am spus eu ca sunt mercenari?!? infractori?!? eu cred ca esti nevorbit la muncile pe care le prestezi! in plus, te rog, TE ROG, fa-ti o ciorna cu ideile principale inainte de a posta ceva!
hai sa o luam altfel! tu esti un om de bine, credincios, crestin practicant! lucrezi pentru unul care distribuie droguri, face trafic de carne vie, minori si alte "smecherii"! asta e, nu ai putut sa te angajezi in alta parte! ti s-a facut o oferta si ai acceptat-o, vremuri grele, decizii grele! ai o familie de intretinut si castigi destul! vine un procuror, iti condamna seful si judecatorul ti-l baga la racoare! ce faci, coane? vreun banner de sustinere, iesi in strada si susti eliberarea infractorului pe motiv ca si e el e om bun? sau te duci si depui marturie impotriva angajatorului? o sa-ti fac si o analogie Steaua-orice alta echipa atunci cand imi vei da un raspuns inteligent! ca remember, George Ogararu!
Inainte de a-mi face ciorne cu ideile mele, iti recomand sa citesti toate posturile la care fac eu referire! Se pare ca esti setat pe mine si avand in vedere ca tu nu respecti opinia altora, nici eu nu vad de ce ar trebui sa-ti mai raspund! Vad in tine inteleptiunea necesara unui om la 34 de ani, si te rog sa ma sari din schema discutiilor tale pe viitor. Multumesc anticipat!