Copy paste de la un articol din prostsport(ca sa nu le mai facem trafic aiurea):
"Cornel Dinu, Luis Fernandez si, mai nou, Laurentiu Reghecampf sunt doar trei dintre antrenorii care au simtit pe pielea lor ostilitatea publicului din Giulesti
În spatele ecoului cantecelor din galerie, tobelor si steagurilor fluturate, există o altă realitate a Giulestiului
Antrenori scuipati, jucatori si arbitri loviti de brichete in cap, meciuri suspendate, oficiali stropiti cu toate lichidele, de la suc pană la urină!
Rapid este, de departe, echipa cu cele mai multe sanctiuni primite din partea Jandarmeriei si a LPF pentru comportamentul suporterilor. Cei mai frumosi fani din tară , asa cum ii numesc jucatorii si antrenorii giulesteni, sunt capabili să creeze o atmosferă incredibilă la meciurile de acasa dar, in timp, au ajuns si cel mai mare cosmar al adversarilor. Antrenorii din Liga I s-au plans in repetate randuri de tratamentul de care au parte atunci cand echipele lor joacă pe Giulesti, iar meciul de duminică seara cu Steaua , a fost un nou exemplu negativ. Laurentiu Reghecampf, tehnicianul oaspetilor, a fost tinta suporterilor rapidisti de la tribuna 0, acesta fiind si lovit de un pahar aruncat din acea zonă a stadionului: Am fost injurat ca la usa cortului .
De-a lungul timpului, Cornel Dinu, Jean Fernandez sau Eugen Neagoe au avut parte de un tratament asemanator sau chiar mai dur din partea fanilor giulesteni. ProSport a strans toate incidentele de acest fel petrecute in timp pe arena Valentin Stanescu .
Nu cred că voi mai veni pe acest stadion. Chiar dacă am stat la VIP, am fost injurat si cand era 3-2 pentru Rapid. Am să procedez ca Ciobanul, care a promis că nu va mai calca aici
Iuliu Muresan, presedinte CFR
Mă bucur că mi s-a marit salariul. Acum am bani să imi cumpar detergent pentru a-mi curăța hainele de saliva primită de la minunatul public giulestean
Valentin Sinescu,ex-antrenor Astra
Rapid " Bistrita 4-3 / 13 octombrie 1994
Un gest de toată jena
Momentul petrecut in timpul acestui meci este, probabil, cel mai josnic intalnit pe Giulesti in toată istoria stadionului. În timpul partidei, un suporter giulestean s-a urcat pe copertina bancii de rezerve si a urinat pe oamenii iesiti din zona de protectie oferită de respectivul acoperis Ținta sustinatorului rapidist a fost atunci vicepresedintele Bistritei, Ilie Sucilea. Povestea a fost confirmată pentru ProSport de Costel Campeanu, portarul ardelenilor din acel meci: Chiar dacă au trecut anii, nu imi face placere să rememorez acel gest de toată jena. Nu stiu ce-a fost in capul acelui individ. Saracul nea Ilie ne-a povestit in vestiar ce a pățit .
Rapid " Dinamo 1-4 / 25 octombrie 1998
Mister le-a aruncat prosopul
A fost singura infrangere a giulestenilor in acel sezon si a ramas in istorie pentru gestul lui Cornel Dinu (foto) din finalul meciului. După ce cainii au marcat golul patru, Mister s-a ridicat de pe banca de rezerve si le-a fluturat un prosop alb fanilor rapidisti si lui George Copos, cel care statea la tribuna oficială a stadionului. Gestul acestuia, unul imprumutat din box, nu a ramas fară urmari. Am folosit prosopul pentru a-mi sterge scuipatul de pe haine , spunea la vremea respectivă antrenorul dinamovist, care a avut de indurat comportamentul suburban al suporterilor de la tribuna 0 pe tot parcursul meciului.
Rapid " PSG 0-3 (la masa verde) / 25 septembrie 2001
Nu am vazut asa ceva in viata mea
Este declaratia dată la finalul meciului de Luis Fernandez (foto), antrenorul de atunci al francezilor. Acesta a fost scuipat de fanii rapidisti tot meciul si, mai mult, in dreptul sau a fost aruncată si o pungă plină cu urina conform informatiilor aparute la vremea respectivă in presă: Este incredibil ce au putut să facă acesti spectatori! Nu am vazut in viata mea asa ceva .
Rapid " Steaua 0-3 (la masa verde) / 20.03.2008
Pietre, scaune si cazul "bricheta"
În timpul unui Rapid " Steaua disputat in toamna lui 2005, fanii giulesteni au aruncat in teren cu pietre si scaune, dar Alexandru Tudor, centralul partidei, a reusit să ducă jocul la bun sfarsit. Nu acelasi lucru s-a intamplat trei ani mai tarziu, cand Alexandru Deaconu ( foto) a oprit un derby cu Steaua disputat in Giulesti după ce a fost lovit in cap de o brichetă aruncată din tribuna Rapidistii au pierdut, in cele din urma partida cu 3-0 la masa verde.
Rapid " Pandurii 1-1 / 27 mai 2007
Paharul de cola in cap
Eugen Neagoe, actualul secund al nationalei, intră si el in categoria tehnicienilor care au amintiri neplacute pe Giulesti. În urmă cu sase ani, pe cand antrena la Pandurii, Neagoe a fost lovit in cap cu un pahar de Cola aruncat din tribună atunci cand a iesit de sub copertina bancii de rezerve pentru a se bucura la golul lui Vintilescu. Mereu se intamplă cate ceva pe Giulesti! Țin minte că am câștigat aici cu 4-1 cand eram la Craiova, dar nu am putut pleca din stadion timp de patru ore. Am stat acolo, sub tribune, patru ore! E incredibil ce se intamplă pe Giulesti , spunea secundul lui Piturcă in 2007.
Cel mai amendat club din tară
Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, iar suporterii nu par să ajute deloc clubul in momentele dificile. Ca urmare a comportamentului ultrasilor in meciurile jucate in 2013, gruparea din Giulesti a primit amenzi in valoare de 260.000 de RON din partea LPF si a Jandarmeriei. Ultima ispravă a fanilor rapidisti, cea din meciul cu Steaua, a fost sanctionată de catre Jandarmerie cu 60.000 de RON. Pe langă sanctiunea fortelor de ordine, Rapid risca după regulamentul LPF, o nouă amendă cu valoarea intre 40.000 si 100.000 de lei. Din acest punct de vedere, echipa din Giulesti este cea mai sanctionată echipa din Liga I.
27 de dosare penale a intocmit Jandarmeria suporterilor rapidisti in sezonul 2011-2012, ei fiind pe primul loc la acest capitol dintre sustinatorii echipelor din Liga I.
Un stelist a incercat să-l lovească pe Herea
Nici partida tur dintre cele două echipe, derby ce s-a desfășurat pe National Arena, nu a fost lipsită de incidente. Dacă in Giulesti Reghecampf s-a ales cu un pahar de suc in cap, iar Chiricheș a fost lovit de o brichetă aruncată din peluza Herea a fost in tur foarte aprope să primească un pumn in crestet. În momentul in care echipele se retrageau la vestiare, un fan al roș-albastrilor, de la tribuna 0, s-a aplecat peste balustradă si a incercat să-l lovească pe decarul giulestenilor. La centimetru, huliganul nu a nimerit tinta, iar mijlocasul alb-visniilor nu a pățit nimic. Atunci, clubul gazdă nu a primit suspendare.
Coltescu a trecut toate incidentele in raport
Sebastain Coltescu, arbitrul care a condus partida de duminică din Giulesti, a semnalat in raportul de joc toate incidentele care au avut loc la meciul dintre Rapid si Steaua. Centralul din Craiova a inceput cu intarzierea partidei cu cinci minute, pe care a pus-o pe seama tortelor aprinse de fani si aruncate apoi pe teren. Nu a fost uitat nici incidentul in care a fost implicat Chiriches stoperul stelist fiind lovit in cap de o brichetă venită din peluza dar si scandalul din zona bancilor de rezerve. În baza acestui raport, dar si al observatorului de joc Claudiu Popa, Comisia de Disciplină va judeca evenimentele din Giulesti. La prima comisie, rapidistii pot primi o sanctiune dura suspendarea terenului pană la patru etape, clubul de sub podul Grant fiind recidivist. (Nicu BĂ'DESCU)"