FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 1-1 (1-0)

«123456»
Joga Bonito14.04.2013 20:14
Sper sa sara vreun tigan din ala si sa-i sparga capul lui Meme.

Si eu, lol.

rtj14.04.2013 20:18

Cum plm sa nu apara violente cand ratatu ala e lasat sa incite toata saptamana la televizor? Tot timpul ies suporterii in prim plan, dar handicapatii astia scapa tot timpul si ajung mari vedete. Dar, deh, Meme e unul dintre noi. Da tonul la peluza, plm..

GRYG14.04.2013 20:35
@Gryg iti dai reply singur?

ON : Nu stiu ce e mai grav; sa-l scoti pe Georgievski pentru a-l baga pe Tatu sau sa-l lasi pe Tanase in teren si sa-l bagi si pe Tatu?

probleme cu netul

eMagic14.04.2013 20:38

Bun, meciul s-a terminat.

1. Tanase....la fel de petarda ca de obicei. A pierdut cele mai multe mingi in prima repriza, inclusiv cea care a dus la marcarea golului, desigur.

2. Tatu. Nu mai are rost sa comentez, de departe cel mai prost atacant din Liga I.

3. "Super Tata" a fost inca o data spectator la o minge pe care (hai sa nu fiu rau sa zic ca daca intindea mana o lua) o respingea daca facea macar juma` de pas la stanga, ca pana a urma d`aia iti asezi zidul pe o parte iar tu stai pe o parte! SA SCHITETI IN SPUMELE MARII MACAR UN GEST! DAR NU! TU ESTI PETARDA!

4. Ma bucur ca s-a reluat meciul.

5. Una peste alta....asta era meci de castigat, dar cativa jucatori de-ai nostri au facut tot posibilul sa nu se intample asta.

Of.

Sa vina Petrolul.

gxg_an14.04.2013 20:39

ce bara in min 94 ... era frumos iar un gol in ultimul moment ... oricum meci slab cu multe intreruperi ...

Adrian14.04.2013 20:43

Meci slab. S-a vazut din nou lipsa antrenorului la Steaua. Pana acum i-a mers lu' Reghe, ca au jucat jucatorii, au facut ei tot. Acum, ca nu mai sunt in forma, e mai greu.

Din pacate, Reghe nu s-a gandit la asta. Desi era normal ca la un moment dat unu' ca Rusescu sa aiba o perioada mai putin buna, ca nici un jucator nu poate sa dea goluri tot anu'.

Schimbarile au fost facute aiurea. Tanase nu trebuia sa inceapa. Tatu nu are ce cauta pe teren. Omul s-a plimbat si a stat doar. Nu a facut nimic. A fost ca Mutu la nationala. Doar stat pe teren cu mainile in sold. Pacat de Georgevski. Probabil ca va pleca. Sau poate ca nu e pacat, ca sigur va pleca la mai bine.

Rocha e de 1000 de ori fotbalistul care e Tatu. Si e fix ceea ce ai nevoie in astfel de meciuri. El e foarte pragmatic, chiar daca nu e spectaculos. Iti poate da gol din nimic. Steaua n-a avut azi om de gol. Da' daca infractoru' a zis ca Rocha out pentru ca nu e impresariat de verii sai la fel de infractori!? Ce sa facem!?

La anu' o sa fie vai si amar de Steaua.

Eu presimt ca asa se va intampla: Steaua nu se va califica in CL, Reghe va zbura impreuna cu mai multi jucatori gen Rusescu, Chiriches, Chipciu, echipa va merge din umilinta in umilinta in Cupa UEFA si in campionat si va termina pe 8.

mountytoma14.04.2013 20:45

bine ca s-a jucat meciul pana la sfarsit, altfel asistam la o sinucidere in masa a ciorilor, suparati ca sunt in continuare nedreptatiti!

greu e sa le puna o plasa cu ochiuri mici, de jur imprejur, astfel ca orice ar incerca zburatoarele sa arunce, sa nu ajunga pe teren? am uitat insa ca degeaba le ceri milogilor sa gandeasca, lor intai trebuie sa le explici ce inseamna sa gandeasca...

revenind la oile noastre, atata timp cat reghe nu ii pofteste pe banca pe tanase si rusescu, jocul Stelei nu se va mai lega. in tot acest retur s-a vazut clar ca jocul se frange cand mingea ajunge la tanase si la rusescu. daca il mai pui la socoteala pe tatu, care nu stiu ce sport practica, e greu sa faci ceva cu 3 oameni mai putin!

a propos de tatu, si in meciul asta i-a cazut o minge in cap, dar spre ghinionul lui de data asta mingea din scafarilia lui nu a mai sarit in plasa, ca la meciul cu iasiul :-)

stelistul^14.04.2013 20:48
Meci slab. S-a vazut din nou lipsa antrenorului la Steaua. Pana acum i-a mers lu' Reghe, ca au jucat jucatorii, au facut ei tot. Acum, ca nu mai sunt in forma, e mai greu.

Din pacate, Reghe nu s-a gandit la asta. Desi era normal ca la un moment dat unu' ca Rusescu sa aiba o perioada mai putin buna, ca nici un jucator nu poate sa dea goluri tot anu'.

Schimbarile au fost facute aiurea. Tanase nu trebuia sa inceapa. Tatu nu are ce cauta pe teren. Omul s-a plimbat si a stat doar. Nu a facut nimic. A fost ca Mutu la nationala. Doar stat pe teren cu mainile in sold. Pacat de Georgevski. Probabil ca va pleca. Sau poate ca nu e pacat, ca sigur va pleca la mai bine.

Rocha e de 1000 de ori fotbalistul care e Tatu. Si e fix ceea ce ai nevoie in astfel de meciuri. El e foarte pragmatic, chiar daca nu e spectaculos. Iti poate da gol din nimic. Steaua n-a avut azi om de gol. Da' daca infractoru' a zis ca Rocha out pentru ca nu e impresariat de verii sai la fel de infractori!? Ce sa facem!?

Eu presimt ca asa se va intampla: Steaua nu se va califica in CL, Reghe va zbura impreuna cu mai multi jucatori gen Rusescu, Chiriches, Chipciu, echipa va merge din umilinta in umilinta in Cupa UEFA si in campionat si va termina pe 8.

Daca de obicei iti apreciam postarile, de data asta ai scris un mare c...t. Rocha "jucator bun", lipsa antrenorului, vai si amar de Steaua....sunt ideile tale dar nu sunt de acord cu tine, deloc! Cat despre Tanase........si-a gresit meseria clar!

Joga Bonito14.04.2013 20:55

E bun Reghe ca si antrenor, nu avem ce comenta...

Doi la mana, Rocha e varza! A jucat de o gramada de ori titular si n-a realizat nimic. N-avem un atacant bun.

Trei la mana, Tanase e un jucator foarte slab. Insa nici Iancu n-a stralucit azi de cand a intrat si sincer n-avem altul mai bun.

eMagic14.04.2013 20:55

Esti constient de faptul ca ceea ce ai scris mai sus nu este adevarat, nu? Atat Tatu cat si Rocha sunt pilaf.

mountytoma14.04.2013 21:02
Esti constient de faptul ca ceea ce ai scris mai sus nu este adevarat, nu? Atat Tatu cat si Rocha sunt pilaf.

e o mare diferenta intre cei doi. rocha a dat goluri mai multe decat ar da tatu daca ar mai juca inca 100 de ani la Steaua...

rocha macar e fotbalist, poate nu atat de bun pe cat am vrea noi, insa e fotbalist. la cate minute a jucat si la cat a fost sapat de prostul pamantului, rocha a avut realizari in tricoul Stelei!

tatu in schimb e orice, luptator de greco-romane, sau alergator la 60 metri obstacole, dar el fotbalist nu e. imi pare rau pentru el, dar si mai rau imi pare pentru noi, ca jucam mereu cu un om mai putin. cel putin un om. pentru ca la insistentele maimutei de la loja, antrenorul e nevoit sa joace cu inca doua nulitati: tanase si rusescu

Adrian14.04.2013 21:03

Voi ori sunteti bolnavi la cap, ori va uitati la golf. Sa nu va suparati ca va spun. Cand un ATACANT iti da 10 goluri intr-un tur jucand putin si fiind constant criticat, se numeste ATACANT BUN! Da?

Ca pe Tatu il puteti juca 2000 de meciuri titular si nu o sa dea 10 goluri.

De ce plm e Rocha pilaf? Va rog sa explicati. Da' folositi argumente, nu parerile voastre.

Exact asa se zicea si despre Kapetanos la un moment dat. Ca e slab, ca nu stiu ce, ca pe dincolo. Ba, sa va fie clar, un atacant tre sa dea goluri, nu sa arate frumos, nu sa joace in viteza, nu sa fie puternic, nu sa fie tehnic, nu sa stie jocul fara minge. Un atacant TREBUIE SA DEA GOLURI!

Daca Steaua avea atacant in meciul din seara asta, poate ca punea mai multe probleme. Din pacate, marele antrenor Reghe nu a jucat cu atacant in aceasta seara.

Eu nu stiu de ce, poate ne va spune el. Asta daca poate lasa ironiile si aerele de vedeta.

Ca, pana una, alta, azi, datorita lui Reghe, am auzit ceva ce nu credeam ca voi auzi in 1000 de ani. Ma refer la folosirea in aceeasi propozitie a cuvintelor: Marian Rada, echipa, bine organizata.

stelistul^

Vorbim la anu', ok?

rtj14.04.2013 21:03
Daca de obicei iti apreciam postarile, de data asta ai scris un mare c...t. Rocha "jucator bun", lipsa antrenorului, vai si amar de Steaua....sunt ideile tale dar nu sunt de acord cu tine, deloc! Cat despre Tanase........si-a gresit meseria clar!

1. Rocha nu o fi un fotbalist mare, dar e mult mai bun decat Nikolic sau Tatu si asta o dovedesc cifrele, nu vorbele mele sau ale lui Adrian. Chiar e pe locul 3 intr-un clasament in care se tine cont de nr de minute jucate si golurile inscrise.

2. Reghecampf nu e un antrenor bun. Cel putin nu inca. A dat-o in bara si in trecut, la meciul cu Stuttgart si a facut-o si azi. Degeaba vii cu mentalitate de nemtalau daca la prima boaba primita te hazardezi ca un copil. De ce joaca Tanase? De ce joaca Tatu? De ce joaca cu 2 mijlocasi defensivi cand e pe primul loc, la 100 de puncte distanta de locul 2. Am mai spus si o repet, pentru mine, Laurentiu Reghecampf o sa fie antrenor cand o sa hotarasca el singur echipa Stelei.

Adrian a zis ce voiam sa scriu si eu. As mai adauga un lucru ce mi s-a parut interesant, si-anume ca pe partea lui Popa a jucat un fundas de 16 ani.

P.S.: Pe langa proasta inspiratie a lui regay, s-a vazut si faptul ca stelistii nu au mai jucat sezonul asta pe vreun stadion cu o asa atmosfera ostila, poate doar la Ploiesti, dar atunci baietii au fost alaturi de echipa. Acum s-a supi Mustata si nu a mai venit niciunul. Nu inteleg de ce le dam motive javrelor si tiganilor sa rada de noi.

Harald14.04.2013 21:06
inca doua nulitati: tanase si rusescu

Ai putea explica ce te determina sa il consideri pe Rusescu in felul asta?

MoWeed14.04.2013 21:14

@mountytoma

De cele mai multe ori sunt de acord cu tine, da' de data asta nu mai e cazul. Daca si Rusescu care e, totusi, golgheterul Romaniei este o nulitate apoi cine mai e suficient de bun?

Prefer de 1000 de ori un atacant care sa nu fie spectaculosi, dar sa dea goluri cu nemiluita decat unul care sa stie cu mingia dar sa dea 5-6 goluri pe sezon.

Virgil14.04.2013 21:15

Cocalarii au obtinut un punct mare cat casa. 50% din golul marcat de Herea + cartonasul galben ii apartin lui Gheorghevski, care a jucat complet haotic. Se impunea inlocuirea lui si Reghe nu a stat prea mult pe ganduri.

Dupa gol, Steaua a inceput sa joace din ce in ce mai bine si in minutul 82 a venit golul marcat de Bourceanu. Acelasi Bourceanu care in meciul tur adusese victoaria noastra in ultimul minut.

In ultimele minute Steaua a trecut pe langa victorie la capul lui Iancu.

Steaua a intrat pe teren fara a fi motivata suficient.

- Tatarusanu in nota lui obisnuita. Golul primit nu putea fi parat, dar putea fi respins de zid, care s-a lasat pacalit.

- Georgevski, absolut debusolat.

- Szukala, cu bune si rele a contribuit la evitarea unui esec dureros.

- Chiriches, a demonstrat ca are valoare, dar a si abundat in driblinguri fara niciun motiv.

- Latovlevici, sau mai bine zis Super Latovlevici. Mi s-a parut, alaturi de Popa, cel mai bun de pe teren.

- Bourceanu, salvatore de la Steaua.

- Pintilii, a fost in meci.

- Adi Popa, dintr-una din centrarile lui, urmata de cateva balbaieli in careul echipei gazda, s-a marcat golul Stelei.

- Rusescu, a avut o ocazie imensa. Pacat ca nu a fost pe faza.

- Tanase, incurca lume.

- Tatu, probabil ca Iancu ar fi facut mai mult.

- Prepelita, si-a acoperit bine zona si a spijinit atacul.

- Iancu, un tanar care in maximum 1 an va deveni o mare vedeta.

Pacat ca avantul Stelei de dupa golul lui Bourceanu, a fost intrerupt de huliganii din tribuna si peluza care au recidivat in a arunca in jucatorii echipati in rosu, cu fise si brichete.

Probabil ca dupa acest meci, rapidul nu va mai juca cel putin 4 etape fara suporteri. Dupa care campionatul se va incheia.

O mare parte din suporteri s-au comportat ca niste infractori cu ani de puscarie in spate. Sau poate ca in jungla. Pana cand Liga si Federatia vor permite? Retrogradati-i naibii disciplinar!

chester12314.04.2013 21:17
E bun Reghe ca si antrenor, nu avem ce comenta...

Doi la mana, Rocha e varza! A jucat de o gramada de ori titular si n-a realizat nimic. N-avem un atacant bun.

Trei la mana, Tanase e un jucator foarte slab. Insa nici Iancu n-a stralucit azi de cand a intrat si sincer n-avem altul mai bun.

Tatu 32 meciuri - 6 goluri

Rocha 13 meciuri - 8 goluri

Si pe Wikipedia din cate stiu nu sunt luate in calcul golurile din EL, dar mi se pare ca ambii am cam vreo 2 date.

stelistul^14.04.2013 21:24

Daca nici Reghe nu a dovedit ca este un antrenor bun anul trecut pana sa vina la Steaua si dupa ce a venit, atunci propun sa-l angajeze oierul pe Magiun Barbu sau pe Victor Piturca. Vroiati sa castige Cupa UEFA ca sa spuneti ca este un antrenor cat de cat acceptabil? Orice antrenor greseste in unele momente. Cat despre marele Rocha fac pariu cu toti sustinatorii lui ca daca juca tot returul titular tot nu mai dadea un gol. Tanase=Rocha=Tatu, ca si valoare (parerea mea).

mountytoma14.04.2013 21:30
Ai putea explica ce te determina sa il consideri pe Rusescu in felul asta?

pur si simplu nu ii mai iese nimic. pur si simplu greseste toate pasele. cred ca are nevoie sa stea cateva meciuri pe banca. poate isi va recapata motivatia.

mie nu mi-a placut rusescu nici cand era pe val si dadea goluri la gramada. il consider prea lent si lipsit de tehnica. stie doar unde sa se aseze ... e smecher si simte jocul, dar cand nu e in forma chiar e dezastru

dar asta e doar o parere

LDS14.04.2013 21:34

Fernandez, antrenorul PSG-ului, n-a stat prea mult pe ganduri si si-a scos echipa din cloaca aia imputita fara sa mai intrebe arbitru' sau pe observatorii UEFA. A indurat cu stoicism flegmele si pungile de urina aruncate de "aristocratii" de la tribuna I, insa cand s-a ivit ocazia nu a ezitat, a scos echipa de pe teren, s-a suit in autocar si a plecat direct la aeroport.

Spre deosebire de Fernandez, Reghencampf a vrut sa dea dovada de un fair-play absolut nejustificat, nici adversarul si nici antecedentele nu impuneau acest lucru. Animat de bune intentii, Reghecampf nu a dat dovada de nimic altceva in afara faptului ca e un mare prostanac.

mountytoma14.04.2013 21:34
@mountytoma

De cele mai multe ori sunt de acord cu tine, da' de data asta nu mai e cazul. Daca si Rusescu care e, totusi, golgheterul Romaniei este o nulitate apoi cine mai e suficient de bun?

in momentul de fata, moment care se prelungeste cam multisor, lui rusescu nu ii mai iese nimic. nici goluri nu mai da. pase nu dadea nici cand era golgeterul in vana... de-aia zic ca e nul. el si tanase pur si simplu intrerup jocul Stelei. cel putin in momentul asta, asa mi se pare mie.

sa stea o vreme pe banca, poate isi regaseste forma, si redevine ce a fost.

MoWeed14.04.2013 21:39
in momentul de fata, moment care se prelungeste cam multisor, lui rusescu nu ii mai iese nimic. nici goluri nu mai da. pase nu dadea nici cand era golgeterul in vana... de-aia zic ca e nul. el si tanase pur si simplu intrerup jocul Stelei. cel putin in momentul asta, asa mi se pare mie.

sa stea o vreme pe banca, poate isi regaseste forma, si redevine ce a fost.

Ai dreptate, poate nu i-ar strica o pauza pe banca. Din pacate, nu prea are cu cine sa-l inlocuiasca. Nikolic o fi multe, da' numai fotbalist nu este.

Spre deosebire de Rusescu, Tanase era slab si atunci cand era in forma.

mountytoma14.04.2013 21:42
Cat despre marele Rocha fac pariu cu toti sustinatorii lui ca daca juca tot returul titular tot nu mai dadea un gol. Tanase=Rocha=Tatu, ca si valoare (parerea mea).

si eu sunt convins ca daca baba avea un ccoi, era ministru de razboi. cert este ca la cate minute a jucat, a dat goluri cate a dat. si tot cert este ca tatu a jucat de zece ori mai multe minute pentru a da un gol, fata de rocha. dar hai sa incheiem, ca pe urma crede lumea ca cine stie ce super-goleador ar fi rocha!

Spre deosebire de Rusescu, Tanase era slab si atunci cand era in forma.

tanase si cand era in forma, nu dadea goluri :-)

el, vedeta lui peste, pe langa defecte mai are si ceva lipsuri :bananadance:

Lari14.04.2013 21:56
Animat de bune intentii, Reghencampf nu a dat dovada de nimic altceva in afara faptului ca e un mare prostanac.

Eu cre'ca a facut bine. Daca Iancu dadea gol la ultima faza, ar fi fost SENZATIE! :D

blindius14.04.2013 22:00

Bai, singurii doi jucatori de care tre' sa va luati sunt Tatu si Tanase, astia doi sunt buretii ciobanului.

Veniti aici si postati ca Rusescu si Adi Popa sunt nulitati? Urat, exact ca spurcatul!

nimeni la meci-vinde-pleaca-mori-guie-migi-mache-teia-Meme-mitica-mafia-anamaria-clanulbecali! :D

«123456»