FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 1-1 (1-0)

«1456»
Virgil17.04.2013 17:37

O ce veste minunata!

Presedintele AFAN, Dumitru Costin, a declarat că Rapid nu va primi licenta pentru a evolua in Liga I in sezonul urmator dacă Tribunalul Bucuresti nu aprobă vineri planul de reorganziare stabilit de creditori.

"Nici macar planul ala acceptat de creditori nu a fost respectat in trei luni de zile, este clară neplata drepturilor salariale deja puse in plan. Dacă nici astea nu sunt respectate, atunci nu vad de ce judecatorul ar aproba in instanță un plan care in trei luni de zile e faramite.

În consecință, adio licență, Rapid merge in Liga a II-a, in ciuda eforturilor pe care acesti jucatori minunati le fac. Raman fară jucatori, fară licență si este posbil să se ajungă si la faliment. Rapidul iși va pierde jucatorii dacă nu intelege că trebuie să-i platească", a afirmat presedintele AFAN, potrivit Mediafax.

SC FC Rapid SA are de achitat datorii in valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creante admis de adminstratorul judiciar in dosarul de insolvență.

Rapid a retrogradat ultima dată in Liga secundă la finalul sezonului 1988-1989.

sursa: Dolce.ro

florinon17.04.2013 17:58
Se pare ca Steaua va juca din nou fara suporteri in Giulesti. Motivul? Jandarmii nu permit intrarea pe stadion cu betele de la steaguri.

Apropo, jandarmii au sigilat inca de ieri stadionul, pentru ca nimeni sa nu introduca materiale pirotehnice.

asta e tare nu au permis intrarea pe stadion cu betele de la steaguri dar rapidistii aveau de toate si torte si steaguri si brichete , halal dreptate

rtj17.04.2013 18:27
asta e tare nu au permis intrarea pe stadion cu betele de la steaguri dar rapidistii aveau de toate si torte si steaguri si brichete , halal dreptate

Hai sa fim corecti, nici noi nu i-am lasat pe mall arena, si nici pe caini, nici pe vasluieni etc. S-ar putea sa fi fost o razbunare de-a lor pentru felul cum i-am primit in tur.

SteauaToronto17.04.2013 23:51

pai poate au bagat si steagurile in fund.

besliud18.04.2013 08:27

Pai nu au venit ei in tricourile alea de zici ca erau dricurile de la Stoica funerare? :))

Virgil18.04.2013 11:54

Ultima bomba! Cica golul lui Bourceanu a fost marcat de Abrudan! Pai el a tras la poarta sau Bourceanu? Doamne, cati cretini mai sunt pe lumea asta!

kla200518.04.2013 13:32

Eu nu mai am cuvinte...nu sunt eu fanul lui MM Stoica, da' nu inteleg de ce a fost el pedepsit...

Apoi: Al. Tudor, un arbitru las care a continuat un meci in care tzi...au aruncat cu: scaune, pietre, brichete, tot felul de obiecte timp de 10-15 minute, jucatorii au fost loviti, iar el a stat ascuns...el trebuia sa arbitreze acum si am impresia ca i-a fost frica si a fost delegat Coltescu. Alt las! Nu se poate sa continui un meci in care se arunca petarde in jucatori, pietre, brichete, etc!!!

Singurul cu "oo" dintre arbitri a fost Deaconu care a avut curajul sa NU continue o asemenea mascarada de meci

Si ce meci a fost, tzi...au stat numai cu fundul in poarta (ca javrele pe vremea lui Lucescu) si au incercat marea cu degetul facand o gramada de faulturi (cu largul concurs al lui Coltescu). I-am inteles ca le-a fost frica de Steaua, tactica a fost bunicica, insa daca arbitrajul era corect cel putin 2 jucatori de la tzi... trebuiau eliminati!!!

Atat de rau imi pare ca nu a marcat Iancu la ultima faza...ar fi fost genial sa le luam 6 puncte in ultima secunda!!! Bune si 4!

E pacat ca e posibil sa se desfiinteze, insa chiar nu imi pare rau deloc pt ca acesti huligani continua meci de meci sa isi bata joc de sport!

Mi-e scarba si de ei si de cei din st cel mare ... bleah! Marunti ca grisul!

Adrian18.04.2013 14:33

A fost pedepsit pentru ca e o maimuta care murdareste imaginea clublui Steaua, de aia a fost pedepsit.

Stiu ca in Romania celor mai multi li se pare normal ca un sef de club sa se comporte ca un dobitoc insa nu e chiar asa normal. Mihai Stoica (Nu MM, ca nu vorbim de caini, cineva ar trebui sa-i zica si lui asta, ca doar e om batran, nu copil de 3 ani), la cat se da de tare si mare cunoscator, ar trebui sa stie si ca un manager nu are voie sa se ia la misto cu fanii. Indiferent care fani. Indiferent daca are sau nu dreptate. Ca Mihai Stoica e manager, nu ultras, nu fan.

El, insa, e baiat destept. Zice prostii pentru ca stie ca stelistii, cand il asculta, zic "bine le-a zis-o Meme la ciori". El se pune bine cu stelistii, ca stelistii pun botu' usor.

Nu, ce face Mihai Stoica nu e normal. Nu, nu le-a zis bine. Da, amenda e corecta.

Intr-o tara normala, cu un fotbal normal, comportamentul sau ar fi fost sanctionat si de club. Mihai Stoica ar fi fost dat afara pentru show-ul ala cu cutia de carton si razboaiele pe care le duce cu x si y.

El nu face altceva decat sa strice imaginea clubului. Atat.

besliud18.04.2013 14:49

Asta cu suspendarea lui Meme nici eu nu am inteles de ce! O fi el omul care nu il poti inghiti nici cu helas, dar la faza aia dobitocul avea dreptate! De ce trebuie sa fi catalogat instigator daca tu arati un obiect care a fost aruncat spre tine? Eu zic ca instigator si strigator la cer au fost aia care l-au deposedat de acel scaun intr-un mod revoltator! Cand sa judecat cazul asta probabil ca astia nu cunosteau conotatia cuvantului "INSTIGARE"! Eu din imaginile alea nu am vazut ca Meme sa arate semne obscene la tigani, ba din contra cand a fost dus cu japca catre banca,ziceai ca este pui de crevedia care se consolase ca va fi taiat! :))

Nu il suport pe Meme dar daca suntem putin impartiali, cam asta este adevarul!

MoWeed18.04.2013 15:53

Stelistii care cred ca MeeeMeee a fost suspendat pe nedrept nu sunt cu nimic mai presus de zburatoarele care spun "e, na, a fost o bricheta amarata, de ce ne-au suspendat?"

Cand n-o sa mai avem conducatori care sa instige si ziaristi care sa exagereze declaratiile lor, abia atunci o sa putem pretinde civilizatie pe stadioane. Pai daca MeeeMeee Stoica, ditamai presedintele de club se comporta ca un tigan, ce sa ne mai asteptam din partea unui gunoier?

mountytoma18.04.2013 15:59
. Multi iși bagă in fund petardele. Și cine stă să ii facă unuia control in fund cand vine la stadion? Asa spun unii dintre suporterii prinsi de noi ieri", ne-au declarat surse din ancheta

bai, asta e cea mai tare chestie. adica de-aia merg asa cracanati milogii? eu credeam ca vor sa il imite la misto pe becakali, care merge cam larg de cand a fost la puscarie!

chester12318.04.2013 18:08

Nu ma pricep la ...treaba cu galeriile, ultrasii in general, etc, fiindca n-am avut niciodata ocazia sa merg la meciurile Stelei. Sunt un suporter de-ala wannabe, din provincie, de vede meciurile numai la TV si pe net (cred ca pentru binele meu, in situatia de fata nici n-as da pe la stadion).

Da' am facut greseala sa ma uit prin comentariile de pe GSP.ro, si am citit ceva scris de un rrapidist, care zicea cam asa:

Pai la cate torte au ars in Giulesti la ei in tot sezonu nu o sa arda...asa ca ciocu mic

...Adica o galerie mai frumoasa e aia care aprinde mai multe torte la meciuri ? Si intreb pe bune, nu de-alta, dar mi se pare aiurea.

rtj18.04.2013 18:51
Nu ma pricep la ...treaba cu galeriile, ultrasii in general, etc, fiindca n-am avut niciodata ocazia sa merg la meciurile Stelei. Sunt un suporter de-ala wannabe, din provincie, de vede meciurile numai la TV si pe net (cred ca pentru binele meu, in situatia de fata nici n-as da pe la stadion).

Da' am facut greseala sa ma uit prin comentariile de pe GSP.ro, si am citit ceva scris de un rrapidist, care zicea cam asa:

...Adica o galerie mai frumoasa e aia care aprinde mai multe torte la meciuri ? Si intreb pe bune, nu de-alta, dar mi se pare aiurea.

Degeaba iti explica cineva pe net, trebuie sa fii in peluza ca sa simti diferenta dintre o galerie de samantari si una ultra, sau care incearca macar sa fie ultra.

kla200519.04.2013 06:54

Chestia asta cu ultrasi care ard petarde si torte pt ca altfel nu e galerie...e cea mai mare prostie. Fostam si in galerie si pe langa galerie si in deplasari si acasa....si ultras e totuna cu huligan! Si pe "net" nu se poate explica??? Ce sa explici, ca nu sunt in stare sa cante in continuu si trebuie sa aprinda focuri de tabara???

Fenomenele astea "ultras" sunt mai mult pe aici prin Balcani...

Exemplu de fani:

http://www.youtube.com/watch?v=9ODbmC02Pa8

Oare la noi s-ar putea asa ceva? Ajax fans cu Andre Rieu

Steaua e singura echipa care se apropie de nivelul fanilor echipelor mari ale Europei, probabil din cauza ca am reusit foarte multe pe plan european (CCE si Supercupa Europei)

Un exemplu de .... fericire stelista:

In rest, astea cu petarde, fumigene, injuraturi si mui se mai aud pe la italieni si din cand in cand in patria huliganismului UK

:steag_cruce_invers:

besliud19.04.2013 08:11

You never walk alone.... Este singurul meu vis neimplinit vis a vis de UK. Am fost de 3 ori in UK, dar niciodata nu am reusit sa ma potrivesc cu un meci important a lui Liverpool, sa pot asista si eu pe viu la o o astfel de atmosfera! Sper din tot sufletul sa reusesc sa-mi indeplinesc acest vis amazing! :inlove:

rtj19.04.2013 12:44
Chestia asta cu ultrasi care ard petarde si torte pt ca altfel nu e galerie...e cea mai mare prostie. Fostam si in galerie si pe langa galerie si in deplasari si acasa....si ultras e totuna cu huligan! Si pe "net" nu se poate explica??? Ce sa explici, ca nu sunt in stare sa cante in continuu si trebuie sa aprinda focuri de tabara???

Fenomenele astea "ultras" sunt mai mult pe aici prin Balcani...

Steaua e singura echipa care se apropie de nivelul fanilor echipelor mari ale Europei, probabil din cauza ca am reusit foarte multe pe plan european (CCE si Supercupa Europei)

Un exemplu de .... fericire stelista:

In rest, astea cu petarde, fumigene, injuraturi si mui se mai aud pe la italieni si din cand in cand in patria huliganismului UK

:steag_cruce_invers:

Fenomene din astea "ultras" sunt cam peste tot in lume, nu numai in Balcani si in Italia. Aia cu aprinsul tortelor ca nu sunt in stare sa cante in continuu e o mare prostie. Tocmai asta e diferenta dintre ultrasi si restul spectatorilor, ei canta indiferent de scor, nu stau ca la teatru, nu pleaca in minutul 60 cand e condusa Steaua cu 4-0 etc.

Cat despre galeria Stelei care e singura echipa ce se apropie de galeriile europene, eu prefer de o mie de ori mai mult Peluza Sud de acum 6-7 ani decat Nordul, Sudul, Vestul, Estul de acum.

P.S.: Nu va mai uitati la Pro TV si in gura lui mitica sau Sandu.

kla200519.04.2013 12:44
You never walk alone.... Este singurul meu vis neimplinit vis a vis de UK. Am fost de 3 ori in UK, dar niciodata nu am reusit sa ma potrivesc cu un meci important a lui Liverpool, sa pot asista si eu pe viu la o o astfel de atmosfera! Sper din tot sufletul sa reusesc sa-mi indeplinesc acest vis amazing! :inlove:

nu stiu cum ai putea...de obicei sunt abonamente pe zeci de ani

sau biletele care sunt de vanzare sunt vandute intai abonatilor

si raman foarte putine "la liber"

YNWA-intr-adevar un vis maret!!!

chester12319.04.2013 13:24
P.S.: Nu va mai uitati la Pro TV si in gura lui mitica sau Sandu.

Cred ca orice stelist care se respecta a incetat de mult a se mai uita la asa-zisele posturi de sport gen sport.ro sau gsp.

«1456»