Fata de adevaratul izvor de idei si de discutii de nivel ridicat care era acum vreo 8 ani cand m-am inregistrat si cativa ani dupa, acest site a devenit o adevarata cloaca.
De acord. Pe vremea aia, pe site-ul asta erau, in mare, oameni de caracter, oameni care sa inteleaga ce inseamna Steaua si stelismul. Acum mai sunt cativa; exact aia de care zici tu ca strica site-ul.
In mod sigur cineva care nu a judecat si a gresit atarnandu-si candva la gat o carpa mozolita in culorile echipei cu care Steaua joaca asta seara pe Arena Nationala. Da, a gresit capital si nu numai atunci, in mai multe randuri! Nu-mi propun sa le enumar, dar au fost traite si comentate. Dar pentru asta si-a primit o binemeritata lectie din partea noastra a suporterilor. O lectie extrem de dura. Pe care in mod sigur a simtit-o pe pielea lui si si-a insusit-o.
Si acum primeste o lectie foarte importanta din partea suporterilor. O lectie de vreo 3 milioane de euro.
Lectia este ca oricat de mult se bat in piept ca nu este asa, majoritatea covarsitoare a suporterilor stelisti nu iubesc Steaua, ci se iubesc numai pe ei insisi. Iubesc viata de suporter, betiile, anturajul, caterinca si, unii, primesc si avantaje din asta.
Deci, pe scurt, suporterii vor protesta impotriva lui numai cand nu sunt rezultate. Si atunci majoritatea vor face asta pentru ca e la moda, nu din vreo convingere. Oricat de mult o ard unii cu "semper superiores", Steaua pentru ei este o vitrina de trofee si 11 jucatori in teren. Atat si nimic mai mult!
Cat o sa mai tina intre noi clinciurile astea in care unii isi aroga antibecalismul, jignind si ironizand in numele lui la fiecare pas, si oameni de buna credinta in iubirea lor fata de culorile ros-albastre, oameni care au condamnat cot la cot cu toata lumea iesirile lui prostesti si megalomanice.
Atata timp cat oamenii aceia "de buna credinta" vor mai avea tupeul sa-i numeasca "frustrati" pe cei care au condamnat cot la cot cu ei iesirile lui prostesti. Atata timp cat oamenii fara verticalitate si caracter vor mai minti ca ei s-au schimbat pentru Steaua. Recunoasteti ca v-ati schimbat parerea pentru voi si nu pentru Steaua si lasati-ne pe noi, astia care vrem mai mult de la echipa decat rezultate, in durerea noastra. Macar atunci veti fi barbati si va veti asuma lipsa de verticalitate.
Eu cred ca e cazul ca unii, putini e adevarat, care fac atmosfera negativa pe forum, sa-si ia talpasita sau sa-si schimbe radical atitudinea.
Eu cred ca este cazul ca cei care se schimba dupa rezultate sa-si revizuiasca atitudinea.
Amin