FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Viitorul 2-5 (1-4)

«19101112»
LDS19.05.2013 22:39
Becali a incercat să parasească tara după meciul cu Viitorul! Politia l-a oprit pe aeroport

HOPA! :D

Era bine daca citai si sursa acestei stiri. Nu de alta, da' chiar ma faci sa fiu fericit si sa ma simt bine.

In alta ordine de idei, o persoana poate cumula mai multe condamnari cu suspendare, daca faptele pentru care a fost condamnata au fost savarsite inaintea primei condamnari cu suspendare. Cel putin asa stiu eu...

axl19.05.2013 22:40

Dar i se interzisese parasirea tarii? Ca nu stiam de asa ceva. Si daca nu avea interdictie, pe ce temei l-au oprit?

Eu sper ca nu avea interdictie de a parasi tara si ca a fost oprit abuziv. Asta ar insemna ca maine se pregateste ceva palpabil. Si mai sper ca asa sa gandeasca si el, ca sa aiba o noapte de penitenta si rugaciune in palatul lui aurit.

SteauaToronto19.05.2013 22:45

stiri cancan via Adrian la minut...ciobanul nu avea interdictie si el a fost achitat, acuma asteapta doar confirmarea....din pacate eu nu cred va intra la dosarul asta, poate la altul....la ceilalti treaba e ca 99 % vor intra....le vine randul la toti, usor asa, dar le vine randul.

Adrian19.05.2013 22:50

Stirea a aparut pe Prosport prima data. Acum e si pe onlinesport si pe gsp.

Ultima ora: Becali a incercat sa fuga din tara. Politia l-a oprit pe aeroport si risca inchisoarea intr-un nou dosar

Scris de Onlinesport.ro in data de 20 Mai 2013, ora 00:25

51 0

Ciobanul a incercat sa paraseasca Romania, duminica seara, imediat dupa meciul Steaua-Viitorul Constanta, cu putine ore inaintea verdictului pe care il asteapta din partea Curtii Supreme in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Istoric: Vedeti aici istoricul Dosarului sechestrarii de persoane in care Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

UPDATE: Ciobanul a fost retinut ca urmare a unui mandat emis intr-un nou dosar deschis pe numele sau. Este vorba de Dosarul Avicola Iasi in care este acuzat de inselaciune. Procurorii l-au adus pe Becali cu mandat de retinere si patronul Stelei a dat deja primele declaratii. Becali a primit asadar interdictie de a parasi tara in Dosarul Avicola Iasi, anunta postul RTV.

Becali s-a indreptat spre aeroport imediat dupa terminarea meciului din Ghencea si a intentionat sa decoleze spre Israel la bordul unui avion privat inchiriat de la Ion Tiriac.

Politistii de frontiera l-au impiedicat insa pe Becali sa se urce in avion si acesta a fost obligat sa se intoarca.

Potrivit unor surse judiciare Becali va fi dus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie unde va fi ceruta schimbarea sentintei cu suspendare pe care acesta o are in pedeapsa cu inchisoare.

Cum Becali este deputat in Parlamentul Romaniei, latifundiarul din Pipera nu poate fi retinut pe loc de procurori fiind nevoie de un aviz din partea colegilor de legislativ. Cu toate acestea, daca Becali primeste o condamnare cu executare acesta va fi trimis dupa gratii.

Pe surse, RTV anunta ca Becali a incalcat interdictia de a parasi tara fara a anunta autoritatile judiciare. In aceste conditii Becali va fi readus in fata completului de judecata in Dosarul sechestrarii de persoane unde patronul Stelei a primit o condamnare cu suspendare. Procurorii vor solicita schimbarea pedepsei din inchisoare cu suspendare in inchisoare cu executare.

Israel, tara in care Becali intentiona sa ajunga in aceasta noapte, nu are acord de extradare cu statul roman.

Revenim cu detalii. Stire in curs de actualizare

http://www.onlinesport.ro/fotbal/Liga-1/st...port-nid-85890/

Stiu, toronto, ca iti doresti sa nu fie asa, dar este.

Zilele jegului in libertate sunt numarate. Puscarie scrie pe el!

Steaua LIBERA! Traiasca Steaua! Cu clanul jegos si cu toti acolitii lor la puscarie!

Alexandru H.19.05.2013 22:50

Sa-i aresteze odata si pe el, si pe MM, ca am chef intr-o saptamana sa ma bucur pe stadion. :D

Adrian19.05.2013 22:58

Pizdele din presa o dau ca nu-i moral ce s-a intamplat.

Se pare ca procurorii l-ar fi jucat pe fraier, deschizandu-i acest nou dosar tocmai pentru a-l tine aici in tara cand se da sentinta la dosarul mapn. Fraierii de la RTV o dau ca e legal dar nu e moral, de parca justitia ar trebui sa joace corect cu infractorii. JENANT! Ciobanul a platit bine prin presa.

Cica jegul a vorbit cu o reporterita, ca cica e acasa acum dar nu vrea sa confirme sau sa infirme cele intamplate.

FIX EL! :))

E clar, e gata tot!

SteauaToronto19.05.2013 22:58

HOLY **** E CHIAR ADEVARAT ! ba daca intra asta la bulau ma impac cu Adrian si beau 10 butoaie de bere !

Adrian19.05.2013 23:01

NU DACA, BA!

E terminat, sunt sigur de asta. Am simtit-o tot anul. Am prevazut-o. Partea intunecata m-a ajutat sa o vad. Ahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahah

Toronto iti trimit eu 10 butoaie!

biku00719.05.2013 23:04

E clar, exista Dumnezeu!!

becali.jpg

Adrian19.05.2013 23:15

A inceput....

tumblr_m8bbwasd3k1rcma7no1_500.gif

DanielT19.05.2013 23:56

Dupa declaratiile lui Reghe ma gandesc ca oieru' a facut totu' de capul lui . Si pare simplu ...

L-a gasit pe jegu' de doru bratu si gata .

vlad20.05.2013 05:02

A fost bine ca sa nu fie rau.

SS Lazio20.05.2013 05:11

Ultima "aroganta", ultimul blat inainte de parnaie...

De azi 20 de mai, Steaua va fi libera!

steauachicago20.05.2013 05:27

Unde a fost mah blat? Steaua abia a batut pe U Cluj dupa ce aia toata iarna nu stiau daca or sa aiba 11 jucatori...nu a batut pe Otelul...de Rapid si petrolul nu mai vorbim...Steaua este un zero barat foarte, foarte bine antrenat fizic. De-aia au luat campionatul ca celelalte echipe e vai de mamele lor...Nu cred ca a fost blat...Steaua pur si simplu nu are rezerve si acuma de cind au luat campionatul nu au nici motivatie care mai ajuta cind e lipsa de talent. Bine ca au batut pe Dinamo ca altfel faceam ceva pe titlul lor. Asta este valoarea Stelei, 5 goluri primate acasa de la cineva hotarit...cam ceva asemanator cu Brasovul, nu? Vasluiul, ambele in tur...Sttutgart acasa...cind jucam cu cineva care ori e bun ori ne uraste e vai de noi.

In alta ordine de idei ma bucur imens ca a batut Viitorul lui Hagi...au intrat toti anti-stelistii la balamuc de furie hahahahha...mai ales aia inaripati din ghiulesti mai ales ca au zis toata saptamina ca va fi blat :)

Stiu ca a jucat Steaua 2 nu aia originala, nu trebuie sa imi amintiti...nici ce ce frumos au jucat in cupa cu super-echipa Chiajna...deci nu a fost blat. Ar fi fost misto sa fie dar din pacate Steaua...uitati-va la Tanase...aia este Steaua. Sper sa plece Lato si Chipciu pina ii strica Tanase si Tatu si pe ei....

Harald20.05.2013 08:21
ma impac cu Adrian si beau 10 butoaie de bere !

Ar fi o zi istorica, creditorul la puscarie si Alex se impaca cu Adrian. :)

Adrian20.05.2013 08:28

N-am ce sa ma impac cu Toronto, ca nu-s certat cu el. Da'daca azi intra jegul la racoare, atunci 20 Mai o sa fie o zi sfanta pentru Steaua, ziua in care a renascut echipa!

Arsenal1886Steaua194720.05.2013 09:49

Ar fi bomba! Sa plateasca ciobi toate magariile facute. Ce bine ar fi sa scape Steaua de clanul fecali ... dar tare imi e ca nu scapa chiar daca intra ciobanu la bulau.

Adrian20.05.2013 09:56

Dupa ce jegul va fi condamnat, familia lui va parasi tara. Nu vor risca sa ramana aici si sa isi piarda toata averea. Vor lua tot ce vor putea lua si se vor muta. Steaua nu o pot muta nicaieri.

besliud20.05.2013 10:14

A fost sau nu blat, concluzia finala este ca a fost o mizerie de meci, cu niste tentative de jucatori fara valoare si continuat dupa meci in conferinte de Prodanca, care a tinut sa ne explice ce mare jucator este Rocha! :puke:

Respect Galeria SUD! A fost singura galerie care a scandat importiva blatului si apoi au parasit in forma de protest stadionul!

rtj20.05.2013 11:49
A fost sau nu blat, concluzia finala este ca a fost o mizerie de meci, cu niste tentative de jucatori fara valoare si continuat dupa meci in conferinte de Prodanca, care a tinut sa ne explice ce mare jucator este Rocha! :puke:

Respect Galeria SUD! A fost singura galerie care a scandat importiva blatului si apoi au parasit in forma de protest stadionul!

Am si eu o intrebare, fara nicio caterinca. Tu ai ramas pe stadion pana la sfarsit sau ai plecat?

Banuiesc ca ai fost la meci.

clausblaus20.05.2013 11:58

Blat-neblat,noi o sa trebuiasca sa mai asteptam,mult si bine,pana cand justitia va deveni una corecta,impartiala,asa cum ar trebui sa fie!

Lucrurile,chiar si cele mai evidente,se dovedesc cu greu in tarisoara asta.O sa ajungem de pomina in lume......nu ca n-am fi deja cat de cat cunoscuti.

besliud20.05.2013 14:25

Avand in vedere ca eram 5 persoane, a trecut ceva timp pana ne-am hotarat sa plecam! De vina a fost Rusescu si Adi Popa! :D Daca nu intrau ei probabil plecam in minutul 47 :P

rtj20.05.2013 14:48

Si daca intrau ei pe teren insemna ca nu mai era blat?

besliud20.05.2013 15:02

Eu am crezut ca prima repriza le-a dat prilejiul de a da cateva goluri si in a doua repriza, chiar am crezut ca Reghe o sa-i ia la ****** si va fi alta repriza! Eu la golul 3 chiar nu am inteles de ce Gardos pur si simplu la lasat pe ala sa traga! Sincer chiar am crezut ca la pauza vor vorbi intre ei si o sa-si dea seama ca cioara este prea alba! Oricum rti sti si tu ca una este sa vezi meciul de pe stadion, si alta este sa-l vezi la TV!

PS: Atat eu, cat si ceilalti spectatori am fost pe stadion sa vedem un meci spactaculos! Indiferent daca era 3-10, daca era un meci deschis era ceva frumos!

stelist24/2420.05.2013 18:57

Ciobanul: "3 ani mi se pare cam mult pentru blatul cu Viitorul"

«19101112»