FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 1-1 (1-0)

«12346»
iNsTiGaToR14.04.2013 15:24
Echipa probabila pentru meciul din aceasta seara:

Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Chipciu, Tanase - Tatu

Rezerve: Cojocaru, Rapa, Gardos, Prepelita, Rusescu, Iancu, Rocha.

Absenti: G. Matei, Nikolic.

Accidentati: Stancu si Pirvulescu.

Stanca.

Korado14.04.2013 16:44

Fara sa supar pe nimeni si vreau sa ma corecteze cineva, dar definitia unui derby nu este ca intrecere sportiva fotbalistica intre 2 echipe care se lupta pentru campionat?

gxg_an14.04.2013 17:27

Sa speram ca in seara asta iesim victoriosi dar sa stiti ca ne asteapta un meci greu. Sper sa ma insel dar Romania m-a invatat sa fiu sceptic ... parca vad ... interuperi interminabile, faulturi acordate la cel mai mic contact, trageri de timp, faulturi dure la care nu se acorda nici macar galben si nu in ultimul rand un arbitru care sa strice meciul cu penaltyuri aiurea si cartonase rosii.

Sper din suflet sa ma insel.

Hai Steaua !

rtj14.04.2013 18:19
Fara sa supar pe nimeni si vreau sa ma corecteze cineva, dar definitia unui derby nu este ca intrecere sportiva fotbalistica intre 2 echipe care se lupta pentru campionat?

Da si nu. Deobicei o rivalitate intre 2 echipe de fotbal incepe ca urmare a luptei dintre acestea pentru un trofeu ( Steaua-Dinamo, Barca-Real, Steaua Rosie-Partizan etc) dar tine si de multi alti factori, cum ar fi pozitia geografica (U Cluj-CFR, Sampdoria-Genoa), rivalitati istorice intre orase( MUTD-Liverpool) sau intre suporteri (U Cluj-Steaua). Intr-un derby, 10 la suta inseamna fotbal si 90 la suta inseamna suporteri!

axl14.04.2013 18:40

Marian Rada zici ca-i Nosferatu cand avea ciroza.

axl14.04.2013 18:44

Hahaha, reclamele alea la AnaTeleferic imi aduc aminte de alea la AnaElectronic.

Adrian14.04.2013 18:52

Nea infractoru' are minute, vad ca. A inceput cu telefoanele inca din prima repriza :D

iNsTiGaToR14.04.2013 19:03

@Gryg iti dai reply singur?

ON : Nu stiu ce e mai grav; sa-l scoti pe Georgievski pentru a-l baga pe Tatu sau sa-l lasi pe Tanase in teren si sa-l bagi si pe Tatu?

drvladyk14.04.2013 19:06

Bai astia care ziceau ca facem scor de tenis, ca da ne-a bani de la golul 3 in sus... Pai ce facem?

Lari14.04.2013 19:11

Inseamna ca Ala a blatuit meciu' ca sa ia bani, nu ca sa dea :))

Mie astia imi dau senzatia ca au intrat pe teren cu gandu' ca au de la cabine vreo 2 sau 3-0...

stelistul^14.04.2013 19:20

I-as rupe picioarele lui Tanase sa nu mai joace fotbal niciodata!

Adrian14.04.2013 19:21

Lasati ca nu-i rau. Georgievski o sa se adapteze foarte usor in Anglia, ca e australian.

p.s. N-ar fi exclus ca nea sa fi jucat la pariuri.

gxg_an14.04.2013 19:23

Exact ce ziceam:

"În minutul 4, Emil Dică a scapat de o eliminare ca si facuta după ce a intrat din spate cu crampoanele direct pe tendonul piciorului drept al lui Tanase. Arbitrul Coltescu a intrerupt prompt jocul si a acordat lovitură liberă pentru Steaua, dar nu i-a acordat rapidistului nici macar un cartonaș galben."

In rest, pe langa faptul ca facem unul din cele mai slabe meciuri din acest sezon, sa vedeti ce fragmentari si trageri de timp urmeaza in rep 2.

Hai Steaua !

Marius14.04.2013 19:43

Ce inseamna sa-ti scoti din teren singurul om cu tehnica, viteza de reactie, pasa si care mai e si dispus sa intre in combinatii.

Inseamna ca joci cu Bourceanu coordonator si il faci pe Ruse sa coboare la 30 de metri de poarta.

Dar e bine ca joci cu nulitati gen popica, tatu si pintilii... :steag_sah_mic:

rtj14.04.2013 19:49

Sa-mi explice si mie cineva ce cauta Tatu in careu la faze fixe :))

cristian8614.04.2013 19:51

Ar fi rusinos sa pierzi cu rapid, dar nu stiu daca si pentru jucatori.

Sper sa nu se 'becalizeze' si actuala echipa.

Adrian14.04.2013 19:55

Eu nu ma prea pricep la fotbal. Imi explica cineva si mie de ce e considerat Tatu mai bun ca Rocha? Si ce a jucat in acest meci? Ca eu i-am auzit numele doar de 2 ori, cand a intrat si cand a cazut pe jos.

De asemenea, e prost semnalul in giulesti? Ca altfel nu-mi explic de ce a intrat Iancu in locul lui Rusescu. Poate ca a vrut infractorul suspendat sa ii transmita lui reghe sa il schimbe pe tatu cu rocha, iar asta a inteles Rusescu cu Iancu.

Saracu' Chipciu. L-au mutat, razmutat, stramutat. Acum nu mai joaca nimic.

p.s. Mie imi place cum sta Tatu pe teren. E nevoie de pricepere ca sa stai degeaba si sa te uiti cum joaca altii, aratand bine in tot acest timp. Cristi Dodel, de exemplu, nu stie sa faca asta. El arata absolut groaznic cand sta degeaba pe teren.

chester12314.04.2013 20:03

Schimbari demne de UCL.

Uniunea Ciobanilor Labili.

O intrebare: Am avut vreun sut pe poarta ?

axl14.04.2013 20:06

Ar fi frumos desi nemeritat inca un gol.

Joga Bonito14.04.2013 20:06

Si lui Rocha ii s-au dat 'n' sanse. E si el praf de bubuie.

PS: goooool! **** la ciori!

chester12314.04.2013 20:09

...Cea mai frumoasa galerie.

Iau gol, arunca cu obiecte in teren. Daca-i intra in ochi bricheta aia sau daca-i exploda in fata...

Asa echipa, asa suporteri.

rtj14.04.2013 20:11

Sper sa sara vreun tigan din ala si sa-i sparga capul lui Meme.

chester12314.04.2013 20:12
Sper sa sara vreun tigan din ala si sa-i sparga capul lui Meme.

Pentru el au fost scaunele alea cred :D Pacat.

eMagic14.04.2013 20:13

Sper sa nu se intrerupa meciul ca ii batem pe teren pe dobitoci.

Adrian14.04.2013 20:14

Ah.... nimic nu-i ca un meci in tiganie...

Zic asta pentru ca mie-mi plac artele martiale mixte mai mult decat fotbalul. La un meci Steaua-Rapid intotdeauna pot sa urmaresc si putin MMA. :D

«12346»