,

thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at Real Madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.

although I'm leaving Real Madrid I wish you and the team the very best for the future.

now I'm looking forward to my new club: THE GUNNERS!

Yeyyyyyyy :D:alcoholic::bananadance::clap:

blindius04.09.2013 00:32

Gradinile Palatului Buckingham, resedinta reginei Elisabeta II, vor gazdui, la 7 octombrie, pentru prima dată in istorie un meci oficial de fotbal cu ocazia implinirii a 150 de ani de la fondarea federatiei engleze, informează site-ul oficial al FA.

Partida, contand pentru Southern Amateur League, va fi organziată la initiativa presedintelui de onoare al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), printul William, si va opune două dintre echipele cele mai longevive din Anglia, Civil Service FC si Polytechnic FC, ambele din Chiswick, estul Londrei.

Civil Service FC este unica supravietuitoare dintre cele 11 formatii care au fondat federatia engleza intr-o tavernă din Londra, in 1863, in timp ce adversara sa din meciul de la palat a luat ființă in 1875.

În gradinile Palatului Buckingham va fi instalat un stadion provizoriu, cu dimensiunile terenului de 100 de metri lungime si 60 de metri lățime, iar gazonul va avea o inaltime de 27 milimetri. Tony Stones, responsabilul cu intretinerea suprafetei de joc a Stadionului Wembley, va avea misiunea de a transforma, impreună cu gradinarii reginei, curtea palatului intr-un teren de fotbal, după ce suverana si-a dat acordul pentru organizarea meciului.

În cadrul evenimentului, FA va oferi 150 de medalii onorifice unor voluntari care in fiecare an organizează campionate locale, ca recunoastere a contributiei lor la dezvoltarea sportului amator. "Invitarea unor voluntari la palat reprezintă o modalitate prin care FA le multumeste", a declarat ducele de Cambridge.

Pentru actualul presedinte al FA, Greg Dyke, "acesti eroi locali sunt sufletul fotbalului". "Fară ei, fotbalul nu s-ar dezvolta la nivel local si trebuie să le multumi pentru acest efort dezinteresat", a adaugat el.

digisport.ro

David04.09.2013 10:07
Gradinile Palatului Buckingham, resedinta reginei Elisabeta II, vor gazdui, la 7 octombrie, pentru prima dată in istorie un meci oficial de fotbal cu ocazia implinirii a 150 de ani de la fondarea federatiei engleze, informează site-ul oficial al FA.

Partida, contand pentru Southern Amateur League, va fi organziată la initiativa presedintelui de onoare al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), printul William, si va opune două dintre echipele cele mai longevive din Anglia, Civil Service FC si Polytechnic FC, ambele din Chiswick, estul Londrei.

Deci...uhm....deci, Printul William e presedintele de onoare FA? Cat de tari sunt englezii!

Anfield14.09.2013 13:56

Manure iar a avut nevoie de arbitrii... dar chiar și intr-un meci cu o nou-promovata?!

Să le spună cineva că semicercul ala nu face parte din careul de 16 metri.

1238961_579167968785726_321295628_n.jpg

Niște jeguri.

iNsTiGaToR14.09.2013 14:41

Astea erau transferurile importante de care zicea roni.

«14567813»