Inca 2 saptamni jumate pana incepe cel mai spectaculos campionat din lume. Eu abia astept. Ii simt lipsa. Sare cineva cu pronosticuri ? Campiona,suprizele sezonului asta ? ![]()
Inca 2 saptamni jumate pana incepe cel mai spectaculos campionat din lume. Eu abia astept. Ii simt lipsa. Sare cineva cu pronosticuri ? Campiona,suprizele sezonului asta ? ![]()
Nicio surpriza. Campioana si locul 2 raman la fel. Sunt curios sa vad Chelsea si Tottenham. Arsenal daca nu-si cumpara un atacant nu cred ca prinde locul 5.
Bravo, esti un opusul celui mai destept om de pe Pamant. Stai jos!
Daca il consideram pe Stephen Hawking cel mai destept la ora actuala, se poate spune ca sunt opusul lui : pot vorbi prin intermediul propriilor corzi vocale, ma pot deplasa pe propriile picioare,ma pot misca liber si am o speranta de viata mai mare decat i s-a dat lui acum 50 de ani.
Cat despre partea cu intelectul, acolo iti exprimi tu ideile in toata splendoarea. Un exemplar veritabil de...opus.
Nicio surpriza. Campioana si locul 2 raman la fel. Sunt curios sa vad Chelsea si Tottenham. Arsenal daca nu-si cumpara un atacant nu cred ca prinde locul 5.
Hmm.. eu cred ca City si Chelsea sunt favorite la titlu. United maxim locul 3. Sunt de acord ca Arsenal mai are nevoie de atacant dar cred ca si fara tranferuri vara asta or sa fie mai puternici ca anul trecut. Tottenham pe 5 ca de obicei
.
Inca 2 saptamni jumate pana incepe cel mai spectaculos campionat din lume. Eu abia astept. Ii simt lipsa. Sare cineva cu pronosticuri ? Campiona,suprizele sezonului asta ?
La titlu as vedea o lupta intre Chelsea si City. United este dezamagitoare in aceasta pauza, ratand toate transferurile pentru care auzisem zvonuri. Chiar daca ar face transferuri acum, cred ca ar fi cam tarziu pentru integrare.
Cred ca Everton va fi in a doua jumatate a clasamentului desi, momentan, lotul este mai puternic ca in sezonul trecut, odata cu venirea atacantului Kone si portarului Robles.
Arsenal si Liverpool au loturi care joaca de cam doi ani impreuna, ar fi timpul pentru niste trofee pe plan intern, bineinteles ca nu ma gandesc la titlu.
Spurs au 16-17 mijlocasi in acest moment si am inteles ca l-au luat pe Soldado pentru atac. Transferurile astea, gen Soldado si Negredo, mi se par mai mult " haide sa luam si noi ceva ca sa nu zicem ca nu am luat".
Swansea s-au miscat bine luandu-l pe Bony, varful veritabil de atac care le-a lipsit in sezonul trecut. Norwich pare o echipa care sa termine in top-half in sezonul ce vine.
Va astept in Liga de la fantasy! ![]()
Parca nu-l mai au nici pe Howard Webb din ce am auzit
L-am avertizat pe ronnie pt cum ti-a vorbit, dar nu crezi ca provoci cu mistouri din astea de la cartierul l'pool?
Ma refeream la Premier League ![]()
Chelsea e mare favorita anul acesta. Manchester cade, cade rau de tot. Fara transferuri, fara Ferguson, treaba e clara. Nu va fi cu nimic mai buna decat Liverpool. Daca se mai transfera si Rooney la Chelsea incheiem discutia.
Categoric, anul acesta vedem cele mai bune echipe din lume in Supercupa Europei.

Opa, un utilizator cunoscut de toata lumea de pe acest forum ne spunea ca Ferguson si-a luat teapa cand l-a adus pe Van Persie ca saracul a imbatranit si nu rezista sa joace, se accidenteaza prea des.
Primul sezon: 38 de aparitii, golgheterul PL.

Nu cumva majoritatea fanilor United spun continuu ''GGMU" fara ca macar sa stie ce inseamna?
Pacat ca ati ramas fara cei mai importanti oameni ...mare pacat ![]()

Football vs Soccer @ Tot' num Spurs ![]()
Football vs Soccer @ Tot' num Spurs
Cel mai bun clip care exprima cat de inteligenti sunt amercanii. "How many countries are in this country?'' ![]()
Nu cumva majoritatea fanilor United spun continuu ''GGMU" fara ca macar sa stie ce inseamna?
Daca vorbim de majoritati, stai linistit, nici de la voi nu stiu prea multi ce inseamna YNWA. La fel cum majoritatea stelistilor o ard cu "MM, unul dintre noi".
Cel mai bun clip care exprima cat de inteligenti sunt amercanii. "How many countries are in this country?''![]()
De fapt e un clip ce arata ca:
a) americanii au simt al umorului
b) romanii nu se prind de gluma.
Ca sa nu mai spun ca intrebarea e absolut corecta. Anglia, Tara Galilor, Scotia si EIRE sunt tari in cadrul tarii (statului) Marea Britanie.
Ca sa nu mai spun ca intrebarea e absolut corecta. Anglia, Tara Galilor, Scotia si EIRE sunt tari in cadrul tarii (statului) Marea Britanie.
EIRE nu face parte din Regatul Unit al Marii Britanii.
EIRE nu face parte din Regatul Unit al Marii Britanii.
Pardon, Irlanda de Nord.
Daca te auzea un irlandez ca zici asta te linsa
) .
Rooney la Chelsea, eu nu-l speranță!
De fapt e un clip ce arata ca:
a) americanii au simt al umorului
b) romanii nu se prind de gluma.
Ba crede-ma ca stiu de gluma. Am doar o scarba fata de americani. Si clipul ala exprima exact ce stie un american despre fotbal (sau soccer ,cum e la ei).
O fi corecta intrebarea, dar nu suna bine ''Cate tari sunt in tara asta?'', pentru tine poate suna bine, pe mine ma zgarie pe creier. Nu-mi trebuia o lectie de geografie, am invatat-o si eu la vremea ei.
Daca vorbim de majoritati, stai linistit, nici de la voi nu stiu prea multi ce inseamna YNWA. La fel cum majoritatea stelistilor o ard cu "MM, unul dintre noi".
E totusi un procentaj mai mare la voi, plus ca ''GGMU'' suna mai bine pronuntat decat ''YNWA". Mi se pare mai usor sa pronunti ''GiGiMU''
. Si datorita faptului ca Liverpool nu a jucat nimic in ultimii ani,deci au disparut fanii de duzina (probabil s-au reprofilat pe United).
De ce scarba? Au preluat transmisiunea jocurilor din PL si au decis sa faca ceea ce fac americanii mai bine: marketing. Nu au dat comunicat sec de presa, nu l-au pus pe Abramovici sa se certe cu Levy, au angajat un cunoscut actor de comedie si au bagat un sketch. Daca observi, sketchul incearca sa respectabilizeze fotbalul la nivelul spectatorilor de fotbal american, cu tot soiul de corelari.
Stiu americanii o multime despre fotbal. E cel mai popular sport la nivel de prichindei, minoritatile hispanice sunt innebunite dupa el. Sigur ca nu va ajunge la nivelul Baseball/Fotbal American, dar asta e explicabil...
De ce scarba? Au preluat transmisiunea jocurilor din PL si au decis sa faca ceea ce fac americanii mai bine: marketing. Nu au dat comunicat sec de presa, nu l-au pus pe Abramovici sa se certe cu Levy, au angajat un cunoscut actor de comedie si au bagat un sketch. Daca observi, sketchul incearca sa respectabilizeze fotbalul la nivelul spectatorilor de fotbal american, cu tot soiul de corelari.
Stiu americanii o multime despre fotbal. E cel mai popular sport la nivel de prichindei, minoritatile hispanice sunt innebunite dupa el. Sigur ca nu va ajunge la nivelul Baseball/Fotbal American, dar asta e explicabil...
Minoritatile, bine spus.
Pune un american de rand sa-ti spuna un jucator de fotbal si cu siguranta va da numele unuia ce joaca acel sport asemanator rugby-ului.
Minoritatile, bine spus.Pune un american de rand sa-ti spuna un jucator de fotbal si cu siguranta va da numele unuia ce joaca acel sport asemanator rugby-ului.
Pune un roman de rand sa-ti spuna numele unui jucator de baseball/cricket/snooker/hochei etc. Ce naiba, pune-l sa-ti spuna numele unui jucator roman din Liga I.
Nu cred ca-ti dai seama ce cult au americanii pentru sport. Ca fotbalul nu a avut norocul sa faca parte din triada lor sfanta e altceva... dar nu cred ca prostia/inteligenta se masoara in functie de capacitatea de a numi un jucator de fotbal.
E totusi un procentaj mai mare la voi, plus ca ''GGMU'' suna mai bine pronuntat decat ''YNWA". Mi se pare mai usor sa pronunti ''GiGiMU''. Si datorita faptului ca Liverpool nu a jucat nimic in ultimii ani,deci au disparut fanii de duzina (probabil s-au reprofilat pe United).
E normal ca o echipa de top sa fie mai simpatizata decat o echipa de mijloc.