FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 1-1 (1-0)

«123456»
Lorimer14.04.2013 22:02

E posibil ca Rocha sa fi fost delasator la antrenamente si sa se fi autoexclus din cauza asta. Calitati de varf de calitate chiar are.

mountytoma14.04.2013 22:21
Bai, singurii doi jucatori de care tre' sa va luati sunt Tatu si Tanase, astia doi sunt buretii ciobanului.

Veniti aici si postati ca Rusescu si Adi Popa sunt nulitati? Urat, exact ca spurcatul!

nimeni la meci-vinde-pleaca-mori-guie-migi-mache-teia-Meme-mitica-mafia-anamaria-clanulbecali! :D

perfect de acord cu ultima fraza. insa cu inceputul, nu prea sunt de acord. am uitat sa spun de tatarusanu care a stat la gol mai ceva ca fecioara in asteptarea ciocanului, si de chiriches care a ferit capul la golul ciorilor, ca sa nu faca buba. buba tot a facut din pacate, mai tarziu ...

Adrian14.04.2013 22:22

Pentru tigani, bricheta a devenit cea mai la indemana scuza.

Pregatiti-va sa mai vedeti multe incidente din astea, multa vreme de acum inainte. Pentru ei e mult mai usor sa zica ca au fost furati pe la comisii decat sa recunoasca ca n-au valoare. Daca se intampla sa conduca Steaua cu 1-0, puteti fi siguri ca marii aristocrati tuciurii ar fi intrat pe teren pentru a intrerupe meciul.

Apoi, dupa ce ar fi pierdut din nou cu 3-0, s-ar fi dat mari razboinici, furati de toti nasolii, singuri impotriva tuturor, etc.

O echipa de tot rahatul, cu suporteri de tot rahatul.

Daca nici Reghe nu a dovedit ca este un antrenor bun anul trecut pana sa vina la Steaua si dupa ce a venit, atunci propun sa-l angajeze oierul pe Magiun Barbu sau pe Victor Piturca. Vroiati sa castige Cupa UEFA ca sa spuneti ca este un antrenor cat de cat acceptabil? Orice antrenor greseste in unele momente. Cat despre marele Rocha fac pariu cu toti sustinatorii lui ca daca juca tot returul titular tot nu mai dadea un gol. Tanase=Rocha=Tatu, ca si valoare (parerea mea).

Reghe nu a dovedit absolut nimic. Bai, baieti, stati un pic ca nu s-a terminat sezonul.

Reghe nu a dovedit nimic. In Cupa UEFA a dovedit ca a avut noroc. A cazut intr-o grupa cu 3 echipe de valoare cel mult medie, dintre care doua nu prea au fost interesate sa joace. Iar a treia, Stuttgart, a cam dat cu noi de pamant.

Cu Ajax au fost penaltyurile si executiile individuale ale jucatorilor.

In Cupa Romaniei...

In campionat intr-adevar echipa a avut un parcurs perfect. Dar vorbim aici de unul dintre cele mai murdare campionate din lume. Nu cred ca e vreunul dintre voi gata sa bage mana-n foc ca anul asta nu a fost randul Stelei la campionat. Ia uitati-va ce echipe sunt pe locurile 2 si 3 si 4. Astra, Pandurii, Petrolul.

dinam0, Rapid, Vaslui si CFR pe 5,6,7,8. Asta nu vi se pare suspect?

Lasand la o parte acest aspect, hai sa ne uitam la cum a jucat echipa. Tactic nu s-a prea vazut niciodata nimic. Echipa a castigat in majoritatea timpului datorita executiilor individuale ale jucatorilor: Rusescu, Rocha, Chipciu, Adi Popa, Chiriches, etc.

Cautati va rog si aratati-mi un exemplu prin care echipa a castigat tactic un meci. Veti gasi foarte putine. In rest a luat goluri din faze fixe, reprofilari peste reprofilari(multi jucatori nu mai sunt in forma din cauza acestor reprofilari, asta sa o stiti), in teren au fost bagati jucatori pe pile sau telefoane...

Mie toate astea imi spun ca Reghe nu e antrenor mare.

Cat despre marele Rocha fac pariu cu toti sustinatorii lui ca daca juca tot returul titular tot nu mai dadea un gol. Tanase=Rocha=Tatu, ca si valoare (parerea mea).

Pai vezi, problema e ca nu a jucat. Si nimeni nu poate explica de ce. Ca doar omul a dat 10 goluri. Daca intr-adevar juca tot returul si nu facea nimic, atunci puteam sa spunem si chiar spuneam toti despre el ca e o petarda. Dar asa nu avem cum sa stim. Pentru ca omului i-a fost interzis accesul in teren de catre ciobanul infractor fix intr-o perioada in care marca la foc automat. Si, culmea, a fost inlocuit cu o petarda adevarata, Nikolic, care de cand a venit la Steaua, nu a facut altceva decat sa faca echipa de rusine atat in teren cat si in afara lui.

Cat despre Tatu, asta n-a fost niciodata fotbalist. Am impresia ca i-o trage lu' MM, altfel nu-mi explic de ce e inca la echipa. Probabil i-o trage bine lu' MM pe la spate iar asta ii tot zice lu' infractor ce fotbalist bun e tatu. Ca oricum ciobanul nu stie diferenta dintre un fotbalist bun si unu' rau. El se pricepe doar la oi.

p.s. Nu cred ca Rocha e delasator la antrenamente. Daca era asa, reghe nu l-ar fi adus cu el de la chiajna.

Lorimer14.04.2013 22:29

Inca de atunci stia de fazele cu ciocolata ascunsa sub pat... Dar, ce logica ar fi sa-l treci atunci pe linie moarta daca reusea sa marcheze des? Ori pentru Reghecampf, ori pentru Becali...care era logica?

Reghecampf e antrenor promitator pentru ca a adus cu el disciplina...dar acel tip de disciplina in care jucatorul este respectat, nu politia si teroarea lui Piturca. A inteles importanta studierii in detaliu a pregatirii fizice, a inteles de ce alergatul in zapada trebuie sa ramana la vremea lui Teasca sau Nereo Rocco. Echipa a castigat in campionat pentru ca si-a dominat fizic adversarii...si a compensat cu asta si minusul de tehnica fata de cei de la Ajax.

Adrian14.04.2013 22:38

Asta cu ciocolata e o scuza ... rapidista, ca sa zic asa. Daca te antrenezi cum trebuie, nu te rupe o ciocolata, asta garantez eu. Ca si eu mananc ciocolata(nu in prostie, intr-adevar)si fac un sport mult mai dur ca fotbalul. Daca rezist eu, sigur rezista si baietii aia.

Reghe l-a adus pe Rocha pentru ca da goluri si, probabil, si pentru ca era omul lui, la fel ca Szukala.

Eu cred ca nu e agreat pentru ca nu e omul verilor. Cred ca mutarea lui Iancu in Ghencea fusese planificata de luni bune iar forma buna a lui Rocha i-a deranjat pe veri. Ca ei se gandeau ca Iancu vine direct titular, langa Rusescu. Asa cred eu.

Iar Rocha, cu golurile lui, le-a dat planurile peste cap. Despre cioban stiti foarte bine ca e prost si pune botul la tot ce spun cei din jurul lui. E destul sa fi zis unul din verii infractori ca Rocha e gras sau ca nu fuge sau ca nu sta cum trebuie in teren si gata.

Da, Reghe e antrenor promitator. Aici sunt de acord. Mi-a placut de el cat i-a lasat pe jucatori sa joace, sa faca ce stiu ei mai bine, cand i-a lasat pe Rusescu si Chipciu sa traga de la distanta, cand l-a lasat pe Rocha sa marcheze, cand l-a lasat pe Chiriches sa iasa cu mingea la picior, etc. Astea mi-au placut. Nu mi-a placut, insa, ca nu a tinut-o tot asa. Pentru mine, daca raspunzi la telefon in timpul meciurilor, e clar ca nu esti antrenor bun.

Eu n-am nimic cu Reghe si nici cu jucatorii. Nici cu Tanase, tatu, etc. Eu zic doar ce vad si le doresc la toti numai bine. M-as bucura enorm ca Reghe sa scape de infractorul suspendat si sa ajunga cel mai bun antrenor roman din toate timpurile.

Din pacate, daca va mai ramane mult pe langa infractori, nu cred ca va reusi sa nu devina infractor la randul lui. Oricum deja se vorbeste despre el c-ar fi vandut meciuri atat ca jucator cat si ca antrenor. Asta n-are cum sa-l ajute.

LDS14.04.2013 22:42
Eu cre'ca a facut bine. Daca Iancu dadea gol la ultima faza, ar fi fost SENZATIE! :D

Nici pe departe, Lari. Sa stai ca prostu', acolo, pe banca, sub ploaia de flegme si sub amenintarea pungilor cu urina nu e nimic de laudat, de aplaudat sau de invidiat. E la fel ca la zoo, nu bagi mana printre gratii la cimpanzeu sau la crocodil, ca n-o sa te consoleze nimeni pentru ce ai sa patesti. Si chiar daca nu bagi mana printre gratii, insa te scuipa o camila dintr-un tarc alaturat, iarasi, e tot vina ta. Nu e vina animalului, in niciun caz...

SENZATIE ar fi fost ca Reghecampf sa scoata echipa de pe teren, sa se fi suit in autocar si sa fi plecat acasa. Fara sa mai intrebe arbitrul, observatorul, pe Nea Mitica, pe Nasu' sau pe Traian Basescu. SENZATIE ar fi fost ca Steaua sa fi fost sanctionata dupa aceste incidente si sa fi pierdut meciul cu 3-0. Desi imi e tare greu sa cred ca s-ar fi intamplat asta, chiar si in tigania in care traim sanctiunea ar fi fost viceversa. Unde mai pui ca chiar si in cazul in care am fi pierdut noi meciul cu 3-0, nu ar fi contat cu nimic in economia campionatului. Insa am fi intors inapoi o mare flegma catre animalele alea...

mountytoma14.04.2013 22:44
...Cea mai frumoasa galerie.

Iau gol, arunca cu obiecte in teren. Daca-i intra in ochi bricheta aia sau daca-i exploda in fata...

Asa echipa, asa suporteri.

daca prostia e frumoasa, atunci rapidul are cea mai frumoasa galerie, de departe si greu de egalat...

pe lumea asta , sunt doua lucruri cu care e bine sa nu incerci sa te lupti: cu trenul care vine spre tine si cu prostia. e mai inteligent sa te dai deoparte...

Lorimer14.04.2013 22:45

Si Rocha, si Popa, si Rusescu par grasi. Nu i-am cantarit ca nu sunt eu doctorul Stelei. Dar am fost medic sportiv pentru putina vreme si stiu ca exista si posibilitatea unor probleme de asezare a greutatii.

Iancu e mult mai tanar, e tehnic, are viziune buna, e de preferat sa joci cu el...

Adrian14.04.2013 22:53

Sa stii ca la TV de multe ori foarte multi par grasi. Tin minte ca Bicfalvi mi se parea obez la TV. S-a intamplat insa sa il vad printr-un mall si omul chiar nu parea gras. Parea chiar firav.

Oricum, asta tine tot de antrenor. Daca sunt grasi, pune-i la program special. Intr-o saptamana, maxim 2, dau baietii 5 kile jos, daca trebuie. Sunt delasatori si nu vor sa se antreneze? Amendeaza-i! Daca le iei din bani, un, doi sar baietii sa faca cantarul.

Si mie imi place Iancu. E inalt, rapid, tehnic. Insa, daca il bagi in teren doar pentru ca trebuie, nu pentru ca merita, nu rezolvi nimic. Si cu Cristea s-a facut la fel si s-a dovedit a fi o greseala.

In schimb, cu Kapetanos s-a petrecut fix invers. Omul a fost tinut pe banca pentru ca toti credeau ca e petarda, s-a ambitionat si a devenit unul dintre cei mai buni stranieri care au jucat vreodata in Romania.

Iancu, la 18 ani, daca e bagat in echipa pentru ca trebuie si vede si el asta, nu o sa mai joace nimic. Ca o sa stie ca are pile si nu ii va mai pasa. Va fi tanase 2.

Lari14.04.2013 22:54
Nici pe departe, Lari. Sa stai ca prostu', acolo, pe banca, sub ploaia de flegme si sub amenintarea pungilor cu urina nu e nimic de laudat, de aplaudat sau de invidiat. E la fel ca la zoo, nu bagi mana printre gratii la cimpanzeu sau la crocodil, ca n-o sa te consoleze nimeni pentru ce ai sa patesti. Si chiar daca nu bagi mana printre gratii, insa te scuipa o camila dintr-un tarc alaturat, iarasi, e tot vina ta. Nu e vina animalului, in niciun caz...

SENZATIE ar fi fost ca Reghecampf sa scoata echipa de pe teren, sa se fi suit in autocar si sa fi plecat acasa. Fara sa mai intrebe arbitrul, observatorul, pe Nea Mitica, pe Nasu' sau pe Traian Basescu. SENZATIE ar fi fost ca Steaua sa fi fost sanctionata dupa aceste incidente si sa fi pierdut meciul cu 3-0. Desi imi e tare greu sa cred ca s-ar fi intamplat asta, chiar si in tigania in care traim sanctiunea ar fi fost viceversa. Unde mai pui ca chiar si in cazul in care am fi pierdut noi meciul cu 3-0, nu ar fi contat cu nimic in economia campionatului. Insa am fi intors inapoi o mare flegma catre animalele alea...

Imi place ca nu ti-ai pierdut instinctele de gentleman: la tiganeli, te ridici si pleci si-i lasi pe pacalici in troaca lor. :thumbsup:

De data asta, insa, mie unu' mi-ar fi placut sa-i invingem dupa revenirea de la vestiare: mi s-ar fi parut ca i-ar fi lovit fix acolo unde-i doare mai tare.

mountytoma14.04.2013 22:58

maestre, asta e cea mai tare postare citita de mine in cei noua ani de cand intru pe site-ul asta. te-as propune pentru premiul gazetarul sportiv al anului daca as putea! felicitari!

axl14.04.2013 23:11

Totusi e de neinteles pentru mine de ce a existat imbranceala aia dupa golul egalizator, intre jucatori. Sari indignat la bataie daca ai impresia ca a fost fault, hent, offside, ceva neregulamentar. Dupa mine golul a fost perfect valabil, iar reactia total nejustificata.

Lorimer14.04.2013 23:24

Eu cred ca jucatorii nostri au facut bine ca au revenit pe teren. Mie gestul din 2008 nu mi-a placut. Daca esti fotbalist ramai si joci in teren, nu astepti victorii la comisii. Ramai si joci din respect pentru sport, pentru echipa adversa (jucatori, nu club sau fani), din respect pentru proprii fani.

Referitor la situatia lui Rocha, mie imi pare rau pentru el. Dar cred ca a avut si ghinionul sa vina exact in momentul in care la Steaua lucrurile au inceput sa se-ndrepte din punct de vedere fotbalistic. Daca avea si el creditul pe care l-a avut Dayro spre ex., sau altii, sigur ar fi marcat foarte mult.

Eu zic ca Iancu trebuie bagat titular inca de acum. Pana prin anii 90 juniorii talentati debutau inca de la 17-19 ani...acum deja sunt tinuti pe banca la 22 chipurile ca nu sunt copti si trebuie sa joace ala mai experimentat desi limita aluia e evidenta. Asa ii dezvolti calitatile si aia ii dai tupeu, bagandu-l titular...ca si Adi Ilie acum 20 de ani. Pacat ca lui Florentin Matei, care are o tehnica sclipitoare nu i s-au dat sanse deloc...pacat ca antrenorii de la noi sunt fricosi...

SteauaToronto14.04.2013 23:56
Totusi e de neinteles pentru mine de ce a existat imbranceala aia dupa golul egalizator, intre jucatori. Sari indignat la bataie daca ai impresia ca a fost fault, hent, offside, ceva neregulamentar. Dupa mine golul a fost perfect valabil, iar reactia total nejustificata.

Iti spun eu de ce ca tiganii au cazut fizic si stiau ca sunt sanse mari sa piarda meciul...de fapt asta era sa se si intample la ratarea lui Iancu...cred ca ce iesea daca dadea gol pustiul ala...in fine ce s-a intamplat astazi in giulesti reprezinta imaginea acestei etnii...de la cerseala de la inceput (UEFA HELP US) si pana la gestul cu lovirea lui Chiriches....T I G A N I E

steaua_e_viata_mea14.04.2013 23:58
Sa speram ca in seara asta iesim victoriosi dar sa stiti ca ne asteapta un meci greu. Sper sa ma insel dar Romania m-a invatat sa fiu sceptic ... parca vad ... interuperi interminabile, faulturi acordate la cel mai mic contact, trageri de timp, faulturi dure la care nu se acorda nici macar galben si nu in ultimul rand un arbitru care sa strice meciul cu penaltyuri aiurea si cartonase rosii.

Sper din suflet sa ma insel.

Hai Steaua !

Hmm, cam asa a fost din pacate.

DanielT15.04.2013 01:52

Nu stiu daca ati inteles sau nu , dar gunoierii erau foarte fericiti daca pierdeau meciul la masa verde cu 3-0 . De fapt , dupa golul egalizator al Stelei ei asta isi doreau . Tocmai pentru a nu fi batuti din nou pe final . Ce sa le ceri tiganilor ? Pe un stadion plin numai cu tigani vezi doar flegme si urina zburand din tribune .

vlad15.04.2013 05:19

Dupa Nastase-4 case il avem si pe Tanase - 4 clase. Pai Claudiu Raducan pare Einstein pe langa Dodel.

Ana Maria Prodan ne povestea mai demult ca Reghe are picioarele scurte , centru de greutate jos si mataranga cat un picior de bebelus.E posibil sa fie iluzie optica . Daca pui mataranga langa doua picioare scurte normal sa zici ca ai in fata un trepied. Am divagat putin pentru a face trecerea la Tatu. Exista o asemanare intre Tatu si Reghe si din acest motiv ar putea fi preferat brazilianul in primul 11. Tot mic , picioare scurte, centru de greutate jos dar cu un mare atu fata de Reghe, in afara matarangii Tatu mai are si creierul plasat intre picioare.

Virgil15.04.2013 07:41
Dupa Nastase-4 case il avem si pe Tanase - 4 clase. Pai Claudiu Raducan pare Einstein pe langa Dodel.

Ana Maria Prodan ne povestea mai demult ca Reghe are picioarele scurte , centru de greutate jos si mataranga cat un picior de bebelus.E posibil sa fie iluzie optica . Daca pui mataranga langa doua picioare scurte normal sa zici ca ai in fata un trepied. Am divagat putin pentru a face trecerea la Tatu. Exista o asemanare intre Tatu si Reghe si din acest motiv ar putea fi preferat brazilianul in primul 11. Tot mic , picioare scurte, centru de greutate jos dar cu un mare atu fata de Reghe, in afara matarangii Tatu mai are si creierul plasat intre picioare.

Tatu e preferatul Ciobanului.

Altfel Steaua a dovedit in acel meci, ca e o echipa cu caracter. Lovirea lui Chiriches cu un obiect care parea sa fie indesat si greu, precum si ploaia de monede, sticle si brichete, aparuta din senin la executarea cornerelor, constituiau suficiente motive pentru a nu mai relua jocul. Si ca un facut, ploaia aceea de monede, sticle si brichete, s-a transformat intr-o ploaie veritabila. Parca pentru a-i sanctiona pe acei suporteri prea naravasi. Divinitatea a fost de partea noastra.

Lorimer15.04.2013 08:45
Nu stiu daca ati inteles sau nu , dar gunoierii erau foarte fericiti daca pierdeau meciul la masa verde cu 3-0 .

Ca de altfel si circarul sef care se maimutareste de ani de zile pe banca Stelei.

Harald15.04.2013 10:07
in fine ce s-a intamplat astazi in giulesti reprezinta imaginea acestei etnii...de la cerseala de la inceput (UEFA HELP US) si pana la gestul cu lovirea lui Chiriches....T I G A N I E

Sa fim seriosi, protestul jucatorilor nu este o cerseala, ci un act de curaj, a-ti cere drepturile arata ca nu faci parte din multimea care sta cu capul plecat. Oricare dintre noi, daca nu ne-am primi salariile mai multe luni si nu am putea plati facturile, am fi la fel de nemultumiti.

Kreator15.04.2013 11:54

Galeria rrapidului si-a etalat din nou adevarata fata, murdara, primitiva, salbatica.

Si in general toti spectatorii rrapidisti, de la peluza sau tribune.

Si imi amintesc ca in sezonul in care Steaua a eliminat rrapidul in sferturile de finala ale Cupei UEFA galeria rrapidului a primit titlul oficial de :

Cea mai frumoasa galerie.

Ei bine, in acel sezon galeria rrapidului a cantat timp de 90 de minute la meciul Steaua - Rapid:

Mireeel Raadooooi

Sa-mi bag *****-n mortii tai

Galeria rrapidului, dupa acelasi meci a aruncat cu scaune rupte in jucatorii stelisti care faceau tutul de onoare al stadionului.

Mergand pe acelasi principiu, mitica d.ragomir ar trebui sa le dea iarasi titlul de cea mai frumoasa galerie rrapidistilor.

Ca si atunci, il merita din plin!

besliud15.04.2013 12:23

Aceste gesturi sunt incalificabile si cineva trebuie sa ia masuri! Si la meciul tur a trebuit sa stau pe primul rand sa nu primesc un pahar cu pisat in cap, binenteles ca nimeni nu sa sesizat si tot ei sunt aia care se vaita ca sunt clubul cu cele mai aspre amenzi din Liga 1!

Lorimer15.04.2013 13:40

serios acum, acolo chiar zboara cu pisati? aia vin cu pisat de-acasa sau se pise pe stadion? Stiam de scuipati, dar de-asta chiar nu stiam :)

besliud15.04.2013 15:41

Mane la meciul tur au stat la inelul superior si in paharele de carton pe care le cumparau cu suc, apa, le umpleau cu urina si aruncau! Si la meciul cu Dinamo sa intamplat ceva asemanator, doar ca aia aruncau cu scaune!

MoWeed15.04.2013 16:06

Tiganul tot tigan ramane.

Astia trebuie educati cu forta. Da' cu cine? Cu Jandarmeria inapta sa dea sanctiuni pentru vinovati (ei se pricep numai la interventiile "in forta" si la amenzi pentru o peluza/tribuna intreaga)? Cu oficialii din fotbalul romanesc care se comporta exact ca intunecatii din giulesti? Cu presa care lauda "farmecul vietii" si "comportamentul extraordinar al galeriei din Giulesti"?

Cum ar fi daca la fiecare gest de genul asta le-ar suspenda terenul 2-3 etape si indivizii sa fie sanctionati personal cu amenzi de 1000 de RON? Cred ca in cativa ani ar fi civilizati prin forta...

«123456»