FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 3-1 (0-1)

«12347»
Tupac Amaru01.11.2012 15:47
Domnule, am trait si eu acele momente ale anilor '80-'90. A fost intr-adevar frumos, mai ales in anul castigarii CCE.

Fotbalul s-a schimbat. Nicio echipa nu mai aduce jucatori cu japca cum se aduceau pe vremea aceea. Eu spun ca fotbalul, si cand spun fotbal ma refer strict la fotbal nu la blaturi cu arbitrii, cu jucatori cumparati de la echipa adversa sau pur si simplu la reciprocitate in cadrul cooperativei lui Jean Padureanu. Deci spun ca fotbalul era mai simplu si mai frumos.

Acum traim in prezentul dominat de echipele spaniole. Real, Barca, echipa nationala a Spaniei. E cu totul alt fotbal. Au disparut spatiile largi, au cam disparut sprinturile extremelor, centrarile si in final golurile spectaculoase de atunci. Fotbalul nu sta pe loc, unii il reinventeaza, noi incercam sa-l copiem. La o scara de 1/5 cateva echipe romanesti au incercat sa imite jocul Barcelonei. Niciuneia nu i-a iesit mai bine ca Stelei actuale. A mai vrut si Dinamo anul trecut, dar s-a stins dupa 17 etape.

Iubesc fotbalul din totdeauna si din totdeauna am avut o echipa de suflet, Steaua. Nu ma pot lepada de ea in ciuda vicisitudinilor timpului pe care il traim si a conducatorilor pe care trebuie sa ii suportam. Fie ei conducatori de cluburi, de Liga, de federatie, de guvern, de tara samd.

Domnule, va respect opinia dar nu pot achiesa la ea. Eu fara fotbal nu pot exista. Si daca nu e Steaua, nu e nimeni altcineva.

Virgile, e normal sa existe opinii divergente.

Nu poti iubi Steaua actuala fara sa-l accepti pe Becali, modul lui de gandire ciobanesc, neprofesionist, managementul aiuritor al clubului, criteriile de transferuri absolut inexistente, neamurile lui (proaste) si "prietenii" din jurul echipei, in ultima instanta suporterii care ii umplu buzunarele meci de meci, desigur neuitand sa mentioneze ca ei il ignora, canta pentru culori, bla bla bla.

Spre deosebire de tine, eu nu pot sa accept nici unul dintre aceste involutii ingrozitoare, pentru ca nu regasesc nimic din ceea ce am iubit odata. Si aceste lucruri nu tin de evolutia fotbalului, ci mai degraba de involutia lui.... Ce treaba are, frate, Becali cu profesionismul? Ce e de comparat intre modul in care e condusa echipa lui ne-a si un mare club profesionist?

Ma omorati cu evolutii. Fotbalul adevarat a evoluat, noi am involuat!

Echipa din Aleea Alexandru nu va lua campionatul nici in acest an, spre disperarea tuturor celor care cred. Cand ma uit ca indraznesti sa compari acesti nefericiti cu Barcelona, crede-ma ca ma ia durerea de cap....Este ingrozitor ca sunteti absolut rupti de realitate, semanati teribil cu Becali in plina criza si nu realizati acest lucru....

De fapt tu postezi numai aberatii de la TV, nu te supara....Esti o creatie Pro TV si GSPTV, si crede-ma ca nu am nici o intentie de a te jigni....

Azzido01.11.2012 17:03
Domnule, sincer va invidiez cata patima puteti pune pe acest meci.

Eu mi-amintesc de meciurile de glorie din anii 80-90, cand aceste echipe aveau jucatori colosali.

E adevarat ca meciurile nu erau - toate - spectaculoase, dar nu pentru ca nu era fotbalul de calitate, ci pentru ca se juca ermetic, ambele echipe fiind mai preocupate de a nu primi gol, in primul rand.

Totusi, cele mai frumoase partide au fost cele (rare) in care una din echipe o infrangea la scor pe cealalta.

De cele mai multe ori, in perioada 1985 - 1990, a fost Steaua.

Ce frica mi-era de Dinamo!

Ce bucurie aveam cand ii bateam, ce trist eram cand ne bateau!

Da, mi-era frica de ei pentru ca erau buni si ei. Nu atat de buni ca noi, dar aproape la fel de buni.

Metodele lor securisto - militienesti de a forta victoria cu orice pret erau insa condamnabile, de-aia lumea ii ura asa de mult. De-aia s-au facut si de cacao in Europa, cu exceptia anului 1990, cand au atins semifinalele Cupei Cupelor (competitia valorica nr. 3).

Am facut aceasta divagatie ca sa va arat ca echipa lui ne-a Gi2 seamana foarte mult cu Dinamo acelor ani, mai putin valoarea echipei.

Cand ii vad cum fura in campionat, cand ii vad cum ii bat israelienii in cupa loserilor, ma gandesc ca echipei asteia ar trebui sa i se anuleze de urgenta palmaresul de pana in 2003, cladit de niste generatii cu care n-are treaba nici ne-a Gi2, nici jucatorii si nici suporterii din tribune.

Eu sigur voi avea altceva mai bun de facut decat sa ma uit la baietii astia chinuiti de talent.

Ai amestecat adevarul cu neadevarul. Vrei sau nu, Steaua in campionat a jucat un super fotbal raportat la conditiile din Romania, deci sa spui ca Steaua a furat este un mare neadevar.

think_again01.11.2012 17:39
In meciul acesta as vrea ca ambele echipe sa piarda. Cum s-ar putea face asta?

Esti nemultumit de situatia in care se afla clubul Dinamo?

ebonyc01.11.2012 18:03
Ce tot atata panarama, ii batem pe javre si gata...3-0 le dam :D

Pune si-un "pac-pac!" si aia e.

blindius01.11.2012 20:09

Cica in sezonul trecut, cu o zi inainte de retur, cota la scor exact de "3-2" a scazut de la 32 la 22.

Virgil01.11.2012 20:30
Virgile, e normal sa existe opinii divergente.

De fapt tu postezi numai aberatii de la TV, nu te supara....Esti o creatie Pro TV si GSPTV, si crede-ma ca nu am nici o intentie de a te jigni....

Nu sunt impotriva opiniilor divergente. Prin discutii le putem aduce la un consens. Sau nu, si in niciun caz nu accept sa continuam cu jigniri.

Postez intr-adevar stiri ale site-urilor de sport. Ele constituie in fond un punct de plecare al diverselor puncte de vedere ale fiecaruia dintre noi.

In ce priveste creatia, la fel ca la orice om de pe pamant aceasta apartine parintilor. Apoi intervin educatia, instruirea si multe altele.

In ciuda opiniilor contrare, te respect si nu voi recurge niciodata la jigniri.

LDS01.11.2012 22:21
Acum traim in prezentul dominat de echipele spaniole. Real, Barca, echipa nationala a Spaniei. E cu totul alt fotbal. Au disparut spatiile largi, au cam disparut sprinturile extremelor, centrarile si in final golurile spectaculoase de atunci. Fotbalul nu sta pe loc, unii il reinventeaza, noi incercam sa-l copiem.

Adaugam si pastilele, transfuziile si tot tacamu' de dopaj cu care s-a burdusit fotbalu' modern ? Sincer, io unu' nu dau o flegma degerata pe meciurile alea unde oamenii din tribune isi intorc capatanile mai ceva ca Roland Garros...

shaggy100102.11.2012 12:19

Eu vad un rezultat de 0-0 la acest derby. In primul rand Dinamo o sa vina sa scoata un egal (egal in Ghencea = victorie pentru Dinamo) , iar Steaua o sa macine in gol. Imi pare rau s-a o spun, dar ma astept la unmeci super tacticizat, si fara spectacol :no: . Doar un gol venit intamplator poate sa arunce in aer meciul.

Zenden02.11.2012 12:41

Ar fi frumos ca la acest meci sa le dam mai putina "****" ( si aici ma refer la Peluza Nord si la marele lider Mustazza, care in afara de "**** dinam0" si "Lupta Steaua" nu stie altceva la derby-uri ) si sa sustinem cu adevarat echipa. Cat despre ce se va intampla pe gazon...este destul de clar : Steaua domina tot meciul, maidanezii pot obtine un egal norocos ( asa cum era sa faca si RRapidul ), final de meci, jucatorii vin la galerie sa strige "**** dinam0", "ultrasii" de la tribuna se duc la Gheorghe in parcare sa strige "sus-sus", Gheorghe desface sampania, GSP-TV da imaginile live, lumea se uita si zice : "ia uite-i pe stelisti, sunt sclavii lu' Gigi, il pupa in cur...huuuuaaaaa oierii dreacu' " THE END....aaa ba nu, am uitat ceva important : eternii frustrati vor fi prezenti a doua zi pe Youtube la toate videourile de la meci si vor zice urmatoarele : "penibilii dracu', 2500 de-ai nostri au acoperit 50.000 de-ai vostri...SUPERIORI PRIN MENTALITATE". App, cum sa fii dinamuist si sa zici "superiori prin mentalitate" ? AAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAA

RedScorpyON02.11.2012 13:22

Daca are cineva un bilet in plus la P1 inel 1 sa-mi dea mesaj pe privat, dau o bere :)

SbChatya02.11.2012 13:24

Buna tuturor. :steag_sah_mic:

As avea si eu o intrebare la voi,de unde atata rivalitate intre peluze?scopul nu este de a sustine echipa Steaua?!

Cat despre meciul cu Dinamo sunt sigura ca vor castiga ai nostri,e imposibil la ce performante au aratat in ultimu timp sa nu se joace pe teren cu javrele...as fi total dezamagita,app frumoase cele 2 cantece noi. Ooo Steaua aleeee <3

Korado02.11.2012 13:40

Cu siguranta acesta este unicul meci din Romania la care trebuie sa te uiti indifertet de pozitia din clasament a celor 2 echipe, este meciul care pune picatura aceea ce face gustul campionatului romanesc de fotbal, meciul la care lumea vine de la sute de km distanta pentru a-si cumpara bilete, meciul la care suporterii si ultrasii celor 2 galerii il traiesc cu sufletul la maxim! fular-campionii

Lays02.11.2012 14:08

Da, asa cred ca se caracteriza meciul asta.

luck8702.11.2012 15:11

Are cineva din intamplare 2 bilete in plus la Peluza Sud?as vrea sa evit tiganii cu ceafa lata de la stadion,mi-e sila de ei....

drvladyk02.11.2012 16:51

As avea si eu o intrebare la voi,de unde atata rivalitate intre peluze?scopul nu este de a sustine echipa Steaua?!

Cat despre meciul cu Dinamo sunt sigura ca vor castiga ai nostri,e imposibil la ce performante au aratat in ultimu timp sa nu se joace pe teren cu javrele...as fi total dezamagita,app frumoase cele 2 cantece noi. Ooo Steaua aleeee <3

Bine ai venit. :kisstogether:

kaspersky02.11.2012 18:17

Reghecampf a gresit jucand cu echipa a 2a la Chiajna. Chipciu a fost avariat si aproape daca mai respira , Tanase acelasi indolent , iar Nikolic lemn.

Urmeaza meciul cu Dinamo , cel mai important al sezonului. Cainii chiar simt ca pot invinge , au batut Pandurii , au batut Rapid dar eu zic ca Steaua se va impune fara probleme.

Argumente ? Ulciorul nu merge de multe ori la apa , mai ales pentru caini + din "fericire" e Cosmin acolo mai baieti , nu va faceti griji.

ebonyc02.11.2012 18:52

Raca intre peluze s-a instalat pe parcursul "domniei" ciobanului pe numele sau Becali. Acest cioban a mers pe principiul "divide et impera" si a reusit mai pe ascuns sau mai pe fata sa imparta suporterii Stelei in doua categorii, mult inainte sa ne dam noi seama de cat rau face acestui club, incepand cu anul 2003.

Nici acum nu pot sa uit cum in anul 2006 (parca), la ultimul meci al Stelei la care am fost, cum auzeai 3 cantece diferite in acelasi timp (cate unul din fiecare peluza si unul din tribuna) si nici bataile care se iscau intre ai nostri.

A sustine echipa Steaua nu e echivalent cu a alimenta ciobanul cu bani. Chiar face rau plata unui bilet la meci, un lucru pe care nimeni nu pare sa-l inteleaga. In viitorul apropiat vom ajunge precum Progresul si nimeni nu ne va duce dorul.

Virgil02.11.2012 18:58

Steaua - Dinamo de duminică va fi arbitrat de o brigada din Belgia, care il va avea le centru pe Alexandre Boucaut.

In ultimul meci direct, in returul sezonului trecut, portughezul Olegario Benquerenca a condus derby-ul de pe Arena Nationala, incheiat cu victoria roș-albastrilor, scor 3-2, dupa ce conduceau cu 3-1.

Valentin Iliev, fostul fundas central al Stelei, in prezent la Volyn Lutsk:

"O să tin cu Steaua in derby. Este important să bata cu sau fară mine, o vad favorita La ultimul derby a fost o atmosferă senzationala A fost unul din cele mai bune derby-uri pentru mine. Steaua este 100% viitoarea campioană a Romaniei, a demonstrat că are un colectiv senzational",

Lays02.11.2012 19:34
"O să tin cu Steaua in derby. Este important să bata cu sau fară mine, o vad favorita La ultimul derby a fost o atmosferă senzationala A fost unul din cele mai bune derby-uri pentru mine. Steaua este 100% viitoarea campioană a Romaniei, a demonstrat că are un colectiv senzational",

Pentru un moment am crezut ca asta spune arbitrul, da' am citit de jos in sus.

torontocanada03.11.2012 05:45

Emotii, emotii, emotii, emotii....deja incep frisoanele...sa vina duminica odata !!!!!!!! HAI Steaua !

Korado03.11.2012 07:45

Sper sa se inteleaga de la mine UPN- este Ultras Piatra-Neamt! nu # Peluza Nord!

White_R03.11.2012 09:59

Sper sa bata Steaua sa demonstreze ca e o echipa mare care castiga mereu cand trebuie ! Si cu Pandurii era un meci care trebuia castigat pentru ca trebuie sa fi cam fraier sa ai o prima frumoasa de luat si sa te impiedici de oricare echipa din Liga 1, dar as vrea sa cred ca ala a fost exceptia care intareste regula.

kaspersky03.11.2012 11:26
Emotii, emotii, emotii, emotii....deja incep frisoanele...sa vina duminica odata !!!!!!!! HAI Steaua !

Emotii ? 75-0 batem , relax.

DanStan03.11.2012 12:51

Spre deosebire de potai, Steaua de azi joaca si ceva fotbal. Da' asta nu e suficient. E destul sa prindem o zi proasta si deja valorile se egalizeaza. Daca aia mai au si ceva bulan, orice rezultat e posibil.

Virgil03.11.2012 13:52
Spre deosebire de potai, Steaua de azi joaca si ceva fotbal. Da' asta nu e suficient. E destul sa prindem o zi proasta si deja valorile se egalizeaza. Daca aia mai au si ceva bulan, orice rezultat e posibil.

Orice rezultat posibil, pentru mine inseamna 1-0 sau 2-0 pentru Steaua.

«12347»