pentru Blindius (Oricum niciodata nu vom sti exact ce face dupa gratii.).Stai sa iti explic ca la facerea lumii.
Primele 72 de ore toti colegii de celula sunt impresionati de noua caricatura cu care i-a pricopsit judecatori...Becali in carne si oase. Sa vezi tu pe ala de la televizor in aceasi camera cu tine...ceva deosebit. Toti vor scrie la rude si isi vor cheltuii minutele de telefon pe "sa moara dusmanii mei chiar el e...a vorbit cu mine, marele Becali a vorbit cu mine...In aceste ore Becali se va simtii si mai super-erou nevinovat sacrificat pe altarul dreptatii si luminii...Si asa a fost ziua a treia.
Incepind cu ziua de vinery detinutii, care prea inteligneti nu sunt ca altfel nu ar fi acolo plus unii dintre ei sunt chiar animale cu intelectul putin mai scazut ca al ciinelui turbat...deci detinutii vor realiza ca rudele si prietenii nu mai sunt asa de "vai ce minunat ca becali vorbeste cu tine cind vrei tu"...detinutii vor cadea in usoara depresie mentala cauzata de faptul ca marele becali de la televizor este de fapt un bosorog basinos...si acuma nu mai zimbeste asa larg ca la televizor...si pielea aia de proasta calitate parca nu se vedea la televizor cit e el de color si hai definishan...deci lucruriile intra in normal:Becali nu mai este adulat iar detinutii schimba tonul cind I se adreseaza de la saru mina ta aia sfinta la bai nea becali dar ma poti ajuta bre cu ceva sau daca nu spune (daca ai curaj). Si asa a fost ziua a 4a.
A venit simbata...gardienii sunt mai tineri (veteranii sunt liberi in week-end)...Becali incepe sa realizeze tragedia in care a intrat (si din care sunt sanse sa nu mai iasa vreodata)...devine mai taios in vorbire si purtare, cea ce nu este indicat pt ala care nu stie sa dea cu pumnul des si tare...si se sfirseste ziua cu jumatate din detinuti surprinsi ca au putut sa respecte, chiar si pt citeva zile, pe moshu asta tupeist cu tupeu a la sefu gardieniilor...iar cealalta jumatate de detinuti pregatindu-si terenul, unii pt supt cu speranta ca poate pica ceva, altii pt macel, cu aceasi speranta de cisting de pe urma lui becali.Si asa a fost ziua a 5ea cred dar a fost foarte lunga...
Duminica, ziua lui Dumnezeu (void where prohibited, not valid with any other offers, certain restrictions apply ca sa citam discursul preferat al companiilor ce iti ofera pe dracu in patru, pe banii tai)...Becali renaste putin...el chiar mai crede ca Dumnezeu nu are nimic altceva de facut decit sa aiba grije de el...Nou-nascuti de 5 si 7 luni au murit in Oklahoma...daca Dumnezeu nu I-a salvat pe aia care sigur nu au pacatuit cu nimic...nu cred ca se va implica in cazul Becali...dar el nu stie inca deci se scoala increzator...accepta adulatiile detinutului ce incearca sa ii linga picioarele (stati nea becali sa iti arat cum se impatureste cearceaful si vezi ca mergem la masa in juma de ora, vi sau iti aduc eu ceva?) sperind ca ii arunca ala o bancnota de 100 de euroi...se duce sa se spele pe dinti si sa se pishe incet sa nu auda gadianul si sa rida si el de marimea impresionanta a...nu penisului ci a burtii...si shock total...detinutii (cei doi, astia umbla in haita) ce s-au hotarit sa faca bani cu forta il acosteaza usor cu..."stai jos mah georgica, am o vorba cu tine" zice unul in timp ce alalat isi mingie cu degetele imputite cicatricea de pe bot de care e mindru ca impresioneaza pe astia netrecuti prin penitenciare...Si Becali in sfirsit intelege...nu mai este el tartorele adulat de multime...ci este un om obosit, confuz, cu inceput de chelie si sfirsit de erectie, inconjurat de 0 prieteni, cu presa peste un gard cu sirma, cu rude probabil zimbind in public in drum spre un restaurant ceva ca au doar o ruda la pirnaie si trebuie sa se destinda...si cu nesimtitul asta de detinut ce se uita in ochii lui cum nu a facut-o nimeni vreodata...si celalalt detinut care acuma parca isi plesneste penisul in trening...sau I sa parut...nu, a facut-o iar...si acum s-a intors sa ii bata lumina pe cicatricea aia de pe fata de nating cu pumni de otel...Si asa a fost ziua a sasea si inceputul sfirsitului pt Becali. Saptamina ce vine il va costa pe becali mult...va plati protectie detinutului asta diplomat prin bani trimis la rudele lui, si ale aluia cu cocatricea in schimbul la "lasa domnu George ca nu te va supara nimeni aici cit timp stai, ai promisiunea mea." Becali, de bucurie ca nu ii mai tremura genunchii isi va redobindii o treime din aroganta dar nu va realiza ca "domnu George" a urmat "bai georgica" de acum citeva zile...
In inchisoare oamenii realizeaza ca sunt simple ecuatii chimice tinute in balanta de chestii de-alea de care zicea aia cu picioare misto de la scoala generala...nu mai stiu ei exact dar inteleg ca sunt absolut singuri si la nimeni, liber ori inchis si la nici un govern de pe pamint ori Jupiter si la nici un ziarist de la aia de la vocea americii la aia de la vocea baia mare...nu le pasa de ei. Si...devin predatori...manaca orice pot cit de es pot, fura cit pot, inseala cit pot, totul pt supravietuire...revenirea la starea aia de animal dinainte sa se I nventeze blugii, telvizoru si religia...Becali nu a trait intre astia ca ori erau tinuti departe de cei din jurul lui ori erau alungati cu banknote...dar acum astia respire acelasi aer cu el, marele si credinciosul Becali...Depinde cit de tare ii este psihicul...unii nu tin la tavaleala si incearca sa se omoare sperind ca ajung la spital unde nu sunt detinutii astia nenorociti...Vom afla 4-5 zile dupa ce Becali se strica la burta si sta pe toaleta des...umilinta este grozava...Ii doresc sa iasa din inchisoare ca e om, bou dar om dar de asemenea ii doresc sa vinda Steaua altfel ura noastra...karma...lucruri neintelese de nimeni...s-ar putea sa il loveasca cind ii e lumea mai draga adica atunci cind un detinut va vrea sa fie cunoscut in satul lui ca el este ala care la violat pe becali ala de la televizor...(pt cine crede ca aburesc aici...da aburesc dar misto hahahahha. Am lucrat intr-o inchisoare maximum security...toti detinutii se comporta la fel desii dau semnale diferite...Si da, am avut si trei romani, adica doi romani si un tigan ce se hotarise el sa nu vorbeasca pina nu ii da administratia tigari...Aia m-au chemat sa traduc, l-am intrebat ce gitsii masii are de nu vorbeste cu maiorul/seful securitatii pe inchisoare cea ce e mare magarie...cind maiorul te intreaba de sanatae raspunzi ca deobicei te intreaba precum Craciunul odata pe an...si tiganu cica sa imi dea tigari si vorbesc cu ei! Am tradus, aia s-au cracanat de ris, tiganu s-a speriat ca nu prea le avea cu engleza si nu intelegeavorbele dar reactia gardieniilor nu prea suna a bine...si nu a fost-l-am dus pachet la seg (inchisoare in inchisoare) si l-am lasat acolo cele 3 saptamini pina cind afost tranferat dracu stie unde...deci da, le aburesc si sper sa ma insel in cazul detinutului becali dar daca as fi in locul lui m-as rade in cap sa par mai dur si as promite bani dar nu la detinuti ci la gardieni sa patruleze culoarul mai des decit o fac ei deobicei. Si never ever ever nu as cere protectie de la autoritati! Intii ca isi pierde si jumatatea aia de respect pe care o are intre stelistii inchisi si apoi ca va sfirsi mai rau decit ii este acuma...intotdeauna se poate si mai rau desii iti spui nu se poate mai rau decit acuma...o da, e poate
, mereu se poate mai rau.... In America (probabil in toate tariile) predatorii sexuali se duc la protective custody ca stiu ca astia mai slabi de inger acolo se duc "pt protectie" si...in loc de protectie au pus-o...in loc sa fie violate de vreo 3 ori asa de buna ziua in general population vor fi violati de trei ori pe saptamina in protective custody...a dreaq inchisoarea asta...dar totul se termina cu bine cind unul tari in pumni si penis ii ia de nevasta adica ii pune sa le calce blugii, spele rufele, si capra. Daca este om bun, nu joaca carti si plateste cu el/cu nevasta...daca e al dreaq sa speram ca e bun la poker si nu pierde prea des...
Iar tu scirba de Meme Stoica...iti dai seama ce se intimpla daca detinutii unde vei fi cazat vor primii scrosori binepuse la punct adica facute special de a te prezenta pe tine in lumina mai..cum sa zic...lumina mai atragatoare? Tu iti dai seama ca nu va fi inchisoare in intreaga Romanie unde sa poti sa iti faci pedeapsa in pace? Cereti scuze ca ai indrasnit sa ceri amanarea sarbatorii publice cu privire la titlu 24....tu nu ai dreptul sa ne spui noua cum si cind sa ne bucuram...cereti scuze ori iti contactam detinutii cu care vei avea onoarea, dureroasa, de a fi coleg de celula. Nu te iertam Meme...cere-ti scuze si da-l dreaq pe sefu tau...crede-ma, acuma in mintea lui becali tu esti pe ultimul loc hahahahhha. Nici nu mai stiu daca isi aminteste cum te cheama...a fost deja ziua a treia, nu?