Daca rememoram dulcii ani '70, am sta aici pana dimineata.
Lasa-ma sa ghicesc, tu ai trait pe viu acei ani si stii ce, cand, cum, unde, nu?
Ba da' tu cam multe ai facut. Ai fost jurnalist, apoi sef de redactie, istoric, ai ajutat la crearea jocului Crusader Kings 2, ai propria ta afacere, etc.
Cati ani ai frate? Sau cate personalitati? Sa stim si noi cu cine discutam.
In dulcii ani 70 Steaua a luat 2 titluri. Anii 70 au reprezentat cel mai slab deceniu din istoria Stelei in ceea ce priveste performanta.
Ce blaturi a facut atunci? Sau vrei sa spui ca a vandut meciuri ca sa castige altii titluri? Asa o fi. Eu nu am trait pe vremea aia.
Aaaaaaaaa... ca a zis nea Puiu ca unii jucatori o lasau mai moale in unele meciuri ca le dadeau adversarii cadouri, asta inseamna ca aia din conducerea echipei dadeau ordine sa arunce meciuri? Sau ca se bucurau generalii cand vedeau Steaua umilita?
Terminati ma cu astea!
Meciul cu Viitorul e o umilinta! Practic baietii au luat trofeul de campioni, l-au pus la centru terenului si apoi s-au dus toti sa se cace pe el.
In fond si la urma urmei, cine l-a adus pe becali la Steaua?
Hagi a fost primul care s-a opus venirii jegului la Steaua. A fost si facut oligofren in perioada aia, la inceputul anilor 2000, chiar de catre jeg. Cauta si informeaza-te.
Hagi s-a opus venirii jegului la echipa si a avertizat ca ceea ce se intampla nu e bine pentru echipa. Cel care l-a adus pe jeg a fost Piturca.
NU CRED CA Hagi A CERUT BLATUL!
De fapt sunt sigur de asta. Acest meci il umileste si pe el, nu doar Steaua. Acum atat Steaua cat si Hagi vor primi eticheta de blatisti.
Ciobanul a umilit Steaua din nou.
p.s.
Cer adminilor siteului sa-i schimbe lui Toronto numele in dinam0Toronto.