FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 3-1 (0-1)

«134567»
ebonyc04.11.2012 20:17
Doamne ce ma enerveaza pseudofanii care se cred suporteri adevarati si spun ca nu mai suporta echipa din cauza ciobanului . Eu stiam ca un SUPORTER ADEVARAT SUSTINE ECHIPA SI LA BINE SI LA RAU.

:shutup2:

Groparule, daca ai un prieten care se drogheaza, cum il ajuti mai mult: sustinand sa se drogheze in continuare sau spunandu-i ca e un idiot si ca trebuie sa se lase? Prietenul asta e Steaua si drogul care il omoara e Gigi. Sustineti echipa in continuare inconstientilor.

White_R04.11.2012 20:21

Cel mai tare e oricum Andone. pentru mine e inca un mister cum unul cu inteligenta lui a avut rezultate ca antrenor. Eu mereu l-am vazut ca pe Rednic, o gluma, genul de antrenor care daca are lotul lui Chelsea ia cupa romanieie :) L-a intrebar reporterul: "Daca Dinamo pierde a iesit din lupta pt titlu?" iar el a zis: "Nu se stie, mai sunt multe etape" iar la urmatoarea intrebare: "Dar daca castiga Steaua, sunt campioni?" iar el din strafundul inteligentei a zis: "Steaua da clar" :))

rtj04.11.2012 20:23

Vai de capu' nostru..Ii dai ban lui kellerman si lui tupac si lasi "suporterii adevarati" ca emrah asta care a provocat sa populeze site-ul.

MoWeed04.11.2012 20:29
Groparule, daca ai un prieten care se drogheaza, cum il ajuti mai mult: sustinand sa se drogheze in continuare sau spunandu-i ca e un idiot si ca trebuie sa se lase?

Pai de ce sa-l faci sa se lase? Omul poate e amuzant cand e drogat, se face caterinca cu el, e distractie. In plus, ar trebui sa-l ajute in perioada extrem de dificila in care respectivul ar fi in sevraj. Nu e mai simplu sa ignore problema, de dragul prietenului(ca doar se simte bine cand e drogat)

In fond si la urma urmei conteaza mai mult distractia si caterinca pentru ei decat sanatatea prietenului.

Alex88pl04.11.2012 21:20

daca Steaua nu bate reghe e pa-pa

Adrian04.11.2012 21:50

Destept baiat, bonetti. L-a pus pe grigore, omul fratilor interlopi, inchizator, nu fundas. Daca era fundas, Steaua avea 3 date pana acum.

Update. Cum **** mea sa ma bucur de un gol marcat impotriva cainilor cand, imediat dupa ce Rusescu marcheaza, cacatii aia de la TV imi schimba imaginea pe oier? Cum sa ma bucur?

In loc sa ii vad pe jucatori ca se bucura de golul marcat, asa cum e normal, eu vad un cioban jegos!

Lari04.11.2012 22:10
Wow, Lari, ce munca pe tine. Dar nu merita efortul, crede-ma.... :thumbsup:

Nene Tupace, daca matale consideri ca un copy-paste e munca, imi schimb parerea despre matale...

Cifrele alea raman in istorie, oricum ne-am raporta noi sentimental la ele. Si ma gandesc ca e bine sa le avem...

MoWeed04.11.2012 22:35
Update. Cum **** mea sa ma bucur de un gol marcat impotriva cainilor cand, imediat dupa ce Rusescu marcheaza, cacatii aia de la TV imi schimba imaginea pe oier? Cum sa ma bucur?

In loc sa ii vad pe jucatori ca se bucura de golul marcat, asa cum e normal, eu vad un cioban jegos!

Daca nu esti stelist adevarat sa-l ignori....

In alta ordine de ideei, baietii lui Jiji au castigat meritat.

Adrian04.11.2012 22:39

Meci extrem de jenant. Rezultatul e meritat doar daca te uiti dupa cum au jucat cele 2 echipe, pentru ca Steaua a inceput meciul dorindu-si victoria in timp ce dinam0 a venit doar ca sa nu piarda. Realist, insa, nu prea e meritat, avand in vedere erorile de arbitraj impotriva cainilor. Bine, ei merita chestiile astea, ca la cate "erori" au fost in favoarea lor, nu trebuie sa le planga nimeni de mila. Totusi, daca te dai mare si tare, nu ai voie sa lasi sa se ajunga la asa ceva.

Echipa nu a jucat nu stiu ce. Dinamovistii au fost slabi si au venit cu lectia invatata de acasa: aparare, contraatac, pase lungi pe pozitii viitoare.

Nu cred ca au fost cainii prea ambitiosi. Cred ca i-a cam durut in cur pe stelisti.Nu au fost destul de seriosi si au crezut ca meciul e castigat inca dinainte de a incepe. Asta e de inteles, avand in vedere declaratiile jegului.

De cand si-a bagat jegul coada la echipa, lucrurile merg tot mai rau.

La inceputul campionatului, Rusescu il avea pe Rocha langa el. Putea combina cu el, ii putea da pase, se miscau bine impreuna. Acum vad ca e nevoit sa joace cu petarda de Nikolic.Si nu prea joaca nimic cand e langa ala.

Tanase e pe spate. Eu nu as fi inceput cu el meciul asta. Pe benzi ar fi trebuit sa fie Adi Popa si Chipciu. Steaua ar fi aratat mult mai bine.Mai repede as juca mijlocas stanga cu Parvulescu decat cu Tanase. Nu e un jucator in care sa iti pui increderea, ii lipseste constanta.

Arsenal1886Steaua194704.11.2012 22:41

Nepretuit sa o ia cateii pe cocoasa.

@Adrian

Ai dreptate 100% cu Tanase... omu' nu face nimic nimic pe teren. Si pe langa ca nu joaca nimic mai are si fata de prost.

mountytoma04.11.2012 22:50

nu e bucurie mai mare decat sa vezi Steaua batand dinamu dupa ce a fost condusa...

daca ma gandesc bine, cam asta e cea mai importanta schimbare adusa de reghe: chiar daca ia gol echipa nu cedeaza, reusind sa revina si sa castige multe meciuri incepute cu primirea unui gol.

e clar, a adus un mare plus in plan psihologic la echipa, si a reusit sa inchege un spirit de echipa chiar si in stana maimutei de la loja.

acum e momentul adevarului, acum e momentul sa NU se relaxeze, daca vor performanta cu adevarat.

dar pe gibon cine-l pusca sa ne bucuram si noi ca lumea???

Elvis04.11.2012 22:59

"Una grande partida".

PS : si peste tot, este "imparatul" si oile din dotare .

Plus un travestit .

STEAUA_UBER_ALLES04.11.2012 23:06

super victorie,mai ales ca e impotriva cateilor...

red&blue_boy04.11.2012 23:09

Opa, a inceput vanatoarea "proscrisilor"!!!

Meci destul de sters, cat am vazut eu din el, nu prea mult. Tanase si Nikolic au fost in minus, Chiriches a prins o zi slaba.

Rusescu continua sa isi faca treaba, desi nu e unul dintre cei aflati in gratiile ciobanului. Si asta ma bucura mai mult decat golurile sale, ca se stie ca cei adorati de cioban isi gasesc repede limitele.

In alte conditii rezultatul mi-ar fi adus o bucurie nespusa, insa acum imi aduce doar resemnare, cum spune Adrian, Steaua da gol si imediat camera e pe cioban. Asta e, asta cere lumea, asta li se da. Nici nu vreau sa imi imaginez ce-i in parcarea stadionului.

Ce il mai linge Stoica pe Gigi, de la cel mai bun prieten pana la cel mai tare conducator din fotbal...

Pfff, ce s-o fi ales de cutia aia de carton, a intrat la apa?...

MoWeed04.11.2012 23:14
Ce il mai linge Stoica pe Gigi, de la cel mai bun prieten pana la cel mai tare conducator din fotbal...

Pfff, ce s-o fi ales de cutia aia de carton, a intrat la apa?...

Vine iarna, e frig afara. Se facea frig in cutia de carton; vroiai sa-i inghete fiica?

Si asta ma bucura mai mult decat golurile sale, ca se stie ca cei adorati de cioban isi gasesc repede limitele.

Si asta nu e oarecum normal atata timp cat stiu ca au locul asigurat in echipa? Mai mult, intervine si frica. Adica ei nu vor sa riste sa greseasca ceva pentru a nu iesi din gratiile patronului-presedinte-antrenor.

red&blue_boy04.11.2012 23:17
Si asta nu e oarecum normal atata timp cat stiu ca au locul asigurat in echipa? Mai mult, intervine si frica. Adica ei nu vor sa riste sa greseasca ceva pentru a nu iesi din gratiile patronului-presedinte-antrenor.

La ora actuala, Tanase n-ar mai avea ce sa caute titular, barem cateva meciuri. La fel si Nikolici, desi pe asta nu l-as vedea nicicand titular.

rtj04.11.2012 23:19
Tanase e pe spate. Eu nu as fi inceput cu el meciul asta. Pe benzi ar fi trebuit sa fie Adi Popa si Chipciu. Steaua ar fi aratat mult mai bine.Mai repede as juca mijlocas stanga cu Parvulescu decat cu Tanase. Nu e un jucator in care sa iti pui increderea, ii lipseste constanta.

Nu-i lipseste constanta, mai degraba ii lipseste creierul..

MoWeed04.11.2012 23:19

Mie Tanase mereu mi-a lasat impresia unuia care, desi are oarecare talent nativ, nu il duce capul. Incetineste jocul cand nu trebuie, nu vede pase, greseste faze simple. Tinand cont de jucatorii din lot din momentul actual, locul lui e pe banca.

rtj04.11.2012 23:25

Eu doar in prima repriza am numarat 5 mingii pierdute de ilustrul mijlocas stanga al nationalei clanului fecali, dar, deh, el este titular incontestabil.

Roger04.11.2012 23:39

Si totusi a dat pasa de 2-1 la Rusescu, si a mai avut o faza in care a driblat relativ perpendicular pe poarta 4 dinamovisti. Hai sa nu sarim in capul lui, nu a fost in niciun caz cel mai slab de la noi.

blindius04.11.2012 23:51
ce sclavi au ajuns sudistii...vai vai. Dupa ce faci bannere cu "MWUE Meme" si dupa ce te face praf Meme, acum e lider de galerie...penibil. Sunteti penibili bai, penibili. Penibilii vs. Spurcatii.

Kellermane, mars la cules castane, bai, baiatule! Sper sa nu mai calce in veci nick ul tau pe aici. Casca bine ochii pe gsp sau pe Liverpool TV sa vezi si tu ce coregrafie si ce mesaje au afisat oamenii de la Sud. Sa iti iei tu in cap petardele dinamovistilor.

In alta ordine de idei, meci jenant pentru Steaua chiar si in conditiile rezultatului final. Dinamo este, acum, o echipa extrem de slaba, drept dovada ca au schimbat doi jucatori in primele 16 minute din cauza unor probleme banale. Spurcatii din "groapa" au avut penalty 100% intr-un moment critic al partidei. Victoria a venit normal pentru ca nu poti sa nu castigi, daca te pretinzi fotbalist, in fata unora precum Boubacar, Coulibaly ori Dottore Grigore.

Mii de multumiri lui Raul Rusescu pentru aceasta bucurie la ceas de noapte.

rtj04.11.2012 23:54

Da, este adevarat ca a facut assistul.In mod normal asta l-ar fi salvat de scoaterea din prima echipa de catre antrenor, dar stim totii ca si daca ar juca 12 meciuri la rand execrabil, nu ar indrazni nimeni sa-l puna rezerva.La Steaua becaliana "profesionalismul" primeaza.

O echipa de fotbal, nu neaparat Steaua, are nevoie in primul rand de oameni cu un strat gros neuronal, ageri in gandire, nu de papitoi cocalari cu 2 clase.Pai asta nu are pic de minte, pt el e tot una ca joaca cu 100 000 de fani sau cu 1000, ca il injura sau il aplauda, ca reuseste sa cucereasca un trofeu sau pierde o finala.Asta e un robot.

Si trist e ca tocmai acest jucator este considerat una din vedetele Stelei.Daca asta e vedeta, iti dai seama cat de jos a ajuns nivelul de cultura fotbalistica romaneasca?

Lari05.11.2012 00:00
choli05.11.2012 00:01

tanase nu are ce cauta in echipa! e varza omu' habar nu are. si un copil de gradinita stie cum "dribleaza"

protejatu' lu Jiji....sper sa plece repede dupa Nicolita!

torontocanada05.11.2012 00:21

SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE ALE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! MULTUMESC MAMA CA M-AI FACUT STELIST !

«134567»