Nu deduci foarte bine ce gandesc eu. Atunci cand un blat ne ajuta pe noi sa luam campionatul toti eram fericiti. Acum, cand ajutam noi pe altcineva nu ne mai convine. Ce inseamna a gandi romaneste si cine cum gandeste, spune-mi si mie. Ceea ce ai explicat tu acolo cu curatenia era ce sugeram si eu, printre randuri. Nu stiu cum ai inteles altfel. Te stiam mai rasarit decat ceilalti, nu ma asteptam sa intelegi tocmai pe dos.
PS: Nu-s din California si nici nu cred ca ar fi un motiv de mandrie daca as fi fost. Incetati cu etichetarile astea, ne nastem oameni, nu cetateni.
Nici mie nu-mi plac americanii, in general. In particular insa, ii admir pentru modul in care se pune problema justitiei la ei. Scuze, nickname-ul m-a indus in eroare.
Eu nu as fi fericit nici daca cineva m-ar ajuta sa obtin ceva in mod ilegal, dupa cum nici n-as sprijini vreo frauda in interesul cuiva.
Pur si simplu, raul trebuie taiat. La un moment dat. Ei bine, non-combatul asta vazut la TV de o tara intreaga, parasirea stadionului de catre suporteri, consider ca ar fi un moment prielnic. Nu crezi? Sau trebuie sa asteptam un nou blat, in care vom fi avantajati, dupa cum la urmatorul blat, in care vom ajuta noi pe cineva, sa nu se ia masuri, pentru ca am fi "chit pe chit"...
Uite, asta e gandire tipic romaneasca....