Voia la CEDO sau gratierea de la Basescu, mhahahhhaahah!
Geambazi: vinde, pleaca, mori! ![]()
Voia la CEDO sau gratierea de la Basescu, mhahahhhaahah!
Geambazi: vinde, pleaca, mori! ![]()
Ptiu, ce de postari, ce de activitate pe forum la un meci fara miza al Stelei. A trebuit sa faca Jiji un blat ca sa se mai dezmorteasca forumul. ![]()
Oare etapa viitoare jucatorii de la Viitorul vor avea tricouri cu "Free Gigi" ? Ca ai nostri presimt ca asa vor intra pe teren. ![]()
Dodel o sa imbrace tricoul invers(din prostie,nu intentionat)si....adio Steaua!
)
N-am ce sa ma impac cu Toronto, ca nu-s certat cu el. Da'daca azi intra jegul la racoare, atunci 20 Mai o sa fie o zi sfanta pentru Steaua, ziua in care a renascut echipa!
Multumesc frumos. La fel simt si eu. Sper sa se schimbe patronatul echipei si sa vina un investitor serios. Si sa se schimbe toata echipa de conducere. Sa vina cineva macar decent si sa investeasca in echipa. Vreau performante in Europa. Hai Steaua!!!!!
"Nimeni nu va intelege niciodata de ce Ciobanul este singurul om din tara asta care a ales sa-si exprime gandurile cu voce tare, zilnic, pe toate canalele media. Unii il simpatizeaza pentru asta, altii il antipatizeaza. Sincer, eu nu stiu din ce categorie fac parte. Cu toate ca sunt cel mai bun prieten al lui. Imi zic mereu ca asa e el si ca nimeni nu-l poate schimba.
Nimeni nu va intelege niciodata de ce Ciobanul este singurul om din tara asta care da un telefon si repara viata unor oameni aflati in situatii delicate. Unii il indragesc pentru asta, altii gandesc ca o face pentru publicitate. Eu stiu insa de ce o face. Pentru ca asa simte. Asa e el si nimeni nu-l poate schimba.
Nimeni nu va intelege niciodata de ce Ciobanul este singurul om din tara asta care, fiind proprietarul unei echipe de fotbal, iese dupa unele meciuri si isi desfiinteaza proprii jucatori. Cine crede ca el nu constientizeaza faptul ca isi face singur rau astfel, se inseala. Problema lui e ca debordeaza de sinceritate. Intr-o lume mincinoasa si ipocrita, el zice adevarul mereu. Chiar si impotriva propriilor interese. Asa e el si nimeni nu-l poate schimba.
Poate cineva sa creada ca un om care nu a facut niciodata parte din structurile statului poate fi condamnat pentru complicitate la abuz in serviciu? Cu siguranta, nu. In schimb, toata lumea crede ca principalul motiv pentru care Gigi a fost inchis este pentru ca era prea des in prim-plan. E foarte posibil ca - fiind temperamental si usor de influentat - el sa fi dat destule declaratii iresponsabile. Declaratii care au deranjat, au enervat, au lezat. Dar vorbele nu lasa cicatrici. Si, pana la urma, dupa 23 ani de la Revolutie, un om isi pierde libertatea pentru ca vorbeste prea mult? Oare aici am ajuns?
Probabil ca e lipsit de importanta faptul ca de acest om depinde soarta celei mai iubite echipe de fotbal din Romania. Sau ca multi oameni care au nevoie de sprijin isi pierd sansa sa aiba si ei o viata normala. Este foarte important insa, ca un barbat se duce la inchisoare fara a beneficia de o judecata dreapta. Iar o mama, o sotie si trei fete asista neputincioase la acest simulacru. Si plang.
Sunt convins ca Ciobanul va castiga impotriva Romaniei la CEDO. Asa cum sunt convins ca 5 e mai mare ca 3. Dar cineva poate impiedica procesul asta absurd. Cineva poate indrepta o grava eroare judiciara. Cineva poate reinstaura democratia intr-un stat care tinde sa se transforme intr-unul politienesc. Numele lui e Traian Basescu si e Presedintele Romaniei."
http://www.facebook.com/Mihai.Stoica.583/p...522817374431551
Restul, e can-can.
Un penal ia apararea unui alt penal!
"Nimeni nu va intelege niciodata de ce Ciobanul este singurul om din tara asta care a ales sa-si exprime gandurile cu voce tare, zilnic, pe toate canalele media.
(Pt ca mass-media se uita in gura lui. Daca nu sti asta, Meme Stoica, atunci esti un bou. Si nu te fa ca ai uitat cum interlopul becali cauta atentia cu luminarea...Nimeni nu va intelege din nimeni care nu vrea sa inteleaga...cine vrea, intelege, nu este prea greu, nesimtitule...omule fals...imi este sila de tine Meme Stoica!)
"Nimeni nu va intelege niciodata de ce Ciobanul este singurul om din tara asta care da un telefon si repara viata unor oameni aflati in situatii delicate."
(pentru ca nu a muncit in viata lui pt bani...nu le stie valoarea...de-aia Isus a zis ca nu conteaza cit donezi ci ce procentaj din munca ta donezi...de-aia pt unii 100 de lei e donatie mai valoroasa decit un million dat de vreunul ca becali...daca nu sti asta atunci, Meme Stoica, esti un bou. Vreau sa stiu cit a donat Becali inainte sa puna labele jegoase pe Steaua...tu sti suma Meme Stoica sau nimeni nu va intelege niciodata hahahah pt ca acea suma donate inaine sa fie cine a ajuns...a fost ZERO!)
Nimeni nu va intelege niciodata de ce Ciobanul este singurul om din tara asta care, fiind proprietarul unei echipe de fotbal, iese dupa unele meciuri si isi desfiinteaza proprii jucatori."
(pt ca este nesimtit...vede oamenii in angajati/sclavi sau nefolositori...alte categorii de oameni pt el nu exista. Dar te inseli Meme Stoica, Becali e ca restul de patroni, chiar ieri Niculaie de la Astra si-a jignit jucatorii asta dupa ce Astra a fost echipa #2 in Romania tot turul...Si Negoita de la Dinamo si-a jignit jucatorii cind a spus ca are alti 30 gata sa vina...si Copos de la rapid si-a jignit jucatorii, chiar penal...deci Meme Stoica, daca nu sti asta, esti un bou. Cum iti permiti lepro sa prezinti niste falsuri? Iti crezi cuvintul asa de puternic incit nu mai trebuie puricat pina la ultima virgule? Vezi ca ai luat apucaturiile de nebun ale lui becali...poate ii iei si soarta daca nu te opresti acuma...)
,
"Iar o mama, o sotie si trei fete asista neputincioase la acest simulacru. "
(au asistat, fericite nu neputincioase, la facerea averii...nu le-am auzit sa faca git atunci. Tu le-ai auzit Meme Stoica? Masa trebuia sa il educe pe nenorocit ca nu este correct, legal, ori bine, sa furi, sotia trebuia sa il educe ca familia nu merita despartita nici pt un munte de bani si copii trebuiau sa il educe ca le face subiect de misto intre colegi purtarea parintiilor...toti au tacut atunci si s-au bucurat cind in loc de tramvai mergeau cu dracu stie ce masini scumpe mergeau...e, acuma sa suporte conseciintele. Furatul e misto pina esti prins...e business, este descurcareala, este desteptaciune dar...odata prins cu mitsa-n traista (sau mitsa-n genunchi in cazul tau, tu fiind mitsa), asta, e, taci si platesti ori te vaiti ca o nesimtita..ori il lasi pe unul ca Meme Stoica sa se vaite pt tine.)
"toata lumea crede ca principalul motiv pentru care Gigi a fost inchis este pentru ca era prea des in prim-plan."
(faptul ca populatia este needucata in alea legale...faptul ca prostia este mai comuna la romani decit la ciinii romaniilor...asta nu este o scuza pt criminalul de Becali sa fure ori pt sclavii lui sa vina sa se prostitueze in numele prostiei poporului...majoritatea nu stiu exact ce a facut becali si de ce a primit 3 ani dar cum am zis, nu toti suntem judecatori ori trecuti prin tribunale...deci nu toti vom intelege exact de ce se intimpla ce se intimpla. Eu personal nu inteleg de ce il aperi pe becali, un om nenorocit...nu intelegi ca asta iti va fi cartea de vizita pe veci? Si cind vei crapa o sa zica ziarul "Meme Stoica, cel ce a scris chestia aia umilitoare in apararea lui becali, cel ce a murit in inchisoare...asta se va zice de tine Meme Stoica...trezeste-te dobitocule...Orice vei reusii in viata, vei fi mereu asociat cu Meme Stoica cel ce I-a luat aparare interlopului becali...tu chiar esti prost? Daca aveai 80 de ani intelegeam...nu mai ai mult de trait, ce conteaza ce zice lumea dar asa...vrei sa te pui si sa iti pui familia, in aceasi situatie in care si-a pus-o becali, lui si clanului lui? Loialitate desavirsita...nimic mai minunat cu exceptia cind este aratata celor ce nu o merita si daca nu sti asta, Meme Stoica, esti un bou.)
"dupa 23 ani de la Revolutie, un om isi pierde libertatea pentru ca vorbeste prea mult?"
(Well...putea sa taca si sa isi lase avocatii sa vorbeasca...dar sti cum sunt procurorii...niste nenorociti domle, vor ei sa stie totul in amanunt...Dar oricum Meme Stoica, zdreantsa Romaniei, Becali a primit numai 3 ani pt ce a vorbit ca daca era sa il pedepseasca pt ce a facut lua cel putin 258 de ani de puscarie cu gratiere posibila numai dupa ispasirea a jumate din pedeapsa...taci si zi mersi ca ati avut judecatori prosti...)
"Cineva poate reinstaura democratia intr-un stat care tinde sa se transforme intr-unul politienesc."
Meme Stoica...dreptul jigodiilor de a fura pina le vine rau, si de a-si bate joc de restul ca nu stiu/nu vor sa fure ca el, si de a se crede deasupra tuturor numai pt ca are bani...acest drept nu exista in nici o constitutie. Stat politienesc ar fi fost sa il lege pe patronul tau nenorocit fara judecata...dar l-au legat dupa cite condamnari venite dupa citi ani? 99% din populatia Romaniei ar fi fost legala de mult numai pt un sfert din acuzatiile aduse lui becali...jigodia a avut parte de toate avantajele conferite celor cu bani...si tu sa indrasnesti sa il prezinti ca victim...esti un nesimtit si te scuip! Si daca il gratiaza pe interlop il scuip si pe Basescu cit e el de presedinte! Renunt la cetatenie si vin in fata consulatului cu banner "Romania's President peed on Romania's laws."