Meci extrem de jenant. Rezultatul e meritat doar daca te uiti dupa cum au jucat cele 2 echipe, pentru ca Steaua a inceput meciul dorindu-si victoria in timp ce dinam0 a venit doar ca sa nu piarda. Realist, insa, nu prea e meritat, avand in vedere erorile de arbitraj impotriva cainilor. Bine, ei merita chestiile astea, ca la cate "erori" au fost in favoarea lor, nu trebuie sa le planga nimeni de mila. Totusi, daca te dai mare si tare, nu ai voie sa lasi sa se ajunga la asa ceva.
Echipa nu a jucat nu stiu ce. Dinamovistii au fost slabi si au venit cu lectia invatata de acasa: aparare, contraatac, pase lungi pe pozitii viitoare.
Nu cred ca au fost cainii prea ambitiosi. Cred ca i-a cam durut in cur pe stelisti.Nu au fost destul de seriosi si au crezut ca meciul e castigat inca dinainte de a incepe. Asta e de inteles, avand in vedere declaratiile jegului.
De cand si-a bagat jegul coada la echipa, lucrurile merg tot mai rau.
La inceputul campionatului, Rusescu il avea pe Rocha langa el. Putea combina cu el, ii putea da pase, se miscau bine impreuna. Acum vad ca e nevoit sa joace cu petarda de Nikolic.Si nu prea joaca nimic cand e langa ala.
Tanase e pe spate. Eu nu as fi inceput cu el meciul asta. Pe benzi ar fi trebuit sa fie Adi Popa si Chipciu. Steaua ar fi aratat mult mai bine.Mai repede as juca mijlocas stanga cu Parvulescu decat cu Tanase. Nu e un jucator in care sa iti pui increderea, ii lipseste constanta.