Domnule, am trait si eu acele momente ale anilor '80-'90. A fost intr-adevar frumos, mai ales in anul castigarii CCE.Fotbalul s-a schimbat. Nicio echipa nu mai aduce jucatori cu japca cum se aduceau pe vremea aceea. Eu spun ca fotbalul, si cand spun fotbal ma refer strict la fotbal nu la blaturi cu arbitrii, cu jucatori cumparati de la echipa adversa sau pur si simplu la reciprocitate in cadrul cooperativei lui Jean Padureanu. Deci spun ca fotbalul era mai simplu si mai frumos.
Acum traim in prezentul dominat de echipele spaniole. Real, Barca, echipa nationala a Spaniei. E cu totul alt fotbal. Au disparut spatiile largi, au cam disparut sprinturile extremelor, centrarile si in final golurile spectaculoase de atunci. Fotbalul nu sta pe loc, unii il reinventeaza, noi incercam sa-l copiem. La o scara de 1/5 cateva echipe romanesti au incercat sa imite jocul Barcelonei. Niciuneia nu i-a iesit mai bine ca Stelei actuale. A mai vrut si Dinamo anul trecut, dar s-a stins dupa 17 etape.
Iubesc fotbalul din totdeauna si din totdeauna am avut o echipa de suflet, Steaua. Nu ma pot lepada de ea in ciuda vicisitudinilor timpului pe care il traim si a conducatorilor pe care trebuie sa ii suportam. Fie ei conducatori de cluburi, de Liga, de federatie, de guvern, de tara samd.
Domnule, va respect opinia dar nu pot achiesa la ea. Eu fara fotbal nu pot exista. Si daca nu e Steaua, nu e nimeni altcineva.
Virgile, e normal sa existe opinii divergente.
Nu poti iubi Steaua actuala fara sa-l accepti pe Becali, modul lui de gandire ciobanesc, neprofesionist, managementul aiuritor al clubului, criteriile de transferuri absolut inexistente, neamurile lui (proaste) si "prietenii" din jurul echipei, in ultima instanta suporterii care ii umplu buzunarele meci de meci, desigur neuitand sa mentioneze ca ei il ignora, canta pentru culori, bla bla bla.
Spre deosebire de tine, eu nu pot sa accept nici unul dintre aceste involutii ingrozitoare, pentru ca nu regasesc nimic din ceea ce am iubit odata. Si aceste lucruri nu tin de evolutia fotbalului, ci mai degraba de involutia lui.... Ce treaba are, frate, Becali cu profesionismul? Ce e de comparat intre modul in care e condusa echipa lui ne-a si un mare club profesionist?
Ma omorati cu evolutii. Fotbalul adevarat a evoluat, noi am involuat!
Echipa din Aleea Alexandru nu va lua campionatul nici in acest an, spre disperarea tuturor celor care cred. Cand ma uit ca indraznesti sa compari acesti nefericiti cu Barcelona, crede-ma ca ma ia durerea de cap....Este ingrozitor ca sunteti absolut rupti de realitate, semanati teribil cu Becali in plina criza si nu realizati acest lucru....
De fapt tu postezi numai aberatii de la TV, nu te supara....Esti o creatie Pro TV si GSPTV, si crede-ma ca nu am nici o intentie de a te jigni....