ce parere aveti de Teia Sponte ? pare om serios asa de la distanta.
LSD tata ai luat supradoza? Cateodata sa mor daca mai inteleg ceva!!( Maine poimaine o sa zici ca pana nu pleaca coana Tanta care dadea cu mopul la vestiare nu recunosti puritatea echipei Steaua!
Asta este precum fierberea de carne, dupa ce fierbe ia spumiera si indepartezi doar ce este toxic!
Sa plece si coana Tanta daca este nevoie. Si soborul de preoti . Oricine!
Jegul la parnaie e doar un pas, el sta in celula si stelistii stau in tribuna iar banii intra in cont. Nu va bucurati prematur, Steaua nu trebuie sa mai produca nimic sezonul urmator, trebuie boicotate meciurile, prezenta la stadion trebuie sa fie minima. Altfel nu vinde, e multumit sa-i intre banii in cont. Trebuie lovit unde-l doare, la buzunar, ca sa vanda.
Exact!
Acum este momentul sa-l lovim, cand este vulnerabil. Acum echipa nu-i mai aduce imagine, ca nu mai are cum sa apara la TV. E suficient sa nu-i mai aduca nici bani...
Acum cativa ani era cu morocovul in cur in toiul protestelor. Asta desi era in libertate si castiga imagine. Asa trebuie sa ajungem pentru un sezon, cu stadionul gol acasa, cu putnii fani de pe stadion amintindu-i infectului cat de mult il "iubim".
Ocazie mai mare sa scapam de becali nu o sa mai avem. Chiar atat de mult conteaza o calificare in CL incat se merita ca, pentru ea, sa renuntam la cea mai buna sansa de a scapa de infect?
Daca eram uniti, puteam de mai demult sa fi facut ceva. Nu credeti ca e asa?
Sa nu fie prea tarziu sau imposibil sa ne mai "unim" acum intru totul.
Sunt multi care acum dintr-o data se pare ca au intors armele. Doar pare. Majoritatea sunt falsi. Gandul lor zboara tot la ce se intampla cu echipa din punct de vedere al rezultatelor. Daca echipa nu ajunge in UCL, daca la anul nu vom fi uniti inspre 25? Daca o sa cada cumva chiar in B?
Altii vad ca acum o dau pe asta cu neprezentarea la meciuri. Pai asta era o solutie buna de mai mult timp, mai ales in sezonul asta, cand au fost rezultate. Ar fi spumegat ciobanul pe la TV, vazand ca lumea nu prea vine la stadion nici cand se ia titlul, dar sa-l mai fi si contestat? Si ma refer la galerie in primul rand, nu la cetateni.
Dar ce sa ai pretentii, cand deja liderul Nordului, omul lui Jiji, a anuntat deja o coregrafie de sustinere pentru Jiji? Parca vad ca jucatorii vor intra in teren cu baner de sustinere, sa-l vad eu p-ala care va avea acum tupeul lui Ogararu si sa nu tina de panza aia! ![]()
Singura chestie pozitiva pentru moment e ca se termina acum sezonul, poate pana inspre toamna se mai schimba lucrurile.
Daca unii n-ar fi ales sa ignore....
Probabil si acum raman pe aceeasi linie. Mai ales ca nu ar vrea sa pericliteze intrarea echipei in UCL. Cum va simtiti stiind ca ati contribuit la mentinerea ciobanului?
Acum, odata si cu luarea titlului , cultul " FREE B E C A L I " e in floare printre stelisti si nu numai.
In toata euforia zilei de ieri, sa ramanem putin cu picioarele pe pamant.
Pentru moment e doar un pas mic, mai exact referitor la Steaua nu s-a schimbat deocamdata nimic.
E greu ca brusc sa ne indeplinim pana la capat visul.
Daca Steaua va ramane jucaria lui si acum, nu ne incalzeste prea mult ziua de ieri...
Si tare mi-e teama ca asa va fi, nebunul va incerca sa tina cu dintii de ea.
Doar in lipsa rezultatelor, implicit si a incasarilor banesti, eventual niste proteste, sa vada ca lumea stelista nu-l mai iubeste, sa fie o degringolada in scurt timp la club din toate punctele de vedere, poate atunci o lasa naibii.
In plus, pentru multi nu e asa usor peste noapte sa revina brusc cu toata fiinta alaturi de echipa.
Pentru cei care nu se mai identifica de o buna bucata de vreme cu aceasta, credeti-ne ca e destul de dificil sa fim foarte extaziati, multe pentru noi nu s-au schimbat ieri. Steaua e tot a lui, a clanului din jurul lui.
Mie mi-e frica sa nu dea echipa pe mana verilor.
Din cate imi amintesc io, "verii" astia au fost si prin Ghiulesti, la un moment dat. Mai precis varu' cel mai rau, zmeu'-zmeilor, alaturi de Dan Petrescu... A fost la inceput un pic de scandal, o bruma de paranghelie cu pupaturi de steaguri, dupa care totul s-a risipit si fiecare si-a vazut de treaba lui...
Asa ca n-are rost sa ne fie frica de bau-bau.
Dar ce vina au jucatori si antrenori ca au avut ca sef un infractor? LSD cand ai dreptate voi fi unul din cei multi care te sustin, dar cand bagi in aceasta mizerie intreg staful nu pot fi de acord cu tine! Sincer pun acel post pe seama euforiei si a unui pahar in plus ![]()
Da MoWeed daca tu asa crezi ca poti ajuta Steaua .... Aceasta echipa merita suportul nostru, important este ca prostimea sa nu-l planga la scena deschisa! Indiferent de cat de prost, cat de infractor este Ciobanul era seful lor si probabil statutul lui creea liniste la echipa! Un asfel de gest in care tot noi sa fim cu nasul de ceara si sa bagam cutitul mai adanc decat este nu-si are rostul! Steaua in momentele astea are nevoie de sustinerea suporterilor adevarati si nu sa mai gasim noduri in papura aiurea!
E naspa, am auzit ca nu prea da bani. Nici pentru coregrafii, nici pentru deplasari. Si nici nu apare la TV ca sa-si bata joc de "caini" si de "ti"
@besliud:
Dar ce vina am io ca jucatorii si antrenoru' au venit la Steaua doar pentru a-si ridica cota si, implicit, nivelul de trai ? Ce vina am io cand mercenarii astia minimalizeaza istoria Stelei prin declaratiile lor repetate in care considera ca acest club si-a inceput existenta odata cu marea victorie cu Ajax ? Ce vina am io ca pe banca tehnica a ajuns sa stea Piti Talent ? Ce vina o sa am io atunci cand mercenarii astia isi vor lua zborul in patru zari, unde ii vor astepta salarii mai grase si conditii mai avantajoase ?
Io cred ca as avea o vina daca i-as sustine pe niste oameni fara demnitate, fara coloana vertebrala, care s-au prosternat la picioarele unui infractor analfabet si alienat mintal pe deasupra.
Da MoWeed daca tu asa crezi ca poti ajuta Steaua .... Aceasta echipa merita suportul nostru, important este ca prostimea sa nu-l planga la scena deschisa! Indiferent de cat de prost, cat de infractor este Ciobanul era seful lor si probabil statutul lui creea liniste la echipa! Un asfel de gest in care tot noi sa fim cu nasul de ceara si sa bagam cutitul mai adanc decat este nu-si are rostul! Steaua in momentele astea are nevoie de sustinerea suporterilor adevarati si nu sa mai gasim noduri in papura aiurea!
Avem, in sfarsit, o sansa cat de mica sa-l dam jos pe infect si tu vrei sa o ratam pentru niste rezultate? Pentru ce? Sa o luam de la inceput cand iese din puscarie?
LDS
Nu toti oamenii au studii superioare (cel putin asta am inteles din unele interviuri luate ieri unor vecini din Pipera), nu te poti astepta sa-l vada toti ca pe un rau absolut. Poate le-a mai dat si bani, poate ...cine stie...
De ce crezi ca va sta mai mult decat 3 ani? Eu de la bun inceput am spus ca unicul dosar serios din cele 3 este acesta. Mai are si altul in afara de "valiza"?
Mo Weed
Revenim iar la vechea discutie. Cine e besiud intr-o stadion? Cat e el de mare, e doar un ac intr-un car cu fan. Are el vreo putere de a convinge pe altii? Aia care umpleau stadionul nu au niciun motiv sa nu vina in continuare avand in vedere ca se duceau strict pentru fotbal.
Mai are un dosar pentru inselaciune,daca nu ma insel,legat de Avicola Iasi!
Nu te bucura de necazul altuia...zice un proverb romanesc
intr-un an jumate e afara si cu alte zeci de milioane in buzunare de pe statul roman!
Revenim iar la vechea discutie. Cine e besiud intr-o stadion? Cat e el de mare, e doar un ac intr-un car cu fan. Are el vreo putere de a convinge pe altii? Aia care umpleau stadionul nu au niciun motiv sa nu vina in continuare avand in vedere ca se duceau strict pentru fotbal.
Tocmai de aia ar trebui sa fie in interesul nostru sa nu existe rezultate in perioada asta.
Turma o sa dispara de pe stadioane la primele rezultate proaste. Pana atunci, este in interesul nostru sa mergem pe stadion intr-un numar mare si sa-l contestam incontinuu pe infect. Pe baza unei atmosfere negative o sa dispara rezultatele la fel de repede cum au aparut si, odata cu ele, si turma de nevertebrate.
Spune-mi tu: alta ocazie asa de mare sa scapam de Jiji cand vom mai avea?
Gigi stie sa controleze marea masa, ceea ce nu putem noi...marea masa care poate nici nu stie sa deschida un laptop. Daca pana acum nu au facut asta, de ce ar face acum? Ca e la puscarie? Marea masa il simpatizeaza si mai mult acum. Deja apar articole cum ca "cei 8" ar fi ca si scapati si ca Gigi este victima razbunarii lui Basescu. Presa il va sustine deoarece are nevoie de el. Se va pierde ratingul. Basescu nu va mai fi presedinte multa vreme, iar Ponta a sustinut ieri inaintea verdictului ca-l simpatizeaza.
Basescu nu va mai fi presedinte multa vreme
Mai tineti minte grateierea Luceafarului, exact la sfarsitul mandatului Motanului Ranjila?
Nu te bucura de necazul altuia...zice un proverb romanesc
intr-un an jumate e afara si cu alte zeci de milioane in buzunare de pe statul roman!
O sa-i duci dorul?
Pana sa iasa mai are doua dosare pe rol si nu se stie cum s-or judeca.
Bucuria nu vine de la necazul lui ci de la faptul ca justitia incepe sa miste,cam incet e drept,sa arate ca nu conteaza numele si influenta si asta este un lucru mai mult decat inbucurator!!!!!
Cu el in puscarie o sa fie mai greu sa controleze marea masa. De data asta, s-ar putea sa fie in dezavantajul lui talentul romanului de a uita.
Fara el pe la teveu, masa de oi o sa-l uite in cateva luni. De vorbit despre el o sa se mai vorbeasca dar, cu siguranta, cu timpul, o sa se plictiseasca si aia de la televiziuni. Pentru ca ratingul e adus de tampeniile zise de Jiji, nu de discutii despre Jiji.
Inca o data realizam cat de nociva e mass-media , cat e el de nebun etc, dar fara presa si televizuni nu ar fi avut atata impact asupra maselor....
Pai da, presa a facut bani din asta, iar marea masa a platit deoarece iubeste circul.
Si fara circul lui, o sa-l uite la fel de repede cum l-au adoptat.
Barem de-ar fi fost vorba de marea masa a romanilor in general, nu si a stelistilor. Asta e trist.
a mai prins careva interventia de ieri a lui mustata? a inceput deja sa bage strambe. cat am prins eu din discutie se lua de AISS si A.Pacurar pentru statusul de pe pagina de facebook a AISS("3 ani de libertate") si lasa sa se inteleaga ca SUD-ul e de alta parere, dar mi-e greu sa cred asa ceva
Mai tineti minte grateierea Luceafarului, exact la sfarsitul mandatului Motanului Ranjila?
Odata cu aceasta eliberare a venit si replica pe masura din partea lui Basescu "Cu el ai intrat in istorie, cu el ai iesit!"
Acum sa vedem ce replica va capata Basescu daca va gratia Ciobanul "Cu el ai baut in Golden Blitz, cu el ai iesit prin Golden Slitz!
Apropo LSD si MoWeed! Cunoasteti voi jucatori care sa nu gandeasca ca poate ajunge la un alt club in care saprimeasca salarii mai mari? Frate despre ce vorbim? Eu lucrez in 4 locuri sa-mi castig existenta si sa pot oferi copiilor mei un trai decent! Daca ganditi asa, de ce nu va duceti la sefi vostri sa cereti un salariu mai mic, ca va considerati mercenari ravnind la un salariu mai mare, respectiv la un trai mai bun?
Chiar nu pot numi mercenar un jucator care a alergat si a facut sacrificii prin cantonamente departe de familie! Stiu o sa spuneti ca ala are salariu mare! Dar de ce nu ne-am facut si noi fotbalisti si sa meritam salariul lor?
Nu vreau decat sa fiti cerebrali si sa dati dovada ca nu sunteti in propriul razboi cu voi insiva, sa nu ajungem sa casunam si pe ala ca nu a tuns iarba de pe gazon cu 2mm mai scurta!
Intre timp Mustata si ai lui pregatesc bannerele cu Free Gigi
Chiar nu ma asteptam la asta din partea galeriei NORD
( eu stiam aceasta galerie independenta de conducere si toate deciziile lor erau rebele!! Chiar nu stiu ce ia apucat pe acesti NORDISTI!!!
(( ![]()